کانون طه آبپخش
✨روز دوشنبه روز امام حسن(علیهالسلام) و امام حسین(علیهالسلام) است در زیارت حضرت امام حسن(علیهالسل
🌸 روز سهشنبه به نام حضرت زین العابدین و امام باقر و امام صادق(علیهمالسلام) است.
زیارت کن ایشان را در این روز به این زیارت:
✨السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا خُزَّانَ عِلْمِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا تَرَاجِمَةَ وَحْىِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَئِمَّةَ الْهُدَىٰ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَعْلامَ التُّقىٰ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلادَ رَسُولِ اللّٰهِ، أَنَا عَارِفٌ بِحَقِّكُمْ، مُسْتَبْصِرٌ بِشَأْنِكُمْ، مُعادٍ لِأَعْدائِكُمْ، مُوَالٍ لِأَوْلِيَائِكُمْ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَ أُمِّى، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ. اللّٰهُمَّ إِنِّى أَتَوالىٰ آخِرَهُمْ كَمَا تَوالَيْتُ أَوَّلَهُمْ، وَ أَبْرَأُ مِنْ كُلِّ وَلِيجَةٍ دُونَهُمْ، وَ أَكْفُرُ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَاللَّاتِ وَالْعُزَّىٰ. صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ يَا مَوالِىَّ وَ رَحْمَةُ اللّٰهِ وَ بَرَكاتُهُ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَيِّدَالْعَابِدِينَ وَ سُلالَةَ الْوَصِيِّينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَاقِرَ عِلْمِ النَّبِيِّينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَادِقاً مُصَدَّقاً فِى الْقَوْلِ وَالْفِعْلِ، يَا مَوالِىَّ هٰذَا يَوْمُكُمْ وَ هُوَ يَوْمُ الثُّلَثَاءِ، وَ أَنَا فِيهِ ضَيْفٌ لَكُمْ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكُمْ، فَأَضِيفُونِى وَ أَجِيرُونِى بِمَنْزِلَةِ اللّٰهِ عِنْدَكُمْ وَ آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
0⃣5⃣ و از علی بن ابراهیم از پدرش از ابن ابو عمیر از قول مردی از اصحاب ایشان از ابو عبدالله علیه السل
1⃣5⃣ و از علی بن ابراهیم از پدرش از محمد بن عیسی از یونس از داود رقی که از ابو عبدالله علیه السلام نقل کرده که حضرت فرمود: خداوند به موسی بن عمران فرمود: ای پسر عمران، به فضائلی که من به مردم داده ام، حسد مبر. چشمانت را بر آنها خیره مکن (یعنی مگو چرا باید اینها این نعمت را داشته باشند ولی من نداشته باشم) و این رشک و حسد را دنبال مکن. زیرا شخص حسود از نعمتهای من خشمناک است و ضد قسمتهای من برای بندگانم می باشد. کسی که چنین باشد من از او نیستم و او هم از من نیست (رانده درگاه من است).
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
1⃣5⃣ و از علی بن ابراهیم از پدرش از محمد بن عیسی از یونس از داود رقی که از ابو عبدالله علیه السلام ن
2⃣5⃣ و از عده ای از اصحاب ما از احمد بن محمد بن خالد از ابن محبوب و علی ابن حکم از معاویه بن وهب از ابو عبدالله علیه السلام نقل کرده اند که حضرت فرمود:
خداوند در تورات به موسی وحی کرد: که من خداوند یگانه هستم و غیر از من خدایی نیست. من همه موجودات را آفریدم و خیر و نیکی را من آفریدم و آن را بدست کسانی که دوستشان دارم اجرا می کنم. من خدای یگانه ای هستم که همه مخلوقات را آفریده ام و شر را هم آفریده ام و آن را به دست کسانی اجرا می کنم که می خواهم. پس وای بر کسانی که من شر را بدست آنها اجرا می کنم.
@Fahma_KanoonTaha
⤵ به مناسبت هفته ی کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ کتابخوانی 📚
↩️ مسابقه بزرگ مجازی با محوریت (لمس زندگی مدافعان سلامت در روزگار کرونایی)
↔ کتاب #دوران_کوران ↔
🔶 برای خرید کتاب الکترونیکی دوران کوران روی لینک زیر کلیک کنید👇🏻
https://taaghche.com/book/77948
و گزینه خرید را انتخاب و کد تخفیف را ثبت کنید
🔻شرکت کنندگان برای ثبت نام و دریافت کد ۵۰ درصد تخفیف به این شماره ۰۹۰۵۰۳۷۳۶۵۲ 📲 در واتس اپ مراجعه کنند.
🔸 مهلت ثبت نام: ۲۴ تا ۳۰ آذرماه
🔹 مهلت مطالعه کتاب: ۱ تا ۷ آذرماه
🔸 تاریخ برگزاری مسابقه: ۸ آذرماه
ویژه دانشجویان استان بوشهر🚩
@Fahma_KanoonTaha
۵ موضوع تربیتی حساس برای پدران و مادران
شاید بسیاری از والدین به تربیت کودکان شان قبل از اینکه حرف بزنند و راه بروند بی توجه باشند و به امر پرورش نوزاد به چشم انجام وظیفه نگاه کنند، ولی واقعیت این است که تربیت کودک قبل از بارداری مادر آغاز می شود. در این نوشته به تاثیر والدین از بدو تولد تا دو سالگی می پردازیم.
۱. رشد حسی - حرکتی
در این دوره از آن جا که کودک قادر به راه رفتن و صحبت کردن نیست، بیشتر با حس خود به تجربه دنیا می پردازد. کودک به محض اینکه بتواند اشیا را ببیند و بگیرد، به سمت آن ها چنگ می اندازد و به سمت دهانش می برد.
در یک سالگی که کودک کم کم قادر به راه رفتن می شود این وظیفه والدین است که محیط خانه را به نحوی امن کنند تا حداقل محدودیت برای کشف دنیای اطراف کودک اعمال شود.
وقت گذراندن با کودک، خواندن شعر و قصه نیز سبب پرورش حس شنوایی، قوه تخیل و قدرت تکلم در آن ها می شود. اگر چه کودکان در این سنین قادر به تکلم نیستند ولی حس آن ها از دنیا در حال شکل گیری است. تعامل صحیح اطرافیان به خصوص والدین به پرورش حس های کودک کمک میکند.
۲. رشد دلبستگی ایمن
در نظریه اریکسون از بدو تولد تا یک سالگی حس اعتماد به دنیای اطراف یا بی اعتمادی به آن در نوزاد شکل می گیرد. اریکسون برای پرورش این حس در کودک لازم می داند که مادر یا پرستار کودک امن باشد و به کودک حس پس زدگی القا نکند.
در این نظریه ارضا شدن دیر هنگام نیاز های اساسی کودک منجر به ایجاد حس ناامنی و بی اعتمادی در کودک می شود.
لذا مادران جوان بهتر است قبل از بارداری شرایطی فراهم کنند تا پرستاری از کودک را تا سال دوم زندگی او خودشان بر عهده داشته باشند.
۳. شکل گیری نظم و تاثیر آن بر خلق و خو
در دو سال اول زندگی کودک ضروری است که محیط اطراف او دارای نظم و ثبات باشد. همچنین نظم و روال زندگی بر خلق و خوی آرام و رشد بدون استرس کودک کمک می کند.
لازم است زمان بندی خواب، غذا و بازی کودک تحت کنترل والدین باشد. فرزندانی که در خانواده های متشنج به دنیا می آیند خیلی بی قرارتر از سایر نوزادان هستند. چون نوزاد از همان ابتدا تمام ناملایماتی که در اطرافش رخ می دهد را متوجه می شود.
۴. پرورش حس اعتماد و اتکا به خود
از نظر اریکسون در سال دوم زندگی، کودک با مهارت های زبانی و حرکتی که به دست آورده است خواهان آزادی عمل بیشتری است. در این سن مادران شاهد لجبازی کودکان خود خواهند بود که بیشتر از هر کلمه دیگری "نه" میگویند.
رویدادهای مهم دیگر در این مرحله شامل به دست آوردن کنترل بیشتر بر انتخاب غذا، اسباب بازی و لباس است. کودکانی که این مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارند، احساس امنیت و اطمینان می کنند.
در غیر این صورت، حس بی کفایتی و شک به خود در آن ها باقی می ماند.
۵. اهمیت غذا بر رشد کودک
کامل ترین غذا برای نوزاد از نظر تغذیه جسمی و روانی شیر مادر است. مادران در این دو سال باید مراقب تغذیه و سلامت روانی خود نیز باشند.
اطلاعات و یافته های سال های اخیر نیز این موضوع را اثبات می کند که شیر مادر اثرات انکار ناپذیری در تکامل بینایی و مغز داشته و ضریب هوشی (IQ) شیرخوارانی که با شیر مادر تغذیه می شوند به طور متوسط حدود ۱/۳ درجه نسبت به شیرخوارانی که تغذیه مصنوعی دارند بالاتر است.
امروزه ثابت شده است که تحریکات حسی، مثل تماس پوست با پوست، چشم در چشم و زمزمه های مادرانه برای رشد و تکامل و عملکرد طبیعی مغز بسیار ضروری است.
@Fahma_KanoonTaha
💠 شهید مدافع حرم رضا کارگر برزی:
شیعه بودن تنها به نماز ایستادن و روزه گرفتن نیست، شیعه مرد عمل می خواهد. حضرت زینب(س) سجاده نشین نمی خواهد.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
✨ شهدای مدافع حرم | شهید عباس دانشگر ¤ خدایا به ما حرکت بده بخشی از #وصیتنامه شهید عباس دانشگر:
✨ شهدای مدافع حرم | شهید حسین همدانی
¤ باید عملی شاکر باشیم
بخشهایی از #وصیتنامه شهید حسین همدانی:
● خدا را هزاران شکر به خاطر نعمتهایش، نعمت زندگی در هشت سال دفاع مقدس، زندگی با مجاهدینی که محبوب خدا بودند و میهمان خدا شدهاند.
زندگی در کنار ملتی که خوش درخشیدند و در مقابل همه توطئهها و فشارهای سنگین دشمنان تسلیم نشدند و مدل شدند، نمونه شدند در بین ملتها که سرآمد همه آنها پدران، مادران، همسران و فرزندان شهیدان گرانقدر ما هستند.
● خدای بزرگ را شکر به خاطر نعمت برخورداری از ولایت، ولایت امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع).
مگر میتوان از نعمت بزرگی که خدای مهربان به ما داده برآییم. نعمت ولایت فقیه، امام بزرگوارمان، آن پیر جمارانی؛ نعمت جانشین خلف آن، علی زمانمان که ادامهدهنده همان راه و کاروان انقلاب را چه مدبرانه و زیبا از همه گردنهها و کمینها عبور میدهد اما نه، باید بیش از این شاکر باشیم نه زبانی، بلکه عملی مثل شهیدانمان لبیک بگوییم.
🌸 شادی روحش با ذکر شریف صلوات
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شبکه چینی: توجه فرماندهان نظامی آمریکا به «تیربار موشکی ایران»
🔸دستاورد جدید موشکی ایران، می تواند در سریعترین زمان ممکن، بیشترین شلیک موشک بالستیک را داشته باشد و مدت زمان انهدام پایگاههای دشمن را بسیار کاهش دهد.
@Fahma_KanoonTaha
4_5879468778323970052.mp3
7.59M
🎙برای خدا
🔻حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی
@Fahma_KanoonTaha
4_5870661806149601745.mp3
4.42M
🎧 سخنان آیت الله صمدی آملی پیرامون کرونا با وزیر بهداشت و درخواست از مقام معظم رهبری
🔺#حتما_گوش_بدهید
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#معرفی_کتاب 📖 #سه_دقیقه_در_قیامت تجربهای نزدیک به مرگ 📌کتاب سه دقیقه در قیامت کاری از گروه فرهنگ
#معرفی_کتاب
📚 #کتابِ_کتاب
رهیافتی به منظومه فکری رهبر معظم انقلاب درباره کتاب
✍🏻 #مجید_تقی_زاده
📇 #کتاب_فردا
این کتاب در هفت فصل و به همراه دو ضمیمه نگارش یافته است.
در فصل اول به خود عنصر «کتاب» با رویکرد تاریخی - تمدنی نگاه شده
در فصل دوم به «سیر برنامه ریزی راهبردی» در حوزه کتاب پرداخته شده
فصل سوم حاوی مطالب پرباری برای تولید کنندگان کتاب است و چهار گام اساسی در تولید کتاب را شرح می دهد؛ همچنین در فصل چهارم، به دلیل این که شاید مهم ترین نقش را در تولید کتاب، «نویسنده» بازی می کند، به صورت جداگانه به نویسندگی و نویسندگان پرداخته شده است.
فصل های پنجم و ششم به طور طبیعی برای فعالان حوزه توزیع و ترویج کتاب جذابیت بیشتری دارد، آنجا که در فصل پنجم اهمیت و اصول توزیع کتاب و همچنین مراکز اصلی در توزیع کتاب مورد بررسی قرار می گیرد و در فصل ششم به آسیب شناسی وضعیت کتابخوانی در کشور و سپس راهکارهای عمومی و وظایف اختصاصی در ترویج فرهنگ کتابخوانی پرداخته می شود.
و اما فصل هفتم و پایانی، به سه موضوع مهم در حوزه کتاب یعنی «نقد کتاب»، «اقتصاد کتاب» و «نظارت و ممیزی کتاب» می پردازد.
@Fahma_KanoonTaha