در فرایند تصفیه نمک چه اتفاقی می افتد؟
طبق قوانین استاندارد سازمان جهانی بهداشت WHO برای تصفیه نمک میزان سدیم کلراید از حدود ۹۵٪ باید به ۹۹.۲٪ برسد.
اگر هر شرکتی بتواند خلوص فقط دو عنصر سدیم کلراید را به ۹۹.۲٪ برساند میتواند مجوز فروش نمک خوراکی را بگیرید.
🔰 برای رساندن نمک به این خلوص امروزه فقط دو روش مرسوم است.
۱⃣ هیدرومیل (hydromill)
در این روش نمک طبیعی(دریا یا کوه) روی غلطک پهن حرکت میکند و با آب تحت فشار، شستشو داده میشود، کریستال ها شکسته شده و املاح جدا میشوند و کلراید سدیم به همراه فلزات سنگینباقی میماند و به راحتی خلوص کلراید سدیم به ۹۹٪ میرسد
۲⃣ تبلور مجدد (Recrystallization)
این روش در ایران بسیار متداول است. .
در این روش نمک را در آب حل میکنند و محلول های شیمیایی به آن اضافه میکنند تا راحتر بتوان به وسیله کاتالیزور (جدا کننده) پتاسیم، منیزیوم ، کلسیم و… را جدا نمایند. (فقط قیمت هر کیلو پتاسیم ۵۵۰ هزار تومان است!) نمک باقی مانده، عملا تفاله نمک است چون تمام املاح آن گرفته شده است!(کمپانی داروسازی مرک آلمان بزرگترین خریدار املاح نمک ایران است) جالبتر اینکه در این فرایند هیچ کاتالیزوری برای حذف فلزات سنگین استفاده نمیشود چون کسی خریدار سرب و جیوه با قیمت بالا نیست!
🔴 میزان سرب موجود در نمک طبیعی به ازای هر کیلو حدود ۰.۰۱ میلیگرم است اما در نمک تصفیه شده به دلیل تغلیظ صورت گرفته تا ۰.۰۷ میلیگرم افزایش هم مییابد!
اما این پایان راه نیست! قبل از عرضه نمک تصفیه شده به بازار، باید ید صنعتی (Iodine)(در کشاورزی به عنوان سم استفاده میشود) به آن افزوده شود و چون ید ماده بی ثباتی است نیاز دارد که از یک تثبیت کننده شیمیایی همراه باشد.
در آخر برای اینکه تکههای نمک به یکدیگر نچسبد باید به آن Anticaking (ضد کلوختکی) اضافه نمود که از مشتقات نفتی یا ترکیبات خطرناک معدنی مانند سدیم نیترات یا سیلیکات آلومینیوم میباشد
@GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
در فرایند تصفیه نمک چه اتفاقی می افتد؟ طبق قوانین استاندارد سازمان جهانی بهداشت WHO برای تصفیه نمک
توجه کردید فرق این دو رو ..مرحله اول طبیعی و مرحله دوم کارخانه ای است
📌 #اهمیت_نوع_ظروف_در_سلامت_غذا
📢 مضرات غذای پخته شده در آلومینیوم، تفلون، استیل، زودپز، مایکروفر:
🔹🍃 ظروف آلومینیومی و تفلونی در هنگام پخت یون های آزاد به غذا اضافه میکنند که میتوانند موجب بروز بیماریهایی مانند آلزایمر، کم خونی، راشیتیسم، اختلالات گوارشی و ….. شود.
🔹🍃 الان حدود ۶۰ درصد مردم دنیا دچار کم خونی و فقر آهن هستند که یکی از مهم ترین عواملش ظروف آلومینیومی و تفلونی میباشد. (پس به جای اینکه قرص آهن با آن همه عوارض خطرناک مصرف کنید، با حذف این ظروف از زندگی علت کم خونی را برطرف کنید و کاهو با شیره انگور بخورید).
🔹🍃 تفلون ماده ای است شیمیایی به نام (پلی تترا فلئورو اتیلن) که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده میشود و هنگام طبخ، به مرور وارد غذا شده و همراه آن خورده میشود. در تهیه ظروف تفلون از کادیوم نیز استفاده میشود که از فلزات سنگین بوده و به مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی میشود. کادیوم در سنتز هموگلبین دخالت کرده و منجر به کم خونی میشود.
✅ ظروف استیل سبب ورود سرب به غذاها شده و سرطان زا شناخته شده اند. زودپز به خاطر درجه حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند. طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطان زا تولید میکند.
🔹🍃 امواج نشت یافته از مایکروفر در فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتری در حدی است که اکثر فاکتورهای خونی را به خصوص در سنین قبل از بلوغ تحت تأثیر قرار میدهد و تعداد گلبول های سفید، پلاکت ها و هموگلوبین را کاهش میدهد و باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی و دستگاه عصبی، اختلالات مغز استخوان، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون میشود. به علاوه نشت امواج مایکروفر تأثیرات منفی بر زنان باردار داشته و باعث افزایش احتمال اختلال در رشد جنین و یا حتی مرگ جنین میشود.
🔹🍃 تماس مستقیم مواد غذایی و نوشیدنی گرم با ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف، قطعا سرطان زاست و ایجاد آلرژی و حساسیت میکند.
📚 منبع: (تغذیه در طب ایرانی اسلامی ص۱۵۲) و (بهداشت تغذیه از دیدگاه حکمای پزشکی ایران ص۱۳۳) و (عالمی که انسان نام گرفت ص۵۱)
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
@GMO_NO
حامد:
خیلی خیلی ممنون🙏🙏🙏
سلام،میشه لطفا در مورد شیرهایی که در مدارس توزیع میشه،توضیح بدین؟
بچه ها بخورن مشکلی نداره؟
✅☝️👇
لطفا ..بچه ها رو براشون توضیح بدید که از این شیرها مصرف نکنند
اول اینکه
این شیر ها ..مواد افزودنی دارند که خودش جای بحث داره
دوما روکش المینیومی داخل محفظه شیر باعث میشه المینیوم وارد شیر بشه. وکمترین ضررش فقر اهنه
سوما مواد نگهدارنده ای که داخل شیر اضافه میشه عوارضی مثل ایجاد تیرویید کم کار داره ...و خیلی مطالب دیگه
@GMO_NO
زهرا:
میخواستم بدونم برای لباس زیر زنانه، یا کهن به جای پده بهداشتی استفاده میشه ولکه میگیره از وایتکس استفاده کنیم بازم خطر داره
لطفا راهنمایی کنید
💚سید💚:
سلام بهترین پاک کننده لکه های قوی صابون طبیعی زیتونه
@GMO_NO
N.d:
سلام راجب واکسن ☝️
من واکسن های بچمو نزدم نه تنها مریض نشده بلکه نسبت به همسن و سالهای خودش سالم تره
الان دوتا از خواهرام هم بچه هاشون تازگی بدنیا اومدن و قانعشوم کردم واکسن نزنن عوضش داروهای طب اسلامی برای ایمنی و سلامت بچه هاشون استفاده کنن..
تازه دوستان الان سه تا واکسن جدید به برنامه واکسن کشوری اضافه شده که یکیش hpvهستش که هدف از این واکسن عقیم کردن دخترای سرزمین ماست که ما شیعیان مقطوع نسل بشیم کلا هدف از این جنگ ها (تراریخته و واکسن و ... بیوتروریسم ) نابودی نسل بشر خصوصا مسلمانان هست پس خیلی دقت کنید و بجای واکسن سالانه بچه هاتونه حجامت کنید امسال پسرمو حجامت کردم در سن یک سالگی با اینکه با مخالفت خیلی هه رو به رو شدم ولی موفق شدم البته بگم که همسرم حامی من در تمام مراحل زندگی هستند خدارو شکر
💚سید💚:
سلام درود بر شما
@GMO_NO
اینم شربت(اب)زرشک که خودم درست کردم برا کبد چرب مفیده
✅☝️👇
احسنت درود بر شما
@GMO_NO
سلام 4قاشق کره محلی راوقتی آب شد4قاشق سویق کودک اضافه کردم وخوب هم زدم 5قاشق هم چهارشیره تونصف لیوان آب ولرم حل کردم ریختم توش وخوب مخلوط کردم درآخرهم کمی گلاب .امروزوفات حضرت معصومه بوداین حلوای سویق وبه نیت خانم درست کردم. واقعا لذت بخشه که بچت ازغذای سالم استفاده میکنه وگوشت وپوستش باهاش شکل میگیره انشالله خداوندهمه فرزندان وحفظ کنه وممنون ازکانال خوبتون .
معایب استفاده از قابلمه آلومینیوم یا(روحی)
شاید با خودتان فکر کنید که ظاهر کلی آلومینیوم و روی مانند هم است پس حتما خصوصیت آنها هم شبیه به هم است. ولی متاسفانه به این شکل نیست. در واقع با این همه ضرر که برای ظروف آلومینیوم شناخته شده است، معلوم نیست که چرا همچنان در کارگاه ها این ظروف ساخته و تولید می شوند و همچنان متقاضی خرید برای آلومینیوم وجود دارد!
این مضرات برای سلامتی درباره آلومینیوم به حدی زیاد است که سازمان بهداشت کشور اعلام کرد که حتی رستوران ها و فست فودها نباید هیچ غذایی را حتی در ظروف آلومینیوم یا ورقههای آلومینیوم سرو کنند. ولی همچنان قابلمه های آلومینیوم را این طرف و آن طرف بازار میبینیم.