✍ #دو_عامل_اساسی وجود دارد که عوامل اصلی #تردید_آمریکا در ورود به ماجراجویی نظامی با ایران به شمار میرود
👈اول اینکه منحصر شدن این جنگ در مرزهایی که آمریکا میخواهد باقی بماند، سخت است.
👈نکته دوم اینکه جنگ بر ضد ایران اولین جنگی خواهد بود که ارتش آمریکا براساس شرایط جنگهای نوین باید وارد آن شود، چرا که ایران ارتشی متعلق به یک قرن پیش ندارد، بلکه ایران به خوبی نقاط قوت آمریکا را شناخته و تجهیزات لازم برای از بین بردن کارآیی آن ها را فراهم کرده است.!!!
👈 به عبارت دیگر جنگ با ایران به معنای یک عرصه برای به نمایش گذاشتن تکنولوژی برتر آمریکایی نیست،
چرا که ارتش آمریکا به خوبی میداند که در این جنگ در معرض ایجاد اختلال در رادارها و سامانههای جی پی اس خود قرار می گیرد و حتی ممکن است هواپیماهای بدون سرنشین نتوانند از طریق ماهواره با پایگاههای خود ارتباط بگیرند.
به این معنا آمریکا از فعالیتهای اطلاعاتی و الکترونیک محروم خواهد ماند.
و آمریکا درباره قدرت جنگ الکترونیک ایران خوب میدانند...
۱۳
✍ توجه داشته باشید که #تجهیزات رکن اساسی دیدگاه های جنگی آمریکا در جنگ های امروزی را شامل میشود.
👈به عنوان مثال غیرممکن است که آمریکا بتواند بدون سامانه جی پی اس از سامانههای موشکی دوربرد خود استفاده کند.
👈تنها راه استفاده از تجهیزات در این شرایط استفاده از سامانههای لیزری یا دوربینی خواهد بود و این نیز مستلزم استفاده از بمبافکن ها یا هواپیماهای بدون سرنشین و پرواز آنها در نزدیکی هدف خواهد بود که خطرات دفاع هوایی ایران آن را تهدید میکند.!!!
👈 دوستان این نگرانیها مبالغه یا ارزیابیهای صرف نیست، بلکه تمام اینها مبتنی بر واقعیتهایی است که در میدان عمل به اثبات رسیده است،
👈به عنوان مثال چندسال پیش ایران قدرتمندترین هواپیمای بدون سرنشین آمریکا را از آسمان خود فرود آورد.
آمریکایی ها در آن زمان از این اقدام غافلگیر شدند، چرا که ایران ماهوارههای جاسوسی آمریکایی که بر فراز ایران قرار داشت را اول کور کردند و این کار احتمالا با شعاع لیزر و پرتو آن درعدسی ماهوارههای صورت گرفت
۱۴
👈 نتیجه اینکه ایران رادارها و تجهیزات اطلاعاتی در اختیار دارد که میتواند هواپیماهای رادارگریز و ماهواره های آمریکایی در مدار کوتاه را رصد کند.
👈این برای نظریه پردازان جنگی آمریکایی نگرانی های زیادی ایجاد میکند.
👈 بمبافکن های بی 2 آمریکا که نوک پیکان آمریکا در حمله هوایی است، کند و با قابلیت مانور پایین است، این بمبافکن ها بیشتر بر ویژگی اختفای خود حساب میکنند تا بتوانند وارد حریم هوایی دشمن شوند و دفاع هوایی آن ها را هدف قرار دهند، این درحالی است که ایران ثابت کرده که قدرت شکست دادن تکنولوژی رادارگریزی آمریکا را دارد و به این ترتیب گرانقیمت ترین بمب افکن های آمریکا که این کشور کمتر از 20 فروند از آنها را در اختیار دارد، هدفی آسان برای دفاع ضد هوایی ایران به شمار میرود.!!!
۱۵
👈از سوی دیگر آمریکا عادت کرده که ارتش های جهان سوم را تهدید کند و به این ترتیب قدرتی پوشالی برای خود درست کند، قدرتی که بیشتر ناشی از #رویکردهای_تبلیغاتی است و از فعالیتهای نظامی جدی دور است،
👈این درحالی است که شبه نظامیان حمایت شده ایرانی وعملکرد آنها در لبنان و غزه و عراق و سوریه و بطور کامل محور مقاومت در منطقه مرز بین واقعیت و تبلیغات را روشن کرده اند.
👈 آمریکا همیشه چهره خود را به عنوان چهرهای شکست ناپذیر در عرصه مبارزاتی نشان میدهند که میتواند با هر نیروی مهاجمی جنگ کند.
👈وقتی که کشتی جنگی هانیت در سال 2006 از سوی یک موشک ساخت ایران هدف قرار گرفت، بسیاری از کارشناسان اعلام کردند که جنگ بر ضد ایران سالها به تعویق افتاد.
👈عرب ها اولین کشورهایی بودند که از موشک های ضد کشتی در تاریخ فعالیتهای نظامی خود استفاده کردند.
👈 در این راستا قایق جنگی مصری موفق شد ناوشکن اسرائیلی ایلات را در اکتبر سال 1967 با موشک های روسی استیکس هدف قرار دهد و آن را غرق کند.
۱۶
👈 این حمله توان نظامی برای مبارزات دریایی دنیا را به لرزه درآورد و همه متوجه شدن که این موشک ها یک قایق کوچک را قادر می سازد که یک کشتی با حجم چند برابری خود را منهدم کند.
👈 عرب ها در طول 40 سال گذشته نتوانستند این حادثه را تکرار کنند تا اینکه در سال 2006 این اتفاق بار دیگر رخ داد.
👈 همین ایده در مورد بمب ها نیز مطرح است و نیروهای نظامی آمریکا ترس زیادی از این تاکتیک در عراق داشتند ؛ همین تاکتیکها اسرائیل را در غزه و لبنان زمینگیر کرد و توان بالای نیروهای آموزش دهنده ایرانی در سوریه نیز همین کار را میکند.
۱۷
باتوجه به مطالب گفته شده جدا از قدرت موشکی و دفاعی ایران باید عرض کنم که #حمله_به_ایران برای آمریکا #قمار_خطرناکی است.
👈برخی از تحلیلگران آمریکایی بویژه آنهایی که با اسرائیل رابطه نزدیکتری دارند، میخواهند دولت آمریکا را به حمله به ایران تحریک کنند، آنها مدعی هستند که ناوگان دفاعی ایران نمی تواند ناوگان پیشرفته آمریکا در خلیج فارسی را هدف قرار دهد.
👈اما هیچ دولتی در دنیا نمیتواند خود را در ماجراجویی جنگی وارد کند که هزینه یک اشتباه در آن غرق شدن ناوهای هواپیمابر این کشور یا انهدام پایگاه های حاوی هزاران نظامی آنها باشد، به این ترتیب هزینهها بالاتر خواهد رفت....
۱۸
👈 #آمریکا از سالها پیش به دنبال تقویت ساختارهای دفاعی خود است تا شاید بتواند از موشکهای احتمالی روسیه و چین و کره شمالی و ایران در امان باشد
👈 شاید عده زیادی به این واقعیت واقف نباشند که سامانه GMD که آمریکا بالغ بر 40 میلیارد دلار برای آن هزینه کرده، از سال 2008 تاکنون در تمامی 5 آزمایش رهگیری خود شکست خورده است
👈 #اکونومیست طی گزارشی می نویسد که آمریکا در دهه اخیر بالغ بر 100میلیارد دلار هزینه کرده است که برنامه ای مشابه آن را طراحی کند تا از خطر موشک های دشمن در امان بماند، اما به این نتیجه رسیده که رسیدن به این هدف غیرممکن است و علت آن هم تنها در سختی تکنولوژیهای رهگیری نیست، بلکه در آسانی تکنولوژیهای ایجاد انحراف در سامانههای دفاعی متعدد است.
۱۹
👈 در عرصه موشکی #روسیه ؛موشک های تولید شده که می تواند با جدا شدن کلاهک انفجاری در فضای خارجی دهها هدف را همزمان مورد اصابت قرار دهد.
👈 هر اندازه که #آمریکا تجهیزات رهگیری را توسعه می دهد، روسیه نیز اقدامات ضد این تجهیزات را تقویت میکند و آن را ناکارآمد میکند.!!!
👈این رقابت نظامی و تکنولوژیکی زیر ساخت مناسبات بین ایران و غرب را نیز شکل میدهد.
👈این رقابت است که تا حد زیادی پتانسیل رویاروییها و تحریمها و گفتگوها و توافق ها و رقابتها و معاملهها را تعیین می کند.
👈کسانی که این پس زمینه را ندانند، خیلی زود در دام این سطحینگری و سخن توطئهآمیز گرفتار می شوند که مدعی هستند ایرانیها و آمریکاییها بازی را در پیش گرفته اند و درحالی که در ظاهر با هم دشمنی می کنند،در پشت پرده با هم هستند و می خواهند عربها را فریب دهند!!!
۲۰
👈 در پایان باید عرض کنم که با توجه به حجم #اقتصاد_آمریکا و #توان_تکنولوژی بالایی که این کشور دارد، هیچ کشوری در دنیا نمی تواند با حجم ارتش خود یا ایجاد ناوگان های هوایی یا دریایی، آمریکا را بترساند
👈چیزی که #باعث_وحشت_آمریکا می شود، ارتشهایی است که #توان مبارزاتی بالایی دارند و #اعتقادات مخصوص به خود دارند که از ویژگیهای #بومی و #جغرافیایی خود نهایت استفاده را میبرند و روش مبارزاتی خود را خارج از چارچوبهای سنتی غرب پایه گذاری میکنند.
👈در این زمینه #دنیا باید چیزهای زیادی از جمهوری اسلامی ایران یاد بگیرند و #علت_واقعی عدم ورود مستقیم آمریکا به جنگ و چالش با #ایران این حقیقت پشت پرده است
بنابراین #هیچ_جنگی بین آمریکا و ایران اتفاق نخواهد افتاد.
ضمن تشکر از همراهی شما بزرگواران
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
ارادتمندتان قریش حسین پور
۱۴۰۲ / ۰۹ / ۰۵
🇵🇸﷽🇵🇸
🔖عنوان کنفرانس:
مبارزه ترکیبی و همه جانبه، استفاده از همه ظرفیتها، راهبرد فروپاشی رژیم صهیونیستی
🎙با روشنگری استاد ارجمند:
جناب آقای محمّدحسن ربّانی
🗓 زمان : دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰
ساعت ۲۱
🔸مکان:
ابرگروهفدائیانامامخامنهایعزیز
#لطفا سوالات و ابهامات مربوط به موضوع کنفرانس را به آیدی مدیر گروه @HASAN_5026 ارسال فرمائید
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
❇️ ارتباط با مدیریت:
@HASAN_5026
هدایت شده از محمدحسن ربانی
۱.mp3
8.64M
هدایت شده از محمدحسن ربانی
۲.mp3
8.65M
هدایت شده از محمدحسن ربانی
۳.mp3
8.66M
هدایت شده از محمدحسن ربانی
۴.mp3
8.65M
هدایت شده از محمدحسن ربانی
۵.mp3
7.29M
سلام علیکم
سوال اول
ایران چه سهمی در این مبارزه ی ترکیبی و استفاده از همه ی ظرفیت ها در فروپاشی رژیم صهیونیستی داره؟
آیا ایران از 15 مهر(7اکتبر) تا کنون غیر از دیپلماسی، فعالیت دیگه ایی در این جنگ ترکیبی داشته؟
آیا ممکنه ایران به طور مستقیم درگیر جنگ بشه و نیرو بفرسته لبنان و فلسطین؟
اصولا در این برهه ی زمانی برای دفاع از غزه و نابودی اسرائیل، به صورت عملی، ایران چه کارهایی می تونه انجام بده؟
هدایت شده از محمدحسن ربانی
پرسش اول:مرکزیت ،مدیریت وهماهنگ کننده محورمقاومت :ام القری،جمهوری اسلامی ایران است
هدایت شده از محمدحسن ربانی
۲:تلاش نیروی قدس که اعلام شدنی نیست.هلال احمر کاملافعال بوده،امکانات رسانه ای ،سایبری،دیپلوماسی عمومی:جریان هاوتشکل های مردمی درسطح جهان والبته دیپلوماسی خارجی فعال وموثر که ابعادان اعلام نشده است وازموفقیت های دولت سیزدهم است
هدایت شده از محمدحسن ربانی
۳،مااغازگر جنگ نیستیم.اسرائیل تلاش داردامریکاباماواردجنگ شود.اگرامریکایی هادیوانگی کردند پاسخ سختی دریافت خواهند کرد
هدایت شده از محمدحسن ربانی
۴.دربحث اشاره شدوبحث ادامه دارد.ان شاء الله
سوال دوم
آیا فروپاشی رژیم صهیونیستی نزدیکه؟ چه فاصله ی زمانی رو میشه برای تعیین زمان فروپاشی رژیم صهیونیستی در نظر گرفت؟
یک ماه؟ دو ماه؟ یک سال؟ یا...
هدایت شده از محمدحسن ربانی
نگاه اقا که زمان۲۰تا۲۵ سال بوده است واخیراهم اشاره کردنداینده نه چندان دور.بستگی داردبه تلاش مقاومت وکنش دشمن.انقلاب اسلامی سال۵۷ پیروز شد اما می توانست بیشتر طول کشد.ویاحتی خیلی دیرتر
سوال سوم
آیا مردم غزه تا زمان فروپاشی رژیم صهیونیستی، مصائب و مشکلات جنگ رو تحمل می کنند؟
ممکنه خدای نکرده،مردم غزه خسته بشن و تسلیم اسرائیل خونخوار بشن؟