کانون طه آبپخش
🌸 روز سهشنبه به نام حضرت زین العابدین و امام باقر و امام صادق(علیهمالسلام) است. زیارت کن ایشان ر
🌸 زیارت امام موسی کاظم (ع)، امام رضا(ع)، امام جواد(ع) و امام هادی(ع) در روز چهارشنبه
✨السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلِيَاءَاللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا حُجَجَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَاللّٰهِ فِى ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ وَ عَلَىٰ آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَ أُمِّى، لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللّٰهَ مُخْلِصِينَ، وَ جَاهَدْتُمْ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّىٰ أَتاكُمُ الْيَقِينُ، فَلَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ أَجْمَعِينَ، وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا إِبْراهِيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَاالْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ، يَا مَوْلاىَ يَا أبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَاالْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍ، أَنَا مَوْلىً لَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَ جَهْرِكُمْ، مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ فِى يَوْمِكُمْ هٰذَا وَ هُوَ يَوْمُ الْأَرْبَعاءِ، وَ مُسْتَجِيرٌ بِكُمْ، فَأَضِيفُونِى وَ أَجِيرُونِى بِآلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🔔 ضرورت پرداخت ديون مردم 🌸🌿 (اقتصادی، حقوقی) وَ قَالَ (عليه ا
🔔 ضرورت فقه در تجارت
🌸🌿
(اقتصادی)
وَ قَالَ (عليه السلام): مَنِ اتَّجَرَ بِغَيْرِ فِقْهٍ فَقَدِ ارْتَطَمَ فِي الرِّبَا.
و درود خدا بر او، فرمود: كسى كه بدون آموزش فقه اسلامى تجارت كند، به ربا خوارى آلوده شود.
💕 #نهج_البلاغه_حکمت_۴۴۷
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#صحیفه_بخوانیم #دعا_برای_پیشامدهای_سخت_و_اندوهناک 🔰 فرازی از هفمین دعای صحیفه سجادیه (۵) 🍃🍃🍃 🔸وَ ق
#صحیفه_بخوانیم
#دعا_برای_پیشامدهای_سخت_و_اندوهناک
🔰 فرازی از هفمین دعای صحیفه سجادیه (۶)
🍃🍃🍃
🔸وَ بِقُدْرَتِكَ أَوْرَدْتَهُ عَلَيَّ وَ بِسُلْطَانِكَ وَجَّهْتَهُ إِلَيَّ.
🔹 و تو آن را به قدرتت بر من وارد کردهای و به اقتدارت به سوی من فرستادهای،
📚 صحیفه سجادیه، دعای هفتم
🍃🍃🍃
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
سوال روز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه مسابقات روزانهی مفاهیم قرآن کریم ✳️ بر اساس کدام یک از حکمت های ن
🎁 برندگان مسابقه نهج البلاغه روزانه
🗓 روز سه شنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۷
۱. طراوت فیروزی لرستان
۲. زهره زرعی کار تهران
۳. کبری طالبی خوزستان
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
سوال روز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه مسابقات روزانهی مفاهیم قرآن کریم ✳️ بر اساس کدام یک از حکمت های ن
سوال روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه
مسابقات روزانهی مفاهیم قرآن کریم
✳️ بر اساس حکمت پنجم نهج البلاغه، کدام یک از گزینه های زیر میراثی گرانبها دانسته شده است؟
۱) آداب پسندیده
۲) تقوا و پرهیزکاری
۳) علم و دانش
۴) اندیشه و تفکر
🔢 لطفا عدد گزینه صحیح را به صورت یک عدد یک رقمی تا ساعت ۲۳ امشب (۲۸ اردیبهشت) به سامانه پیامکی ۶۶۰۰۰۲۶۴۳۴ ارسال فرمایید
🎁 هر شب به قید قرعه به ۳ نفر از برندگان ۳ کارت هدیه یک میلیون ریالی تقدیم خواهد شد.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی فرزندآوری فقط برای ایران بد است!
🔹رسانههای غربی مردمِ کشورهای خود را به فرزندآوری تشویق میکنند اما رسانههای فارسیزبانِ غربی تشویق فرزندآوری در ایران را ناقض حقوق زنان میدانند.
@Fahma_KanoonTaha
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار دکتر زرشناس به سیدابراهیم رییسی...
مشاهدهی این مصاحبه را به همهی علاقمندان به حوزهی اقتصاد، سیاست و مدیریت توصیه می کنیم.
@Fahma_KanoonTaha
خرید نان در زنجان با کارت هوشمند
🔹مدیرکل روابطعمومی استانداری زنجان: با توجه به حجم گسترده تخلف در حوزه توزیع آرد تصمیم بر این شده که یارانه نان که قبلاً به گندم تعلق میگرفت، مستقیماً به نانوایان پرداخت شود.
🔹بر این اساس نانواییها به کارتخوانهای هوشمند متصل میشوند تا به ازای تعداد نانهای فروختهشده یارانه نان به نانوایان تعلق گیرد.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آغاز طرح آزمایشی هوشمندسازی یارانه نان در زنجان
🔹براساس این طرح، نانواییهای زنجان به کارتخوان هوشمند مجهز شدهاند. دولت به نانواییها آرد را به قیمت آزاد میدهد اما در ازای فروشِ نان به نانوایی یارانه میدهد.
🔹قیمت نان برای مردم تغییر نمیکند. در هنگام پرداختِ پول نان توسط خریدار، مابقی پول همان لحظه از حساب دولت به حساب نانوا واریز میشود. محدودیتی هم در تعداد خرید نان وجود ندارد.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙خاطره شنیدنی مسلمان کردن دو ملحد سرسخت بدست استاد فاطمی نیا از زبان خودشان
@Fahma_KanoonTaha
🌹دعای صبح
♦️امام صادق علیه السلام: أَسْتَوْدِعُ اللَّهَ الْعَلِيَّ الْأَعْلَى الْجَلِيلَ الْعَظِيمَ دِينِي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي وَ وُلْدِي وَ إِخْوَانِيَ الْمُؤْمِنِينَ وَ جَمِيعَ مَا رَزَقَنِي رَبِّي وَ جَمِيعَ مَنْ يَعْنِينِي أَمْرُهُ
♦️می سپارم به خداوند والای برتر، و جلیل و بزرگ، دینم و خودم و خانواده ام و مالم و اولادم و برادران مومنم را و همه ی آنچه را خدایم به من روزی نموده و تمام کسانی را که کارشان بر عهده ی من است.
📚آداب المریدین، صص ۱۳۳ - ۱۳۲
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🎚«سلام فرمانده» به زبان آذری 😍 احسنت 👏 #سلامفرمانده #آذری @Fahma_KanoonTaha
🔻متن به زبان ترکی آذربایجانی سلام فرمانده
🔸برای دریافت کلیپ تصویری و فایل صوتی سلام فرمانده همراه با متن سرود روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://ahlolbait.com/media/28148
@Fahma_KanoonTaha
🌹 شهید «سید مجتبی هاشمی» در ۱۳ آبان سال ۱۳۱۹ در محله وحدت اسلامی فعلی دیده به جهان گشود. نخستین فرمانده کمیته انقلاب مرکزی تهران و فرمانده گروه فداییان اسلام در طول جنگ ایران و عراق بود. وی سرانجام در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۶۴ در خیابان وحدت اسلامی تهران توسط اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با زبان روزه مورد سوء قصد قرار گرفت و به شهادت رسید.
🕊شادی روحش صلوات
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کودکان همیشه در خواب
روزانه بسیاری کودک را میبینیم که در دامن زنی که تکدیگری میکند خوابیدهاند. اما کسی نمیپرسد این کودک از کجا آمده یا چه نسبتی با این زن دارد.
@Fahma_KanoonTaha
💬 چرا تقلای ضدانقلاب برای آشوب در کشور شکست خورد؟
🔹 با وجود افزایش تحرکات و اقدامات گروههای ضدانقلاب برای تجمعات سراسری، روند تجمعات (تعداد تجمع و تعداد معترض) در خصوص حذف ارز ترجیحی طی ۴ روز اخیر از پنجشنبه تاکنون نزولی بوده است.
🔹 مطابق گزارشات بدست آمده شب گذشته نیز تقریبا هیچ تجمع متمرکزی در کشور رخ نداد و صرفا تجمعاتی نقطهای و محدود در شهرهای شهرکرد، سورشجان و هفشجان شکل گرفت.
🔹 روند اعتراضات چند روز اخیر نشان میدهد ازجمله دلایل ناکامی تلاشها برای ناآرامی، تداوم اعتماد مردم به شخص آقای رئیسی، عدم همراهی مردم با آشوبگران، افزایش التهاب و اقدامات خرابکارانه، بیفایده دانستن اعتراض و کنترل امنیتی شهرها بوده است.
@Fahma_KanoonTaha
✅ مراسم رونمائی از کتاب "نفوذ راهبردی در نظام دینی"
🔰 دکتر مهدی گرجی نویسنده کتاب نفوذ راهبردی در نظام دینی:
🔹تهدیدی راهبردی و بسیار بلندمدت و نرم که در سالهای اخیر، رهبر انقلاب بارها به آن اشاره کردهاند. من مدتها در پژوهشکدهها و کتابخانهها درباره این موضوع میگشتم. هیچ محتوایی در این خصوص وجود نداشت. به همین دلیل، احساس تکلیف کردم. امروز اینجا رونمایی کتاب بنده نیست، رونمایی و جهاد تبیین برای شناساندن تهدید است.
🔰دکتر فواد ایزدی، کارشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه:
🔹یکی از ویژگیهای کتاب این است که در این حوزه محتوای چندانی وجود ندارد و در واقع این کتاب در نسبت با معدود آثار منتشر شده، با فاصله زیادی در رتبه اول قرار میگیرد. نه تنها در ایران در این حوزه کم کار شده، در دنیا نیز همین گونه است. نوشتن این نوع از کتب باید الگویی شود برای استادان دانشگاهها. متاسفانه این نوع کتابها در دانشگاههای ما تولید نمیشود. این کتاب باید تبلیغ شود؛ چون نه تنها موضوعش مهم است، بلکه سبک کار هم افتخاری برای خودش است.
🔰 حجه الاسلام عبدالحسین خسرو پناه استاد فلسفه
🔹اکنون شاهدیم که دشمن با نفوذ راهبردی، دین را نشانه میگیرد. نفوذی که در این کتاب به آن پرداخته شده، فرایندی است که نفوذ در ساحت منش، بینش و کنش را در برمیگیرد.
🔰 دکتر نیلچی زاده:
🔹این کتاب توانست نمونهای عالی از تحقیقات علوم قرآن و حدیث باشد و بتواند از زبان قرآن، تولید علوم انسانی و اسلامی بکند. جلد دوم هم قرار است راههای مقابله با این نفوذ را بر اساس قرآن و روایات ارائه کند و دست محققان را پر خواهد کرد.
@Fahma_KanoonTaha
✳️ هر ذره حساب دارد!
✍رهبر انقلاب: هر یک #ذره و هر یک #لحظه در زندگی مؤمن #حساب دارد. یعنی ایمان این را به ما تعلیم میدهد. یعنی مؤمن حتی یک ذره از موجودیاش را و یک لحظه از زندگیاش را بیحسابوکتاب نباید رها کند؛
باید آن را بفهمد که چه کار میکند، درست خرج کند؛ زیرا همین یک ذره در #قیامت یک جزئی از #شخصیت او است، یک جزئی از #سرنوشت او است: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ» (زلزال، ۷) مثقال یعنی به قدر سنگینی؛ هر کسی عمل کند به سنگینی ذرهای - ذره که میدانید چیست؟ همین چیزی که در شعاع آفتاب که از شیشه میافتد، میلیونهایش را میبینید که در فضا معلقاند؛ هر یک از آنها ذره است؛ خب، این را توزین کنید، ببینیم وزنش چقدر است، سنگینیاش چقدر است؛ به سنگینیِ هر یکی از آنها - اگر شما کار خوبی کرده باشید، آنجا آن کار خوب را خواهید دید. «یَرَه»؛ خودِ آن کار را میبینید؛
آنجا مجسم میشود، و اگر به قدر سنگینی یکی از آن ذرهها کار بد انجام داده باشید، خودِ آن کار بد را آنجا خواهید دید؛ «وَ مَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ» (زلزال، ۸).
📚 از کتاب تفسیر سورهی حمد، ص ۵۱
@Fahma_KanoonTaha
🔴 ضرورت شناخت «علم طب» و «علم اخلاق»
✍ انسان دارای دو بعد جسم و روح است. هر بعد انسان(جسم و روح) دارای رنج و لذتی است:
لذت بدن، صحت و سلامتی تن است و رنج و درد بدن، همان بیماریهای جسمی است که «علم طب»، برای پیشگیری و درمان بیماریهای تن تلاش میکند.
لذت و سلامتی روح، داشتن صفات پسندیدهی اخلاقی است. رنج و بیماری روح، داشتن اخلاق ناپسند و صفات زشت است و «علم اخلاق»، وظیفهی شرح خوبیها و بدیها، راه کسب فضایل اخلاقی و روش ترک صفات ناپسند اخلاقی را بیان میکند.
پس برای سلامت جسم و روح باید شناخت خود را از «علم طب» و «علم اخلاق» بالا ببریم.
امام علی(ع): بالاترین درجه دانایی، تشخیص اخلاق از یکدیگر و آشکار کردن اخلاق پسندیده و سرکوب اخلاق ناپسند است.
📚غررالحکم، ح ۵۲۶۷
@Fahma_KanoonTaha
ماجرای دیدار «حسین» و «منیژه» پس از ۱۸ سال
۲۰ اسفندماه زادروز حسین لشگری از خلبانهای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که چند روز قبل از آغاز رسمی جنگ ایران و عراق اسیر شد و پس از ۱۸ سال اسارت در عراق به ایران بازگشت. او اولین ایرانی اسیرشده و آخرین اسیر آزادشده جنگ ایران و عراق است که در مجموع طولانیترین مدت اسارت را در بین تمام اسیران این جنگ تحمل کرده است.
لشگری با شروع جنگ ایران و عراق پس از انجام ۱۲ مأموریت، سرانجام مجبور به ترک هواپیمایش که مورد اصابت موشک قرار گرفته بود، شد و در خاک عراق به اسارت درآمد. دولت عراق مدعی بود هواپیمای وی ۱۹ شهریور ۵۹ و قبل از حمله عراق به خاک ایران ساقط شده است؛ برای همین او را به عنوان سند برجسته ای که نشانگر آغاز جنگ توسط ایران بود حتی پس از قطعنامه نگه داشتند.
از آغاز جنگ تا زمستان ۱۳۵۹ در سلول انفرادی بود و پس از آن در مدت ۸ سال با حدود ۶۰ نفر دیگر از همرزمان در یک سالن عمومی و دور از چشم صلیب سرخ جهانی نگهداری شد. پس از پذیرش قطعنامه، لشگری را از سایر دوستانش جدا کردند و قسمت دوم دوران اسارتش ۱۰ سال طول کشید.
در طی سالهای اسارت، همسرش منیژه لشگری به همراه تنها پسرش (علی) که در زمان رفتن پدرش چندماهه بود، چشمانتظار او بودند. منیژه لشگری در کتاب خاطراتش درباره آن روزهای سخت مینویسد: «بعد از قبول قطعنامه در سال ۱۳۶۷، زمزمه آمدن اسیران همه جا پیچید. خانواده روادگر همسایه طبقه اول ما بودند. آقای روادگر اسیر بود. او از طرف صلیب سرخ ثبت نام شده بود و به همسر و بچههایش نامه مینوشت. تابستان سال ۱۳۶۹ تابستان گرمی بود. از نیروی هوایی آمدند و ساختمان، ورودی ها، درها و پنجره ها را رنگ زدند. در و دیوار ساختمان پر شده بود از پلاکاردهای خوشآمدگویی. آقای روادگر آمد اما حسین نه! رفتم منزلشان تا از او بپرسم آیا حسین را دیده است؟ اما احساس کردم با من راحت نیست و موقع صحبتکردن سرش را پایین میاندازد. گفت: نه خانم لشگری! آقای لشگری جزء اسیران مخفی بود. ما از اونها جدا بودیم، ایشون رو ندیدم.»
منیژه اما همچنان چشمانتظار است: «خلبانها آخرین گروه اسرا بودند که آزاد شدند و من همچنان منتظر. هر روز جلوی یک ساختمان گوسفند میکشتند و هلهله و چراغانی و یک اسیر میآمد، اما حسین نیامد! به نیروی هوایی رفتم. گفتند «آقای لشگری جزء اسرای خلبان مخفی است. او را به خاطر تاریخ جنگ نگه داشتهاند. اعلام نمیکنند زنده است. اما اطلاع داریم حسین لشگری زنده است». نیروی هوایی صریح گفت که فعلا منتظر حسین نباشم. چندماه بعد از آزادی کامل اسرا، حدود پنجاه شصت اسیر مخفی هم آمدند اما حسین نیامد. طاقتم طاق شد. راه افتادم به منزل آزادههای خلبان. بیشترشان میگفتند وقتی قطعنامه قبول شد، حسین مدتی کنار ما بود و بعد منتقل شد. نمیدانیم او را کجا بردند.»
منیژه اما همچنان دلش پرامید است: «پسرم از این همه رفتوآمدم به منزل آزادهها و شنیدن جوابهای مشابه خسته شده بود. یک روز گفت «مامان، بسه دیگه! خودت میفهمی رفتارهات کاملاً عصبی و غیرارادی شده؟» علی راست میگفت؛ طوری شده بود که کاری نداشتم آیا این آزاده خلبان بوده، جزء نیروی هوایی بوده یا نه؛ حتی منزل آزادههایی که جزء نیروی دریایی و زمینی ارتش هم بودند رفتم و سراغ حسین را گرفتم. میخواستم بدانم آخرین نفری که او را دیده کجا و کِی بوده و حسین چه شرایطی داشته؟ وقتی یک نفر یک کلمه میگفت که «او را دیدهام»، امیدوار و خوشحال میشدم. وقتی دیگری هیچ نشانی از حسین نداشت، ناامید مطلق میشدم. غذا نمیخوردم. شبها یک ساعت هم خوابم نمیبرد. منتظر بودم صبح بشود. همه یک جواب می دادند: حسین لشگری را به خاطر تاریخ شروع جنگ نگه داشتهاند.»
منیژه لشگری روزهایش را در اضطراب و بیخبری طی میکند تا اینکه خردادماه سال ۱۳۷۴ با او تماسی از نیروی هوایی میگیرند و میگویند که حسین لشگری اجازه نامه نوشتن پیدا کرده است. اولین نامه به دست منیژه میرسد که در آن نوشته شده بود: «من زندهام ... نمیدانم شما کجا هستید ... از هیچ چیز خبری ندارم ... نمیدانم به چه آدرسی باید نامه بنویسم؛ به خاطر همین نامه را به آدرس نیروی هوایی مینویسم ... منیژه جان، هر جا هستی از وضع خودت و بچه برایم بنویس ... تا امروز امکانش نبود این را به تو بگویم. الان که این امکان را دارم برایت مینویسم. وضع من اصلاً معلوم نیست و تو مختاری ازدواج کنی.»
منیژه و حسین، سه سال برای هم فقط نامه مینویسند. صبح فرودین ۱۳۷۷ تلفن خانه منیژه زنگ میخورد: «مژده بده خانم لشگری! حسین آزاد شد.»
در عرض چند ساعت، خانه منیژه پر از جمعیت اقوام، خبرنگارها و عکاسها میشود تا آنان اولین تماس تلفنی خود را برقرار کنند. فردای آن روز همه به فرودگاه میروند و لحظه دیدار بالاخره میرسد: «حسین نزدیک شد؛ خیلی نزدیک. همه فامیل و دوست و آشنا دور او ریخته بودند و ماچش میکردند. یکی آویزانش میشد، یکی دستش را میگرفت، یکی به پایش افتاده بود. کاملاً احساس میکردم که حسین از بالای سر همه آنها دنبال کسی میگردد. فقط به او خیره شده بودم. صدایی بلند گفت: لطفاً برید کنار! اجازه بدید همسرش اون رو ببینه! دریای جمعیت کنار رفتند و برای من راه باز کردند. خبرنگارها با دوربینهایشان دویدند. روبهروی هم قرار گرفتیم. دست مرا گرفت و گفت: حالت چطوره؟ گفتم: خوبم! پیشانیام را بوسید و یکدفعه سیل جمعیت من و حسین را از هم جدا کرد. در همین دقایق، خبرنگارها چند بار دورم جمع شدند؛ تلق تلق عکس میانداختند. پرسیدند: خانم لشگری، در این لحظه احساستون چیه؟ جوابی ندادم؛ فقط سکوت کردم. چقدر این سؤال برایم رنجآور بود. خسته شده بودم. سرگیجه و سردرد داشتم. به این نوع شلوغیها عادت نداشتم. سالهای سال زندگی ساکت و خلوتی داشتم. ما سه نفر انگار در یک تصادف شدید ضربه سختی خورده باشیم و بعد از هجده سال از کُما بیرون آمده باشیم. فقط احتیاج داشتیم ساعتها بنشینیم و به یکدیگر نگاه کنیم؛ ببینیم از لحاظ ظاهری چه تغییری کردهایم تا یخمان آب شود و بعد تازه بتوانیم با هم صحبت کنیم. تعجب میکردم در آن جماعت انبوه هیچکس این را نمیفهمید ...»
فصل جدیدی از زندگی حسین و منیژه آغاز شد؛ این بار با رنگ و بویی دیگر.
اما زندگی مشترک مجدد آنها ۱۱ سال بیشتر طول کشید. سرلشکر حسین لشگری بامداد دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ در بیمارستان لاله تهران درگذشت و منیژه لشگری هم ۵ بهمن ۱۳۹۸ بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت.
@Fahma_KanoonTaha
در ٢٧ اردیبهشت ماه ١٢٩۴ هجری دولت اشغالگر انگلیس تعداد ٣۵٠ سرباز خود را در سواحل بوشهر پیاده نمود و این مقدمه ای بود برای حمله به بوشهر در ۱۶ مرداد ۱۲۹۴/۸ اوت ۱۹۱۵ م./۲۶ رمضان ۱۳۳۳ ق.، که نیروهای ارتش بریتانیا و مستعمره آن راج بریتانیا (هند) از زمین و دریا با حمایت توپخانه ناوگان دریایی وارد بوشهر شدند و با صدور اعلامیهای در سطح شهر اشغال بوشهر را اعلام کردند.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اتاقهایی برای فساد؟!
🎙 #وحید_اشتری؛ فعال اجتماعی و عدالتخواه:
💬 یکسری #گلوگاههای_فساد در کشور وجود دارد که تاکنون راجع به آن حرفی زده نشده و به تاریکخانهها و #کلونیهای_قدرت تبدیل شدهاند.
💬 #اتاق_بازرگانی در بیش از ۶۰ «شورای حاکمیتی» عضو است و حتی درخواست عضویت در ۶۰ شورای حاکمیتی دیگر همچون شورای عالی امنیت ملی و هیئت دولت را هم داده است که با #رانتهای_اطلاعاتی و لابیهایی که دارند فسادهای عجیبی رقم میزنند.
💬 یک رقم کوچک فساد در اتاق بازرگانی، ۲۷ هزار میلیارد تومان #فرار_مالیاتی در حوزه کارت بازرگانی است که تنها یکی از اختیارات این اتاق است!
@Fahma_KanoonTaha
🔶🔶 توسط سازمان اطلاعات سپاه؛
💠 ۱۸۶ تن کالای احتکار شده در بوشهر کشف شد
🔻سازمان اطلاعات سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با صدور اطلاعیهای از کشف ۱۸۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم کالای اساسی احتکار شده در این استان خبر داد.
🔷🔷 جزئیات این خبر در لینک زیر👇
https://www.mehrnews.com/news/5493063/
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🔶🔶 توسط سازمان اطلاعات سپاه؛ 💠 ۱۸۶ تن کالای احتکار شده در بوشهر کشف شد 🔻سازمان اطلاعات سپاه امام ص
⭕ پاتک اطلاعات سپاه به کالاهای احتکار شده در بوشهر
سازمان اطلاعات سپاه امام صادق(ع) بوشهر با صدور اطلاعیهای از کشف ۱۸۶ تُن کالای اساسی احتکار شده در این استان خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: مردم عزیز و انقلابی استان بوشهر؛ سازمان اطلاعات سپاه استان بوشهر با اجرای طرح اصلاح ارز ترجیحی و واقعیسازی هدفمندی یارانهها، در راستای انجام وظایف ذاتی خود در جهت کمک به دولت برای اجرای بهتر طرح و تأمین معیشت مردم و جلوگیری از سوء استفاده احتکار کنندگان گام بر میدارد.
به دنبال دریافت گزارشهایی مبنی بر تلاش برخی سودجویان اقتصادی جهت برهم زدن نظم بازار، معیشت و آرامش روانی جامعه، اقدام به توقیف ۱۸۶.۵ تن کالای اساسی احتکار شده شامل ۱۴۸ تن شکر، ۲۵ تن مرغ، ۱۰ تن برنج، ۳.۵ تن آرد به همراه ۹ هزار و ۵۰۰ لیتر روغن خوراکی در استان و بازگرداندن این کالاها به شبکه توزیع نموده و پرونده متخلفان نیز در دستگاه قضایی و تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی میباشد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: این سازمان ضمن هشدار نسبت به هر گونه فعالیت مخرب اقتصادی اعلام میدارد برخورد قاطع با احتکار کالا را در دستور کار قرار داده و آماده دریافت گزارشهای مردمی از طریق سامانه تلفنی ۱۱۴ در این خصوص میباشد.
@Fahma_KanoonTaha
🔴 فاطمیامین: تماسهای مردم با سامانه ۱۲۴ را شخصا بررسی میکنم/ انحصاری در واردات خودرو نداریم
وزیر صمت:
🔹برگههای نظارت مردمی در ورودی مغازه درج میشود که شهروندان میتوانند با استفاده از آن شکایات و نظرات خود را اعلام کنند.
🔹با اپلیکیشن «صمت من» که در روزهای آینده اعلام میشود، شهروندان میتوانند گزارشات خود را اعلام نمایند.
🔹در این نرمافزار رتبههای واحد صنفی نشان داده میشود.
@Fahma_KanoonTaha