🎀 طرز تهیه نبات رنگی چوبی 🎀
۱ داخل یه ظرف۵۰۰ گرم شکر رو به همراه یک پیمانه آب بریزید.
۲ ظرف رو روی شعله گاز قرار بدید تا به جوش بیاد .
۳ بعد رنگ خوراکی دلخواهتون رو اضافه کنید .. میتونید از رنگهای طبیعی مثل زعفرون استفاده کنید یا اگه رنگ خوراکی در دسترس دارید از اون ها استفاده کنید .
۴ شکر و آب رو مرتب هم بزنید تا روی سطحش حباب هایی ظاهر بشه .. در این مرحله گاز رو خاموش کنید و صبر کنید تا یه کم خنک بشه .. محلول رو داخل یه لیوان یا ظرف شیشه ای بریزید .. یه سیخ چوبی رو به کمک یه گیره داخل ظرف نگه دارید .
۵ درست شدن کریستال های نبات حداقل یه هفته ای طول میکشه .. در طول این مدت نباید ظرفتون تکون بخوره
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
#تربیتی
#خریدرفتن_با_کودکان
#قشقرق_در_فروشگاه
🎲
اگر قرار است با کودک خود به خرید یا فروشگاه بروید برایش توضیح دهید که قرار است به کتاب فروشی یا سوپرمارکت یا لباس فروشی برویم و فلان کار را بکنیم. مثلا بگویید: «به کتاب فروشی می رویم تا برای شما کتاب قصه و برای بابا کتاب مورد نیازش را بخریم؛ یا مامان به کفش ورزشی نیاز دارد. با هم می رویم بخریم.»
🎲
در فروشگاه کودک را درگیر خرید کنید. برای مثال خرید چند قلم از وسایل مورد نیازتان را به عهده ی کودک بگذارید. مثلا بگویید: «انتخاب ماکارونی شکل دار به عهده تو» با این کار، کودک مشغول میشود و یکسره بهانه گیری نمیکند که این و آن را برای من بخر، و احساس مسئولیت پذیری در او رشد می کند.
🎲
حین خرید برای او توضیح دهید که باید به تاریخ تولید و انقضای خوراکی ها دقت کنیم. خوراکی های مفید و مضر را برایش توضیح دهید و خرید را برای او به یک گردش علمی و تفریح لذت بخش تبدیل کنید. اینطور نباشد که شما مشغول باشید و او مجبور باشد خسته و گرسنه فقط دنبال شما راه بیاید.
🎲
بیشتر کودکان وقتی وارد فروشگاه یا مرکز خرید میشوند و وسایل و خوراکی های رنگی و متنوع را تماشا میکنند رو به پدر و مادر کرده، همه را میخواهند. اگر هم با ممانعت والدین مواجه شوند شروع به اجرای نمایش می کنند: داد، گریه، خود را به زمین زدن، پدر و مادر را کتک زدن، گفتن اینکه شما برای من هیچی نمیخرید، غرغر و... که حتما یکی دو نمونه اش را تجربه کرده اید.
🎲
بیشتر والدین وقتی با اصرار یا گریه و زاری کودک مواجه می شوند این جملات را میگویند: دیگر نمی آورمت، آبرومو بردی، می زنمت، بگذار برویم خانه، می خرم ولی دفعه ی آخره، بیا بگیر ساکت شو، بی تربیت، برویم خانه من می دانم و تو و...
🎲
والدین برای سر و صدایی که کودک ایجاد میکند و رفتارهای ناشایست او یا ترس از آبرویشان، آن وسیله یا خوراکی را که کودک می خواهد برایش تهیه میکنند و مثل صداخفه کن در اختیارش قرار می دهند؛ اما در ماشین و در مسیر رسیدن به خانه غرغر میکنند.
🎲
قبل از رفتن به فروشگاه برای او توضیح دهید که قرار است امروز همراه بابا ساعت 4 به فروشگاه برویم. با کودک، بازی فروشگاه، پول دادن، حمل وسایل و... را بکنید. کودکان برای انتقال مفاهیم از بازی استفاده می کنند. شما هم همین کار را بکنید.
🎲
به او مسئولیت دهید. مثلا برو چرخ دستی بیاور. سپس انتخاب چند مورد از فهرست خرید انتخاب را به او بسپارید. انتخاب نوع ماکارونی و پنیر صبحانه و لیوان را به عهده ی او بگذارید. با این روش، کودک مشغول میشود. سپردن مسئولیت به او برای افزایش اعتماد به نفس وی و آموزش انتخاب صحیح مفید است.
همچنین کودک کمتر فرصت می کند بهانه جویی کند یا دنبال انتخاب خوراکی های غیرمفید یا اسباب بازی برود. در انتها که همه را آورد، او را بغل کنید و بگویید: خیلی به ما کمک کردی، امروز به مامان و بابا بیشتر خوش گذشت. این ها را بگویید تا دفعات بد هم این رفتار تکرار شود.
🎲
هنگام پول دادن به صندوق، حمل وسایل تا ماشین، هل دادن چرخ دستی، آوردن وسایل از ماشین تا خانه نیز کودک را مشارکت دهید.
🎲
کودکان به مرور یاد میگیرند که والدینشان در بعضی از مکان ها و زمان ها معذوریت دارند و مجبور هستند که به حرف کودک گوش کنند، مثلا در یک فروشگاه بزرگ یا یک محیط آرام مثل کافی شاپ یا موقع صحبت کردن با تلفن و... کودکان این موقعیت های والدین را به مرور ارزیابی میکنند (کودکان خیلی باهوش اند) و در همان مواقع خواسته های نامعقول یا خواسته هایی را که والدین در مواقع معمول رد می کنند طرح میکنند و اگر از والدین جواب نه بشنوند دست به قشقرق میزنند.
🎲
پس یکبار برای همیشه جلوی این نوع قشقرق های کودک را بگیرید. برای مثال اگر شما با تلفن با شخص خاصی صحبت میکنید و کودک در همان لحظه تقاضای چیزی را کرد هرگز تسلیم کودک نشوید. اگر کودک یکبار به خواسته اش برسد همیشه این کار را تکرار میکند.
پس به آن شخص بگویید چند لحظه گوشی را نگه دارد و به کودک بگویید: باید بهش فکر کنم بعد که تلفنم تمام شد جوابت را می دهم. اما اگر بی قراری کرد تلفن را قطع کنید و بگویید: این رفتار را مامان (بابا) دوست ندارد، حالا که این کار را کردی باید نیم ساعت صبرکنی تا بهت بدم. البته باید روی حرفتان بمانید تا جلوی تکرار شدن آن را بگیرید.
🎲
وقتی کودک در فروشگاه تقاضای یک اسباب بازی گران قیمت کرد یا وسیله ای را خواست که به نظر شما احتیاج ندارد به او بگویید: از نظر ما (پدر و مادر)، تو به این احتیاج نداری، ولی اگر خواستی می توانی با پول تو جیبی هات بخری. با این کار فرزند خود را به فکر وادار میکنید.
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
4_5969661764395074667.mp3
1.87M
📻 چکه
موضوع: صرفه جویی در مصرف آب
🕘 #شب_بخیر_کوچولو
❣️با صدای بانو #مریم_نشیبا
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انگیزه واسه ازدواج بهتر از این؟
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز پنجشمبه س ، شنبه ام تعطیله 😍
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀 اشپزی 🎀
اموزش یه مدل ماکارانی خیلی خوشمزه و متفاوت که دو سوته اماده میشه🍝😋
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
💕💕
بحران کودکان تنها
کودکانی که ساعات طولانی در خانه تنها می مانند در معرض آسیب های جدی روانشناختی قرار دارند .
تحقیقات و پژوهش های بسیاری در این زمینه انجام شده که نشان می دهد این کودکان از نظر جسمی و روانشناختی آسیب های فراوانی دیده اند.
طبق تحقیقات انجام شده تنهایی طولانی مدت علاوه بر اینکه ایمنی بدن فرد را کاهش می دهد سبب بی اعتمادی به اطرافیان نیز می شود.
وقتی کودک ساعت های طولانی به بهانه های مختلف مانند کار کردن والدین در خانه تنها گذاشته می شود، در ابتدا احساس امنیت خود را از دست می دهد و معمولا دچار استرس می شوند.
منبع خبر : سایت روانشناختی سایک نیوز
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
پدر، دلواپسِ آیندهی دخترش است
اما حتی یکبار هم اتفاق نیفتاده که با هم به کافی شاپ بروند، در خیابان قدم بزنند و با هم گپ بزنند
دختر، نگرانِ فشارِ کاریِ پدر است
اما حتی یکبار هم نشده که خواستههایش را به تعویق بیاندازد تا پدر برای مدتی احساسِ آرامش کند
مادر، با فکرِ خوشبختی فرزند خوابش نمیبرد
اما حتی یکبار هم نشده که با فرزند در موردِ خوشبختی اش صحبت کند و بپرسد: فرزندم چه چیزی تو را خوشحال میکند؟
فرزند، با فکرِ رنج و سختیِ مادر از خواب بیدار میشود
اما حتی یکبار هم نشده که دستش را بگیرد، با او به سینما برود، با او تخمه بشکند، فیلم ببینید و کمی به او آرامش بدهم
عدّه ای از ما آدمهای بلاتکلیفی هستیم
از یکطرف در خلوتِ خود، دلمان برای این و آن تنگ میشود
از طرف دیگر، وقتی به هم میرسیم، هیچ نمی گوییم!
انگار نیرویی نامرئی، دهانمان را بسته تا مبادا چیزی در موردِ دل تنگی مان بگوئیم!
تکلیفمان را با خودمان روشن نمیکنیم! یکدیگر را دوست میداریم اما آنقدر شهامت نداریم که دوستداشتن مان را ابراز کنیم...
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🔻باران کودک ۳ ساله را که ششم بهمن ماه توسط زنی خیرنما ربوده شده بود، پیدا شد.
🔹لحظه احساسی بازگشت او به آغوش پدر و مادرش❤️
🔸باران توسط زنی که از شوهر خود متارکه کرده بود و در منطقه سعادت آباد زندگی می کرد، با انگیزه بچه داری ربوده شده است.
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
4_5994764143138177980.mp3
1.91M
📻 موش موشک و راز شادی
🕘 #شب_بخیر_کوچولو
❣️با صدای بانو #مریم_نشیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزتون همینقدر شیرین و دوست داشتنی😍😘
💟 @Farzandanebeheshti 💟
💕💕
اگر به درس خواندن و تكاليف فرزندتان رسيدگى ميكنيد، مراقب باشيد كه استرس و اضطراب حافظه را ضعيف ميكند.
وقتى انسان دچار استرس ميشود هورمون كورتيزل ترشح ميشود، و اين هورمون تاثير مستقيم بر هيپوكمپس مغز كه مركز حافظه است خواهد داشت.
بنابراين نق زدن، داد زدن، عصبانى شدن، تنبيه كردن، محروم كردن، تهديد كردن كودك براى درس خواندن و انجام تكاليف نتيجه عكس خواهد داشت
به مقداري كه براى درس خواندن به فرزندتان فشار بباوريد درس خواندن برايش مشكلتر خواهد شد.
💟 @Farzandanebeheshti 💟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 😍
#زمان_و_نحوه_خواب_کودکان 😴
" کودکان قبل از خواب چکار نکنند"
💟 @FarzandaneBeheshti 💟