eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.4هزار دنبال‌کننده
36.1هزار عکس
2.5هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 حلال بودن های_وارداتی مشخص نیست زیرا: ۱٫ در میان به ایران کشورهایی چون امارات، هند، کره، بنگلادش و … دیده می‌شود که اصلاً کارخانه‌ای برای در آنجا وجود ندارد  و معلوم نیست منبع اصلی این ژلاتین‌ها کدام کشور است و حلالیت این ژلاتین‌ها بسیار مشکوک به نظر می رسند! ✅ژلاتین های وارداتی یا از خوک هستند که نجس بوده و خوردن آن حرام است  و یا از گاو هستند که در کشورهای غیر مسلمان نمی شوند و در نتیجه این نوع ژلاتین نیز نجس بوده و خوردن آن است. 🚫👉 @GMO_NO👈🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥 مسئولین ادعا می کنند که وارد کشور نمی شود👇 با پرداخت ۱۰۰ دلار می توان از بعضی کشورها گواهی حلال دریافت کرد و این گواهی که برای ژلاتینهای خوکی استفاده می شود بیشتر جنبه تجاری دارد. ✅مسئولان غذا و دارو ادعا می کنند که از طریق آزمایشPCR متوجه حلال بودن و یا نبودن ژلاتین وارداتی می شوند، اما این آزمایش برای تشخیص کاربرد دارد و برای نمی توان از آن استفاده کرد 🚫👉 @GMO_NO👈🚫
دوستان اگر هم ما در ایران کارخانه ژلاتین حلال داشته باشیم طب سنتی مصرف ژلاتین رو کلا رد میکنه و مهمترین دلیلش این هست که معده رو بشدت سرد میکنه معده اگر سرد بشه کبد چرب میشه رحم .تخمدان سرد میشه و ایجاد یبوست میشه و یبوست ام الامراض هست و فرد رو بشدت بیمار میکنه 🙏🌺🙏
💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند. 🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥 طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل به کار می روند. ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان گاو و یا خوک به دست می‌آید. 🔸🍃 در ساخت پاستیل از پودر استخوان استفاده می‌شود که به شکلات حالت ژله‌ مانندی می‌دهد و هنگام خوردن در دهان آب می‌شود و بسیار چسبناک است. در مورد پاستیل ها این باور وجود دارد که ژلاتین استفاده شده در این خوراکی خاصیت غضروف سازی دارد و برای استخوان ها مفید است، در حالی که این تصور اشتباه است و صحت ندارد. 🚫👉 @GMO_NO👈🚫
دوستان ....کار ما به جائی رسیده که دکتر برای بیمار سرطانی که کل بدنش سرد شده و نیاز به گرمی درست داره تجویز ژلاتین میکنه که اگر قرار باشه 6 ماه زنده بمونه میشه دوماه
💥💥💥💥💥💥💥💥💥 از مضرات پاستیل می توان به افزایش پوسیدگی دندان، وجود پریون ها (پروتئین های بیماری زا) در برخی از انواع ژلاتین (که سبب تخریب مغز و نخاع می شود)، و انتقال بیماری از گاو به انسان (در صورتی که ژلاتین استخراج شده به طور صحیح فن آوری نشود) اشاره کرد. لذا همان گونه که قبلاً سفارش کرده ایم، مجدداً توصیه می کنیم کلاً مصرف مواد کارخانه ای ممنوع است حکیم دکتر روازاده 🚫👉 @GMO_NO👈🚫
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥 🎬 تکان دهنده "استخوان خوک" اثبات علمی وجود ژلاتین خوک در بستنی، خامه، ماست، شیرینی، شکلات در ایران ⛔️وزارت بهداشت باید پاسخ گو باشد ‌🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥 ایا می دونستید توی خیلی از محصولات شیرین کارخانه ای از ژلاتین استفاده میشه !!! ایا می دونستید بخاطر گرون بودن ورق ژلاتین حلال گاوی قاچاق ژلاتین خوکی ارزان تر ِ و بیشتر استفاده میشه ✅فلینظر الانسان الی طعامه پس انسان به عذایش نگاه کند و این (فاء) تاکید داره بر دقت در خوراک 🚫👉 @GMO_NO👈🚫