⭕️ تربت نزدیک به مقام منور حضرت سید الشهداء(ع) صبح امروز همچون سالهای گذشته به رنگ سرخ درآمد و خونین شد...
🔸 این تربت مطهر در موزه آستان مقدس حسینی نگه داری میشود و همه ساله از آن بصورت آنلاین فیلمبرداری شده و تا به حال چند مرتبه در رسانه های داخل کشور عراق به نمایش گذاشته شده.
🔸 به گفته عراقی ها، این تربت هر سال با شروع تاسوعای حسینی و اکثرا از صبح عاشورا تبدیل به خون میشود..
▫️السلام علیک یا اباعبداللّه
#تاسوعا
#عاشورا
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#سلحشوران_عاشورا 🏴 «اباالفضل العباس بن امیرالمومنین(ع)» او دل خوشی خیمهها بود... @Fahma_KanoonTaha
#سلحشوران_عاشورا
🏴 حضرت سیدالشهداء(علیه السلام)
و به یاد آر آن زمان که هیچ یار و یاوری برای او نماند...
@Fahma_KanoonTaha
یک پیام فراموش شده از عاشورا
💠 امام حسین(ع) در شب عاشورا به یارانشان فرمودند از شما اگر کسی حقالناسی به گردن دارد برود و آن حق را ادا کند. (امام با این سخن به جهانیان پیام داد که حتی شهادت در کنار امام بالاتر از رعایت حقالناس نیست.)
@Fahma_KanoonTaha
#سینه_زنهای_کوچک
شاید چند کاسه شله زرد پختن برای همسایهها
و پرچم سیاه کاردستی دادن به بچههای محله
و اینکه با فرزندم نقاشیهای محرم را رنگآمیزی میکنیم. برای دیگران کار بیهوده یا خندهداری باشد.
برای من سنگینی نگاهها و کوچک و بزرگ بودن کارها مهم نیست.
من میخواهم این غم شیرین، شریک شادیهای فرزندم شود!
میخواهم محرم را زندگی کند.
و هر سال، تپشهایش تندتر شود!
آنقدر که قلبش، جای حسین باشد و
حسین - علیه السلام - !
نَفسی لِنفسِک الفِداء
تمامِ من فدای تو باد!
@Fahma_KanoonTaha
🚨مبارزه غريبانه، دشوارترين مبارزههاست
🏴 روايتی از غربت سيدالشهدا(ع)
📝 رهبر انقلاب: دشوارترین مبارزه، مبارزهی غریبانه است...
▫️ در حادثهی عاشورای امام حسین علیهالسّلام، حتی کسانی مانند «عبداللهبنعباس» و «عبداللهبنجعفر» که خودشان جزو خاندان بنیهاشم و از همین شجرهی طیّبهاند، جرأت نمیکنند در مکه یا مدینه بایستند، فریاد بزنند و به نامِ امام حسین علیهالسّلام، شعار بدهند. چنین مبارزهای، غریبانه است و مبارزه غریبانه، سختترینِ مبارزههاست. همه با انسان، دشمن. همه از انسان، رویگردان.
▫️ در مبارزه امام حسین علیهالسّلام، حتّی برخی از دوستان هم معرضند. چنانکه به یکی از آنها فرمود: «بیا به من کمک کن.» و او به جای کمک، اسبش را برای حضرت فرستاد و گفت: «از اسب من استفاده کن!» غربت از این بالاتر و مبارزه از این غریبانهتر؟! آن وقت در این مبارزهی غریبانه، عزیزترین عزیزانش در مقابل چشمش قربانی شوند. ۱۳۷۳/۳/۱۷
▪️ #ملت_حسین_به_رهبری_حسین
@Fahma_KanoonTaha
فضیلت_تربت_امام_حسینع_خبرگزاری_مهر___اخ_312055251232363473.mp3
3.36M
🌹بشنوید | فضیلت تربت امام حسین(ع) از حجت الاسلام عالی
@Fahma_KanoonTaha
🖼 #اینفوگرافیک| نقش آمریکا و انگلیس در کودتای ۲۸ مرداد
🖌طرح: حسین تاجیک
@Fahma_KanoonTaha
🔴 زنان عاشورایی
📚 قسمت اول
♦️#ام_سلیمان
کنیه اش ام سلیمان است. کنیز امام حسین «علیه السلام» که آن حضرت وی را هزار درهم خرید و در خانه ام اسحق (مادر فاطمه صغری) همسر امام، خدمت می کرد. سپس با ابو رزین ازدواج کرد و سلیمان از او به دنیا آمد. سلیمان غلام امام حسین «علیه السلام» بود.
سلیمان پیک امام حسین به سوی رؤسا و اشراف بصره بود که عبید الله بن زیاد دستور داد گردنش را بزنند. سلیمان همان است که در زیارت ناحیه مقدسه نامش آمده است. ام سلیمان به همراه مولایش امام حسین «علیه السلام» راهی کربلا شد. همسرش نیز از اصحاب امام حسن «علیه السلام» بود. ام سلیمان زنی عالم، فاضل و نیکوکار بود که همراه مولایش امام حسین «علیه السلام» راهی کربلا شد و جزو اسیران واقعه عاشورا گردید. وی تمام مصایب را در راه خدا تحمل کرد.
♦️فُکهیه
زوجه عبدالله بن اریقط بود. وی در خانه رُباب، همسر امام حسین «علیه السلام» خدمت می کرد. از عبدالله فرزند پسری آورد به نام قارب که در کربلا به شهادت رسید. فکهیه نیز همراه رباب در زمین کربلا به سلک اسیران به شام رفت.
♦️حُسنیه
یکی از جواری حضرت سیدالشهداء است، امام حسین «علیه السلام» او را از نوفل بن حارث بن عبدالملک خرید. وی به ازدواج مردی به نام سهم درآمد و مُنحج از او متولد گردید. حسنیه به امام زین العابدین «علیه السلام» خدمت می کرد تا اینکه به همراه سید الشهداء «علیه السلام» و فرزندش منجح به کربلا آمد. منجح در کربلا به شهادت رسید. حسنیه با اهل بیت «علیهم السلام» در مصایب آن شریک و یاور و غمخوار آنان بود.
📚پایان قسمت اول زنان عاشواریی
@Fahma_KanoonTaha
🔴 زنان عاشورایی
📚قسمت دوم
♦️ام وهب، همسر عبدالله بن حباب الکلبی
ام وهب یکی از زنان شجاع و مجاهدی بود که نام اصلی او قمر دختر عبد از بنی فمر بن قاسم و همسر عبد الله بن عمیر از طایفه بنی عُلیم بود، چون شوهرش تصمیم گرفت از کوفه به یاری حسین «علیه السلام» بیرون بیاید ام وهب نیز اصرار کرد تا او را با خود ببرد.
در روز عاشورا وقتی عبدالله بن عمیر به میدان رفت او نیز چوبی به دست گرفت و به میدان شتافت. ولی امام حسین «علیه السلام» مانع او شد و فرمود: «زنان موظف به جهاد نیستند». اما پس از شهادت شوهرش به بالین او رفت و صورت او را پاک کرد و می گفت: بهشت بر تو مبارک باد! از خدا درخواست می کنم که مرا همراه تو قرار دهد که شمر، غلامش رستم را سراغ او فرستاد. آن غلام با عمود سر او را شکافت و به شهادت رسانید. ام وهب اولین زن شهید در روز عاشورا بود.
شیخ عباس قمی به نقل از علامه مجلسی می گوید: در حدیثی دیدم که ابن وهب نصرانی بود و با مادرش به دست حسین «علیه السلام» مسلمان شد؛ در مبارزه خود بیست و چهار پیاده و دوازده سوار را کشت و اسیر شد. او را نزد عمر سعد بردند و گفت: عجب شجاعتی داری؟ سپس دستور داد سرش را بریدند و به لشکرگاه حسین «علیه السلام» انداختند. مادرش سر او را برداشت و بوسید و به لشکرگاه ابن سعد انداخت و به مردی خورد و او را کشت. سپس با تیرک چادر حمله کردو دو مرد دیگر را کشت. حسین «علیه السلام» او را فرمود: ای ام وهب، برگرد. جهاد از زنان برداشته شده. ام وهب برگشت و می گفت: «الهی نا امیدم مکن، حسین «علیه السلام» فرمود: تو را خدایت نا امید نکند ای ام وهب».
♦️ام خلف همسر مسلم بن عوسجه
ام خلف از زنان نامدار شیعه در قرن اول هجری است. وی با مسلم بن عوسجه - یار باوفای حسین «علیه السلام» - ازدواج کرد که ثمره آن فرزندی به نام خلف بود. مسلم بن عوسجه و فرزندش در روز عاشورا در رکاب مولایشان حسین «علیه السلام» به شهادت رسیدند. ام خلف از زنان مؤمنه ای بود که محبت اهل بیت «علیهم السلام» سراسر وجودش را پر کرده بود. ام خلف که با همسر و پسرش در بین راه به کاروان حسین «علیه السلام» پیوسته بود پس از شهادت شوهرش مسلم، فرزندش را به میدان جنگ فرستاد. پس از شهادت مسلم بن عوسجه، امام حسین به فرزندش خلف فرمود: اگر به میدان روی و کشته شوی، مادرت تنها و بی کس خواهد بود، تو به سرپرستی مادرت سزاوارتری تا به جنگ.
ام خلف که شاهد این سخنان بود، در برابر فرزندش ظاهر شد و خطاب به او گفت: ای پسرم! نصرت و یاری فرزند پیامبر «صلی الله علیه و آله» را بر سلامت و امان خودت ترجیح ده؛ اگر سلامت خودت را برگزینی هیچ گاه از تو راضی نخواهم شد.
خلف با شجاعت به میدان رفت. ام خلف او را تشویق می کرد و می گفت: بشارت باد بر تو ای پسرم که به زودی از آب کوثر سیراب خواهی شد. خلف سی نفر از دشمنان را به قتل رسانید و خود در راه دفاع از دین و امامش به شهادت رسید. کوفیان سر او را به سوی مادرش انداختند. آن زن شجاع و وارسته سر فرزند جوان را به آغوش گرفت و بوسید و گریه سر داد به گونه ای که همه کسانی که شاهد این صحنه جانسوز بودند به گریه افتادند و شیرینی پیروزی ظاهری دشمن را به کام آنان تلخ نمود.
📚پایان قسمت دوم زنان عاشواریی
@Fahma_KanoonTaha
🔴 زنان عاشورایی
📚قسمت سوم
♦️ام عمرو جُنادة همسر جنادة بن کعب انصاری
نامش بحریه بنت مسعود الخزرجی است. همسر جنادة بن کعب انصاری و از شهدای کربلاست. نامش را جنادة بن حرث هم نوشته اند که از طایفه خزرج بود. جنادة بن کعب از مکه به کاروان حسین «علیه السلام» پیوست و در روز عاشورا در حمله اول به شهادت رسید. پسرش عمروبن جناده نیز در کربلا شهید شد.
عمرو بن جناده انصاری از شهدای نوجوان کربلا بود و چون خواست به میدان رود امام فرمود: پدر این جوان کشته شده شاید مادرش راضی نباشد که به میدان رود، عمرو گفت: مادرم دستور داده که به میدان بروم و لباس جنگ بر من پوشانده است. عمروبن جناده ۹ یا ۱۱ سال بیشتر نداشت که به میدان رفت و شهید شد. سرش را برای مادرش انداختند. مادرش آن سر را برداشت و گفت: چه نیکو جهاد کردی پسرم، ای شادی قلبم! ای نور چشمم! سپس سر را به طرف دشمن پرتاب کرد و آن سر به مردی خورد و او را از پای در آورد، سپس عمود خیمه را برداشت و حمله کرد که به وسیله آن بجنگد. امام حسین «علیه السلام» مانع او شد و او را به خیمه زنان برگرداند. نام عمروبن جناده در زیارت ناحیه مقدسه آمده است.
♦️رویحه، همسر هانی بن عروه مرادی
رویحه با ورود مسلم بن عقیل به کوفه، در منزل خود از او پذیرایی نمود. با شهادت مسلم بن عقیل و همسرش هانی بن عروه به اتفاق فرزندش یحیی در کوفه مخفی شد. با اطلاع از ورود امام حسین «علیه السلام» به کربلا، نزد حضرت شتافتند و یحیی در رکاب امام حسین «علیه السلام» به شهادت رسید. پدر این زن عمر بن حجاج در کربلا در لشکر عمر سعد بود و به موکلین آب فرات تأکید می کرد نگذارند سپاه حسین «علیه السلام» به آب دسترسی پیدا کنند؛ اما این زن شجاع در محبت اهل بیت «علیهم السلام» همانند شوهرش هانی بود.
📚پایان
@Fahma_KanoonTaha
⚫️ امام رضا عليه السلام می فرمایند:
▪️هر كس در روز عاشورا، تلاش و كوشش براى برآوردن نيازهايش را رها كند، خداوند، نيازهاى دنيايى و آخرتىِ او را برآورده می سازد، و هر كس عاشورا، روز ماتم و اندوه و گريه اش باشد، خداوند، قيامت را روزِ شادى و خوشحالى اش قرار می دهد و چشمش در بهشت به ما روشن مى شود.
📚 بحارالأنوار، ج ۴۴، ص ۲۸۴
@Fahma_KanoonTaha