فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازیهای مجازی در دنیای واقعی
یکی از پیامدهای منفی گسترش استفاده از دستگاههای هوشمند کاهش تحرک آدمها و فاصله گرفتن از تجربههای واقعی است که به تهدیدی برای سلامتی جسمی و روحی کودکان و نوجوانان تبدیل میشود.
یکی از راهحلهای خلاقانه پیوند زدن دنیای واقعی با فضای مجازی است👌
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
نوجوانان و اینترنت
بیشتر نوجوانان وقت زیادی را پای اینترنت و شبکههای اجتماعی صرف میکنند این موضوع طبیعی است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد. راهحل: اگر فرزندتان بیش از حد از اینترنت استفاده میکند یا اهل بازیهای رایانهای است یا با تلفنهمراه صحبت میکند با او حرف بزنید و اگر تاثیری نداشت از یک روانشناس کمک بگیرید.
نکته بسیار مهم این است که او را از خطرها آگاه کنید. مثلا در رابطه با استفاده از اینترنت و سایتهای اجتماعی به او خاطرنشان کنید که وارد کردن مشخصات شخصی میتواند برایش مشکلآفرین باشد و در آینده، زندگیاش را تحتتاثیر قرار دهد.
فعالیت های عمده ای که بیشترین سهم را در زندگی نوجوانان دارند عبارتند از:
* تمایل به گذراندن وقت به تنهایی در اتاق
* بیرون رفتن با دوستان
* استفاده کردن از تلفن مشکلاتی که در برخی خانواده ها به دلیل وجود تلفن روی می دهد از این موارد ناشی می شود:
اول، فرزند شما به دلیل استفاده کردن افراطی از تلفن، فرصتی برای انجام تکالیف مدرسه یا خانه ندارد، لذا مشاجره شما با فرزندتان به سبب انجام نشدن وظایف او آغاز می شود.
دوم، فرزند شما ممکن است آن قدر غرق صحبت با تلفن باشد که به اطراف خود توجه نکند. تصور کنید شما به مدت دوساعت مشغول مرتب کردن خانه بوده اید و فرزندتان در این مدت مشغول صحبت با تلفن بوده، بدون آن که بیندیشد آیا شما به کمک او احتیاج دارید یا خیر؟
سوم، فرزند شما به طور دائم از تلفن استفاده می کند لذا، عملا شما و دیگران قادر به استفاده از تلفن نیستید. وقتی دوست خود را ملاقات می کنید او به شما می گوید" هر بار شماره شما را گرفتم، اشغال بوده است، با تو نمی شود تماس گرفت". این مشکلات به دلیل نداشتن برنامه ریزی و نظم در استفاده اعضای خانواده از تلفن ایجاد می شود لذا برای برطرف ساختن آن،مقرراتی وضع کنید و در اجرای آنها جدیت داشته باشید.
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
4_5994784471218389844.mp3
1.94M
قصه شب
📻 کفشدوزک
موضوع: قهر و آشتی
🕘 #شب_بخیر_کوچولو
❣️با صدای بانو #مریم_نشیبا
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا مادرا به کارای خونه نمیرسن ؟!
💟 @farzandaneBeheshti 💟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بابا داشتن خيلي خوبه، ولي گاهي يادمون ميره كه چقدر خوبه. آدم وقتي بابا داره، جهانش امنه. خلاصه كه بابات رو زياد بغل كن و ببوس. زياد بهش بگو كه دوستش داري. ما از بچگي باباها رو قوي مي بينيم، حواسمون نيست كه اونا هم گاهي خسته ميشن. پير ميشن. غيب ميشن.... جاي باباهاي رفته هم سبز . اونايي كه يه روز اونقدر خسته شدن كه ديگه گنجيشك شدن و رفتن. طفلك بچه هاشون....
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
پدر و مادر دنیای فرزندشان هستند.وقتی پدر و مادر در حضور کودک دعوا می کنند، فریاد می زنند و همدیگر را تهدید می کنند تمام دنیای کودک زیر و رو می شود. وحشت و اضطراب باعث ترشح هورمون کورتیزول می شود که به مغز کودک آسیب می زند یا باعث ایجاد بیماری های روان تنی در او خواهد شد.
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا تکلیف مارو روشن کن 😂
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
معلم دوم ابتداییمون دو هفته زنگ آخر نمیتونست بمونه. ناظم میومد سر کلاس دو تا عدد بزرگ رو تخته مینوشت و ما باید همهی اعداد بینشون رو با حروف و خط فاصلهی قرمز تو دفتر مینوشتیم. حتی نمیذاشتن بریم تو حیاط به اون بزرگی بدویم. توپ و فوتبال پیشکش.
همین قدر تباه، همینقدر پوچ.
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
امر و نهی دائم والدین چقدر در عدم اعتماد به نفس کودکان اثر می گذارد؟
خیلی زیاد! این والدین هیچ گاه نتوانسته اند به کودکانشان اعتماد کنند و قدرت تصمیم گیری به آنها بدهند. در صورتی که والدین هر چقدر به کودکانشان فرصت اشتباه و تصمیم گیری بدهند، آنها در آینده هم اعتماد به نفس بیشتری خواهند داشت و هم در آینده راحتتر تصمیم می گیرند. اگر والدین دائم کودک را کنترل کنند کودک نمیتواند ساده ترین ارتباطات اجتماعی را با دوستان و همکلاسی هایش بگیرد یادمان باشد بخش اعظم شخصیت در کودکی شکل می گیرد.
💟 @FarzandaneBeheshti 💟
#روانشناسی #والدین #همکاران
🔴 اگر فرزند باهوشی دارید، دوکلاسه زدن ضرورتی ندارد. به جای این کار اجازه دهید در چند رشته ورزشی و یا چند رشته موسیقی و یا چند رشته خدمات اجتماعی فعالیت کند.
بهره هوشی بیش از حد مانند قد خیلی بلند باعث گرفتاری است. بچهای که به هر دلیلی باهوش است را نباید تحت فشار قرار داد که بیشتر و بیشتر در یک خط بماند یعنی هوش او باید پخش شود. باید انقدر کارهای متفاوت در دست داشته باشد که یکدفعه فیزیکدان و شیمیدان بار نیاید که فاجعه به بار خواهد آمد.
ضمنا بچههای باهوش را در ورزشهای انفرادی شرکت ندهید زیرا در ورزشهای انفرادی مانند شنا دوست دارد رقابت کند و پیروز باشد ولی چون در انتها به جایی میرسد که هیچ کس در آنجا نیست، تنها میماند و میشکند ولی در بازیهای جمعی اینطور نیست.
اتومبیلی که سرعت بسیار بالایی دارد را نباید با گاز بیشتر سرعتش را بیشتر کرد چون تصادف خواهد کرد.
بچههای باهوش باید در بازیهای جمعی مانند بسکتبال و فوتبال مشارکت داده شوند تا در آنجا در حد خودش بدرخشد.
حتی فرزند خود را به مدارس خصوصی هم نفرستید.
فرزند شما باید بچه خوبی باشد، خواهر یا برادر خوبی باشد، همسر خوبی باشد، پدر یا مادر خوبی باشد، همکار خوبی باشد. قرار نیست دانشمند باشد.
خدا هم آدمهای متوسط را بیشتر دوست دارد چون تعداد بیشتری از آدمهای خلق شده، آدمهای متوسط هستند.
ما به این دنیا آمدهایم که زندگی کنیم.
ما نیامدهایم که برنده شویم.
ما نیامدهایم تنها شویم.
ما نیامدهایم از بقیه جدا شویم.
بنابراین بچههایی که تواناییها و ظرفیتهای بالایی دارند را در قسمتهای مختلف بگذارید که جنبههای مختلف و متفاوتشان رشد کند وگرنه یک بچه ناقصالخلقه خواهید داشت یعنی بچهای درست میکنید که سری بزرگ ولی دست و پای کوچکی دارد.
من بسیاری از استادان برجستهای دیدهام که از دیدن زندگیشان مات و متحیر مانده بودم که این چه زندگی است که آنها دارند.
دست از روحیه رقابتی دادن به فرزندتان بردارید. به خاطر موضوعاتی که فرض میکنید درست است و یا حتی به خاطر خودتان فرزندتان را به آتش نکشید.
نیازی نیست کسی به ما بگوید فرزند خود را کجا بفرستید یا نفرستید. ما ابدا نمیخواهیم دانشمند درست کنیم. ما میخواهیم انسان بار بیاوریم.
در اینگونه موارد مهمترین چیز «آزادی» است. مهمترین فرصتی که در اختیار بچه باهوش باید قرار گیرد آزادی است و بدترین چیز آن است که در یک خط قرار گیرد و دیگران برای او تکلیف تعیین کنند.
💟 @FarzandaneBeheshti 💟