13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حرف دل این روزهای هیئتیها با امام حسین(ع)
@Fahma_KanoonTaha
🔻روحالله مؤمننسب در گفتوگو با خبرگزاری حوزه:
‼️ بودجههای میلیاردی که باید صرف حمایت از پیامرسانهای داخلی میشد اما...
◽️ بودجههای میلیاردی که برای حمایت از #پیامرسانهایداخلی داده شده، میبایست خرج تامین زیرساختها و نرمافزارهای این دسته از پیام رسان ها میشد که متاسفانه کار خاصی انجام نشده و این در حالی است که سرورهای خالی و استفاده نشده در انبارهای وزارتخانه وجود دارد.
◽️ دولت می تواند سرورها را به صورت امانی در اختیار ایتا و امثال آن قرار دهد؛ همان کاری که برای تلگرام کرده و گفته شده که به غیر از تجهیزات فنی مورد نیاز تا دو هزار سرور در اختیار تلگرام قرار گرفته است.
زیرساختهای ضعیف فعلی در بحث پیامرسانها و شبکه های اجتماعیِ داخلی، حاصل کم کاری و ضعف عملکرد🔻
➖ وزارت ارتباطات،
➖ ضعف سیاست گذاریِ شورای عالی فضای مجازی و نیز
➖ محصولِ نظارت ضعیف مجلس و قوه قضائیه
در راستای حمایت از پیام رسان های داخلی است.
◽️وزارت ارتباطات بر اساس قانون موظف است که وقتی تعداد کاربران هر پیامرسانی از یک میلیون نفر افزایش یابد، برای تأمین زیرساخت مورد نیاز جهت ارتباط ۵ میلیون نفر برای آن پیام رسان اقدام کند که متاسفانه بعد از حمایت مرحله اول، دیگر اقدامی در این خصوص انجام نداده است.
◽️تا پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی داخلی وجود نداشته باشند، اساساً #شبکهملیاطلاعات به وجود نمی آید.
◽️کمتر صدایی در حمایت از پیامرسانهای داخلی بلند میشود
◽️ مردم و رسانهها مطالبهگری کنند
◽️ متاسفانه به نظر میرسد انگیزهای برای حمایت مرحله دوم از پیام رسان های داخلی وجود ندارد چراکه شرکت ارتباطات زیرساخت به صورت #انحصاری پهنای باند از خارج از کشور وارد می کند و با چندین برابر قیمت در داخل به فروش می رساند.
در حال حاضر بیشتر از فروش نفت، درآمد دولت از محل تأمین اینترنت صورت میگیرد.
◽️ اگر نرم افزارهای داخلی تقویت شود، به تدریج مردم دیگر از خارجی ها استفاده نمیکنند و طبعاً پهنای باند خارجی به فروش نمی رسد و درآمد وزارت و اپراتورها کاهش پیدا میکند.
🔻 اندکی از فواید و برکات پیام رسان های داخلی
◽️فعالیت پیامرسانهای داخلی همچون ایتا باعث شده که تا حدود زیادی جلوی #نفوذ دشمن در عرصه فضای مجازی و نیز خروج اطلاعات از کشور گرفته شود و از سویی همین مساله مانع از خروج قابل توجه #ارز از کشور به جهت فروش پهنای باند شده است. از سویی تا حدودی بزه و #جرم های مربوط به فضای مجازی کاهش یافته و همین این برکات و فواید میطلبد که برای تقویت #امنیت فکری و روانی مردم، از این پیام رسان ها حمایت شود.
❗️ رسانه ها از قوای سه گانه #مطالبهگری کنند
@Fahma_KanoonTaha
🔴 با سلام عرض ادب
یه فرمول جالب برای اینکه بدونیم فلان جزئه قرآن ... تو صفحه چنده؟
🔴 تا حالا شده لازم بشه بدونین هر جزء قرآن تو صفحه چنده؟؟؟!
خب حالا من بهتون میگم😊
🍒فرض کنیم میخوایم جزء ۸ رو ببینیم از کدوم صفحه شروع میکنه
🍒 از ۸ یه عدد کم می کنیم
میشه ۷ حالا ۷ رو ضرب در ۲ می کنیم میشه ۱۴
اون ۲ رو میزاریم بغل ۱۴
میشه، ۱۴۲
🍒 پس جزء ۸ از صفحه ۱۴۲ شروع میشه
به همین راحتی
حالا یکی دیگه رو امتحان کنیم مثلا
جزء ۲۱
۲۱-۱=۲۰
۲۰×۲=۴۰
۴۰۲
🔴 پس جزء ۲۱ از صفحه ۴۰۲ شروع میشه... خوب بود!؟؟
🔴 به دوستاتون هم بفرستین به مناسبت ماه مبارک رمضان که در رو داریم منو حقیر رو هم یاد کنید😊🌹
التماس دعا
@Fahma_KanoonTaha
صدای پای رمضان
آرام آرام به گوش می رسد
دست های خالیمان
دستاویز دل های پاکتان...
ما را در روزهای آخر شعبان
نه به بهای لياقت بلکه به
رسم رفاقت، اول حلال
و بعد دعایمان کنید...
@Fahma_KanoonTaha
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
«وای بر احوال فرزندان آخرالزمان از دست پدرانشان»
روزی پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله و سلم) از کوچه ای می گذشتند. نگاه مبارکشان به گروهی از کودکان افتاد که در حال بازی بودند. پیامبر در همان حال فرمودند: «وای بر احوال فرزندان آخرالزمان از دست پدرانشان»
اصحابی که حضور داشتند از پیامبر سئوال کردند: یا رسول الله پدرانشان مشرک اند؟
پیامبر اسلام فرمودند: «نه بلکه پدران مؤمن و مسلمان دارند.»
اصحاب پرسیدند پس علت تأسف شما چیست؟
پیامبر فرمودند: پدران و مادران آخرالزمان بیشتر توجه خود را صرف برآوردن نیازهای مادی فرزندان خود نموده و از تربیت دینی آن ها غافلند. برخی از آن ها چیزی از واجبات و فرائض را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر فرزندی شخصاً برای یادگرفتن احکام اقدام نمود او را از این کار باز می دارند و به بهره ی بسیار اندکی از دنیا برای آن ها راضی می شوند.
آنگاه پیامبر فرمودند: «من از آن ها بیزارم و آن ها نیز از من بیزارند.»[۱]
با کمی تأمل در این فرمایش و اندرز تاریخی پیامبر بزرگوار اسلام به درستی اهمیت تربیت فرزندان برای ما روشن خواهد شد و در می یابیم که به عنوان پدر و مادر چه وظیفه سنگینی در قبال فرزندان خود، تربیت دینی و معنوی آن ها و تیز کردار و اعمالشان داریم.
فرزندان حقوق بسیاری بر پدر و مادر دارند و تربیت صحیح و آشنا سازی با دین و وظایف فرزند در قبال دستورات دینی و شرعی از جمله مهم ترین این حقوق فرزند بر پدر و مادر و دارای اهمیت بسیار فراوانی است. این اهمیت آنگاه برای ما بیشتر روشن می شود که به این سخن امام سجاد (علیه السلام) بنگریم: «و امّا حق فرزند تو، بر تو این است که بدانی وجود او از نیک و بدش در این جهان مربوط به تو است. »[۲]
البته باید به این نکته نیز توجه داشت که آشنا کردن فرزندان با مسایل دینی و عقیدتی بنا به توصیه دین مبین اسلام بر حسب سن فرزندان شرایط خاصی دارد. برخی خانواده های مذهبی سعی شان بر این است که تمام مسائل دینی را به کودکانشان بیاموزند و در این راه دچار افراط شده و در نتیجه کودکان از اموری که مقتضای سنشان است باز مانده و نمی توانند از عهد امور اجتماعی و عاطفی خود برآیند. این والدین هم اشتباهی بزرگ مرتکب می شوند؛ همان طور که اسلام عزیز همیشه و در هر زمینه ای میانه روی و تعادل را پیشنهاد می کند نه باید افراط کرد و نه تفریط، بلکه باید در آموزش کودکان به خصوص در مسایل مذهبی، با توجه به سن او به صورت کلامی یا عملی آموزش داد.
از آنجایی که «فرزند جگر گوشه مؤمن است، اگر پیش از پدر بمیرد، برای او شفاعت می کند؛ و اگر بعد از پدر بمیرد، استغفار می کند و خداوند در اثر استغفار فرزند، پدر را می بخشد.»[۳]
سعی کنیم در تربیت دینی فرزندان خود همت کنیم و با توجه به دستورات اساتید اخلاق فرزندانی صالح و ذخیره ای نیکو تربیت نماییم.
پی نوشت ها:
[۱] بحارالانوار، ج ۲۳، ص ۱۱۴.
[۲] مجلسى، محمدباقر، بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۶، روایت ۱.
[۳] طبرسى، فضل بن حسن، مکارم الاخلاق.
@Fahma_KanoonTaha
در ادامه یک داستان بسیار زیبا و آموزنده به نام #ازدواج_جویبر_و_ذلفا را خواهید خواند
👇👇👇
- چقدر خوب بود زن می گرفتی و خانواده تشكیل می دادی و به این زندگی انفرادی خاتمه می دادی، تا هم حاجت تو به زن برآورده شود و هم آن زن در كار دنیا و آخرت كمك تو باشد.
- یا رسول اللّه! نه #مال دارم و نه #جمال، نه #حسب دارم و نه #نسب، چه كسی به من زن می دهد؟ و كدام زن رغبت می كند كه همسر مردی فقیر و كوتاه قد و سیاهپوست و بدشكل مانند من بشود؟!.
- ای جوبیر! خداوند به وسیله ی اسلام ارزش افراد و اشخاص را عوض كرد.
بسیاری از اشخاص در دوره ی جاهلیت محترم بودند و اسلام آنها را پایین آورد.
بسیاری از اشخاص در جاهلیت خوار و بی مقدار بودند و اسلام قدر و منزلت آنها را بالا برد. خداوند به وسیله ی اسلام نخوت های جاهلیت و افتخار به نسب و فامیل را منسوخ كرد. اكنون همه ی مردم از سفید و سیاه، قرشی و غیرقرشی، عربی و عجمی در یك درجه اند، هیچ كس بر دیگری برتری ندارد مگر به وسیله ی #تقوا و #طاعت. من در میان مسلمانان فقط كسی را از تو بالاتر می دانم كه تقوا و عملش از تو بهتر باشد.
اكنون به آنچه دستور می دهم عمل كن.
اینها كلماتی بود كه در یكی از روزها كه رسول اكرم به ملاقات «اصحاب صُفّه» آمده بود، میان او و جویبر رد و بدل شد.
جویبر از اهل یمامه بود. در همان جا بود كه شهرت و آوازه ی اسلام و ظهور پیغمبر خاتم را شنید. او هرچند تنگدست و سیاه و كوتاه قد بود، اما #باهوش و #حق_طلب و #بااراده بود. بعد از شنیدن آوازه ی اسلام، یكسره به مدینه آمد تا از نزدیك جریان را ببیند.
طولی نكشید كه اسلام آورد و در سلك مسلمانان درآمد، اما چون نه پولی داشت و نه منزلی و نه آشنایی، موقتا به دستور رسول اكرم در مسجد به سر می برد.
تدریجا در میان كسان دیگری كه مسلمان می شدند و در مدینه می ماندند، افرادی دیگر هم یافت شدند كه آنها نیز مانند جویبر فقیر و تنگدست بودند و به دستور پیغمبر در مسجد به سر می بردند. تا آنكه به پیغمبر وحی شد مسجد جای سكونت نیست، اینها باید در خارج مسجد منزل كنند. رسول خدا نقطه ای در خارج از مسجد در نظر گرفت و سایبانی در آنجا ساخت و آن عده را به زیر آن سایبان منتقل كرد.
آنجا را «صفّه» می نامیدند و ساكنین آنجا كه هم فقیر بدودن و هم غریب، «اصحاب صفّه» خوانده می شدند. رسول خدا و اصحاب به احوال و زندگی آنها رسیدگی می كردند.
یك روز رسول خدا به سراغ این دسته آمده بود. در آن میان چشمش به جویبر افتاد، به فكر رفت كه جویبر را از این وضع خارج كند و به زندگی او سر و سامانی بدهد. اما چیزی كه هرگز به خاطر جویبر نمی گذشت - با اطلاعی كه از وضع خودش داشت - این بود كه روزی صاحب زن و خانه و سر و سامان بشود. این بود كه تا رسول خدا به او پیشنهاد ازدواج كرد، با تعجب جواب داد: مگر ممكن است كسی به زناشویی با من تن بدهد؟! ولی رسول خدا زود او را از اشتباه خودش خارج ساخت و تغییر وضع اجتماعی را - كه در اثر اسلام پیدا شده بود - به او گوشزد فرمود.
رسول خدا پس از آنكه جویبر را از اشتباه بیرون آورد و او را به زندگی مطمئن و امیدوار ساخت، دستور داد یكسره به خانه ی زیادبن لبید انصاری برود و دختر «ذلفا» را برای خود خواستگاری كند.
زیاد بن لبید از ثروتمندان و محترمین اهل مدینه بود. افراد قبیله ی وی احترام زیادی برایش قائل بودند. هنگامی كه جویبر وارد خانه ی زیاد شد، گروهی از بستگان و افراد قبیله ی لبید در آنجا جمع بودند.
جویبر پس از نشستن مكثی كرد و سپس سر را بلند كرد و به زیاد گفت: «من از طرف پیغمبر پیامی برای تو دارم، محرمانه بگویم یا علنی؟ ».
- پیام پیغمبر برای من افتخار است، البته علنی بگو.
- پیغمبر مرا فرستاده كه دخترت ذلفا را برای خودم خواستگاری كنم.
- پیغمبر خودش این موضوع را به تو فرمود؟!!.
- من كه از پیش خود حرفی نمی زنم، همه مرا می شناسند، اهل دروغ نیستم.
- عجیب است! رسم ما نیست دختر خود را جز به هم شأنهای خود از قبیله ی خودمان بدهیم. تو برو، من خودم به حضور پیغمبر خواهم آمد و در این موضوع با خود ایشان مذاكره خواهم كرد.
جویبر از جا حركت كرد و از خانه بیرون رفت، اما همان طور كه می رفت با خودش می گفت: «به خدا قسم آنچه قرآن تعلیم داده است و آن چیزی كه نبوت محمد برای آن است غیر این چیزی است كه زیاد می گوید. ».
هركس نزدیك بود، این سخنان را كه جویبر با خود زیر لب زمزمه می كرد می شنید.
ذلفا دختر زیبای لبید كه به جمال و زیبایی معروف بود، سخنان جویبر را شنید، آمد پیش پدر تا از ماجرا آگاه شود.
- بابا! این مرد كه همین الآن از خانه بیرون رفت با خودش چه زمزمه می كرد و مقصودش چه بود؟.
- این مرد به خواستگاری تو آمده بود و ادعا می كرد پیغمبر او را فرستاده است.
👇👇👇
- نكند واقعا پیغمبر او را فرستاده باشد و رد كردن تو او را تمرد امر پیغمبر محسوب گردد؟!.
- به عقیده ی تو من چه كنم؟.
- به عقیده ی من زود او را قبل از آنكه به حضور پیغمبر برسد به خانه برگردان، و خودت برو به حضور پیغمبر و تحقیق كن قضیه چه بوده است.
زیاد جویبر را با احترام به خانه برگردانید و خودش به حضور پیغمبر شتافت.
همین که آن حضرت را دید عرض كرد:
«یا رسول اللّه! جویبر به خانه ی ما آمد و همچو پیغامی از طرف شما آورد، می خواهم عرض كنم رسم و عادت جاری ما این است كه دختران خود را فقط به هم شأن های خودمان از اهل قبیله كه همه انصار و یاران شما هستند بدهیم.»
- ای زیاد! جویبر #مؤمن است. آن شأنیت ها كه تو گمان می كنی امروز از میان رفته است. #مرد_مؤمن #هم_شأن #زن_مؤمنه است.
زیاد به خانه برگشت و یكسره به سراغ دخترش ذلفا رفت و ماجرا را نقل كرد.
- به عقیده ی من پیشنهاد رسول خدا را رد نكن. مطلب مربوط به من است. جویبر هرچه هست من باید راضی باشم. چون رسول خدا به این امر راضی است من هم راضی هستم.
زیاد ذلفا را به عقد جویبر درآورد. مهر او را از مال خودش تعیین كرد. جهاز خوبی برای عروس تهیه دید. از جویبر پرسیدند:
«آیا خانه ای در نظر گرفته ای كه عروس را به آن خانه ببری؟.
- من چیزی كه فكر نمی كردم این بود كه روزی داران زن و زندگی بشوم. پیغمبر ناگهان آمد و به من چنین و چنان گفت و مرا به خانه ی زیاد فرستاد.
زیاد از مال خود خانه و اثاث كامل فراهم كرد، به علاوه دو جامه ی مناسب برای داماد آماده كرد. عروس را با آرایش و عطر و زیور كامل به آن خانه منتقل كردند.
شب تاریك شد. جویبر نمی دانست خانه ای كه برای او درنظر گرفته شده كجاست. جویبر به آن خانه و حجله راهنمایی شد. همینكه چشمش به آن خانه و آنهمه لوازم و عروس آنچنان زیبا افتاد، گذشته به یادش آمد. با خود اندیشید كه من مردی فقیر و غریب وارد این شهر شدم. هیچ چیز نداشتم، نه مال و نه جمال و نه نسب و نه فامیل. خداوند به وسیله ی اسلام این همه نعمت برایم فراهم كرد. این اسلام است كه اینچنین تحولی در مردم به وجود آورده كه فكرش را هم نمی شد كرد. من چقدر باید خدا را شكر كنم.
همان وقت حالت رضایت و شكرگزاری به درگاه ایزد متعال در وی پیدا شد، به گوشه ای از اطاق رفت و به تلاوت قرآن و عبادت پرداخت. یك وقت به خود آمد كه ندای اذان صبح به گوشش رسید. آن روز را شكرانه نیت روزه كرد. وقتی كه زنان به سراغ ذلفا رفتند وی را بكر و دست نخورده یافتند. معلوم شد جویبر اصلا به نزدیك ذلفا نیامده است. قضیه را از زیاد پنهان نگاه داشتند.
دو شبانه روز دیگر به همین منوال گذشت. جویبر روزها روزه می گرفت و شبها به عبادت و تلاوت می پرداخت. كم كم این فكر برای خانواده ث عروس پیدا شد كه شاید جویبر ناتوانی جنسی دارد و احتیاج به زن در او نیست. ناچار مطلب را با خود زیاد در میان گذاشتند. زیاد قضیه را به اطلاع پیغمبر اكرم رسانید. پیغمبر اكرم جویبر را طلبید و به او فرمود:
«مگر در تو میل به زن وجود ندارد؟! ».
از قضا این میل در من شدید است.
- پس چرا تاكنون نزد عروس نرفته ای؟.
- یا رسول اللّه! وقتی كه وارد آن خانه شدم و خود را در میان آنهمه نعمت دیدم، در اندیشه فرو رفتم كه خداوند به این بنده ی ناقابل چقدر عنایت فرموده! حالت شكر و عبادت در من پیدا شد. لازم دانستم قبل از هر چیزی خدای خود را شكرانه عبادت كنم. از امشب نزد همسرم خواهم رفت.
رسول خدا(ص) عین جریان را به اطلاع زیاد بن لبید رسانید. جویبر و ذلفا با هم عروسی كردند و با هم به خوشی به سر می بردند. جهادی پیش آمد. جویبر با همان نشاطی كه مخصوص مردان باایمان است زیر پرچم اسلام در آن جهاد شركت كرد و شهید شد. بعد از شهادت جویبر هیچ زنی به اندازه ی ذلفا خواستگار نداشت و برای هیچ زنی به اندازه ی ذلفا حاضر نبودند پول خرج كنند. [۱]
[۱] كافی، ج ۵ ، ص ۳۴
مجموعه آثار شهید مطهری، ج ۱۸ ، صص ۳۶۰ -۳۶۴
@Fahma_KanoonTaha
🔹آیت الله حائری شیرازی:
🔸امام زمان(علیه السلام)، اول نورشان ظاهر می شود و بعد خودشان!
خورشید یک ظهور اول دارد و یک ظهور دوم. ظهور اولش، #طلوع_سپیده است. در طلوع سپیده، نور خورشید ظاهر می شود و در طلوع بعدی، خودش ظاهر می شود.
☀️ عالم همه اش همین طور است. غیبت هم همین طور بود. در غیبت، اول امام غائب شد، هفتاد سال بعد نورش غائب شد.
یعنی آن دورۀ نواب اربعه، دورۀ نور حضرت بود اما خودش نبود. خورشید هم که غروب می کند اول جرمش غائب می شود و ساعتی بعد، سقوط شفق است که وقت نماز عشاء است. وقت نماز مغرب بین غروب خورشید و سقوط شفق است. وقت نماز صبح، بین طلوع سپیده و طلوع خورشید است.
⭕️ آن هایی که می خواهند به آقا کمک کنند اگر گذاشتند وقتی آقا ظاهر شد کمک کنند، مثل کسی هست به او می گویند چرا نمازت را نمی خوانی؟
می گوید منتظرم آفتاب بزند بعد نمازم را بخوانم!
آن هایی که می خواهند بعد از ظهور کار کنند نمازشان قضا می شود: «لَا يَنفَعُ نَفْسًا إِيمَانُهَا لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِن قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْرًا»
✅ #الآن دوره کار است. هرکس هر کاری می خواهد بکند، در این بین الطلوعین
@Fahma_KanoonTaha
#شرط_عاقبت_بخیری از نگاه دو سپهبد شهید صیاد شیرازی و حاج قاسم سلیمانی
@Fahma_KanoonTaha