هدایت شده از اندیشکده کریمه(س)شیراز
🔶️ برگزاری سخنرانی آموزشی و تبیینی
🔸️ در این سخنرانی به بررسی موضوعی کارکرد رسانهها در تبیین حکمرانی خوب، انقلاب اسلامی و جامعه پرداخته شد.
⏰ پنجشنبه هفدهم آذرماه ۱۴۰۱
👤 با ارائهی دکتر مجتبی اشرافی، مدیر اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه و استاد دانشگاه
🔴⚪🟠🟡🟣🟤🔵🟢🔴
📲 همرسان ما باشید. و ما را در فضای مجازی دنبال کنید.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🔍 در روبیکا:
https://rubika.ir/KssiChannel
🔍 در ایتا:
https://eitaa.com/KssiChannel
✅روابط عمومی و امور بینالملل اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه(س)
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از اندیشکده کریمه(س)شیراز
🔶️ برگزاری سخنرانی آموزشی و تبیینی
🔸️ در این سخنرانی به بررسی موضوعی کارکرد رسانهها در تبیین حکمرانی خوب، انقلاب اسلامی و جامعه پرداخته شد.
⏰ پنجشنبه هفدهم آذرماه ۱۴۰۱
👤 با ارائهی دکتر مجتبی اشرافی، مدیر اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه و استاد دانشگاه
🔴⚪🟠🟡🟣🟤🔵🟢🔴
📲 همرسان ما باشید. و ما را در فضای مجازی دنبال کنید.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🔍 در روبیکا:
https://rubika.ir/KssiChannel
🔍 در ایتا:
https://eitaa.com/KssiChannel
✅روابط عمومی و امور بینالملل اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه(س)
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴 گونهشناسی بازداشتشدگان
گزارش تحلیلی از گفتگو با ۷۰ نفر از بازداشتشدگان در حوادث اخیر
👈 اگر دنبال شناخت بهتر از این افراد هستیم، حتماً این دو فایل رو نگاه کنیم. اینها بخشی از حرفهای این بچهها هست ...
پینوشت: تصاویر باکیفیت رو از فایلهای زیر دانلود کنید
تیپ هویت جو1.jpg
21.41M
فایل باکیفیت گونهشناسی بازداشتشدگان
#تیپ_هویتجو
تیپ انقلابی1.jpg
20.46M
فایل باکیفیت گونهشناسی بازداشتشدگان
#تیپ_انقلابی
📕انتشار کتاب «سه مرد خطرناک» پس از گذشت هشت ماه پرفرازونشیب
🔻روسیه؛چین؛ایران
وافزایشجنگ های نامنظم
✍🏼نویسنده:ست جی.جونز
📖مترجم: #سید_علی_موسوی
https://nasleroshan.com/product/three-dangerous-men/
🚦جنگ جهانی رسانهای؛ فقر سواد رسانهای
🔸نحوه تاثیر این جنگ رسانهای ابتدا بصورت تاثیر رفتاری است که اولین مرحله این نوع تأثیر، فعال و یا منفعل ساختن مخاطبان است. دیدن و شنیدن پیامهای وسایل ارتباط جمعی ممکن است باعث تغییرات مهمی در رفتار اشخاص شود و سپس تاثیر شناختی شکل می گیرد که تأثیر رسانهها تحت برخی شرایط ایمان، باورها، دیدگاهها و مشخصات روحی و شخصیت مخاطب را دگرگون میسازد و باعث تغییر تفکر آنها در مورد امور اجتماعی و سیاسی میشود و مرحله آخر تاثیر عاطفی است که رسانهها و فضای مجازی میتوانند احساسات مخاطبان را در قبال مسائل مختلف و ...عوض کنند و افکار عمومی را تحت نفوذ خود در آورند. اگر به اغتشاشات اخیر بنگریم این مراحل تحت یک جنگ جهانی رسانه ای علیه ایران صورت پذیرفت که آسیب شناسی این جنگ بسیار مهم تلقی می شود.
برای شروع راه حل این مشکل داشتن #اینترنت_ملی یک الزام تلقی می شود زیرا تمامی سرورهای خارج از ایران بوده و هرگونه مبارزه با اینگونه تحمیل قدرت و سلیقه در واقع امکانپذیر نمی باشد.
🔹هدف اصلی استراتژیکی دشمن از زمان پس از انقلاب اسلامی بخصوص دهه اخیر، ناامید کردن اقشار مختلف مردم بخصوص جوانان و نخبگان با بزرگنمایی مشکلات و کاستی ها و کوچک نمایی دستاوردها و افتخارات بوده است.
به طور کلی رسانه های بیگانه حقایق را وارونه جلوه میدهند و تلاش میکنند با نشان دادن پاره ای از واقعیت، نظرات و دیدگاه های خود را در قالبی پوشیده در داخل گزارشها و متن و تحلیل محتوا ها ارائه کنند. و با بردن ذهنِ افکار عمومی به دورترین نقطه از واقعیت و برجسته نشان دادن اطلاعات و اخبار در راستای گفتمان مورد نظر آنها، در کنار استفاده از تکنیکهای عملیات روانی همچون پررنگ کردن حاشیهها و چشمپوشی از حقایق، یکی از اصلیترین راهبردهای این رسانهها است که این روش مستلزم تببین سواد رسانه ای می باشد و باید خیلی جدی در مقابل این جنگ جهانی رسانه ای علیه کشورمان اقدامات لازم صورت گیرد.
🔸به طور کل دشمنان آن چیزی که میخواهند ما بدانیم را در رسانه های خود ارائه می کنند نه حقیقت را... بعنوان مثال کشورمان امسال نیز جز رکوردداران مصرف انرژی(اسراف این نعمت خدادادی با توجه به قیمت ناچیز) در جهان هست در حالیکه بسیاری از مردم اروپا رو به زغال سنگ و چوب و پوشیدن لباس گرم در منزلشان آورده اند اما این حقیقت در هیج جا بیان نمیشود! و این بحران خود را سر میپوشانند و یا رسانه های معاند اعلام می کنند(بمباران خبری) فلان شهر در اختیار مردم معترض می باشد اما در حقیقت فقط تعدای افراد گول خورده همراه معاندین آموزش دیده در یک یا چند قسمت شهر دست به تخریب زده اند. اساسا چرا باید هر چیزی که در رسانه ها بخصوص فضای مجازی دیدیم باور کنیم؟ آنهم بدون صحت سنجی؟
🔎جنگ شناختی و ترور سکوهای مرجع سهگانه
▫️در معرفت شناسی و علوم شناختی، اساس مباحث، حول مفهوم "اعتبار" میچرخد. اینکه مکانیزم، منبع، مبنا و دلیل اعتبار یک گزاره و پیام چیست، #قلب_ساختار_معرفت شناسی را شکل میدهد.
▫️در جنگ شناختی که #افکارعمومی را بعنوان مخاطب خود میبیند، تلاش بر اعتبارزایی یا #اعتبازدایی است. به تعبیر دیگر یا جعل و خلق اعتبار برای اقناع افکار عمومی صورت میگیرد یا ترور اعتبار و دلیلخاص در دستور کار افسران جنگ شناختی قرار دارد.
▫️اما این اعتبارآفرینی یا اعتبارزدایی چگونه محقق میشود و چگونه در فرایند اقناع افکارعمومی عمل میکند؟ برای پاسخ به این سوال باید توجه داشت که مکانیزم اعتبار، ذیل یک مثلث شناختی تعریف میشود که در ادامه تبیین میشود.
1️⃣سکوهای مشروع: عموم جوامع جهت اقناع افکارعمومی از سکوهای سیاسی و نهادهای قانونی بهره میبرند. ساختارهای رسمی انتخابی یا انتصابی که ذهنیت سازی، فرهنگ سازی و راهبردسازی را در راستای مدیریت افکارعمومی، صورت میدهند. #شعارهای_ساختارشکنانه مثل مرگ بر دیکتاتور، تخریب قانون و یونیفرم نظامی و رسانهملی را بر اساس "مشروعیت زدایی" یا "ترور اعتبار مشروع" می توان ترجمه کرد.(مرجعیت سیاسی)
2️⃣سکوهای معقول: حلقه واسط میان حاکمیت و مردم را نخبگان، اِلیتها و روشنفکران اجتماعی تشکیل میدهند. در واقع آنچه که اعتبار قانونی را تکمیل میکند، عقلانیت و #حمایت_نخبگانی است و لایه های اعتبار را مقاوم تر میکند. توهین به دین و دانش و حوزه و دانشگاه را در همین راستا میتوان تفسیر نمود.(مرجعیت علمی)
3️⃣سکوهای مقبول: باید اذغان داشت که ذهنیت سازی، فرهنگ سازی و اقناع در غیاب چهرهها و قهرمانها و مشاهیر به جادهای صعب العبور و ماموریتی ناممکن شبیه است. در واقع ساختارها بدون شخصیتهای مقبول و چهرههای مشهور، امکان امتداد ضعیفی دارند. سکوهای اثر فرهنگی، نظامی، هنری و ورزشی #سرمایههای_فرهنگساز هر سیستمی محسوب میشوند. توهین و تخریب سردار سلیمانی، علما و اساتید محبوب، تحت فشارگذاشتن اهالی ورزش و هنر را نیز میتوان ذیل این محور، طبقهبندی کرد.(مرجعیت فرهنگی_اجتماعی)
🔸اعتبارزدایی از مرجعیتهای سه گانه، نتیجه ای جز اختلال در فرایند شناختی جامعه و #ایجاد_نویز در مکانیزم اقناع افکارعمومی نخواهد داشت. با این اوصاف و درحالیکه دشمن، قدرت سخت موشکی_پهبادی کشور ما را متوازن با امکانات خودش احساس میکند، قدرت نرم ما را توسط اینستاگرام و تلگرام و توییتر به چالش میکشد.
🔸در واقع سکوهای مرجع مشروع و معقول و مقبول ما را ترور میکند تا #رمزگشایی_پیام از جانب افکارعمومی با تردید و تقابل مواجه شود. وقتی اعتبار، ترور شد اقناع هم دچار ابهام و چالش میشود و در ادامه نیز میان نظام و جامعه #سکته_ارتباطی صورت گرقته و اعتماد، حمایت و مردم سالاری بتدریج تحلیل میرود.
✍️علیرضامحمدلو، مدرس و تحلیگر رسانه
📝 پیام رهبرمعظم انقلاب برای شهادت آقای مولوی عبدالواحد ریگی
🔻حادثه ناگوار ربایش مولوی عبدالواحد ریگی و به شهادت رساندن این عالم خیرخواه و شجاع موجب تأسف و تأثر اینجانب گردید.
🔹اشراری که این جنایت را مرتکب شدند مزدورانی روسیاهاند که در خدمت دشمنان، سعادت هممیهنان بلوچ و اتحاد اقوام ایرانی را هدف قرار گرفتهاند. وظیفه دستگاههای مسئول تعقیب و مجازات جنایتکاران است و باید با سرعت و جدیت انجام شود.
🔺اینجانب به خاندان محترم آن شهید و مردم بلوچستان بهویژه خاش و ایرانشهر تسلیت عرض میکنم و رحمت الهی را برای همگان مسألت مینمایم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 علی دایی بدون رتوش؛ صد در صد خالص و کاملا واقعی، بدون فیلترهای فضای مجازی و خارج از دستکاری شبکه های اجتماعی!
🔹پاسخ استاد الهی قمشه ای به رفتارهای نصرالدینی برخی سلبریتی ها
🔹انسان باید شرافت انسانی داشته باشه ...