سلام خوبین ممنونم از کانال خوبتون
ببخشید منظور از سویق گندم .جو .عدس .چیه .میشه توضیح بدین ممنونم از لطفتون ...واقعا خسته نباشید اجرتون با امام حسین
✅☝️👇
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
❎سوال 👇👇
دلتنگ حسینم:
سلام وخداقوت
روزتون نیـــــــــــک
لطفاطرزتهیه سویق هاروهم توکانال بزارین
✅جواب 👇
از انواع گندم .عدس .برنج ...
این قاعده رو بخاطر بسپارید
تَفت
آسیاب
تَفت
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
منظور از تفت اینه که
مثلا گندم و بریزید تو ظرف و بزلرید رو شعله کم
تا تغییر رنگ بده البته نه زیاد و بردارید. از رو شعله
و اسیاب کنید دوباره مواد اسیاب شده رو تفت بدید به همون شکل فقط مواظب باشید نسوزه
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 روش پخت نان روی ساج گلی در خانه.
❇️ امام صادق(ع) :
🔹 شِراءُالحِنطَةِ یَنفِی الفَقرَ وَ شِراءُ الدَّقیقِ یُنشِی الفَقرَ وَ شِراءُ الخُبزَ مَحقٌ
🔸 خرید گندم فقر را می برد و خرید آرد فقر می آورد و خرید نان باعث تباهی و نابودی می گردد.
📚 من لایحضره الفقیه ج۳ ص۲۶۸.
@GMO_NO
S.farahani:
سلام خسته نباشید.ببخشید شما داخل کانال طرز تهیه ی قند گذاشتید با شکر سفید میشه بفرمایید چه فرقی با قندهای کارخونه ای داره؟
✅☝️👇
بحاطر زعفران و پختی که اتفاق میفته
مزاجش تغییر میکنه
قند های کارخانه ای سرد هستند و مواد شیمیایی دارن
ولی این قند نه
اگر با شکر قهوه ای پخت بشه عالیست
@GMO_NO
آریــــAVAــــــن:
در مورد دوباره جوشاندن اب مثل ابی که از شب قبل در سماور باقی مانده🌹
✅☝️👇👇👇
اب زیاد نباید جوشانده بشه
چون سبک و سبک تر میشه و ادرار رو زیاد میکنه
مممکنه به کلیه فشار بیاره
یک تا دوبار نه بیشتر
@GMO_NO
امام خامنهای جانم فدایت:
سلام خدا قوت بهتون بده
انشاءالله جز یاران آقا امام زمان قرار بگیرید
لطفا سوال من رو هم جواب بدید
من آرد جو و آرد گندم محلی تهیه کردم و به طور مساوی با کمی نمک و آب و خمیر ترش محلی خمیر درست کردم ولی اصلا نمی تونم پختش رو انجام بدم چون خمیرش پاره میشه لطفا راهنماییم کنید چطوری پختش رو انجام بدم
تشکر
✅فیلم بالا و فیلمپایین رو ببینید ☝️👇
@GMO_NO
🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪
♨️ روی ساج یا تنور
✅ مــــــــــواد لازم:
📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان
📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے
📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه)
🔥 طــــــــــرز تهیه:
🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد.
👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ.
🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ.
🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید
🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه)
👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ.
🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور
👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست.
اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️
@GMO_NO