اینم گندم خودمون که اردش کردیم ونون درست کردیم البته تو تنور گلی خیلی عالیتر از این میشه
یاجوادالائمه:
❤️❤️❤️
اگه میشه راجب دمنوشها هم توضیح بدید من دمنوش کاسنی،بادرنجبویه،بهارنارنج، وچای کوهی بیشتراستفاده میکنم حتی به بچه هامم میدم دمنوش به هم به فصل با به تازه وزعفران میزارم ودمنوش سیب البته با میوه تازش نه خشک شده
✅جواب☝️👇☝️
دوستان برای جواب عضو کانال دوم ما بشید
@GMO_NO
سلام ما توی شهر خودمون گندم از کشاورز خودی میخریم و از کودکی از نان های کنجدی خوشمزه مادرم استفاده میکردیم ،نمک هم اصلاح کردیم و نمک دریا مصرف میکنیم و همینطور روغن دنبه و روغن شحم گاو ،کم کم داریم محصولات تراریخته رو از توی خونه ریشه کن میکنیم😊
سلام خداقوت ممنون از دلسوزی و وقتی که برای مردم کشورمون میگذارید🌹🌹🌹
من خودم به شخصه خیلی به تغذیه خانواده اهمیت میدم وخیلی خوراکی ها مثل رب و آبلیمو و شیره وسرکه ولواشک و...رو خودمون تهیه میکنیم ولی یه مسئله ای خیلی ذهنم رو درگیر میکنه شما و خیلی از متخصصان طب سنتی و خیلی ها به مردم توصیه اکید میکنید که از محصولات کارخانه ای مضر استفاده نکنند و خودشان در خانه برای مثال نان,رب گوجه,آبلیمو,روغن و خیلی چیزای دیگه تهیه کنند خب دراین صورت که فروش کارخانه ها کم و کارگرانش بیکارمیشوند و همه ی مردم وقت این کارها رو ندارند و خیلی ها هم هرچقد میگیم روشون تاثیرنداره بازهم استفاده میکنند,چرا با مسئولان کارخانه ها صحبت نمیکنید که محصولات سالم تولید کنند مثلا اطبا و پزشکانی که محبوبیت مردمی وتاحدودی قدرت این کار را دارند جلوی تولید محصولات ناسالم رو بگیرند ,اصلا تابحال حکمای کشورمون دست به این اقدام زدند؟
✅جواب👇
بله بسیاررر صحبت شده
و ان شا الله محصول سالم تهیه می کنند
یقین بدونید ما بیشتر دلمون میسوزه
ولی باید جلوی تراریخته گرفته بشه هرچه سریعتر
@GMO_NO
سلام دوستان عزیز🌹🌹
خیلی از سوالات شما پیرامون مسائل درمانی و طبی است
و رشته ما تغذیه و شناخت بیماری هاست
اکانت یکی از اساتید رو می زارم
می تونید سوالات طبی و درمانی که دارید از ایشون بپرسید
با ارزوی سلامت برای همه شما 🌹🌹🌹
@GMO_NO
این حساب کاربری رو در تلگرام در قسمت جستجو سرچ کنید و از ایشان سوالات خود رو بپرسید
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید
این کلیپ رو با دقت ببینید
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تراریخته به زبان ساده و مختصر
🔸عزیزان بحث تراریخته را جدی بگیرید که بسیاری از عوارض آن چیزی نیست که اصلا قابل درمان با هر طبی باشد.
چون ساختار ژنتیکی آن محصول و دام در انسان و ژن انسان اثر میکند.
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☣ طرز تهیه روغن دنبه
✅ روغنی فراموش شده در سبد غذایی
⬅️ این روغن را جایگزین روغنهای دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) و سرطانزا کنید.
@GMO_NO
اینم نون من
راستی به دوستی که توی نون کنجد میریزن بگین که به جاش از سیاه دانه استفاده کنن.
ممنون از شما بانو احسنت 👏👏👏🌹ِ
@GMO_NO
پریسا .....:
سلام. خسته نباشید.این مربای البالووخیارشورروخودم درست کردم.
مربای البالوباشکرقهوه ای وخیارشورم بانمک دریا وسرکه انگوردوساله خانگی.توشم ترخون وسیر ونخودریختم.ابغورم درست کردم که هنوزرنگش خوب نشده که بزارم.ربگوجم درست کردم وفرداهم میخوام لواشک الوسیاه درست کنم.
همه این کارهاروهم مدیون شمام.که سبک زندگیم ارگانیک شده
راستی خیارشم ازیه مزرعه ارگانیکه.یعنی محلیه.
الحمدلله 😍😍😍🌹🌹👏👏👏👏
@GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک باغ انگور در پشت بام یک خانه در شهر ارومیه
از این پشت بام هر سال 3 تن انگور برداشت میشه.😃
موفقیت از آن مردانی است که منتظر دولت نمیمانند و برای اشتغال از حداقلها نهایت استفاده را میکنند👌
@GMO_NO
پرستو رها:
سلام.خداقوت.
خانواده ما خیلی وقته با طب سنتی آشنا شده ولی از وقتی با طب اسلامی خو گرفتیم معجزه کم ندیدیم ..
ان شاالله بزودی فراگیرتر بشه و از دست هرچی شیمیاییه خلاص بشیم ..
منم طی هفته گذشته هم روغن شحم گرفتم هم روغن دنبه .
لواشک مخلوط آلوسیاه و هلو هم درست کردم .
بعلاوه رب آلوسیاه که کلیپشو گذاشته بودین .
از پختن شربت و مربای آلبالومم خیلی نمیگذره .
خیلی خوشحالم از کارایی که انجام دادم و حسرت سالهای پیش رو میخورم که با آتوآشغالهای کارخونه ای سرمیکردم ..
👏👏👏👏👏
@GMO_NO
صدرا:
ولطفا بفرمائید آیا روش نگهداری سیر به صورت خام در فریزه صحیح هست یا نه؟
ایشالا سلامت باشید . خدا رو شکر میکنم افرادی مانند شما هنوز در این کشور هستند. دعا گونه شما هستم.
✅جواب👇👇
ما کلا تلاش داریم که عملکرد فریزر و فریز کردن کم بشه
چون عامل سوداست و سودا هم عامل سکته و سرطان
لطفا لطفا گزینه خشک کردن رو جایگزین
فریز کردن کنید
@GMO_NO
تورا من چشم در راهم:
سلام اینم از خوراکی های خونگی کار خودم هست
این کشمش که بدون هیچ مواد افزودنی خشک کردم
این هم آلبالو که یه سری آلبالو رو البالو خشکه کردم بعد شربت هم با نبات درست کردم مربا هم با نبات
این رب گوجه هم با نمک شاه علمدار درست کردن این نمک مال کوه های استان فارس واقع در شهرستان جهرم
شیره ی خرما ..نشاسته ی گندم هم خودمون درست می کنیم
احسنت 👏👏👏
@GMO_NO