فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا ...
خوش دارم که در نیمههای شب
در سکوت مرموز آسمان و زمین
به مناجات برخیزم،
با ستارگان نجوا کنم،
و قلب خود را به اسرار ناگفتنی آسمان بگشایم.
آرام آرام به عمق کهکشانها صعود نمایم،
محو عالم بینهایت شوم،
از مرزهای عالم وجود درگذرم،
در وادی ثنا غوطهور شوم،
و جز خدا چیزی را احساس نکنم...
مناجات شهید دکتر #چمران
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
✨@Fatehane_Soraya
خواجه نصیر و علم نجوم در ایران🌠
در دورهی ایلخانی، رصدخانهی مراغه توسط خواجه نصیرالدین طوسی، منجم عصر و صاحب زیج معروف ایلخانی بنیاد نهاده شد. این رصدخانه به عنوان بزرگترین مرکز نجوم جهان شناخته میشد و وجود آن ایران را در عرصهی ستارهشناسی پیشتاز کرد. 🔭
مراغه به قدری مجهز بود که میتوان آن را نخستین رصدخانهی مجهز دانست که قبل از اختراع تلسکوپ ساخته شد و تا ۳۰۰سال بعد از آن نیز رصدخانهای به مجهزی آن در دنیای غرب به وجود نیامد. بنابراین تا دورهی رنسانس یکی از بهترین راهنماهای رصدخانههای اروپا محسوب میشد تا آن جایی که رصدخانههای بزرگ مغرب زمین، همچون رصدخانههای «تیکو براهه» و «کپلر» تحت تاثیر رصدخانهی مراغه بودهاند.
علاوه بر رصدخانهی مراغه، خواجه نصیرالدین طوسی، برج رادکان در روستای رادک را طراحی و برای رصد آسمان و گاهشماری از آن استفاده کرد. این برج ۲۵متری مهمترین جزئیات تقویم خورشیدی را برای منجمان مشخص میکرد. همچنین بلندترین برج نجومی دنیا به حساب میآمد و تنها برجی بود که توانایی تعیین چهار فصل، سال کبیسه و آغاز نوروز را داشت.
پ.ن: این تصویر از خواجه نصیرالدین طوسی، توسط #هوش_مصنوعی بازسازی شده است.
#ستاره_های_ماندنی
#نجوم
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
💫 @Fatehane_Soraya
🗯هرچه انسان، عالمتر، خاشعتر...
اسلام انسان را به مطالعه و کسب دانش تشویق میکند زیرا همهی علوم در نهایت او را به سوی خداوند سوق میدهند. به همین دلیل میگویند هر چه عالم علمش بیشتر شود، خدا را بهتر میشناسد. در نتیجه از خدا #خوف دارد و در همهی کارهایش دستورات او را به کار میگیرد. خداوند در این رابطه در سورۀ 35 (فاطر) آیه 28 میفرماید:
🔻«ومن النّاس والدّواب والانعام مختلف ألوانه کذلک إنّما یخشی الله من عباده العلماء إنّ الله عزیز غفور»
و از انسانها و جنبندگان و چهارپایان انواعی با رنگهای مختلف، (آری) حقیقت چنین است: از میان بندگان خدا، تنها #دانشمندان از او میترسند خداوند عزیز و غفور است.
در قرآن کریم در آیههای بسیاری دانشمندان مورد تحسین قرار میگیرند.✨ علاوه بر آنچه ذکر شد، در سورۀ 3 (آل عمران) در دو جای مختلف خداوند خردمندان را میشناساند: خردمندان کسانی هستند که خدا را میپرستند و در آیات او عمیقا تدبر و تفکر میکنند.
📮 منبع
#رهنما
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🌾 @Fatehane_Soraya
🎈تسلا و رویای صدسالهی انتقال بیسیم برق!
انتقال بدون سیم انرژی یا برق به این شکل است که در آن انرژی الکتریکی از منبع بدون هیچ گونه اتصالی به مقصد مورد نظر منتقل می شود!
برق بیسیم، رویایی صدساله است که میتواند در سالهای آتی محقق شود. نیکولا تسلا، در سال ۱۸۹۱ سیستمی منحصربهفرد تحت عنوان سیمپیچ تسلا را طراحی کرد. این دستگاه از قابلیت انتقال بیسیم برق برخوردار بود، اما در مسافت کوتاه!🤏
امروزه روشهای متعددی برای آن پیشنهاد میشود مانند انتقال برق با استفاده از ماهواره خورشیدی، ریز امواج، لیزر و غیره.📡
در سال ۲۰۰۷ چند فیزیکدان دانشگاه MIT با تحقیق بر روی این ایده نهایتاً موفق شدند که یک لامپ ۶۰ وات را از فاصله تقریباً ۲ متری روشن کنند. پس از انتشار این خبر در روزنامه ساینس(Science) محققان زیادی در کشورهای مختلف از جمله ایران مشغول به طراحی و انجام آزمایش در این زمینه شدند.💡
📮منبع۱
📮منبع۲
#ستاره_های_ماندنی
#الکترونیک
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
⚡️@Fatehane_Soraya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🩺ربات جراح 💉
#روایت_پیشرفت
#تا_ثریا_راهی_نیست
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🔬@Fatehane_Soraya
فاتحان ثریا🇮🇷
🩺ربات جراح 💉 #روایت_پیشرفت #تا_ثریا_راهی_نیست 🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س) 🔬@Fatehane_So
🦿اهمیت جراحی رباتيک🦾
فناوری جراحی رباتيک، يک فناوری نوپا و رو به رشد در عرصهی تجهيزات پزشکی محسوب میشود که هنوز درحال طی کردن دوران تکامل خود میباشد؛ در نتيجه عليرغم فعاليتهای تحقيقاتی گسترده، محصولات محدودی به مرحلهی استفادهی بالينی رسيدهاند. تنها سامانهی رباتيک جراحی از راه دور که تاکنون تجاریسازی شده و به صورت عملياتی مورد استفاده قرار گرفته. ربات داوينچی، ساخت ايالات متحدهی آمريکا است. اين سيستم از مزايایی نظير افزايش دقت و کيفيت جراحی، قرار دادن جراح در موقعيت راحت کاری، ديد سهبعدی و انجام عمل جراحی از راه دور برخوردار است. با اين وجود، ربات داوينچی دارای معايبی است که از جمله آنها میتوان به هزينهی بسيار بالا و نيز عدم انتقال حس نيروهای تعاملی بين ربات و بيمار به دستان جراح اشاره کرد؛ به گونهای که جراح هيچ حسی از ميزان نيروهای وارد بر بافت نداشته و فقط از طريق تصوير میتواند به طور مثال ميزان سِفتی يک گره بخيه را تخمين بزند.
رباتهای جراح، اين امکان را ايجاد میکنند که جراح در حالت مناسب ارگونوميک در پشت کنسول جراحی، عمل را در موقعيت عملکردی بسيار راحت و با کيفيت بسيار خوبی انجام دهد. اين رباتها با حذف لرزشها و حرکات زائد دست جراح و فراهم آوردن امکان مقياس گذاری حرکات به صورت مطلوب، انجام عملهای ظريف جراحی را امکان پذير مینمایند.
نخستين محصول جراحی رباتيک در کشور که به مرحلهی کاربرد کلينکی رسيد، ربات دستيار جراح به نام "روبولنز" بود که با حمايت سازمان گسترش و نوسازی در مرکز تحقيقات علوم و تکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری گروه بيومکانيک دانشگاه صنعتی شريف طراحی و ساخته شد؛ و بيش از يک هزار عمل جراحی انسانی را با موفقيت پشت سر گذاشته است.
پس از پروژهی موفق ربات روبولنز، بر اساس تجربيات به دست آمده، پروژهی ساخت يک سامانهی عملياتی جراحی رباتيک از راه دور با بازخورد نيرو، با حمايت مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری رياست جمهوري آغاز شد که به نام پرآوازهی دانشمند بزرگ تاريخ کشورمان، "سينا" نامگذاری شد.
#تا_ثریا_راهی_نیست
#مهندسی_پزشکی
#مکاترونیک
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🚑 @Fatehane_Soraya
💠شهید مصطفی احمدی روشن:
«اینجا (سایت نطنز) را طوری میسازم که مقام معظم رهبری دوست دارند...» 🌱
شهید احمدیروشن، از دانشجویان رشته مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف و مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی این دانشگاه بود.
دکترای خود را در رشته نانوبیوتکنولوژی گرفت و پس از شهادتش، عنوان دکترای افتخاری از دانشگاه تهران به نامش ثبت شد.
این دانشمند ایرانی، از پایهگذاران سایت هستهای نطنز بود که نقش بهسزایی در حوزه #غنیسازی در زمان تحریمها داشت.
مصطفی خودش تعریف میکرد: «تمام دوران تعلیق به شدت فعال بودم، حتی خیلی فعالتر از دورانی که تعلیق را شکسته بودند، چرا که میدانستم یک روزی باید این تعلیقات برداشته شود و آن روز نظام نیاز دارد. بنابراین من باید 10 برابر کار کنم، من باید خودم را تجهیز به دانش فنی کنم و به شدت مطالعه کنم تا خودم را کاملا آماده کنم...»
سرانجام مصطفی احمدیروشن، ساعت 8:30 صبح 21 دی ماه 1390، در حالی که عازم محل کار خود بود، روبهروی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، هدف عملیات تروریستی دو موتورسوار قرار گرفت...🥀
#ستاره_های_ماندنی
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🌹 @Fatehane_Soraya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨دقیقترین شبیهسازی از کیهان✨
شبیهسازی IllustrisTNG جزئیات بسیار دقیقی از پیدایش کهکشانها با در نظر گرفتن باریون و ماده تاریک بدست میدهد.
ابعاد این شبیهسازی یک میلیارد سال نوری است.🌠
منبع
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
☄@Fatehane_Soraya
فاتحان ثریا🇮🇷
🦿اهمیت جراحی رباتيک🦾 فناوری جراحی رباتيک، يک فناوری نوپا و رو به رشد در عرصهی تجهيزات پزشکی محسوب
27.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦿ربات جراحی ایرانی شرکت سینا🦾
#مهندسی_پزشکی
#تا_ثریا_راهی_نیست
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
⚗ @Fatehane_Soraya
فاتحان ثریا🇮🇷
🦿ربات جراحی ایرانی شرکت سینا🦾 #مهندسی_پزشکی #تا_ثریا_راهی_نیست 🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء
🇮🇷ربات جراحی سينا🇮🇷
سامانه جراحی رباتيک سينا، شامل دو بخش اصلی کنسول جراحی از راه دور و رباتهای جراح مستقر بر بالين بيمار است. ربات جراحی سينا دارای ۱۶ مفصل مجهز به موتور الکتريکی میباشد که قادر است ظريفترين عملهای جراحی را انجام دهد. ارتباط بين رباتهای پيرو بر بالين بيمار با رباتهای راهبر در کنسول جراحی از طريق ساختارهای مخابراتی از راه دور نظير شبکهی اينترنت برقرار میشود و لذا عمل جراحی میتواند در دورترين نقاط کشور يا حتی بر روی يک ناو اقيانوسپيما صورت پذيرد.
🎈مزيتهای رقابتی ربات جراحی سينا🎈
سامانهی جراحی رباتيک سينا از يک طراحی منحصر به فرد ملی و مبتنی بر نيازها و ملاحظات بومی برخوردار است که سبب میشود در مقايسه با تنها ربات جراحی تجاري دنيا (ربات داوينچي)، از مزيتهای نسبی متعددی برای کاربردهای بالينی برخوردار باشد. يکی از مهمترين ويژگیهای ربات جراح سينا، اندازهگیری نيروهای تعاملی بين بافت و ابزار، و انتقال آن از طريق رباتهای راهبر به دست جراح است که سبب ايجاد حس لامسهی مصنوعی براي جراح میشود. برخورداری از حس لامسه از راه دور، امکان میدهد که جراح، نيروهای وارده بر بافتهای ناحیهی عمل را به دقت کنترل کند و در نتيجه، از بروز صدمه و جراحت به بافتها در اثر بارگذاری بيش از حد جلوگيری شود.
و مزیت دیگر این ربات استفاده از ابزارهای متداول جراحی لاپاروسکوپی به جای به کارگيری ابزارهای خاص است که کاهش شديد هزينههای مصرفي ربات را در طي عمل جراحی به دنبال دارد.
شايان ذکر است که ربات جراحی داوینچی از جمله فناوریهای استراتژيک دولت آمريکا محسوب میشود که سالهاست از ورود آن به کشور عزيزمان جلوگيری شده و به لطف خدا و تلاش متخصصان ايرانی، اين فناوری هماکنون با مزايای رقابتی قابل توجه در کشور ساخته شده و اُميد است در خدمت ارتقاء خدمات درمانی جامعه قرار گيرد.
چند نمونه از اخبار که دربارهی ربات سینا در سرتاسر جهان گزارش میشود:
سینای ایرانی روی دست داوینچی آمریکایی بلند میشود.
مالزی، ربات جراح ایرانی را به آمریکایی ترجیح میدهد.
( مالزی آموزش با این ربات را خیلی وقت است که شروع کرده تا آن را به طور کامل جایگزین نمونهی آمریکایی کند.)
جراح اندونزیایی که سابقهی جراحی با داوینچی را دارد، وقتی ربات سینا را میبیند شگفتزده میشود و از آن استقبال میکند.
#تا_ثریا_راهی_نیست
#مهندسی_پزشکی
#مکاترونیک
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🔬 @Fatehane_Soraya
#چی_بخونم 🤔
#کتابخونه
📔خداباوری و دانشمندان معاصر غربی
✍نویسنده: دکتر مهدی گلشنی
📃چکیده کتاب:
کتاب حاضر بر این مطلب تأکید دارد که در خود غرب نیز برخی فیلسوفان و عالمان خداباور برجسته وجود داشته که همیشه با خرافات و شبهات و بدآموزی ها به مقابله پرداخته و سست بنیان بودن آنها را نشان داده اند. «خداباوری و دانشمندان معاصر غربی» از سه فصل، به شرح زیر تشکیل شده است.
📕فصل اول: خداباوری از منظر دانشمندان معاصر غربی
📗فصل دوم: علم جدید و بعضی چالش ها در برابر ادیان توحیدی
📘فصل سوم: اسلوب جدید برهان نظم
فصل اول به نظرات مختلف درباره رابطه علم و دین در جهان غرب و نگرش عالمان معاصر غربی به خداباوری پرداخته است.
فصل دوم، شبهات مطرح شده از طرف ملحدان و عالمان دین ستیز و پاسخ های داده شده به آنها در غرب را مطرح کرده است.
فصل سوم، اسلوب جدید برهان نظم بر وجود خداوند را که در چند دهه اخیر مطرح شده و شبهات مخالفان ادیان الهی درخصوص این استدلال و راههای گریز آنها از آن را مطرح کرده و پاسخ عالمان و فیلسوفان خداباور غربی به این شبهات را ذکر کرده است.
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
📚 @Fatehane_Soraya
تصویر یک سلول انسانی که با کرایوالکترون میکروسکوپی، NMR و X-ray گرفته شده است.
هنر و زیبایی به اضافه دانش✨
منبع
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🔬@Fatehane_Soraya
⚙مجهز شدن به سلاح علم🧬
باید چه طبقۀ جوان روحانی و چه دانشگاهی، با کمال جدیت به تحصیل علم، هر یک در محیط خود ادامه دهند. این زمزمۀ بسیار ناراحت کننده که اخیراً بین بعضی جوانان شایع شده که درس خواندن چه فایده ای دارد، مطلبی است انحرافی و مطمئناً یا از روی جهالت و بیخبری است و یا با سوءنیت و از القائات طاغوتی شیطانی است که می خواهند طلاب علوم دینی را از علوم اسلامی باز دارند که احکام اسلام به طاق نسیان سپرده شود و محو آثار دیانت به دست خودمان تحقق پیدا کند، و جوانان دانشگاهی ما را انگل و متکی به قشرهای استعماری بار بیاورند که همه کس چون همه چیز وارداتی باشد و احتیاج به اجنبی در تمام ابعاد و رشته های علمی هر چه بیشتر روزافزون شود؛ و این خطر بزرگی است که کشور را هر چه بیشتر به عقب می راند. اگر علوم اسلامی مردانی متخصص نداشت، تا کنون آثار دیانت محو شده بود؛ و اگر پس از این نداشته باشد، این سد عظیم مقابل اجانب منهدم می شود و راه برای استثمارگران هر چه بیشتر باز می شود و اگر دانشگاهها خالی از مردانی دانشمند و متخصص شوند، اجانب منفعت طلب چون سرطان در تمام کشور ریشه دوانده و زمام امور اقتصادی و علمی ما را در دست می گیرند و سرپرستی می کنند. باید جوانان با این فکر غلط استثماری مبارزه کنند؛ و بهترین و مؤثرترین مبارزه با اجنبی، مجهز شدن به سلاح علم دین و دنیاست. و خالی کردن این سنگر و دعوت به خلع این سلاح، خیانت به اسلام و مملکت اسلامی است.
۱۳۵۶/۱۱/۲۴
امام خمینی (ره)
#رهنما
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
⏳ @Fatehane_Soraya
چطور توان یک سال شهری مثل تهران را از یک وان آب و یک کیلوگرم لیتیم تامین کنیم؟!😳
💥با گداخت هستهای!
گداخت هستهای چیزی کاملا مخالف با شکافت هستهای هست... .❌
در شکافت هستهای، هسته متلاشی و به چیز های دیگر تبدیل میشود🔤
اما در همجوشی هستهای(همون گداخت) اتفاقا دوتا هستهی سبکتر با هم ترکیب میشوند و یک هسته سنگینتر میسازند...🔥
اتفاقی که در خورشید و ستارهها رخ میدهد! 🤯
این اتفاق انرژی بسیاااار زیادی تولید میکند،به طوری که در این ۵۰ سالهی اخیر، دانشمندان در تلاش بودند تا همجوشی را عملی کنند
اما سختیهایی هم دارد🥴
مثلا دما باید بالای یک میلیون درجه سانتی گراد باشد تا پلاسمایی رو ایجاد کند که در آن همجوشی میتواند رخ بدهد... .
اما! 🤔
ایتر(ITER) در این زمینه بزرگترین پروژهای هست که با همکاری چند کشور از سال ۲۰۰۷ آغاز شده است و قرار هست که این راکتور از سال ۲۰۳۵ در فرانسه شروع به کار کند و بعد از آن این مرکز قادر به تولید پلاسمای فوقالعاده داغ خواهد بود که برای تولید انرژی از راه همجوشی هستهای به آن احتیاج است🤓
پ.ن: نمایی از این راکتور رو در عکس میبینید. (ماهنامه دانشمند)
منبع۱
منبع۲
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🔥 @Fatehane_Soraya
✨ امام علی علیه السلام:
اَلعِلمُ قاتِلُ الجَهلِ؛
دانش، نابود کننده نادانی است.
(غررالحکم و دررالکلم،ص56)
#رهنما
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🍃 @Fatehane_Soraya
«تفکر در امور آسمانی باعث میشود که انسان وقتی به امور بشری نزول کند، هم بلندتر و با شکوهتر صحبت کند و هم فکر کند».🌌
🖋مارکوس تولیوس سیسرو
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
☕️ @Fatehane_Soraya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 متخصصان ایرانی توانستند دستگاه اکسیژنساز برای نوزادان زودرس را تولید کنند.
منبع
#تا_ثریا_راهی_نیست
#روایت_پیشرفت
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🫁 @Fatehane_Soraya
☄موشک هایپرسونیک فتاح🚀
این موشک قادر است از همه سامانههای سپر موشکی عبور کند و آنها را منهدم کند و از دیگر سو به دلیل نوع حرکت آن که در جهات و ارتفاع مختلف است و میتواند حرکتش را در فضا تغییر دهد توسط هیچ موشکی قابل انهدام نیست.👊
برد موشک فتاح ۱۴۰۰ کیلومتر و سرعت آن پیش از اصابت به هدف ۱۳ تا ۱۵ ماخ است
این موشک به دلیل برخورداری از سوخت جامد،قابلیت دستیابی به سرعت های بسیار بالا و مانور در داخل و خارج از جو زمین را دارد🤌
با این موشک ایران جزء ۴ کشور دارای این فنآوری شد🍃
#تا_ثریا_راهی_نیست
#فتاح
منبع
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🔥 @Fatehane_Soraya
فاتحان ثریا🇮🇷
☄موشک هایپرسونیک فتاح🚀 این موشک قادر است از همه سامانههای سپر موشکی عبور کند و آنها را منهدم کند و
ماخ چیست؟
ماخ با واحدهای اندازه گیری دیگرِ سرعت متفاوت است؛ ماخ یک کمیت بدون بُعد است. سرعت صوت در هوا تقریبا ۳۴۰ متر بر ثانیه است. اگر جسمی در هوا با سرعتی بیشتر از سرعت صوت حرکت کند، این سرعت را با عدد ماخ بیان میکنند. مثلا جنگنده ای که با سرعتی ۲ برابر سرعت صوت حرکت میکند سرعتی معادل ۲ ماخ دارد. هر ۱ ماخ معادل ۱۲۳۴.۸ کیلومتر بر ساعت است.
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🛰 @Fatehane_Soraya
✨قال رسول الله صلی الله علیه وآله :
خَیرُ الدُّنیا وَالآخِرَهِ مَعَ العِلمِ وَشَرُّ الدُّنیا وَالآخِرَهِ مَعَ الجَهلِ ؛
خیر دنیا و آخرت با دانش است و شرّ دنیا و آخرت با نادانی.
بحارالانوار، ج۷۹، ص۱۷۰
#رهنما
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
💊 @Fatehane_Soraya
چرا برنامه ریزی کنم؟🤔
📌بزرگترین فایده برنامه ریزی هدفمند سازی ذهن و پرورش باور خودباوری میباشد و خود ارتباط کاملاً مستقیمی با افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس دارد.
شما با فراگیری مهارت برنامهریزی قاعدهمند علاوه بر آنکه ذهنتان را منظم و سازماندهی میکنید به شکل ناخودآگاه و غیر ارادی نیز اعتماد به نفستان را هم پرورش وافزایش میدهید. هنگامی که این دو محرک بسیار نیرومند و کارگشا در کنار همدیگر قرار میگیرند زمینه رشد وتحول را یکی پس از دیگری برای شما پدیدار میکنند
📌یکی دیگر از فواید برنامه ریزی محقق ساختن کلیه آرزوها و رویاهای شما درعمل است. شما با به کارگیری مفاهیم و روشهای برنامه ریزی صحیح و اصولی میتوانید تک به تک رویاهایتان را به واقعیت مبدل نماید زیرا با درنظر داشتن وقت و انرژی بالا همراه با انگیزه و اشتیاق کافی، تحقق هر ایده و رویای نه تنها ممکن بلکه الزامی خواهد بود.
از فوایدکلی برنامه ریزی میتوان به :
✍یادگیری مهارت تنظیم وتدوین برنامه روزانه
💪اصلاح وتقویت اراده
⚡️افزایش شوق به کار
🧠منظم سازی ذهن
🌱خلاقیت ونوآوری
⏳صرفه جویی در زمان وانرژی
✨تقویت خودباوری
اشاره کرد
در دین اسلام هم به برنامه ریزی سفارش شده است
🌹همانطور که امام علی(ع) در آخرین ساعت های عمر شریف شان، فرزندان شان به ویژه امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را به نظم سفارش کرده و میفرمایند:
«شما را به تقوای الهی و نظم در کارهایتان توصیه می کنم».🌱
برخی شهدا هم این ویژگی را داشتند مانند شهیده زینب کمایی؛که تصویر دفتر خودسازی اش در عکس مشخص است
#برنامه_ریزی
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🗓@Fatehane_Soraya
37.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔭آشنایی با تلسکوپ هابل🌜
🎈یکی از مهمترین ابزارهای ساخته شده در تاریخ علم!
📬 این تلسکوپ از اجرام آسمانی عکسهایی با وضوح بسیار بالا میگیرد و تاکنون بیش از ۱٫۵ میلیون مشاهدهی کهکشانی ثبت کرده است.
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
📡 @Fatehane_Soraya
فاتحان ثریا🇮🇷
🔭آشنایی با تلسکوپ هابل🌜 🎈یکی از مهمترین ابزارهای ساخته شده در تاریخ علم! 📬 این تلسکوپ از اجرام آسم
نمونه هایی از تصویربرداری هابل.pdf
1.92M
☕️برخی معتقدند هابل مهمترین ابزار ساخته شده در کل تاریخ علم است.
دادههای این تلسکوپ در سال ۲۰۱۹ به نگارش تقریباً هزار مقاله علمی منجر شد و همچنان در خط مقدم اکتشاف است. اخترشناسان پیش از پرتاب آن در سال ۱۹۹۰ عمر دقیق کیهان (۱۰ میلیارد یا ۲۰ میلیارد سال) را نمیدانستند. بررسی ستارههای تپنده توسط هابل این محدوده را کوچک کرد و حالا به دقت میدانیم که جهان ۱۳٫۸ میلیارد سال پیشینه دارد
✨فایل نمونه هایی از عکس های گرفته شده توسط هابل می باشد
(پیشنهاد دانلود⚡️)
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
🪐 @Fatehane_Soraya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسان اولین مبدع چرخدنده نیست!⚙
سالیان درازی بود که انسانها فکر میکردند چرخدنده و استفاده از مکانیزم چرخدندهها فقط مختص انسان بوده و در طبیعت قبل از انسان به کار نرفته است.
اما اخیرا متوجه شدند مکانیزم چرخدندهها در بدن یک نوع حشره که الان هم در اروپا فروان است، وجود دارد.
برای اینکه این حشره بتواند از پاهایش به صورت هماهنگ استفاده کند، پاهاش با چرخ دنده بهم وصل شده است!
پژوهشگران معتقدند چون این حشره برای پرش نیاز به ارتباط عصبی قوی بین پاها و عضو فرماندهندهاش داشته و این قدرت عصبی در حشره نیست، این مشکل با تعبیه چرخ دنده در اسکلت حشره حل شده است.
منبع
🔸معاونت جهاد علمی هیئت زوارالزهراء(س)
⁉️ @Fatehane_Soraya