🟢 انتصاب اسقف اعظم کلیسای کاتولیک لاتین ایران به عنوان «کاردینال»
🔻 پاپ فرانسیس، روز یکشنبه ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳ اعلام کرد که ۲۱ کاردینال جدید از جمله دومینیک متیو، اسقف اعظم کلیسای کاتولیک لاتین در ایران را بعنوان کاردینال، روز هشتم دسامبر طبق مراسمی منصوب خواهد کرد.
🔹این برای نخستینبار است که واتیکان برای کلیسای کاتولیک لاتین در ایران کاردینال منصوب میکند.
🔸کاردینالها مهمترین مقام در واتیکان را دارا هستند و شورای آنها پاپ بعدی را انتخاب خواهد کرد.
📌 جمعیت کاتولیکهای لاتین ایران که اکثراً اتباع غیرایرانی هستند حدود دو هزار است، درحالیکه جمعیت کل کاتولیکهای ایران که شامل ارمنیها و کلدانیها هم میشود، کمتر از شش هزار نفر تخمین زده میشود.
🔖 با ۲۱ کاردینال جدید تعداد کل کاردینال ها به ۲۵۶ نفر رسید.
🔹 کاردینالهای آینده از کشورهای مختلفی ازجمله کانادا، ژاپن، اندونزی، صربستان، شیلی و الجزایر هستند.
#کلیسا #کاتولیک #اسقف #خبر
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
⚡️ تشکیکی که باعث تقویت جایگاه عهدنامه مالک شد.
📚 معرفی کتاب: یک سند سیاسی از دوران فاطمی متقدم؛ (بررسی خاستگاههای عهدنامۀ مالک اشتر)، وداد قاضی، اسماعیل پوناوالا، حنیف افخمی ستوده (مترجم)، نشر کرگدن.
📗 کتاب به انگلیسی:
"An Early Fatimid Political Document"
🔻 کتاب حاضر ترجمۀ مقالهای مهم در مطالعات شیعی از «وداد قاضی» دربارۀ عهدنامۀ مالک اشتر، به همراه مقالهای از اسماعیل پوناوالا در بررسی آن، است.
💠 خانم وداد قاضی در انتساب عهدنامۀ مالک اشتر به علی بن ابیطالب تردید کرده است. طبق رأی او، متنی که اکنون در نهج البلاغه است، صورت اصلاحشدۀ متنی است که عبيدالله فاطمی به دليل مشکلاتی که پس از کشتن ابوعبدالله شيعی گريبانگيرش شد، با همياری قاضیاش، افلح بن هارون، فراهم کرد و سپس، متن آن به پيامبر يا حضرت امير منسوب گرديد و بعدها در کتاب دعائم الاسلام قاضی نعمان، فقيه اسماعيلی، به وديعت گذارده شد. نهایتا این عهدنامه توسط سید رضی، با جرح و تعدیلاتی، به عهدنامۀ علی به مالک تبدیل شد و به نهج البلاغه راه یافت.
✅ از کسانی که مقالۀ وداد قاضی را نقد کرده اند «اسماعیل پوناوالا» است. مقالۀ او این خوبی را دارد که خواننده را با پیشینه مطالعات مربوط به این متن آشنا میکند. او نگاهی تحسینآمیز و درعینحال انتقادی به مقالۀ وداد قاضی دارد. علیرغم انتقاد به پیشنهاد قاضی در مورد نویسندۀ عهدنامه [عبیدالله المهدی]، پوناوالا خود نویسندۀ دیگری را برای عهدنامه معرفی نمیکند، اما معتقد است این اثر باید خطاب به یک حاکم باشد نه یک داعی اسماعیلی.
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
🌍 دومین دوره همافزایی تشکلهای بینالملل
✅ این دوره در طی دو روز در مرکز همایشهای ایوان ری تهران با حضور مدیران محترم تشکلهای بینالمللی برگزار شد.
✍ در روز اول دوره حجت الاسلام نیشابوری مدیر کل بین المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به بیان ظرفیتهای این سازمان پرداختند. سپس هر یک از مدیران تشکلهای بینالمللی ظرفیت های تشکل خود را بیان کردند.
🔻 در روز دوم جناب حجت الاسلام معینیان معاون امور بین الملل مجمع جهانی اهل بیت(علیه السلام) به ایراد سخن پرداخت و در ادامه دوره سایر تشکل های بین الملل ظرفیت های خود را بیان نمودند.
🔸حجت الاسلام دکتر چگینی مدیر موسسه بین المللی فطرت نیز در این رویداد ضمن ارائه گزارشی از عملکرد موسسه، به بیان ظرفیتهای همکاری با سایر تشکلهای بینالمللی پرداخت و از مدیران سایر موسسات و تشکل های بین المللی برای همکاری و همافزایی در برخی پروژههای در دست اقدام این موسسه دعوت به عمل آورد.
🔹در پایان، موسسه بین المللی فطرت از دست اندرکاران این برنامه مفید به خصوص حجت الاسلام دکتر موسوی زاده مدیرکل تبلیغ بین الملل حوزه علمیه و حجت الاسلام افتخاری مدیر تشکل های بین المللی حوزه به خاطر برنامه ریزی و اجرای این رویداد کمال تشکر را دارد.
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
✍️ #خاطرات_تبلیغی
🟢 تبرک و بدعت بودنش
🔻 اینجا برج بزرگ قزاقستان است. چیزی شبیه برج میلاد ما
🔹 در بالاترین نقطه اش، چنین چیزی از #طلا (دقت کنید) درست کرده اند و جای دست آقای نظربایف، را آنجا حک کرده اند.
مردم می آیند دست ها را دقیقا در همان مکان قرار میدهند. یک مراقبه مانندی هم می کنند و نیت می کنند.
دست کم به مستجاب شدن آرزوهایشان، امیدوارتر می شوند.
🔸 به نظرم در پاسخ به #وهابیت در بدعت نبودن #تبرک، لازم نیست همیشه ستدلال های الهیاتی بکنیم و #حدیث بیاوریم!!
گاه برای اسکات مخاطب، باید میدان بازی را تغییر داد و از این مدل ها برایش مثال آورد.
👌 چقدر خوب است مراکز پژوهشی ما با گردآوری این دست از نمونه ها، در اثبات معارف ناب اسلامی، یاری بگیرند
✍️ سفرنامه قزاقستان
@yahyajahangiri
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
🟢 گزارشی از گفتگویی درباره کتاب «اسلام در آمریکای شمالی»
🔻 گفتگویی درباره کتاب «اسلام در آمریکای شمالی: یک مقدمه» اثر حسین رشید و هما محب ﷲ در دانشگاه هاروارد آمریکا در هفته اول مهر ماه برگزار شد.
🔹 در این گفتگو نویسندگان به سرشت چند رشته ای کتاب پرداختند. مشخصا طی نشست عنوان شد که این اثر پژوهشگران را با دیدگاه جدیدی آشنا می کند که مطابق آن مفاهیمی هم چون «مسلمان بودن» در ارتباط با مفاهیم پربسامدی مانند جنسیت، طبقه، نژاد، تمایلات جنسی و توانایی لحاظ و فهم گردد.
🔸 این کتاب منبع قابل توجهی برای مطالعات حوزه فقه و حقوق اسلامی در آمریکای شمالی است؛ چرا که وجهه همت آن فهم نسبت مسلمان بودن با جوانب مختلف هویت اسلامی در آمریکای شمالی است.
✍️ کتاب جنبه ای انتقادی دارد و می کوشد از انگاره های شرقشناسانه (اورینتالیستی) در فهم نحوه مسلمان بودن در فضای جهانی بپرهیزد و درکی غیرشرق شناسانه از چندوچون رویکرد به اسلام در آمریکای شمالی، از جمله با توجه به جوانب فقهی و حقوقی این مهم، حاصل آورد.
https://riicj.com/news/2859/
#اسلام #آمریکا
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
27.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬برنامه تلویزیونی پاسخ با موضوع:
نقش رسانه و سایبر در تحولات جبهه مقاومت
🔺با حضور حجتالاسلام دکتر
چگینی (مدیر موسسه بینالمللی فطرت)
🔹پخش از شبکه قرآن ۲۰ مهر ۱۴۰۳
🔗لینک دسترسی در تلوبیون:
https://telewebion.com/episode/0xf678de6
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
امامت_پژوهان_انگلیسی_زبان_و_آثار_آنها(2).pdf
493.2K
🟢 #معرفی_مقاله
🔻 امامت پژوهان انگلیسی زبان و آثار آنها
✍️ نویسنده: گروه امامت پژوهى در غرب انگليسى زبان
🔸فصلنامه امامت پژوهى شماره اول بهار 1390
🔹مطالعات پژوهشگران غربى در مورد تشيع كه امامت نيز بخشى از آن است از حيث زبان، موضوع و نيز از جهت ارتباط با فرقه هاى مختلف شيعه، به دسته هاى متنوع طبقه بندى مى شود.
📌 از اين ميان، مقاله ى حاضر تنها در صدد معرفى نمونه اى از آثار غربى انگليسى زبان است كه در آنها به امامت شيعى و اصل و خاستگاه آن و نيز انديشه و تطورات تاريخى شيعه كه به نوعى به امامت شيعه مربوط مى شوند، پرداخته شده است.
@studiesofshia
#امامت_پژوهی #شیعه #موسسه_بینالمللی_فطرت
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute