مرجع تخصصی طب سنتی
انچه از تراریخته نمی دانید این کلیپ رو با دقت ببینید
لطفا این فیلم را با دقت ببینید
این هم پیام یکی از دوستان 👇👇👇
بنده ساکن تبریز هستم
گاهی فکر می کردم با خرید خانه باغی کوچک در نزدیکی تبریز می توان زندگی بسیار سالمتری را تجربه کرد.
خانه باغ کوچک را با قیمت بسیار مناسب سال گذشته خریدیم. حالا
نگهداری چند مرغ محلی .تخم مرغ ارگانیک خانواده را تامین می کند. وسرگرمی کودکان با جوجه های رنگارنگ آنها شرایط ترک اعتیاد الکترونیکی بچه ها را فراهم می آورد.
الحمد لله
این خانه روستایی مامن فامیل و دوستان شده.
صله ارحام خانواده بیشتر شده. حیاط خانه
زمینی پراز سنگلاخ بود با سعی و کوشش اعضای خانواده زمین اصلاح شد و به لطف خدا حالا انواع سبزیجات در همان زمین سنگلاخی به ثمر رسیده است.
چند تن از دوستان بعد از دیدن این شرایط. زمین های دیمی را که سالها بدون استفاده رها کرده بودند را احیا کردند.
در یکی از زمین ها ی دیمی با مشورت کشاورز نمونه استان. نهال پسته کاشتند .
و در دیگری انواع درختان میوه
کاش مسئولین تدبیری بیندیشند. مثلا
هر کس زمین بایری را آباد کند بتواند مالک آن شود . در اینصورت افراد کم بضاعت هم می توانند با انگیزه بیشتر . برای کسب روزی حلال و طیب تلاش نمایند
🔴تراریخته از عوامل اصلی شیوع سرطان و بیماریهای گوارشی و کبدی است، اگر مردم از زیانهای مصرف محصولات تراریخته آگاه نشوند در سالهای آینده با افزایش انواع سرطان، بیماری کبدی، کلیوی، گوارشی روبرو میشویم.
✅کانال 《مواد سرطان زا》 تمام محصولات #تراریخته را معرفی خواهد کرد...
مشاهده تصاویر👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3197698067Ccb7129e913
#باورهای_اشتباه
🌺 برخی از باورهای اشتباه در خوردن؛ که مرسوم شده را با اشاره به برخی از عوارض آنها یادآوری میکنیم:
🚫 خوردن پنیر در صبحانه
⚠ ایجاد رخوت، سستی و بی حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن میکند.
غده پاراتیروئید را به اختلال می اندازد.
👈 پنیر را در وعده شام یا عصرانه، و با مصلحات گفته شده برای آن(در مطالب پیشتر) میتوان استفاده کرد.
🚫 جایگزینی سالاد، بجای سبزی
⚠ سبزیجات گرم هستند و هاضم. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل میکند.
👈 سالاد را در فصل گرما، به عنوان یک وعده خوراکی جدا و سبک میتوان میل کرد.
🚫 زیاده روی در خوردن عدس و حذف نخود
⚠ عدس سودا زاست. زیاده روی در مصرف آن افسردگی می آورد. خون را غلیظ میکند(برخلاف تصور مردم که خونساز است). خون پریود و سرعت جریان خون را کم میکند. دیدچشم را کاهش میدهد. برای کسانی که یبوست یا نفخ یا نارسایی رگهای قلب دارند مضر است.
👈 نخود خونساز و ضد بلغم و سوداست. بدن را سم زدایی میکند، توان جنسی را زیاد میکند. مقوی حافظه، قلب، استخوان است. جلوگیری از سپید شدن موها میکند.
🚫 زیاده روی در خوردن قارچ
⚠ موجب افزایش بلغم میگردد. دیر هضم است. برای مبتلایان به اختلالات کلیوی و کولیت روده مضر است.
👈 بهترست در وعده های متوالی خورده نشود و نیز همراه مصلحات گفته شده برای آن(در مطالب پیشتر) استفاده شود.
🚫 زرشک پلو با مرغ یا ماهی
⚠ هر دوی اینها، بسیار سرد هستند و به مرور زمان و با مصرف زیاد، غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اخلاط نابجا و مضر بلغم و سودا در بدن تولید میکنند.
خوردن این خوراکیها در فصل سرما نیز سیستم دفاعی بدن را ضعیف و خطر ابتلا به بیماریهای سرد را افزایش میدهد.
👈 ماهی را به صورت شکم پر یا با سبزی پلو مصرف کنید. بجای مرغ، از خروس محلی استفاده کنید.
🚫 خوردن آب همراه غذا
⚠ موجب ضعف حلق و تارهای صوتی ميشود.
هضم را ناقص میکند.
مولد بلغم است.
🚫 خوردن آب و خوابیدن پس از آن
⚠ مسبب ایجاد سکته، استرخاء و سستی اعضا (اماس) و همچنین اختلال در عملکرد اندامهای تنفسی خواهد بود.
🚫 خوردن شیر همراه میوه ها و کاکائو و قهوه
⚠ موجب فساد شیر و تولید اخلاط زاید و بلغم میشود.
بدن را سرد و ایجاد رخوت و سستی میکند.
👈 شیر را میتوانید با خرما یا عسل میل کنید.
🚫 خوردن ترشیجات همراه برنج
⚠ موجب افزایش سودا و بیماریهای سرد میگردد.
🚫 خوردن ماست همراه خوراکیهای گوشتی
⚠ تولید بلغم میکند.
موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس میشود.
🚫 خوردن ماست و اسفناج
⚠ به دلیل بالا بودن کلسیم هردوی آنها و تشکیل اگزالات کلسیم، مولد تشکیل سنگ کلیه و مثانه میشوند
مرجع تخصصی طب سنتی
بعد از 45 سال یه گاو داری تو قم تونست این نژاد و احیا کنه و این خبر بسیار خوبیست خصوصا برای ساکنین
💥برای اولین بار در ایران💥
🔹احیاء گاو اصیل ایرانی بعد از ۴۵ سال بنام جرسی در دامداری مرسا
عرضه لبنیات و بستنی با طبع گرم و بدون آنتی بیوتیک و هورمون
🔻تولید انواع لبنیات با شیر گاو جرسی🐂
✔️آدرس :قم سالاریه ، خیابان اقاقیا خیابان سجاد شرقی نبش میدان لاله
📞32905451
✔️قم ،شهر پردیسان ، البرز ۱۹پلاک ۱۲
اینم ادرس گاوداری که دوستان خواسته بودن 👆👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
#کلیپ
🔵 | 🎥 احیای گاو اصیل ایرانی از نژاد منقرض شده سرابی در کشور
🇮🇷 ✌️رونمایی استاد علی اکبر #رائفی_پور از #شاهکار اعجاب آور مسئولِ نمایندگیِ موسسهِ مصافِ در اراک با احیای گاو اصیل و بومی از #نژاد_سرابی در ایران!
‼️ سرابی، یکی از مقاومترین نژادهای گاو به بیماریها و شرایط سخت اقلیمی در ایران است که یکچهارم گاوهای غیربومی در ایران مصرف علوفه داشته و نصف آنها شیر تولید میکند.
🔜 بزودی گاوهای هولشتاین و سمینتال غیربومی جای خود را به این دامهای زیبا و اصیل ایرانی خواهند داد تا ان شاء الله روند پایان وابستگی جدی اقتصادِ کشور به واردات خوراک دام آغاز شود.
🔴 توضیحات بیشتر از زبان خود استاد در فیلم ...
#حتما ببینید 👆👆👆👆
نخست وزیر رژیم صهیونیستی اسرائیل در سخنرانی خود در هفتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد (سال ۲۰۱۵ میلادی) در نیویورک مدعی شد:
اسرائیل رهبر جهان در علم و فناوری است.
در سایبر، نرم افزار، آب، کشاورزی، دارو، بیوتکنولوژی و موارد بسیار زیاد از این دست.
اسرائیل اکنون همه جا هست. در میکروپروسسور ها و درایوهای فلش کامپیوتر شما است.
در تلفن های هوشمند شما است، زمانی که از پیام رسان های فوری استفاده می کنید.
در مزرعه های شماست.
زمانی که محصولات خود را آبیاری می کنید و محصولات و غلات خود را تازه نگه می دارید.
در دانشگاه شماست.
در قفسه داروهای شماست.
حتی اسرائیل در بشقاب غذای شماست. زمانی که گوجه فرنگی های آبدار و خوشمزه را می خورید.
اینها همه در اسرائیل اصلاح شده اند!!!
--------------
این سخنان جای تامل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
👇👇👇👇👇👇👇👇
اینم هدیه کانال
به همه اعضای محترم
که می خوان زندگی سالم و پر از سلامت داشته باشن
#چیپس_گندم 🌾😋😲
مواد لازم :
نان لواش ماشینی
روغن ارده کنجد
زرچوبه
نمک
و در صورت تمایل پیشنهاد میکنم 👇🏽:
جعفری خشک و پودر شده
پیاز خشک و پودر شده
سیر پودر شده
فلفل قرمز و سیاه
گوجه فرنگی خشک و پودر شده
کره محلی
🌻نان گندم که بهتره از نون لواش ماشینیهای خیلی نازک بخرین و بعد اونا رو تکه تکه کنین تکهها خیلی درشت نباشن خیلی هم خرد نکنین که به دست گرفته نشه، مثلا
حدود 4- 5 سانتی بهتره
حالا بذارین کاملا خشک بشه
یه ظرف مسی بذارین کاملا داغ بشه حالا روغن بریزین و بعد از ده ثانیه خاموشش کنید و بلافاصله کمی زرچوبه داخلش بریزیدو در صورت تمایل کمی کره اضافه کنید (دقت کنید که حرارت فقط درحدیه که روغن و همینطور زرچوبه بوی خامی نده و هم زرچوبه نسوزه و تغییر رنگ نده)،
یک کفگیر از نان را داخل روغن ریخته و تندتند زیرورو کنین تا روغن به همه جای قطعات نون برسه با کفگیر نون رو خارج کنین و داخل ظرف دیگه ریخته مقداری نمک بریزید و زیرورو کنید چیپس گندم آمادهاست
☀️حالا اگه کمی پودر پیاز و جعفری هم بپاشین خیلی خوشمزه میشه
سیر یا فلفل هم معرکه است
پودر گوجه فرنگی هم عالیه
این مراحل رو همینطور تکرار کنین تا نون تموم بشه
🍀نکته:
روغن رو مر حله به مرحله بریزین تا هم کمتر مصرف بشه هم چند بار داغ نشه
اگه روغن از داغی افتاد شعله رو روشن کنید و اگه روغن کم بود اضافه کنید
ظرف بهتره گود باشه که نون داخلش خوب بچرخه و با روغن کمتری کارتون راه بیفته نوش جون