🔴 این سر و صدای مجازی است یا جنبش سیاسی؟
✨ سواد رسانه ای برای همه ✨
telegram:👉 @DrVesali_MediaLiteracy
bale ,sorush, rubika,eata :👉 @drvesali_medlit
instagram :👉 @leilavesali2
aparat, shad, rubika :👉 @leilavesali
این سر و صدای مجازی است یا جنبش سیاسی؟
به نقل از "دکتر علی اصغر محکی، استاد دانشگاه در رشته علوم ارتباطات":
ژان بوردیار (جامعه شناس فرانسوی)، کتاب مهمی دارد به نام "جنگ خلیج فارس اتفاق نیفتاده"! این کتاب سرو صدای زیادی کرد. خلاصه حرفش این بود که آنچه ما در رسانه ها به عنوان جنگ دیدیم با چیزی که آنجا بود آنقدر تفاوت داشت که میشود گفت اصلا رخ نداد.
دریافت ما از واقعیت و خود واقعیت دو چیز متفاوت است. از مباحث فلسفیش گذشته اگر این بنده خدا هنوز زنده بود احتمالا با دیدن "جنبش سیاسی ۱۴۰۱" ایران دوباره کتاب مینوشت. جنبشی که شاید بشود بهترین اسمش را گذاشت "جنبش مجازی".
اگر همین امروز به حجم توییت و پست و ... نگاه کنید فکر میکنید این رویداد حداقل یکسال است که در جریان است و ماه ها درگیری داشته. در حالیکه عملا کمتر از دو هفته حضور خیابانی با دو سه روز اوج و جمعیتی نه چندان انبوه داشته است.
اگر کسی دور از ایران باشد با مشاهده این حجم پیام و توئیت و کامنت و سر و صدای مجازی، فکر میکند کشور در اعتصاب و تعطیلی و غم فرو رفته، در حالیکه بازارها تعطیل نشد. لابد فکر میکند خون در خیابان ها جاری است، اما مردم در حال زندگی و خرید و عروسی و عزا و امور روزمره خود هستند. فکر میکند میلیونها نفر مثل سال ۱۳۵۷ به خیابانها ریختهاند، اما کف میدان خبر خاصی نیست. چطور چنین فاصله ای، بین فضای واقعی و فضای مجازی ممکن است؟
در واقع میشود ادعا کرد امروز یک ایران مجازی ساخته شده. در این ایران مجازی مردم سیاه پوش و خونین مشغول سنگر بندی اند. سپاهیها در حال فرارند، رهبر که یکبار هفته پیش فوت کرده بود دوباره فوت کرده، پولها را به بانک سوییس بردهاند، در خیابان هایش جنازه میبرند، و خلاصه کار تمام است و انقلاب در لبه پیروزی و حتی در نقاطی پیروز شده!! این "ایرانِ برساخته" و "ایران واقعی" با هم فاصله نجومی دارند. رابطه بین این دو کاملا قطع نیست اما دو چیز مجزا ست.
فعالان صاحب این تصویر میخواهند با تهییج مردم آن را واقعی کنند. انگار که از درون آینه به سمت واقعیت فشار بیاوری. بزرگنمایی میکنند و جایزه میدهند. این یک مرحله جلوتر از جنگ خلیج فارس است: دست درازی تصویر به واقعیت.
فشار روانی روزهای اولیه به قدری بود که با صرف گشت زدن در فضای مجازی، بعضی دلسوزان انقلاب به مرز افسردگی و انفجار میرسیدند و احساس گناه میکردند که چرا نمیتوانند کاری بکنند. چنین فشار روانی در سال ۱۳۸۸ نبود. انگار کل سال ۱۳۹۸ را در یک هفته بریزید. شاید به همین دلیل بود که قطع شدن اینترنت ضربه مهمی به جریان وقایع زد. ارتباط بین واقعیت و برساخت به کلی قطع شد. اما این بار یک اتفاق بسیار جالب افتاد. زندگی در ایران مجازی کاملا مستقل ادامه پیدا کرد و فاصله بیشتر و بیشتر شد.
معترضین در ایران واقعی در خانه بودند اما در ایران مجازی به پایتخت رسیده بودند و جالبتر اینکه این ایران مجازی تنها راه ارتباطی ایرانیان خارج از کشور شد. درغیاب واقعیت، تصویر کاملا جایش را گرفت. بخشی از مهاجرین به واقع تصور میکردند (و شاید بکنند) که انقلاب شده است. سرکوب گسترده ای در جریان است. سکوت ایران نه از سر آرامش بلکه بخاطر قطعی نت و خفقان است، پس اگر در ساعات پایانی نباشیم در دهه فجر که هستیم. شاهین نجفی امان نامه میدهد! فلانی تقسیم غنایم میکند! دیگری فرمان حمله ۲۴ ساعته به تهران میدهد! حیرت آور است!
از کارداشیان تا جیکیرولینگ هم از این انقلاب بزرگ حمایت میکنند! راجر واترز مورد جالبی است. در عین آگاهی و اشاره به برنامه سوریهسازی، اصلا متوجه نیست دارد با رسانه سعودی صحبت میکند و عملا بخشی از همین تصویر میشود. در واقع وقتی فراواقعیت جای واقعیت را میگیرد حتی آگاهی هم کافی نیست.
به یک دوست مهاجر که نگران بود میگفتم باید باشی و ببینی، رسانه کافی نیست. وقتی دادهها دروغآمیز باشد قدرت پردازنده تعیین کننده نیست. ورودی مهم است، ورودی.
ادامه👇
ادامه از بالا☝️
حالا سوال اینجاست: چرا در فضای مجازی رهبر هر چند ماه یکبار فوت میکند ولی بهرغم برملا شدن این دروغ، باز هم مخاطب زودباور پای آن مینشینند؟ شاید چون دوست دارد در یک تصویر مجازی زندگی کند. این "انقلاب مجازی" صرفا ساخته رسانه ها نیست. برخی کاربران هم در آن مشارکت دارند. آنها در واقع رویای خودشان را در ایران مجازی می بینند و شبکه اجتماعی به آنها این فرصت را میدهد که در این رویا زندگی کنند و با دوستان هم فکرشان انقلاب کنند. هشتگ زدن مثل فریاد زدن میشود. لایک کردن مثل باور کردن. ریتوییت مثل لبیک. ربات و آلبانینشینان و سعودی هم میتوانند جو دهند و دستکاری کنند. راه میفتند به آنلاین شاپها فشار میآورند که باید ببندی. انگار که بازار واقعی را ببندند.
سلبریتیها و شاخها در این دنیا مثل روشنفکران و روسای احزاب سیاسی هستند. حتی یک فوتبالیست میتواند به قله انقلاب برود. استوری فلان بازیگر خارجی مثل بیانیه سیاسی یک کشور میشود. آنها در این تصویر زندگی میکنند.
اما واقعیت این نیست. واقعیت مثل عصای موسی، مارهای ساحران مجازی را بی معنا میکند و حاضران تازه میفهند چیزی که میدیدند تصویر بود. عده ای افسرده میشوند، عده ای بیدار و عدهای هم ترجیح میدهند لذت تصویر را ادامه دهند. همهی اینها اما به شرطی که عصای موسی انداخته شود. تا وقتی پنجره باز نشود، اخبار هواشناسی مرجع است.
✨ سواد رسانه ای برای همه ✨
telegram:👉 @DrVesali_MediaLiteracy
bale ,sorush, rubika,eata :👉 @drvesali_medlit
instagram :👉 @leilavesali2
aparat, shad, rubika :👉 @leilavesali
با ماهمراه باشید در کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی با حضور کارشناسان و متخصصان حوزه سواد رسانهای و فضای مجازی
@manjahadiam
چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم...
با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند:) طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد...
لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند...
احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراه هستند...
ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند:) و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند...
نظریه مارپیچ سکوت همین است، یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون براندازها که سواد و منطق زیادی ندارند، فقط توهم شان زیاد است و اتفاقا باید همین توهم شان را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع...
این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند.../ پایان
#از_تبیین_تا_انقلاب_سایبری
#رحمن_زنگنه #امام_خامنه_ای
#لیلی_وصالی #روح_الله_مون_نسب
#سواد_رسانه_ای #من_جهادی_ام
به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید
@manjahadiam
رحمن زنگنه:
🔰توجه 🔰توجه
⛔️وضعیت قرمز⛔️
🎭پدران و مادران دلسوز و مهربان ؛معلمین و مدیران مدارس؛اساتید و روسای دانشگاهها؛ مسئولین و مدیران دولتی؛ نظامیان و سربازان ایران عزیز؛ فرزندان خود را از خط مقدم دشمن در فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و سرزمین های اشغال شده و باتلاقی مین گذاری شده ی سایبری بيرون بکشید و در بهترین پناهگاه ایمن که کانون گرم و با محبت خانواده است جذب، حفظ و نگهداری کنید.
این کار مستلزم فداکاری، ازخودگذشتگی و خویشتن داری فراوانی است قبل از هر چیزی نیاز است اول خود شما این مکان نا امن شبکه های اجتماعی، سرزمین های اشغال شده ی باتلاقی را ترک کنید و خود را بجای امن برسانید وقتی اینکار را انجام دادید و خود را رها کردین از این باتلاقی ترین سرزمین هایی که بشر به خود ندیده است تابه حال و آرام شدید و به آرامش رسیدید؛ دست خود را دراز کنید و فرزندان خود را که با ارزش ترین سرمایه زندگی و میوه عمر ماست از این باتلاق ها نجات دهیم.
البته با ارتباط موثر و واقعی و همچنین گذاشتن وقت بیشتر یعنی کافی و وافی بودن وقت که میگذارید برای آنها؛ آنها را حفظ کنید؛
وقتی آنها را نجات دادید و توانستید فرزندان خود را حفظ نمایید باید به نگهداری آنها فکر کنید و در این موقعیت با برنامه ریزی های دقیق و قانون های خانوادگی نرم و با انعطافپذیری بالا آنها را نگهدارید.
البته اجرا کنند اولیه این قوانین باید خود والدین باشند وقتی فرزندان نظم و قانونمندی را در رفتار و اعمال والدین خود ببینند قطعا تغییر رفتار خواهند داند.
البته بهتر است که فرزندان را در سنین کودکی به انواع و اقسام سپرهای محکم و ضد نفوذ دشمن آنها را مجهز کنیم تا زمانی که میخواهند وارد دوران نوجوانی و جوانی بشوند از خانواده فاصله نگیرند و والدین خود را دشمن نبینند و حرف های شما را با گوش وجان بپذیرند.....
✍رحمن زنگنه
کارشناس و پژوهشگر رسانه
مشاور خانواده کودک ونوجوان در حوزه اعتیاد به اینترنت .رژیم مصرف اینترنت (آداب مصرفاینترنت)
به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی با حضور کارشناسان و مشاورین متعدد حوزه مدیریت رسانه بپیوندید 👇👇👇
@manjahadiam
هدایت شده از گروه تواشیح تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞نماهنگ بسیار زیبا|مُصطَفی|
⚠️همخوانی موزیکال شاد از نوجوانان دهه نودی
🌺به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص)
⭕️جدید ترین اثر:
💠گروه تواشیح تسنیم💠
⚜در مدح و منقبت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله
📺مشاهده و دریافت فیلم باکیفیت بالا:
🌐 aparat.com/v/Z3W5e
📲شناسه عضویت در کانال ایتا:
🔸 @tasnim_esf
#پیامبر_اکرم
#میلاد_پیامبر
🔰توجه 🔰توجه
✊️دعوت به همکاری برای جهاد تبیین و روشنگری و در زمینه انتشار مطالب بصیرتی و روشنگری.✌️
باسلام و احترام خدمت شما خوبان حاضر در گروه
🙏کسانی که تمایل دارند در زمینه جهاد تبیین و روشنگری و همچنین مطالبه گری برحق فعالیت جهادی و مستمر داشته باشند در خصوص انتشار مطالب با آیدی:
@Rzanganh
استاد رحمن زنگنه کارشناس وپژوهشگر رسانه
عضو انجمن سوادرسانه اي کشور
عضو جبهه انقلاب اسلامی درفضای مجازی پیام بدهند
با اسال کلمه ✊️لبیک✌️
✅️نام و نام خانوادگی و شماره تماس وشماره مجازی؛ محل اسکان خود را به آیدی استاد ارسال نمایید.
🔰البته درپیامرسان های ایرانی ایتا و بله سریعتر جواب خواهند داد.
@Rzanganh
🔰به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی بپیوندید
@manjahadiam
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👹 مغولها ۹۰٪ ایران را با عملیات روانی گرفتند
▫️مغولها چه شهرهایی را نتوانستند بگیرند؟
▫️آمریکا چگونه از عملیات روانی استفاده میکرد؟
🎙 به بیانِ حجتالاسلام #مهدی_طائب
📚 نویسندهٔ کتاب عملیات روانی در اسلام
@manjahadiam
@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
وزرای خارجه کدام کشورها نگران حقوق زنان در ایران شدند؟
✅ به کانال خانواده و سواد رسانهای، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای بپیوندید
👇
@manjahadiam
@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبکه تحریف
چطور صحبت های فرمانده فراجا در میان نیروهای پلیس را تحریف شد
برای عضویت اینجا بزنید👇👇👇
@manjahadiam
@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
🌐 #راهکاردهی (۵)
⚠️ یکی از پدیدههای نوظهور عصر ما پدیدهی #اعتیاد_اینترنتی و وابستگی شدید به تلفن همراه است. به طور کلی به هر نوع رفتاری که [مانند وابستگی به مواد مخدر و یا قماربازی] برای فرد تبدیل به یک اجبار و الزام شود ، اعتیاد گفته میشود. برخی نشانههایِ فردی که به اینترنت و و موبابل اعتیاد پیدا کرده این چنین است :
1⃣ : هر چند دقیقه و حتی هر چند ثانیه یک بار به طور بی هدف تلفن خود را چک میکند.
2⃣ : حوصلهی خواندن متنهای طولانی و مقالات عمیق را ندارد.
3⃣ : در دنیای حقیقی ، از ادبیات و الفاظ دنیای مجازی استفاده میکند.
4⃣ : اگر اینترنت نداشته باشد یا شارژ تلفن همراهش تمام شود یا موبایل او در منزل جا بماند ، کلافگی و بی هدفی وجودش را فرا میگیرد.
5⃣ : اینترنت و موبایل در الویت اول او نسبت به هر چیزی قرار دارد.
6⃣ : تمرکز ذهنی او کم شده است.
7⃣ : اختلالات رفتاری همچون ؛ گوشه گیری ، وسواس فکری ، بد اخلاقی ، افسردگی ، اضطراب و بی قراری ، کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس در وی شکل گرفته است.
📝 و اما برای رهایی از معضل اعتیاد اینترنتی چه باید کرد؟؟؟
🔸1⃣🔸 : مهمترین راهکار در کاهش اعتیاد اینترنتی #فکر_کردن است. تفکر در این موضوع که در استفادهی افراطی خود از موبایل و اینترنت و بازی های دیجیتال ، چه چیزهایی به دست آوردهایم و چه چیزهایی از دست دادهایم؟ قطعاً مهمترین چیزی که صرف کردهایم وقت و عمر بدون ارزشمند و بازگشتمان بوده و نه تنها چیز زیادی بدست نیاوردهایم بلکه احتمالاً عوارضی همچون ضعف بینایی ، کاهش قدرت #فرزند_آوری ، سندرم خشکی چشم ، دردهای مفاصل گردن ، مچ و ستون فقرات و بیماریهای روحی و جسمی فراوانی را برای خود به ارمغان آورده ایم!
🔹2⃣🔹 : سعی کنید سبک زندگی خود را اصلاح کنید و کارکرد موبایل در زندگیتان را کاهش دهید. به طور مثال برای بیدار شدن بجای استفاده از هشدار موبایل از ساعت زنگ دار استفاده کنید.
🔸3⃣🔸 : در خرید و مصرف بستهی اینترنتی برنامه ریزی داشته باشید و از خرید بسته های نامحدود یا حجم بالا اجتناب کنید. بستههای محدود بخرید تا مصرفتان نیز کم کم محدود گردد.
🔹4⃣🔹 : همواره تلفن همراهتان را در منزل یا محل کار در مکانی دور از خود قرار دهید چرا که هر مقدار این وسیله در دسترس تر باشد ، میزان مراجعه به آن نیز افزایش مییابد.
🔸5⃣🔸 : به جای روابط مجازی ، روابط حقیقی و عاطفی خود را با #خانواده ، فامیل ، دوستان و آشنایان افزایش دهید و در برنامهی زندگی خود تفریحات سالم و ترجیحاً فیزیکی همچون #مطالعه و #ورزش را جایگزین تفریحات دیجیتال و موبایلی نمایید.
🔹6⃣🔹 : هنگامی که میخواهید بی دلیل تلفن خود را چک کنید از خود بپرسید : این کار در حالی که آن را به تازگی انجام دادهاید چه ضرورت و فایدهای دارد؟
🔸7⃣🔸 : میتوانید از اپلیکیشنهای محدود کنندهی تلفن همراه استفاده کنید و استفاده از اپلیکیشن های خاص [مانند پیامرسانها و جستجوگرها] را به طور #سیستمی زمان بندی کنید.
🔹8⃣🔹 : با متخصصین و مشاورین عرصهی رسانه در ارتباط باشید و از راهنماییهای آنان بهره ببرید.
#سواد_رسانه_ای #من_جهادی_ام #رحمن_زنگنه #میخ_ مدیا #اعتیاد_اینترنتی
🔰به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی بپیوندید
@manjahadiam
کانال تخصصی استاد رحمن زنگنه 👇
@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من
دل من داند و من دانم و دل داند و من
خاک من گِل شود و گُل شکفد از گِل من
تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_خامنه_ای_بالقرآن
#جهاد_تبیین
#باولایت_تاشهادت
#لبیک_یاخامنه_ای
به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای بپیوندید
@manjahadiam
@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹۱۲ ربیعالاول، آغاز هفته وحدت، یادآور ولادت بشارتدهنده وحی و پیامآور اخلاق گرامی باد.
به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای خوش آمدید
@manjahadiam
@rzangane
📌کتاب «هنر دقیق خواندن» بر اساس مفاهیم و اصول تفکر انتقادی به مخاطب میآموزد که چگونه خواندن هدفمندی داشته و با اجتناب از خواندن تاثیرپذیرانه ، تابع تداعیها نشود/ انتشارات اختران
🆔 @manjahadiam
@rzangane
🔔 بازار داغ عکس و فیلم های جعلی!
در روزهای اخیر تعدادی از عکسها و خبرهایی که توجه کاربران شبکههای اجتماعی را به خود جلب کردند ,نادرست بوده و یا لااقل مربوط به زمان حال نبودند:
✓ توییتی که در آن یک پراید سفید به سمت ماموران حمله میکند، مربوط به وقایع سال ۱۳۹۶ و قائله دراویش گنابادی در تهران است.
✓ ویدئویی که با توضیح شوخی/جدی «نیروهای هاگواترز» منتشر شده ,مربوط به ایران نیست و درگیری دو گروه در جاکارتا پایتخت اندونزی را نشان میدهد.
✓ ویدیویی که با عنوان «رقص یک پدر کرد بر مزار فرزندش» منتشر شده ، ارتباطی با ایران و کردها ندارد و بخشی از سریال تلویزیونی Ata Ocagı متعلق به کشور آذربایجان است که در سال ۲۰۱۸ پخش شده.
✓تصویری که در آن ادعا شده مهسا امینی، به عنوان چهره سال مجله تایم معرفی شده , جعلی است
🆔 @manjahadiam
@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
🔺علی عباسی کارگردان فیلم عنکبوت مقدس روی فرش قرمز هامبورگ!
⚠️وقتی فیلم خائنانه علیه کشور و دین با کمک آلمان ساخته میشه پیشبینی این شکل و شمایل هم غیر طبیعی نیست.
البته ممکن است علی عباسی برای دیده شدن و پوشاندن ضعفهای فنی و هنری فیلم این ایده را اجرا کرده باشد تا از حقد و کینه برخی نسبت به ایران و اسلام بهره ببرد.
🔅باید منتظر ماند و عاقبت این نمایشها را دید.
کپی از
📡 اخبار جهان هنر
@manjahadiam
@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
✋
این مدافعان امنیت را به یاد بسپارید
👆این 24 نفر، مظلومانه و در عین حال در کمال وحشی گری اغتشاش گران، به شهادت رسیدند...
🔹آنهایی که در روزهای اول پشت سرهم بیانیه های هیجانی می دادند، الان دقیقا کجا هستند و چرا ساکتند؟!
✅ به کانال، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای خانواده و سواد رسانهای هرچه سریعتر بپیوندید... جا نمونی👇👇
@manjahadiam
@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
🔴 ۱۷ هزار دروغ فقط در ۲۵ روز!
🔹5 دروغی که در 25 روز گذشته بیشترین بازنشر را از این رسانه ها داشتهاند به ترتیب شامل موارد زیر است:
1⃣ادعای دروغ ضرب و شتم مهسا امینی
2⃣ادعای دروغ درباره فوت و بیماری رهبر انقلاب
3⃣ادعای دروغ درباره سقوط شهر اشنویه
4⃣ادعای دروغ درباره علت مرگ نیکا شاکرمی
5⃣ادعای دروغ «به خاک و خون کشیده شدن دانشگاه شریف»
🔻مطابق این پیمایش شبکه سعودی ایران اینترنشنال با 11426 مطلب بیشترین میزان تولید را در 25 روز گذشته داشته است و صدای آمریکا و رادیو فردا رتبه بعدی را به خود اختصاص دادند.
🔹از لحاظ میزان بازنشر تولیدات در فضای مجازی، ایران اینترنشنال با 20 درصد، منوتو با 17 درصد و بی بی سی با 14 درصد بیشترین سهم را در توزیع اخبار اغتشاشات در فضای مجازی داشتهاند.
💢 یعنی حدود 51 درصد اخبار بازنشر شده اغتشاشات در فضای مجازی مربوط به این 3 رسانه بوده است.
کپی از
کانال رسمی #معاونت_سیاسی_سپاه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔰به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی بپیوندید
👇👇👇
🇮🇷@manjahadiam
🇮🇷@rzangane
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جمهوری اسلامی از قدرت کنار کشید
🔹 این فقط فرضیات بعد از جمهوری اسلامی هست ...
🎭😏اینم یک کارقشنگ محض خنده در این روزهای خسته کننده پر از دروغ😏
⭕️ به پویش بصیرت و #سواد_رسانه
در کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای هر زودتر بپیوندید👇👇👇
@manjahadiam
@rzangane
هدایت شده از کانال سیدامیر سخاوتیان
در نشست بصیرت افزایی باهمکاری دانشگاه فرهنگیان و بسیج اساتید قزوین مطرح شد:
جهاد تبیین دارای سطوح مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی است.
به گزارش مرکز رسانه و ارتباطات اجتماعی نهضت استادی بسیج (ناب)، دانشگاه فرهنگیان قزوین با همکاری بسیج اساتید این استان و نهاد نمایندگی مقاممعظم رهبری نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاههای استان را با موضوع ((جهاد تبیین و شاخصهای بصیرت در تربیت خانواده با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب )) با حضور قریب به ۶۰ نفر از اساتید و اعضای هیئت علمی به صورت برخط برگزار کرد.
در این نشست سخاوتیان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قم درتبیین موضوع گفت : جهاد تبیین دارای لایه های مختلف همانند مبانی، راهبرد، تاکتیک و تکنیک و همچنین دارای سطوح مختلف همانند سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی است. نقطه مرکزی همه این سطوح و لایهها، انسان تراز است که میخواهد به سعادت و کمال برسد.
وی افزود: وجه تمایز انقلاب اسلامی با سایر انقلاب های جهان نیز انسان انقلابی است و برای سنجش انسان در انقلاب اسلامی نیازمند تعریف انسان تراز انقلابی است. لذا نقطه مرکزی آن انسان تراز می باشد که هر چه مؤلفه های فکری و عملی فرد به آن نزدیکتر باشد، تراز فکری و عملی او به انقلاب اسلامی نزدیکتر است. از سوی دیگر این انسان تراز در بستر خانواده تربیت شده و مأموریت اصلی خانواده در نگاه اسلامی تربیت فرزندان بر اساس این انسان تراز است. این مأموریت خانواده در صورتی تحقق می یابد که مفهوم بیت و روح حاکم بر آن به درستی پدید آید.
https://www.basijasatid.ir/story/70425
⭕️ رسانه تروریست یا تروریسم رسانه ای!
📍 در سه هفته اخیر ۸۱ درصد از محتوای پیچ ایران اینترنشنال و ۷۱ درصد از محتوای پیچ بی بی سی فارسی در اینستاگرام دعوت به آشوب بوده است.
@dr_kamali
🔰به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی بپیوندید
@manjahadiam
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
♨️عزم وزارت ارتباطات برای جهش کشور در حوزه فضای مجازی
🔹مدیرکل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد برای ایجاد ارزش افزوده برای پیامرسانهای بومی در برابر پیامرسانهای خارجی، قصد داریم تا مرکز انتقال پیام بین پیامرسانها را ایجاد کنیم تا یک پلتفرم یکپارچه ملی تشکیل شود.
👌این یعنی اگه شما عضو ایتا باشید و مخاطب شما بله داشته باشد و نه ایتا، میتوانید در ایتا به او پیام دهید و او در بله پیام شما را دریافت کند👏👏👏
❌اتفاقات مبارک این چنین در طول ده سال گذشته امکان پذیر بوده است. کشور در تمام سالهای گذشته می توانست با خروج از سلطه آمریکا در فضای مجازی، اقتدار میدانی خود را در فضای سایبر هم به رخ جهانیان بکشد اما امان از رئیس و وزیر و دبیر کدخداپرست...
#روحانی
#آذری_جهرمی
#فیروزآبادی
🔰به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی بپیوندید
@manjahadiam