eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
26.9هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ریحانه: سلام.وقتتون بخیر.جا داره اول یه تشکر مخصوص ازتون داشته باشم برای این خدمت بی چشم داشتتون. من شنیدم ک خوراک در اراده و انگیزه تاثیر گذاره.خواستم بدونم آیا واقعیت داره؟ و اگر این چنین هست لطفا چند نمونه از خوردنی هایی که باعث افزایش اراده و انگیزه میشه رو بفرمایید... سپاسگزارم ازتون.اجرتون با امام حسین(ع) 💚سید💚: سلام علیکم ...بله کاملا واقعیت داره ایه قران انر به دقت در خوراک میکنند که فلینظر الانسان الی طعامه یا در روایات چقدر داریم یا اینکه امام حسین روز عاشورا فرمودند اینان حرف حق رو نمی شنوند چون شکمهاشون از حرام پر شده اثر وضعی غذا اول بر روی روح هست و بعد بر روی جسم اراده انسان زمانی سست میشه که غذا بدن رو سمت سردی ببره هر چقدر بدن سرد بشه اراده و اختیار انسان کم میشه برای همین هست دشمن موادی رو در تغذیه مردم ما قرار داده که بشدت ب ن رو سرد میکنه مثل همین ژله و ژلاتین و امثال اون و متاسفانه بانوان جامعه ما بدون اینکه بدونند ناخواسته وارد چرخه ای شدند که خودشون دارن با دست خودشون به بنیان خانواده اسیب می زنندد و این زنگ خطر ماست و همه تلاش ما در کانال بخاط این هست ِکه این مواد و از زندگی حذف کنیم و سفره رو سمت گرمی ببریم @GMO_NO
💠آیا میدانید: مصرف هندوانه در فصل پاییز و شب یلدا مضر میباشد 🛎 اگر با هر توجیهی در شب یلدا هندوانه خوردید حتماً از آجیلهای گرم شب یلدا مثل گردو، پسته و بادام و کشمش و... میل کنید که از آثار سردی هندوانه بکاهد. ⭕️ در قدیم حکما برای نگهداری میوه ها نیز تدابیر و اصول مفید برای سلامتی را مد نظر داشتند. مثلاً انگور را تبدیل به کشمش و مویز می کردند و در فصل که دارای طبع سرد و خشک است مصرف کشمش که دارای مزاج گرم و تر است را توصیه می کردند و در فصل که دارای طبع سرد و تر است مصرف مویز که دارای تری و رطوبت بخشی کمتری نسبت به کشمش است را توصیه می کردند. ♻️منبع : دکتر روازاده @GMO_NO
یا صاحب الزمان(عج): سلام وقتتون بخیر ممنون بابت کانال بسیارخوبتون بنده خیلی شیوه زندگیم سالم تر وبهتر شده؛؛ نکته ای که فکر میکنم شاید این روزا گفتنش خالی از لطف نباشه اینه که برای بهبود آنفولانزا یا سرماخوردگی یه پرتقال رو سرش میکَنیم و اون یه چیز سفید رنگ از وسط با چاقو خارج میکنیم یه قاشق چایخوری کاملا پر نمک دریا داخل همون شیار خالی پرتقال میریزیم مجددا سر پرتقال رو با خلال دندان میبندیم این پرتقال رو داخل یه ظرف کوچک میگذاریم وهمون ظرف رو داخل یه قابلمه درحال جوشیدن به مدت ۲۰الی۳۰دقیقه قرارمیدیم مواظب باشیم آب داخل قابلمه به ظرف کوچک انتقال پیدا نکنه ؛این مدت که گذشت پرتقال رو خارج میکنیم میزاریم تقریبا خنک بشه پوستش رو میکَنیم و به بیمار میدیم طعم زیاد جالبی نداره ولی خیلی زیاد تاثیرداره مادر بنده ایجوری دوسه روزه خوب شدند؛ویه نکته دیگه پیاز رو داخل یه مشما قرار میدیم و با هاون پیاز درون مشما رومیکوبیم طوری که سر مشما سفت بسته باشه خوب ک کوبیده شد سریع مشما رو باز میکنیم و باحلق وبینی این پیاز کوبیده شده رواستشمام میکنیم شاید احساس سوزش کنیم اما کلا مجرای تنفسی خیلی خوب میشه ؛اینها تجارب شخصی بود اگر دوست داشتید انتشار بدید امیدوارم اگه موثربود بنده رو از دعای خیرتون محروم نفرمایید ببخشید طولانی شد دست حق نگهدارتون یاعلی🙏 💚سید💚: سلام ممنون 🌹 @GMO_NO
بعضی از دوستان سوال کردند درباره قارچ گانودرما که یکی دومورد از کسانی که ظاهرا در طب شهرتی دارن قارچ گانودرما رو تایید میکنند این جواب اساتید بنده است نام دکتری که قارچ گانودرما رو تایید کردند حذف میکنیم ☝️👇✅✅✅ اقای ........ برخلاف اسم و رسمی که بهم زده زیاد هم قابل تعمیم نظر نیستند ایشان از مدرک پزشکی اشان استفاده نمودند و یک دوره ۶ ماهه ی مخزن الادویه و قرابادین را گذراندند و به راحتی تمامی مجوزات لازم جهت انجام کار را دریافت نمودند و صاحب نظر شدند ایشان مازندرانی بوده که پاره وقت در تهران مشغول به کار می باشند. مطالب و نظرات ایشان حجت علمی برای ما نمی باشد و اگر اساتیدی چون خیر اندیش و روازاده که صاحب نظر و استاد بلامنازع این سیره می باشند به بلامانع بودن مصرف این گونه قارچ ها دستور فرمودند اطاعت امر می نماییم. در خصوص انتساب برخی اظهار نظرها به اساتید هم باید شک نمود چون کار تبلیغاتی شگردهای دروغین بسیاری دارد (کلیت مطلب این هست که اگر دکتر روازاده و دکتر خیراندیش تایید می کردنو ما هم می پذیرفتیم چون حجت ما در طبابت ایشان هستند و لا غیر )
سید مسعود طوسی: سلام سید عزیز، من چند سال کره تلمی از لبنیاتی تهیه میکردم و بعنوان روغن تو غذا استفاده میکردیم، دو ماه پیش از چندتا لبنیاتی درباره فرق کره خامه و کره ماست سوال پرسیدم، متوجه شدم که کره همه لبنیاتی ها از خامه گرفته میشه، و متاسفانه از ماست کره نمیگیرن، چون نمی صرفه، بعضیاشون میان با هم مخلوط میکنن و گرون تر میفروشن، اما کره خامه درواقع ترکیب خامه شیر نجوشیده و کره گیاهی یا پالم هست که براحتی به خورد مردم میدن، منم رفتم یک دستگاه کره گیر برقی خریدم و الان دوماهه که خودم دارم کره درجه یک و خالص از ماست میگیرم، مصرف خودم و جندتا خونواده رو تامین میکنم، اگه بقیه دوستان هم سلامتی براشون مهمه باید به این سمت برن، چون دشمن داره از طریق لبنیاتی ها هم مواد مضر مثل کره گیاهی و پالم رو به خورد مردم میده، ممنون 💚سید💚: احسنت درود بر شما
❤❤مارکا❤❤: .سلام وقتتون بخیر.ببخشید برای اطلاح روغن اول باید چ روغنی استفاده کنم؟چون خیلی سخته از قدم اول برم سراغ روغن شحم و زیتون طبیعی 💚سید💚: سلام روغن زیتون کارخانه ای بی بو بعد از مدتی روغن ارده بگیرید و باهاش مخلوط کنید حین پخت و کم کم روغن زیتون و حذف کنید و ارده استفاده کنید و توصیه مخصوص ما اینِ برای اینکه جامعه ما الان غالبا دچار کبد چرب هستند حتما مصرف روغن زیتون بکر (بودار)رو توی تغذیتون داشته باشید روغن زیتون توی پخت غذا که استفاده بشه بعد از اماده شدن خیلی کم بوش احساس میشه @GMO_NO
سلام وعرض ادب خدمت شما وتشکر ویژه به خاطر زحماتی که برای گذاشتن مطالب مفید می کشید با اجازتون من خواستم نکته ای رو یادآور بشم اونم اینه که ما در همدان زندگی می کنیم لاله جین یکی از شهر های همدان هستش که به شهر سفال معروفه همسر بنده اونجا ماموریتی داشتن در مورد سلامتی ظروف سفالی که متاسفانه. این ظروفی که لعاب دراون ها استفاده می شه سرب دارن وبرای سلامتی مضرند اگه چیز داغی توی اون ها ریخته بشه طبق آزمایشاتی که انجام دادن وفقط ظروفی که لعب ندارند وحالت گلی هستن مفیدن ✅☝️👇👇👇👇 این هم نظر یکی از هم وطنان... البته طبق نظر طب این ظرف بعد از ظرف سنگی مطلوب هم هست و لعاب مانعی نداره ☝️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عوارض تراریخته به روایت تصویر 👆
❓آیا می دانید که ، و باعث ایجاد اختلال در هضم می گردند❗️ 🔸🍃 یکی از دسرهایی که در سفره های مهمانی ها و مراسم مختلف به چشم می خورد ژله های رنگارنگ با طعم های مختلف می باشد. ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند. 🔸🍃 امروزه در کنار انواع چیپس ها و پفک ها یکی از جذاب ترین تنقلات برای بچه ها، پاستیل است، خوراکی نرم و چسبنده ای که در اشکال مختلف و با رنگ های گوناگون تولید می شود. 🔸🍃 متاسفانه با این که بسیاری از خانواده ها در مورد محتویات این خوراکی اطلاعات کافی ندارند، پاستیل را در تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی می توان پیدا کرد و در سبد خرید بسیاری از افراد دیده می شود. 🔸🍃 طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل به کار می روند. ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان گاو و یا خوک به دست می‌آید. 🔸🍃 در ساخت پاستیل از پودر استخوان استفاده می‌شود که به شکلات حالت ژله‌ مانندی می‌دهد و هنگام خوردن در دهان آب می‌شود و بسیار چسبناک است. در مورد پاستیل ها این باور وجود دارد که ژلاتین استفاده شده در این خوراکی خاصیت غضروف سازی دارد و برای استخوان ها مفید است، در حالی که این تصور اشتباه است و صحت ندارد. 🔸🍃 متخصصان تغذیه می گویند، پاستیل و ژله فاقد هر گونه کالری است اما در سال های اخیر برخی از کارخانه ها به آن ها ویتامین c و مولتی ویتامین اضافه کرده اند که چون شیمیایی هستند، ضرر آن را بیشتر می کند و به اصطلاح گل بود و به سبزه نیز آراسته شد. 🔸🍃 از مضرات پاستیل می توان به افزایش پوسیدگی دندان، وجود پریون ها (پروتئین های بیماری زا) در برخی از انواع ژلاتین (که سبب تخریب مغز و نخاع می شود)، و انتقال بیماری از گاو به انسان (در صورتی که ژلاتین استخراج شده به طور صحیح فن آوری نشود) اشاره کرد. لذا همان گونه که قبلاً سفارش کرده ایم، مجدداً توصیه می کنیم کلاً مصرف مواد کارخانه ای ممنوع است حکیم دکتر روازاده @GMO_NO
🔸🍃 شما می توانید مواد خوراکی مناسبی تهیه و جایگزین این خوراکی های ناسالم که سلامتی خود و خانواده تان را به خطر می اندازد، کنید، به طور مثال شما می توانید انگشت پیچ تهیه کنید و خود و کودکانتان میل کنید. برای این کار یک کیلو آب میوه درست کنید و به مقدار نصف آن با عسل مخلوط کنید و بگذارید در ظرف مسی با شعله کم بجوشد تا آن آب تمام شود و بگذارید تا خنک شود که به آن، انگشت پیچ می گویند یعنی دور انگشت آن را می پیچند و میل می کنند. 🍃 🌷❀ 🌸🍃❀ 🌷°•○┈•🌸 @GMO_NO
✍سال هاست که تقریباً هیچکس نخورده، ولی توی شهرهای بهداشت زده ما ماست بندی ها فراوان است❗ فکر می کنید این ماست ها از چه درست شده اند⁉ آیا غیر از شیر خشک و شیر پاستوریزه و روغن پالم است❓ اگر چیز دیگری است چرا وزارت بهداشت به مردم نمی گوید❓ 🔶🔸 مردم بتدریج آگاه می شوند و روزی خواهد رسید که بساط متخصص تغذیه و نظام سلامت و بشقاب غذای سالم شبکه غرب زده سلامت وزارت بهداشت را بر خواهند چید ✅ ماستی که برای انسان مفید و باعث طول عمر می شود، ماستی است که از دام مستقیماً گرفته شود و پس از جوشاندن شیر بدون آن که چربی اش گرفته شود به ماست تبدیل شود. چربی شیر سرشار از مواد مغذی و ویتامین هاست که درمان آرتروزها و حساسیتها و آسم و ناراحتی های قلب و عروق می باشد ⭕هرگز چربی شیر باعث چاقی مفرط نمی شود، در عین حال ماست طبیعی دارای اسیدی است که چربی را خنثی می کند اما ماست های صنعتی و ماست بندی ها چنین کیفیتی ندارند. باید مردم سری به روستاهای مصون مانده از نظارت وزارت بهداشت بزنند تا ببینند ماست طبیعی چه کیفیتی دارد‼ @GMO_NO
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تاکید پوتین برای کشت محصولات غیرتراریخته رئیس جمهور روسیه: 🔹تحریم‌های آمریکا بر روابط دوجانبه تأثیر می‌گذارد و روسیه نیز پاسخ متقابلی خواهد داد. 🔸بخش کشاورزی روسیه بسیار رشد کرده و با عبور از کشورهای آمریکا و کانادا به عنوان بزرگترین صادرکننده گندم در جهان شد. 🔹منابع طبیعی زیادی باید به عنوان تضمین کیفیت بالای تولیدات غذایی و نیز برای افزایش محصولات ارگانیک و همچنین غیرتراریخته اقدام کنند. fna.ir/ddtow0 @Farsna
ایا می دونستید توی خیلی از محصولات شیرین کارخانه ای از ژلاتین استفاده میشه !!! ایا می دونستید بخاطر گرون بودن ورق ژلاتین حلال گاوی قاچاق ژلاتین خوکی ارزان تر ِ و بیشتر استفاده میشه ✅فلینظر الانسان الی طعامه پس انسان به عذایش نگاه کند و این (فاء) تاکید داره بر دقت در خوراک @GMO_NO
چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خورند ؟ مختصری درمورد گوشت خوک 👇👇👇 1⃣ خوک جسد و مردار گندیده میخورد حتی اگر مردار پدرش باشد.😱 2⃣ خوک همه چیز میخورد حتی ادرار و مدفوع خود و دیگر حیوانات 3⃣ مقدار سم کشنده در گوشت خوک 30 برابر گوشت گوسفند است. 4⃣ خوک عرق نمی کند ،پوست خوک اسفنجی است بە همین دلیل تمام کثیفی ها را جذب خود میکند این خود فاجعە است. 5⃣ برای هضم کردن گوشت گوسفند به(٦-۹)ساعت زمان نیاز است و جگر انسان برای جذب کردن مقدار کمی از سم زمان زیادی نیاز دارد؛ اما برای هضم گوشت خوک به(۱-۲) ساعت زمان نیاز است به همین دلیل جگر پوشیده و مملو از آن سم کشنده خواهد شد. 6⃣ جنس نر خوک با هر حیوان دیگری جفت می شود حتی اگر جفتش هم نر باشد به همین دلیل خوک منبع بسیاری از بیماری هاست. 7⃣ 3ساعت بعد از کشتن خوک کِرم از بدنش خارج میشود .. 8⃣ نوعی کِرم در گوشت خوک موجود است کەنە با پختن نە سرخ کردن(برشتە) از بین نمی رود. 9⃣ پختن گوشت خوک نیاز بە 6ساعت زمان دارد گوشت خوک قابل سرخ کردن نیست زیرا کم کم آب میشود تا چیزی از آن باقی نمی ماند (مانند گوشت انسان) 🔟 در سر خوک خون لختە زیادی جمع شدە است چون خوک تنها حیوانی است کە نمی تواند سرش رابە طرف بالا بلند کند. 1⃣1⃣ کرک و موی خوک جز با سوزاندن از بین نمی رود. 2⃣1⃣ خوک هرگز چیزی را که می خورد بو نمی کند بلکە اگر خوراکش پاک هم باشد قبل از خوردن آب دهان و بینی اش را به آن می مالد. 3⃣1⃣ کسانی که سازننده تاتو هستن اول روی پوست خوک آن را تست میکنند.👇👇 چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خوردند❓❓❓ @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
~~~~~🍃🌸🍃🌸🍃 ~~~~~ 🌹🕊 @ravazadeh 🕊🌹 📌 آیا می دانید که خوردن در شب و مضر می باشد ❗️ ⬅️ در گذشته که امکانات انبارداری و حمل و نقل و کاشت میوه های گلخانه ای وجود نداشت، میوه هر فصلی در همان فصل تولید و عرضه می گردید. ولی متاسفانه با پیشرفت و توسعه تکنولوژی بجای استفاده بهینه از این فن آوریهای روز و ابزارهای نوین در راستای تحقق اهداف عالیه بشر، صرفاً برای کسب درآمدهای سرسام آور، میوه ها، صیفی جات و محصولات کشاورزی مخصوصاً محصولات وارداتی با انواع سموم شیمیایی و بعضاً گلخانه ای تهیه، با انواع نگهدارنده های شیمیایی انبار کرده و در همه فصول در سطح وسیع عرضه می گردد. 🛎 در حالیکه در طب سنتی مصرف میوه های فصل هر منطقه برای افراد آن منطقه مفید دانسته و توصیه شده است. 😳 یکی از بدترین مواردی که فقط چند ده سال است به عنوان رسمی غلط در آمده است، خوردن هنداونه در شب یلدا می باشد در حالیکه در قدیم طبق سفارش حکما در شب‌های طولانی زمستان، خوردن انار، کدو حلوایی، آجیل و خشکبار گرم و محصولات فصل زمستان مرسوم بوده است.  هندوانه دارای مزاج سرد و تر است و میوه فصل تابستان محسوب می شود. مزاج فصل زمستان سرد و تر است لذا خوردن این میوه در فصل سرما و بدتر از آن در چله زمستان و آنهم در شب (که خود شب هم دارای مزاج سرد و تر است) کاری کاملاً اشتباه می باشد. ❇️ این کار قطعاً باعث غلبه بلغم در افراد می گردد و برای بدن بیماری و عوارضی را به همراه خواهد داشت. مخصوصاً برای افراد با مزاج بلغمی یا سالمندان که بیشتر بلغم آنها را اذیت می کند. ✅ حکمای ما چه زیبا گفتند … ◀️ هندوانه ریشه اش در زمین است هر چه هوای پیرامونش گرم تر باشد آب‌های زیرزمینی خنک تر و در نتیجه خوردنش باعث خنک شدن افراد می‌شود، ولی همین هندوانه در زمستان خوردنش چیزی جز بیماری برای یکسال آینده به ارمغان نمی آورد. 😳 آیا این عاقلانه است که هندوانه ای که برای دمای ۵۰ درجه آفریده شده است در زمستان سرد خورده شود‌❓ ✴️ چه شد که هندوانه  جای کدو حلوایی را گرفت هماطور که نعلبکی ها را از زیر استکان های ما بیرون کشیدند ⁉️ 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده www.ravazadeh.c @GMO_NO
( تاملی در حکمت های شب یلدا) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 برپایه آیین شب یلدا در فرهنگ ایرانیان (پارسیان) ریشه در سنتی دیرینه دارد .نکته بارز و محوری شب یلدا توجه واهتمام به تغذیه روح وجسم بطور همزمان بوده است .عملی نمودن دستورات طب سنتی و اسلامی که در پی تامین نشاط وسلامت انسانهاست که درآداب و رسوم این شب جلوه کاملی دارد مانند (صله رحم ،دیدار و گفتگو های رودررو وابزارهای مهربانی و دوست داشتنی های عمیق قلبی، تکیه گاه قرار دادن بزرگان خانواده ) سهم بسزایی در تامین نشاط روح وروان افراد داشته است که این هدف با ابزارهایی بسیار جذاب دنبال می شده که از جمله آنهانقل داستان های (شاهنامه ) شعر خوانی ، همراه با خوردن تنقلاتی شیرین و خوشمزه همچون ( مویز، انجیر خیس خورده ، طبخ کدوی حلوایی با شیره انگور )بسیار قابل توجه بوده است. ولی متاسفانه دراین رسوم عادات غلط تغذیه رخنه کرده که برخی از آنها عبارتند ؛ خوردن هندوانه ، ومرکبات ترش ومیوه های غیر فصل که دارای مزاج سرد هستند و اختلال در مزاج افراد ایجاد میکنند و ما آن را توصیه نمی کنیم. در پایان خوب است خوانندگان محترم و عزیز کانال ، همت خود را در تامین غذای سالم با بهره مندی از تنقلات (بادام ، خرما)که به صورت عمومی مزاج گرم وتر دارند ومزاج را به سمت اعتدال می برند فرو نگذارند و با لحاظ کردن فصل (سرما ) وزمان در ارتقای سلامت جسم وروح خود بیش از پیش کوشا باشند. حکیم دکتر محسن اسماعیلی 🍇🍌🍎🍒🍍🍐🍏🍇🍌🍍🍒🍏 @GMO_NO
🔴🔴🔴🔴تذکر بجای پودر ژله از اب البالو استفاده کنید و بجای شکر سفید از شکر قهوه ای بنظر یه جور پاستیل طبی میشه برای مادرانی که می خوان بچه ها رو از پلستیل خوکی بگیرن 🌹🌹🌹🌹🌹 @GMO_NO
این محصول و یادتون نره برای شب یلدا درست کنید عالییییییییییی و خوب بهترین جایگزین پاستیل های مضر ☝️☝️☝️