eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.4هزار دنبال‌کننده
36.1هزار عکس
2.4هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
بیسکوئیت وانیلی مکث ☠تراریخته☠ @GMO_NO
بسکوییت جو جمانه ☠تراریخته☠ @GMO_NO
نان برنجی سیاوش چنگیزی ☠تراریخته☠ @GMO_NO
Alimi-Shab8Moharram1397[04].mp3
8.76M
اینم برای رفیق بچگیمون 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ریحانه: سلام خسته نباشید ضمن تشکر ازاطلاعات بسیار خوب و زحماتتون درگروه لطفا طرز تهیه سکنجبین خانگی و عسلی رو درگروه بگذارید ممنون سلام خسته نباشید ضمن تشکر از اطلاعات بسیار مفید و خوبی که در اختیارمون قرارمیدهید درصورت امکان باتوجه به بازشدن مدارس وفصل شیوع بیماریهای انگلی سر (شپش)که مخصوصا درکودکان مهدکودکها و مدارس بیشتر شیوع پیدا میکنه لطفا اگر راهکار گیاهی برای درمان وعدم ابتلا به این بیماری و بیشترپیشگیری از الوده شدن بچه ها دارید ارایه فرمایید تشکر ✅👇☝️ سرکه طبیعی انگور نیم کیلو یک دسته نعناع تازه یا 1⃣کیلو عرق (نعناع) 1⃣کیلو عسل ..نبات سرکه ...عسل یا نبات ...و عرق را مخلوط کرده هم بزنید و بعد روی شعله کم قرار بدید و بالاسرش بایستید و مرتبا کف های روی سکنحبین رو بگیرید و ارام ارام اجازه بدید با شعله کم بپزه تا کاملا قوام بیاد و سرد که شد توی شیشه بریزید و استفاده کنید اگر خواستید از نعناع تازه استفاده کنید سرکه و عسل رو مخلوط کنید روی شعله کم بزارید و وقتی قوام اومد بریزید تو ظرف و دسته نعناع رو بزارید داخل مخلوط و اجازه بدید 48 ساعت بمونه و بعد خارج کنید @GMO_NO
تورا من چشم در راهم: الان جدیدا دارم می شنوم که داخل لیوان یا پارچ آبی مسی آب یا نوشیدنی نخورید ضرر داره می خوام ببینم حقیقت داره ⚫سید ⚫: خیر اون ظرف مسی هست که قلع اندود نشده باشه..که الان 90 درصد ظروف مسی قلع شده هستند و قابل استفاده @GMO_NO
M.K: سلام علیکم وقت بخیر وخدا قوت،میشه درباره کینوا هم اطلاعاتی به ما بدید ممنون ومتشکر ⚫سید ⚫: سلام علیکم ..درسته فوایدی رو برای کینوا شمردن و وقتی توی فضای مجازی شما جستجو کنید بیشتر از فواید میبینید تا مضرات ما در اینجا مضراتش رو هم می زاریم که بدونید به هر حال کینوا تازه وارد تغذیه شده و اصلا تازه اومده و جریان پیدا گرده و این همه خواص بعیده و خیلی نمیشه یقین داشت دانه‌های کینوا با ساپونین پوشیده شده‌اند که مواد شیمیایی هستند که برای محافظت از گیاه در برابر بیماری‌های ناشی از قارچ‌ها، باکتری‌ها و ویروس‌ها به کار می‌روند. ساپونین می‌تواند طعم تلخی داشته باشد بنابراین قبل از پختن کینوا باید آن را به طور کامل زیر آب سرد شستشو داد؛ برای برخی از افراد، ساپونین می‌تواند کار‌های بیشتری بر روی آن‌ها داشته باشد. این ماده می‌تواند باعث ایجاد التهاب معده و آسیب به روده کوچک شود همچنین محتوای غنی کینوا از فیبر ممکن است باعث ایجاد درد شکم شود @GMO_NO