eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.4هزار دنبال‌کننده
36.1هزار عکس
2.5هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅آمریکا و هم پیمانانش همواره تلاش دارند وانمود کنند که عامل اصلی معضلات و مشکلات امروز جهان افزایش جمعیّت در جهان سوم است. از همین رو تبلیغ کاهش زاد و ولد از موارد عیان و آشکاری است که همگان روزانه با آن برخورد می کنند.  ✅بیماری های ناشناخته و صعب العلاج و عوامل بیماری زایی که سابقه ای در تاریخ علم پزشکی نداشته اند در دهه های اخیر به وفور توجه رسانه ها و مجامع علمی را به خود جلب کرده اند. ✅برنامه عقیم سازی بخشی از جمعیت باواکسن‌های دو گانه کزاز و دیفتری ساخته شده در کمپانی های داروسازی آمریکایی زنان و مردان زیادی در کشورهای جهان سوم را در قالب برنامه های به ظاهر انسان دوستانه واکسیناسیون برای همیشه عقیم کرده است. ✅به دنبال استفاده پنهانی گسترده از واکسن‌های ضد باروری در سال 1995 شبکه خبریBBC  فاش کرد که در فیلیپین واکسن ‌های ضد کزاز آلوده ای استفاده شده که زنان این کشور را عقیم کرده است. 📜منبع.خبرگزاری مشرق ✅ادامه دارد 👈
بیسکوئیت وانیلی مکث ☠تراریخته☠ @GMO_NO
بسکوییت جو جمانه ☠تراریخته☠ @GMO_NO
نان برنجی سیاوش چنگیزی ☠تراریخته☠ @GMO_NO
Alimi-Shab8Moharram1397[04].mp3
8.76M
اینم برای رفیق بچگیمون 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ریحانه: سلام خسته نباشید ضمن تشکر ازاطلاعات بسیار خوب و زحماتتون درگروه لطفا طرز تهیه سکنجبین خانگی و عسلی رو درگروه بگذارید ممنون سلام خسته نباشید ضمن تشکر از اطلاعات بسیار مفید و خوبی که در اختیارمون قرارمیدهید درصورت امکان باتوجه به بازشدن مدارس وفصل شیوع بیماریهای انگلی سر (شپش)که مخصوصا درکودکان مهدکودکها و مدارس بیشتر شیوع پیدا میکنه لطفا اگر راهکار گیاهی برای درمان وعدم ابتلا به این بیماری و بیشترپیشگیری از الوده شدن بچه ها دارید ارایه فرمایید تشکر ✅👇☝️ سرکه طبیعی انگور نیم کیلو یک دسته نعناع تازه یا 1⃣کیلو عرق (نعناع) 1⃣کیلو عسل ..نبات سرکه ...عسل یا نبات ...و عرق را مخلوط کرده هم بزنید و بعد روی شعله کم قرار بدید و بالاسرش بایستید و مرتبا کف های روی سکنحبین رو بگیرید و ارام ارام اجازه بدید با شعله کم بپزه تا کاملا قوام بیاد و سرد که شد توی شیشه بریزید و استفاده کنید اگر خواستید از نعناع تازه استفاده کنید سرکه و عسل رو مخلوط کنید روی شعله کم بزارید و وقتی قوام اومد بریزید تو ظرف و دسته نعناع رو بزارید داخل مخلوط و اجازه بدید 48 ساعت بمونه و بعد خارج کنید @GMO_NO