قبل از انقلاب🕊
حسین خرازی در کنار گذران دوران تحصیل عمومی، به آموزشهای دینی نیز میپرداخت. در این گذار، به تدریج به مسائل سیاسی نیز آشنایی پیدا کرد، که در این زمینه علاقه زیادی به مطالعه جزوات و کتابهای اسلامی داشت. در سال ۱۳۵۵ پس از اخذ دیپلم طبیعی در دبیرستان ادب، برای گذراندن خدمت وظیفه عمومی، به مشهد اعزام شد. پس از مدتی ارتش شاهنشاهی وی را به همراه عدهای دیگر به عملیات ظفار در کشور عمان فرستاد. وی این سفر را معصیت میدانست. در سال ۱۳۵۷ به دنبال صدور فرمان سید روحالله خمینی مبنی بر فرار سربازان از پادگانها و سربازخانهها، به همراه برادرش از خدمت سربازی فرار کرد. در این مدت، وی در پی فعالیتهای انقلابی بود و با تشکلهای انقلابی محل زندگی خود نیز در تماس بود.
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
حسین خرازی با وقوع انقلاب ۱۳۵۷، درگیر فعالیت در کمیته انقلاب اسلامی و مبارزه با مخالفان شکلگیری جمهوری اسلامی در داخل کشور بود. وی به خاطر روحیه نظامی و استعدادش در این زمینه، مسؤولیتهایی را نیز در اصفهان پذیرفت و با شروع فعالیت مخالفان نظام جمهوری اسلامی در گنبد، مأموریتی به آنجا داشت
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
خرازی در اوج درگیری با مخالفان جمهوری اسلامی در کردستان به آنجا رفت، بعد از باز پسگیری سنندج (همراه با علی رضاییان؛ فرمانده قرارگاه حمزه)در سمت فرماندهی گردان ضربت، که از قویترین گردانهای آن دوره محسوب میشد، وارد عمل شد. در تسخیر شهرهای دیگر کردستان توسط سپاه پاسداران، از قبیل دیواندره، سقز، بانه، مریوان و سردشت وی نقش مؤثری ایفا نمود.
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
خرازی در شروع جنگ ایران و عراق در کردستان حضور داشت و پس از یک سال فعالیت در کردستان، راهی منطقه جنگی جنوب شد و به سمت فرمانده اولین خط دفاعی که مقابل عراقیها در جاده آبادان به اهواز، در منطقه دارخوین تشکیل شده بود، منصوب گشت. این خط به مدت ۹ ماه در برابر هجوم ارتش عراق مقاومت کرد، در حالی که نیروهای آن از نظر تجهیزات جنگی و امکانات تدارکاتی نیز در مضیقه بودند. در عملیات شکست حصر آبادان، خرازی فرماندهی جبهه دارخوین را برعهده داشت و نیروهای تحت امر وی، پلهای حفار و مارد را که نیروهای عراقی با نصب آنها، بر روی رودخانه کارون، از عرض رودخانه عبور کرده بودند و اقدام به محاصره نمودن شهر آبادان کرده بودند را، به تصرف خود درآوردند.
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
حسین خرازی در روز ۸ اسفند ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ ودر منطقه شلمچه کشته شد. پیکر وی در قطعه شهدای کربلای ۵ در منتهیالیه شمالغربی گلستان شهدای اصفهان دفن گردید. در طرفین سنگ قبر خرازی دو قطعه سنگ، به نشان یادبود از همرزمان خرازی بنامهای رضا حبیباللهی و مصطفی ردانیپور مستقر میباشد، که پیکر آنها هیچگاه یافت نشد
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
خصوصیات اخلاقی شهید🕊
شهید خرازی با قرآن و مفاهیم آن مانوس بود و قرآن را با صدای بسیار خوبی قرائت می کرد. روزهای عاشورا با پای برهنه به همراه برادران رزمنده خود در لشکر امام حسین(ع) در بیابانهای خوزستان به سینه زنی و عزاداری می پرداخت و مقید بود که شخصاً در این روز زیارت عاشورا بخواند.
او علاوه بر داشتن تدبیر نظامی، شجاعت کم نظیری داشت. با همه مشکلات و سختیها، در طول سالیان جنگ و جهاد از خود ضعفی نشان نداد. قاطعیت و صلابتش برای همه فرماندهان گردانها و محورها، نمونه و از ابهت فرماندهی خاصی برخوردار بود. حساسیت فوق العاده ای نسبت به مصرف بیت المال داشت، همیشه نیروها را به پرهیز از اسراف سفارش می کرد.
حاج حسین معتقد به نظم و ترتیب در امور و رعایت انضباط نظامی بود و از اهتمام به آموزش نظامی برادران و تربیت کادرهای کارآمد غافل نبود. او به وضع تدارکات رزمندگان به صورت جدی رسیدگی می کرد.
شهید خرازی یک عارف بود. همیشه با وضو بود. نمازش توام با گریه و شور و حال بود و نماز شبش ترک نمی شد. صفا، صداقت، سادگی و بی پیرایگی از دیگر ویژگیهای او بود.
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
ازدواج🕊
یکی از دوستان شهید حسین خرازی ماجرای ازدواج او را چنین بیان میکند: «او تصمیم به ازدواج گرفته بود و برای عمل به این سنت نبوی از مادر من مدد جست. حسین به مزاح به مادرم گفته بود: من فقط پنجاه هزار تومان پول دارم و میخواهم با همین پول خانه و ماشین بخرم و زن هم بگیرم. بالاخره با تلاش مادرم، او که ایام زندگیاش را دائما در جبهه سپری کرده بود، بانویی پارسا را به همسری برگزید. مراسم عقد آنها در حضور رهبر کبیر انقلاب رحمهالله برگزار شد. لباس دامادی او پیراهن سبز سپاه بود. دوستانش به میمنت آن شب فرخنده، یک قبضه تیربار گرنیوف به وی هدیه دادند و روی آن نوشتند جنگ را فراموش نکنی. فردا صبح حسین تیربار را به پادگان بازگرداند و با تکیه بر وجود شیرزنی که شریک زندگیاش شده بود به جبهه بازگشت».
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
سرفصل عشق🕊
لشکر مقدس امام حسین علیهالسلام به خطشکنی شهرت دارد و این نشان شجاعت و ایمان است که بر تارک شهر اصفهان میدرخشد. شجاعتی که ریشه در یقین داشته باشد، شجاعت حقیقی است و در سختترین شرایط نیز از دست نمیرود. در قلب شهر، خانهای است که میتپد و خون تازه میسازد. اگر راهی پیدا کنی که خود را به جذبههای حقیقی عشق برسانی، میبینی که پاهای مشتاقت راه خانه حاج حسین خرازی را میشناسد و تو را از میان کوچه پس کوچهها، به کانون جاذبه میرساند. چند قناری در قفسی درون یکی از اتاقهای خانه این سو و آن سو میپرند. قناریها سخن از حضور او میگویند و تو در اتاق حاج حسین، جای خالی او را باز مییابی.
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
احساس میکنم از فعالیت ها زیاد راضی نیستید¡¿
میشه نظرتون بدید چیکار کنیم کانال جداب تر بشه؛)!؟☺️❤️🩹
https://daigo.ir/secret/249342070
سلام 🌱
چله ی سوره واقعه گذاشتم دوستان هرکسی مایل هست اسمشو به پیوی من بفرسته که عضو گروهش کنم خوشحال میشم بیاید
@BARAN_124
پیوی بنده؛)!👆🏻
https://eitaa.com/joinchat/2705261293Cdd361f5300
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستامو بگیر اقای دلم
اینبار اومدم با پای دلم
با تو خودمو پیدا میکنم
چشمامو برات دریا میکنم؛)!🙃💔
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمر داره میشه تباه
خدایا ببخش؛)!🥲💔
-خدایاتواینماهعزیزهرچیگناهکردیمببخش😞
@Ahmad_Mohammad_Meshlab_313