eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27.7هزار دنبال‌کننده
29.6هزار عکس
2هزار ویدیو
103 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥💥 🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃 🍀 🍡🍡 🍡🍡 شاید دوست داشته باشید بدانید این پاستیل‌های رنگارنگ از چه موادی ساخته‌ شده‌اند و ارزش غذایی دارند یا نه؟ ◀️ انواع اصلی و قدیمی‌تر پاستیل‌ها از شکر، شربت گلوکز، طعم‌دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتین ساخته شده‌اند. ژلاتینی که در ساخت پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان گاو🐮و یا خوک🐷 به دست می‌آید. 🐷 🐷 📢 در میان بیش از صد نوع محصول یک شرکت اتریشی، تنها در چهار نوع آن از ژلاتین خوک استفاده نشده است که متاسفانه برخی از انواع موجود در کشور، از نوع خوکی آن است. این شکلات‌های اتریشی با مغز ژله‌ای که از استخوان خوک 🐷 تولید می‌شود، در فروشگاه‌ها وجود دارد و شاید کسی از مواد اولیه آن اطلاع دقیقی نداشته باشد. 👈 جالب‌تر اینکه روی بسته‌های آن ذکر نشده است که ژلاتین این شکلات‌ها با مغز ژله‌ای از خوک 🐷 به دست آمده است. این شکلات‌ها ساخت کشور اتریش است و گفته می‌شود که در ساخت آن از پودر استخوان خوک استفاده می‌شود که به شکلات حالت ژله‌مانندی می‌دهد و هنگام خوردن در دهان آب می‌شود و بسیار چسبناک است. بسیاری از مسلمانان اروپا به دلیل اطلاع داشتن از آغشته بودن این شکلات به پودر استخوان خوک🐷، از مصرف آن خودداری می‌کنند. 📢 قبل از مصرف مواد غذایی، تنها اندکی درنگ كافيست... 🤔 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ⚠️ ارتباط محصولات تراریخته با تومور، آلرژی‌ها و مرگ زودرس طبق مطالعه‌ای که در نشریه “غذا و سم‌شناسی شیمیایی” منتشر شده‌است، محصولات تراریخته باعث آسیب کبد و کلیه و مرگ زودرس می‌شوند. تاکنون مطالعه طولانی مدتی درخصوص محصولات تراریخته انجام نشده است ولی هرچه‌قدر که در این زمینه تحقیق و مطالعه می‌شود، خطرات این محصولات بیشتر آشکار می‌شود. محصولات تراریخته، دقیقاً همان هستند که نامشان بیان می‌کند. موجوداتی(در این مورد غذا) که از لحاظ ژنتیکی تغییر پیدا کرده ‌اند. محصولات ترا ریخته کدهای ژنتیکی” DNA” یک ارگان زنده را با وارد نمودن ژن‌هایی از سایر موجودات شامل سایر اشکال گیاهی، حشره‌کش‌ها باکتری‌ها و ویروس‌ها تغییر می‌دهند. درحال حاضر بیشتر محصولات تراریخته برای مقاومت بیشتر یا تولید سموم کشاورزی تغییر یافته‌اند. (مثل روغن کانولا) طبق گزارش دکتر Oz، بیش از ۸۰ درصد غذاهایی که روزانه مصرف می‌کنیم، حاوی یک یا بیش از یک نوع محصول تراریخته هستند 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥💥 🌀 چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا هفت بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی می شود. 👈 آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر ۲ عدد می باشد 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥 در حال حاضر، بیش از 90 درصد محصولات سویا رشد یافته در آمریکا اصلاح‌شده ژنتیکی هستند. ترکیبات سویا اصلاح‌شده می‌تواند استروژن‌های طبیعی را مسدود کند و منجر به اختلال عملکرد غدد درون‌ریز، ناباروری، افزایش امکان ابتلا به آلرژی، سرطان سینه، همچنین کمبود ویتامین B12 و تداخل در هضم پروتئین شود. سویا GMO می‌تواند در شیرینی، توفو سویا، روغن سویا، شیر سویا، آرد سویا، پروتئین سویا، لسیتین سویا، نوشیدنی‌های سویا و بسیاری از شیر خشک‌های معروف نوزادان یافت می‌شود. در حقیقت موش‌های آزمایشگاهی اصلاح‌شده ژنتیکی که با این سویا تغذیه شدند، تعداد بالاتری از مرگ و ناباروری داشتند.  🚫👈 @GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خورند ؟ مختصری درمورد گوشت خوک 👇👇👇 1⃣ خوک جسد و مردار گندیده میخورد حتی اگر مردار پدرش باشد.😱 2⃣ خوک همه چیز میخورد حتی ادرار و مدفوع خود و دیگر حیوانات 3⃣ مقدار سم کشنده در گوشت خوک 30 برابر گوشت گوسفند است. 4⃣ خوک عرق نمی کند ،پوست خوک اسفنجی است بە همین دلیل تمام کثیفی ها را جذب خود میکند این خود فاجعە است. 5⃣ برای هضم کردن گوشت گوسفند به(٦-۹)ساعت زمان نیاز است و جگر انسان برای جذب کردن مقدار کمی از سم زمان زیادی نیاز دارد؛ اما برای هضم گوشت خوک به(۱-۲) ساعت زمان نیاز است به همین دلیل جگر پوشیده و مملو از آن سم کشنده خواهد شد. 6⃣ جنس نر خوک با هر حیوان دیگری جفت می شود حتی اگر جفتش هم نر باشد به همین دلیل خوک منبع بسیاری از بیماری هاست. 7⃣ 3ساعت بعد از کشتن خوک کِرم از بدنش خارج میشود .. 8⃣ نوعی کِرم در گوشت خوک موجود است کەنە با پختن نە سرخ کردن(برشتە) از بین نمی رود. 9⃣ پختن گوشت خوک نیاز بە 6ساعت زمان دارد گوشت خوک قابل سرخ کردن نیست زیرا کم کم آب میشود تا چیزی از آن باقی نمی ماند (مانند گوشت انسان) 🔟 در سر خوک خون لختە زیادی جمع شدە است چون خوک تنها حیوانی است کە نمی تواند سرش رابە طرف بالا بلند کند. 1⃣1⃣ کرک و موی خوک جز با سوزاندن از بین نمی رود. 2⃣1⃣ خوک هرگز چیزی را که می خورد بو نمی کند بلکە اگر خوراکش پاک هم باشد قبل از خوردن آب دهان و بینی اش را به آن می مالد. 3⃣1⃣ کسانی که سازننده تاتو هستن اول روی پوست خوک آن را تست میکنند.👇👇 چرا مسلمانان گوشت خوک نمی خوردند❓❓❓ 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥 ❓آیا می دانید که ، و باعث ایجاد اختلال در هضم می گردند❗️ 🔸🍃 یکی از دسرهایی که در سفره های مهمانی ها و مراسم مختلف به چشم می خورد ژله های رنگارنگ با طعم های مختلف می باشد. ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند. 🔸🍃 امروزه در کنار انواع چیپس ها و پفک ها یکی از جذاب ترین تنقلات برای بچه ها، پاستیل است، خوراکی نرم و چسبنده ای که در اشکال مختلف و با رنگ های گوناگون تولید می شود. 🔸🍃 متاسفانه با این که بسیاری از خانواده ها در مورد محتویات این خوراکی اطلاعات کافی ندارند، پاستیل را در تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی می توان پیدا کرد و در سبد خرید بسیاری از افراد دیده می شود. 🔸🍃 طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل به کار می روند. ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان گاو و یا خوک به دست می‌آید. 🔸🍃 در ساخت پاستیل از پودر استخوان استفاده می‌شود که به شکلات حالت ژله‌ مانندی می‌دهد و هنگام خوردن در دهان آب می‌شود و بسیار چسبناک است. 🚫👈 GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥💥 🔸نسخه کاربردی جهت کرونا👆 💠 از: استاد طالقانی 🔶 بحول قوه الهی بسیاری از افراد با این نسخه ها توانستند کرونا را شکست دهند. 🔷با توجه به تجارب موفق درمانی استاد طالقانی و کارگروه ایشان در درمان کرونا در استانها و مناطق جغرافیایی مختلف این نسخه؛ تکمیلی و مختصر شده نسخه قبلی استاد میباشد. 👈بلطف خدا بزودی نتایج مستند درمانی کرونا توسط ایشان و کارگروه درمانی ایشان از سراسر کشور در یک کانال به علاقمندان ارائه میشود. 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥💥 بعضی از دوستان راجع به ژله حلال پرسیدند از بحث پاک بودن یا نبودن ژله بگزریم از جمله عوارض مصرف ژله می توان به سرد شدن معده اشاره کرد سرد شدن معده باعث یبوست و یبوست ام الامراض معده اگر سرد شود باعث سرد شدن کبد و در نتیجه کبد چرب و سنگ کیسه صفرا خواهد شد 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاملترین کانال آشپزی در ایتا ☝️😃 اینبار آموزش و رو شروع کرده☺️ غذاهای با طعمهای 😍 😳😍 شروع کلاس 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3142975514Cc08cbd3c89 سالم بپزید 🌹😍😍😍 تا سلامت بمانید با کانال ما☝️☝️☝️☝️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تکان دهنده "استخوان خوک" اثبات علمی وجود ژلاتین خوک در بستنی، خامه، ماست، شیرینی، شکلات در ایران ⛔️وزارت بهداشت باید پاسخ گو باشد ‌🚫👈 @GMO_NO👉🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥💥💥💥💥💥💥 حکیم خیراندیش : امروزه اکثر افراد در زندگی خود ، بدبین و تندخو و افسرده شده و یا درنهایت اینکه از زندگی خودشان لذت نمیبرند و همیشه درحال گفتگو و مشاجره های لفظی الکی هستند خوب دقت کنید تمام رفتار و کردار امروزه ما حاصل تمام غذاهای سردی است که در این مدت ۵۰ سال خورده ایم و میخوریم از گوشت گاو و مرغ گرفته ... تا برنج و. ماکارونی و غیره ... و سالاد و نوشابه و دوغ و ماست و پنیر و چای سیاه و سبز و تمام محصولات کارخانه ای بلایی به سرخانوادها اورده که دراین مقوله نمیگنجد علت سردی روابط خانوادها - عدم اطاعت پذیری فرزندان - و سرد شدن روابط بین زن و شو هر و فرزندان حتی در یک خانه با یک دیگر و در مجموع فرد سالاری یعنی هرکس در خانواده ساز خودش را میزند تمام این ها نشانه خوردن غذاهایی با طبع سرد و تر است از طرفی درجامعه ای زندگی میکنیم که در هرخانواده 5 نقری حد اقل دو نفر به بیماری ( قند- چربی- فشار- مشکلات گوارشی- دردپا- روماتیسم و ارتروز و غیره .... مبتلا هستند 1400 سال پیش پیامبر اسلام فرمودند ( ریشه تمام بیماری ها سردی است) 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥 تا کی باید هرکس دفترچه بدست جهت یک بیماری ده بار به مطب یک پزشک مراجعه کند اینها همه اش دلیل خوردن غذاهایی با طبع سرد و تر است نمونه دیگر داشتن جوانان ازدواج کرده ای که مدتهای زیادی فقط برای داشتن بچه دفترچه بدست دنیال این مرکز و ان مرکز. جهت ازمایش اسپرم و سونوگرافی هستند باید عرض کنم که کل جامعه ایران با خوردن غذاهای سرد و تر - روابطشان سرد شده است حکیم خیر اندیش ، دراین مقوله میگوید دو چیز را خوب بشناسید سردی و گرمی را متاسفانه درجامعه ما تمام قوت غالب ایرانیان در هفته شده است درست کردن 4 تا غذا ( برنج و خورشت شامل ، قیمه و قرمه سبزی- برنج و مرغ - ماکارونی) به نظر شما جامعه ای که غذای غالبشان در هفته فقط این 4 تا غذاست و صبحانه شان نان پنیر و.چای شیرین و کره شرکتی با مربای شرکتی ایا انتظار کسی رو میکشیم که بیاید به یکباره تمام مریض های ما را شفا بدهد خیر اینگونه نیست مزید بر موارد فوق خوردن نان بدون سبوس و برنح بدون سبوس مشکلات گوارشی عدیده ای را بدنبال اورده است و اکثر مردم ار مشکلات معده و دیابت. مینالند هر ماه حدود نه هزار نفر در استانه دیابت قرار میگیرند ایا براستی چه.چیزی دراین جامعه فرق کرده است که این همه مریضی گریبانگیر مردم شده است فقط یک.چیز عوض شده است و ان غذای مردم است خانمی که نمیداند غذایی که بر سر سفره میاورد چه طبعی دارد - طبع این غذا گرم است یا سرد چه انتظاری از این خانم میرود مخصوصل نسل جوان که خودشان را با غذاهای رستورانی و فست فودی و پیتزا و ساندویچی وفق داده اند جامعه ما درحال افول به سمت نابودی از نظر تغذیه است از طرفی عده ای که متولی سلامت بهداشت مردم هستند بدلیل بجیب زدن پول های هنگفت با وارد کردن محصولات تراریخته پتکی دیگر بر سر این ملت فرو می اورند و اینجاست که ما با مردمی روبرو هستیم که ازهر کس سوال کنی حالت خوب است? ?? درجواب حتما برای شما یک بیماری را عنوان میکند غذاهای سرد چنان بلایی بر سرخانوادها اورده است که اکثر زنان و مردان در رابطه جنسی مشکل بسیار بزرگی دارند و شرکت های فریبگر و.مافیایی هر روز یک.محصول تقلبی وجدید را برای رفع مشکل جنسی اقایان و بانوان تبلیغ میکنند بهرحال بگذریم تمام عزیزان این گروه و عزیزانی که این متن بدسشتان میرسد همینقدر بدانند که تمام مشکلات و مریضهایی که دارند فقط صرف غذایی است که میخورند کافی است پس سعی کنیم حد اقل اگر هیچ کاری نمیتوانیم بکنیم یک راه ساده وجود دارد و ان این است که به مردم افراد خانواده و فرزندانمان 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
🔹🍃🔹🍃🔹🍃 دکتر روازاده 📌 📢 مضرات غذای پخته شده در آلومینیوم، تفلون، استیل، زودپز، مایکروفر: 🔹🍃 ظروف آلومینیومی و تفلونی در هنگام پخت یون های آزاد به غذا اضافه میکنند که میتوانند موجب بروز بیماریهایی مانند آلزایمر، کم خونی، راشیتیسم، اختلالات گوارشی و ….. شود. 🔹🍃 الان حدود ۶۰  درصد مردم دنیا دچار کم خونی و فقر آهن هستند که یکی از مهم ترین عواملش ظروف آلومینیومی و تفلونی میباشد. (پس به جای اینکه قرص آهن با آن همه عوارض خطرناک مصرف کنید، با حذف این ظروف از زندگی علت کم خونی را برطرف کنید و کاهو با شیره انگور بخورید). 🔹🍃 تفلون ماده ای است شیمیایی به نام (پلی تترا فلئورو اتیلن) که به صورت روکش برای ظروف آلومینیومی استفاده میشود و هنگام طبخ، به مرور وارد غذا شده و همراه آن خورده میشود. در تهیه ظروف تفلون از کادیوم نیز استفاده میشود که از فلزات سنگین بوده و به مرور وارد غذا شده باعث بروز سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی میشود. کادیوم در سنتز هموگلبین دخالت کرده و منجر به کم خونی میشود. ✅ ظروف استیل سبب ورود سرب به غذاها شده و سرطان زا شناخته شده اند. زودپز به خاطر درجه حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند. طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطان زا تولید میکند. 🔹🍃 امواج نشت یافته از مایکروفر در فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتری در حدی است که اکثر فاکتورهای خونی را به خصوص در سنین قبل از بلوغ تحت تأثیر قرار میدهد و تعداد گلبول های سفید، پلاکت ها و هموگلوبین را کاهش میدهد و باعث عوارضی چون آسیب سلول های مغزی و دستگاه عصبی، اختلالات مغز استخوان، سردرد، خستگی، آب مروارید و سرطان خون میشود. به علاوه نشت امواج مایکروفر تأثیرات منفی بر زنان باردار داشته و باعث افزایش احتمال اختلال در رشد جنین و یا حتی مرگ جنین میشود. 🔹🍃 تماس مستقیم مواد غذایی و نوشیدنی گرم با ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف، قطعا سرطان زاست و ایجاد آلرژی و حساسیت میکند. 📚 منبع: (تغذیه در طب ایرانی اسلامی ص۱۵۲) و (بهداشت تغذیه از دیدگاه حکمای پزشکی ایران ص۱۳۳) و (عالمی که انسان نام گرفت ص۵۱) 🚫👉@GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥 خواص ظروف برنجی این ظروف در ازبین بردن بیماری های گوارشی و پوستی تاثیر زیادی دارد دارای خاصیت ضد میکروبی میباشد فرماندهی درست سلولهای مغز را سبب میشود همچنین میدانید که کمبود روی و مس در بدن سبب مشکلات زیادی میشود با توجه به این نکته که برنج آلیاژی از مس و روی است استفاده از این آلیاژ سبب جلو گیری از بروز بسیاری از بیماری ها میشود برخی از این بیماری ها: - زخم های متعددی در پوست به وجود میاید - زخم های ایجاد شده در پوست با تاخیر بهبود پیدا میکنند - سبب کاهش اشتها میشود - در حس چشایی و بویایی اختلال به وجود میاید - در هنگام تاریکی و شب فرد دچار اختلال دید میشود - سبب تورم قرنیه میشود 🚫👈 @GMO_NO👉🚫
ظروف مس یکی از بهترین ظروف هستند برای استفاده به شرطی که به چند نکته توجه کنید ✅اول اینکه از پختن غذاهای اسیدی و ترش پرهیز کنید ✅دوم اینکه هر چند وقت یکبار ظروف رو بدید قلع اندود کنند تمیز کردن جداره بیرونی مس هم بسیار اسونه بهترین گزینه مالیدن .رب گوجه یا قرقروت به جداره بیرونی ظرف هست دقت کنید این مواد اسیدی ترش رو توی ظرف نریزید فقط به جداره بیرونی بمالید @GMO_NO
💢اصلاح ساعت خواب🕙 💢 اصلاح تغذیه 🍱 💢اصلاح ظروف 💢اصلاح اب 🍶 💢اصلاح نمک 🍚 💢اصلاح روغن 💢اصلاح نان 🍞 💢اصلاح سوء مزاج به گذشته برگردیم 7 دستور العمل ویژه😍👆
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌽 تراریخته میدونی یعنی چی؟ ... 🌽 ذرت مکزیکی به بچه‌هاتون ندید. است.❌❌ 🌽 توی خانواده پنج دقیقه از تراریخته حرف بزن 🌽 هر رستورانی نرو. ⛔️هر چیزی رو نخور.❌ مراقب غذای بچه‌ات باش.😱 @GMO_NO