💥💥💥💥💥💥💥
شاید با خودمون بگیم
چرا #طب_سنتی
خیلی از کارها رو ممنوع کرده و موافق انجامشون نیست
مثل همین #لیزر !!!!!
خب ...
جوابش ساده است 👇👇👇👇
رحم موضعیست که باید گرم باشه
تا فضولات بدن که از طریق خونریزی ماهیانه انجام میشه بدرستی اتفاق بیفته
اگر رحم گرم باشه وظیفه خروج صفرا و بلغم زائد در خون رو انجام میده
و کمک عمده ای به سلامت بدن میکنه
اگه رحم گرم باشه ...براحتی یک خانم بعد از ازدواج بار دار میشه
و فرزند سالم بدنیا میاره
و ............
اما چرا #لیزر موجب بیماریست ؟؟؟
🚫👈 @GMO_NO👉🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥
خواص رازیانه برای خانمها
رازیانه خواص هورمونی دارد و برای بیش از 90 درصد از خانمها تجویز میشود. به این شکل که در ترکیب آن، استروژن (هورمون زنانه) بالایی یافت میشود. به همین دلیل باعث افزایش شیر شده و بهترین درمان برای قطع قاعدگی است. رازیانه ضد چاقی است، التهابهای واژن و علائم یائسگی مثل گرگرفتگی را برطرف میکند. علاوه بر این اگر با گلگاوزبان صرف شود، قاعدهآور است، یعنی قطع قاعدگی را متوقف میکند
🚫👈 @GMO_NO👉🚫
#رازيانه اثر زياد كننده ی شير را در زنان شيرده دارد و بدين منظور مي توان از دم كرده ی #رازيانه استفاده كرد.
۲) اشتها آور و مقوي است.
۳) نفخ و گاز معده را از بين مي برد.
۴) #قاعده آور است.
۵) استفاده موضعی آب برگ های #رازیانه، ناراحتی و خستگی مفرط چشم را از بین می برد. این گیاه که ادرارآور است، با تکرر ادرار سموم بدن را دفع می کند.
۶) جوشانده ريشه #رازيانه ملين و مسهل است.
۷) روغن تخم #رازيانه كرم روده را از بين میبرد.
۸) حالت تهوع را برطرف مي كند.
۹) براي برطرف كردن آسم ، سرفه و تنگي نفس از دم كرده تخم رازيانه به مقدار سه فنجان در روز استفاده كنيد .
۱۰) براي رفع اسهال #رازيانه را با زیره سبز به نسبت مساوي دم كرده و نوش جان کنید.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
🌙 ويژگیهای خاص روزه داری
💠 روزه داری روشی برای پیشگیری از بیماریهاست روزه داری هم نوعی پاکسازی و تعدیل است اما ویژگی خاص آن چیست❓
🔹🔷 به نظر ما از ویژگیهای خاص روزه داری همانا غلبه مزاج گرم و خشک است که در ریزترین و در بین ریز ذرههای بدن آتشی مقدس و پاک کننده ایجاد میکند و بدین ترتیب آنچه از طریق مسهل، انفیه، حجامت، فصد، زالودرمانی، حقنه، آبزن، قیآورها و ... هنوز پاکسازی کامل نشده است، به وسیله روزه پاکسازی شده و پس از گذشت یکماه از زمان روزه داری، روزه دار با بدنی جوان و نو مانند آن که تازه خلق شده زندگی جدیدی را شروع میکند و برای تأکید بر این سلامتی و بشکرانه آن ذکات فطره میپردازد. مگر نه اینکه ذکات فطره زکاتِ سلامتی بدن است⁉️
♨ به این دلیل است که بدن روزه دار همواره گرم است؛ چراکه بلغمهای غلیظ که در روزنههای بدن چسبیده و جا خوش کردند میسوزند و حرارت ایجاد میکنند. چنین است که آب دهان روزه دار را اگر در دهان مار دهان گشوده و آماده نیش زدن بیاندازند مار را از پای در میآورد❗️
🔹🔷 روزه نه تنها بلغمهای غلیظ بلکه ماده رسوبی هر خلطی را که رسوب کرده و روزنهها را بسته میسوزاند. گرمای آن به شکلی در میان ریز ذرهها نفوذ میکند که تنها سوزانندۀ بلغم غلیظ نیست بلکه هر خلط رسوبی سودا شده را نیز آتش میزند. هنگامی که همه آلایندهها و کثافات را سوزاند آتش ماه مبارک رمضان با ظهور عید فطر خاموش و بهشت زندگی سالم برای یک سال زندگی بهتر فرا روی انسان قرار میگیرد
💠 پزشکان و علمای محترم طب سنتی باید توجه کنند که ضعف و سستی روزه دار به معنای سرد شدن مزاج او نیست❗️
🔥توجه داشته باشیم که مزاج گرم و خشک با آتشی که میافروزد بسیاری از مواد غذایی قندی را نابود میکند. در نتیجه ضعف بر روزهدار غلبه میکند پس مصرف مواد گرم و شیرینی در این ماه لازم است، اما این به معنای غلبه سردی نیست❗️
💠💠 استاد #سیدمحمد_موسوی
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💠 تذکر مهم از استاد طالقانی:
👈 برای افرادی که درگیر کرونای درجه دو (متوسط) و درجه سه(حاد) می شوند اما بهبود پیدا می کنند.👇
⭕️برخی افراد که دچار درگیری ریوی کرونا میشوند، اگر دقت نکنند ممکن است حتی پس از بهبود از بیماری کرونا به علت آسیب بافت ریوی برای همیشه دچار مشکلات تنفسی شوند.
🔻 متاسفانه این افراد پس از بهبود نسبی از بیماری کرونا زندگی و تغذیه عادی را در پیش می گیرند و فکر می کنند بیماری کرونا کلاً از بین رفته است.
🔻 اما تجربه نشان داده است که برخی از افراد که درگیر کرونای متوسط و حاد بوده اند پس از بهبود عوارضی را در بدن خود دارند که بعضاً بعد از مدتی آن عوارض موجب ضربه به بدن میشود.
🔻 مثلاً تجربه ما در خصوص برخی از افرادیکه درگیری ریوی یا گوارشی داشتهاند نشان میدهد حتی بعد از چند هفته پس از بهبودی؛ برخی مجدداً دچار عوارض ریوی (سرفه و تنگی نفس و...) و گوارشی (درد و استفراغ و...) میشوند.
♻️ لذا پیشنهاد می گردد افرادی که از بیماری کرونا رهایی می یابند:👇
🔸حدود سه هفته بعد از بهبودی نیز رژیم غذایی پرهیزات و ضروریات سته(خواب.تغذیه و...) خود را دقیقاً رعایت نمایند.
✅افرادیکه دارای کرونا با علائمی مانند تنگی نفس و سرفه بوده اند و بهبود یافته اند بهتر است ضمن رعایت پرهیزات موارد ذیل را نیز انجام دهند:👇
🔸مصرف سوپ ها و آش های موافق ریه(سوپ سبزیجات، هویچ، به، سیب درختی، شلغم، پیاز، گندم، جو و... با تنوع در فرمول).
🔸هویچ آب پز، کدو حلوایی آب پز، شلغم آب پز، زرده تخم مرغ آب پز و...
🔸روغن مالی ریه با روغن زیتون یا کنجد روزی یک بار
🔸 بخور پنیرک، عناب و مرزنجوش یک بار
🔸جوشانده عناب، پنیرک، مرزنجوش روزی یکبار
✅افرادیکه کرونا بیشتر مشکل گوارشی برای آنان ایجاد کرده است:
🔸ضمن رعایت پرهیزات مربوط به کرونا (خوارکی های طبع سرد، غذاهای غلیظ و بدهضم و...)
🔸ضمن مصرف موارد غذایی بالا (سوپ. هویچ. کدو حلوایی شلغم زرده تخم مرغ آب پز و...)
🔸شیرین بیان، زیره، سیاهدانه، آویشن را پودر کرده و با دو برابر عسل مخلوط و حب درست کنند و یک نخود نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی تا یک هفته و سپس یکهفته دیگر نیم ساعت قبل از صبحانه و شام میل کنند.
دوستان این قیمت حیفه استاد بخاطر ایام شعبان معظم تخفیف گذاشتن
بیماری ها تماما از زبان مشخصه
زبان سونوگرافیه بدنه
هم بیماری های قطعی الان
هم مشکوک ها
و هم بیماری هایی که قرار هست طی 6 ماه اینده دچار بشیم
این فرصت رو با این قیمت از دست ندید
ما ایشان رو تایید میکنیم
ضمنا ایشان حتی میتونن از روی زبان علائم کرونا رو ببینند اما چون هدفشون ایجاد ترس نیست از بیان این مورد خود داری می کنند
، مشاوره زبانشناسی
شناخت بیماری ها از روی زبان
✅بیماریهای قطعی که اکنون مبتلا هستید
✅بیماریهایی که مشکوک به ابتلا هستید
✅و بیماری که قرار هست طی شش ماه اینده به ان مبتلا شوید
👇👇این فرصت رو از دست ندید
اصلاح تغذیه شما با برنامه غذایی خوب و سالم 👇👇👇
با حداقل هزینه 👇👇👇
برای نوبت به ایدی زیر پیام بدید .
#تخفیف #ویژه به مناسبت #ماه #شعبان
#فقط_30_هزارتومن 😳😳😳😳
بجنبید 👆👆👆
👉 @sadr34
#ادامه آداب #روزه داری
✅ هرگز از مرغهای ماشینی بخصوص در ماه مبارک رمضان استفاده نکنند. خروس خانگی، مرغ خانگی، تخممرغ خانگی مناسب است. حتی یک چهارم میزان مصرف گوشت خانگی با چند مرغ ماشینی از لحاظ تأمین قوت و سلامتی برابری میکند. مصرف کبک، بوقلمون، شترمرغ، بلدرچین، گنجشک که در بستهبندیهای یخ زده استفاده میشود بلامانع است
✅از محصولات پاستوریزه خصوصاً در ماه مبارک رمضان به هیچ وجه استفاده نکنید، بگذارید کلسیم آن نوش جان همان غرب زدهها شود. شیر طبیعی مصرف کنید؛ شیر گاو غیرپاستوریزه پس از 5 دقیقه جوشیدن هیچ خطری ندارد
✅ با شیر طبیعی ماست درست کنید و ماست را با پودر زنیان و پونه مخلوط کنید و در کیسه قرار داده تا آب آن کاملاً چکیده شود. این ماست چکیده را برای ماه مبارک رمضان در یخچال نگهداری کنید و هر بار مقداری از آن را با آب جوشیده به صورت دوغ و یا به همان شکل در سفره افطاری بگذارید.(اگر به صورت دوغ مصرف شود باید 1/5 ساعت بعد از غذا میل شود نه زودتر!)
✅ بطور کلی از مصرف ماکارونی، سویا، سوسیس، کالباس، چیپس، پفک، فستفودها، نوشابهها و نوشیدنیهای صنعتی، آبمیوههای بستهبندی و کنسروها، روغنهای جامد و مایع نباتی، محصولات پاستوریزه و مرغهای ماشینی و گوشت گاو و سرخکردنی خودداری کنند خصوصاً در ماه مبارک رمضان
✅ چای کمرنگ بلامانع است ولی چای پر رنگ خوب نیست. دقت کنید هر چقدر چای گرانتر و شیکتر در بستهبندیهای تجارتی تهیه شده باشد مضرّتر است. به همان چای ارزان اکتفا کنید که کمتر به آن اسانس و مواد نگهدارنده زده باشند
✅ از مصرف غذاهای #ناسازگار تأکیداً در ماه مبارک رمضان خودداری کنید. اگر سر سفرۀ افطاری یا سحری ماست باشد نباید در غذا مرغ و تخممرغ بکار رفته باشد؛ همینطور موارد دیگر که قبلاً ذکر شد
✅ بهترین روغنها برای ماه مبارک رمضان روغن گاو، بعد از آن روغن دنبه، بعد روغن زیتون و کنجد است. از روغنهای دیگر مانند روغنهای مایع و جامد و هسته انگور و غیره پرهیز نمایند
✅بر سفره افطار سبزی خوردن را فراموش نکنند، آنان که مزاجشان خیلی گرم است در سبزی خوردن از سبزی گشنیز تازه و خرفه غافل نشوند
✅ از ظروف آلومینیوم و تفلون استفاده نکنید. اگر در ظرف مسی غذا را طبخ کردید باید بلافاصله غذا را خارج کنید و در ظرف لعابی، چینی، استیل، گلی و یا سنگی یا پیرکس نگهداری نمائید
✅ با عجله و ایستاده و در حال حرکت افطار نکنند و در این حالت شام نخورند
✅ هنگام افطار و سحری غذا را داغ وارد معده نکنند، بگذارید کمی سرد شود. پیامبر اکرم(ص) میفرماید: در غذای داغ برکت وجود ندارد
✅ بعد از صرف افطاری و شام و سحری خواب را به تعویق بیاندازند
✅ هرگز بدون سحری روزه نگیرند و اگر خواب ماندند، در افطار بعدی با آب گرم و خرما افطار را باز کنند و در خوردن غذای شام بعد از باز کردن افطار، عجله نکنند
✅ استحمام در طول روز برای روزه داران ضعف میآورد و شبها تا سحر بلامانع و مفید است؛ بهتر است برای شستشوی بدن از آبزن حمام استفاده کنند. نسخه آن در سطور بعد ذکر خواهد شد
✅ خون درمانی: حجامت، زالو و فصد در ماه مبارک رمضان در طول روز ممنوع است و بعد از افطار با فاصلۀ اندک اغلب مضرّ و منجر به ضعف و بی حالی میشود. چنانچه افرادی دارای بدنی قوی و خونساز هستند دو ساعت بعد از شام اشکالی ندارد؛ افراد عادی بهتر است خونگیری نکنند
✅ ورزش را در ماه مبارک فراموش نکنند و کسانی که عادت به ورزش دارند در ماه مبارک بهتر است ورزش همیشگی خود را ادامه دهند. ورزش میتواند ملایم و متناسب با بدن انتخاب شود
✅ کسانی که از ضعف حافظه رنج میبرند همراه با سحری 21 عدد مویز سیاه بدون هسته یا هسته در آورده میل کنند
✅ چنانچه روزه دار در ماه مبارک رمضان دچار درد شدید معده بشود و این درد در معده و اطراف ناف احساس گردد باید در فاصلۀ افطار تا سحر یک قاشق غذاخوری شوید خشک آسیاب شده را با 2 لیوان آب روی شعله ملایم بجوشانند تا یک لیوان بماند صاف کنند و با عسل خوب شیرین کرده بخورند تا دل درد سریعاً ساکت شود
💠💠 استاد #سیدمحمد_موسوی
💥💥💥💥💥💥
✅در تهیه خوراکی هایی مثل #بستنی، #ماست، #پنیر_خامه ای، #مارگارین و… از ژلاتین به عنوان تثبیت کننده، غلیظ کننده و یا ترکیب کننده استفاده می کنند.
✅معمولاً در غذاهای کم چرب برای ایجاد حالت چربی در دهان و حجم دادن به غذا بدون زیاد شدن کالری آن، ژلاتین به کار می برند.
از ژلاتین برای شفاف نمودن آب میوه ها و سرکه استفاده می شود
✅ژلاتین، در ساخت پوشش #کپسول_های_خوراکی به کار می رود.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥
ژلاتین، در ساخت پوشش #کپسول_های_خوراکی به کار می رود.
ژلاتین به #چسب_استخوان معروف است و در ساخت ورقه های شنی، عاملی برای اتصال اجزا محسوب می شود.
در تهیه کاغذ چاپ براق و کارت های بازی و همچنین برای ساخت فیلم و کاغذ عکاسی از ژلاتین استفاده می کنند.
✅ژلاتین معمولاً بهعنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود.
❌به گزارش یزدرسا، طبق آمار کمرگ در ۱۰ ماهه نخست سال۹۵ بیش از ۳۲۰۰ تن ژلاتین به کشور وارد شده است!! واردات این حجم از ژلاتین به کشور در حالی است که حلال بودن آنها مشخص نیست
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
حلال بودن #ژلاتین های_وارداتی مشخص نیست زیرا:
۱٫ در میان #صادرکنندگان #ژلاتین به ایران کشورهایی چون امارات، هند، کره، بنگلادش و … دیده میشود که اصلاً کارخانهای برای #تولید_ژلاتین در آنجا وجود ندارد و معلوم نیست منبع اصلی این ژلاتینها کدام کشور است و حلالیت این ژلاتینها بسیار مشکوک به نظر می رسند!
✅ژلاتین های وارداتی یا از خوک هستند که نجس بوده و خوردن آن حرام است و یا از گاو هستند که در کشورهای غیر مسلمان #ذبح_شرعی نمی شوند و در نتیجه این نوع ژلاتین نیز نجس بوده و خوردن آن #حرام است.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥
مسئولین ادعا می کنند که #ژلاتین_خوکی وارد کشور نمی شود👇
با پرداخت ۱۰۰ دلار می توان از بعضی کشورها گواهی حلال دریافت کرد و این گواهی که برای ژلاتینهای خوکی استفاده می شود بیشتر جنبه تجاری دارد.
✅مسئولان غذا و دارو ادعا می کنند که از طریق آزمایشPCR متوجه حلال بودن و یا نبودن ژلاتین وارداتی می شوند، اما این آزمایش برای تشخیص #گوشتهای_وارداتی کاربرد دارد و برای #ژلاتینهای_وارداتی نمی توان از آن استفاده کرد
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
دوستان اگر هم ما در ایران کارخانه ژلاتین حلال داشته باشیم
طب سنتی مصرف ژلاتین رو کلا رد میکنه
و مهمترین دلیلش این هست که
معده رو بشدت سرد میکنه
معده اگر سرد بشه
کبد چرب میشه
رحم .تخمدان سرد میشه
و ایجاد یبوست میشه
و یبوست ام الامراض هست و فرد رو بشدت بیمار میکنه
🙏🌺🙏
💥💥💥💥💥💥💥💥💥
ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥
ژله های رنگارنگ با طعم موز، پرتقال، توت فرنگی، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی و ژلاتین تهیه شده اند یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥
طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل به کار می روند. ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیلها استفاده میشود از استخوان گاو و یا خوک به دست میآید.
🔸🍃 در ساخت پاستیل از پودر استخوان استفاده میشود که به شکلات حالت ژله مانندی میدهد و هنگام خوردن در دهان آب میشود و بسیار چسبناک است. در مورد پاستیل ها این باور وجود دارد که ژلاتین استفاده شده در این خوراکی خاصیت غضروف سازی دارد و برای استخوان ها مفید است، در حالی که این تصور اشتباه است و صحت ندارد.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥
از مضرات پاستیل می توان به افزایش پوسیدگی دندان، وجود پریون ها (پروتئین های بیماری زا) در برخی از انواع ژلاتین (که سبب تخریب مغز و نخاع می شود)، و انتقال بیماری از گاو به انسان (در صورتی که ژلاتین استخراج شده به طور صحیح فن آوری نشود) اشاره کرد.
لذا همان گونه که قبلاً سفارش کرده ایم، مجدداً توصیه می کنیم کلاً مصرف مواد کارخانه ای ممنوع است
#ژله
حکیم دکتر روازاده
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
دوستان ....کار ما به جائی رسیده که دکتر برای بیمار سرطانی که کل بدنش سرد شده و نیاز به گرمی درست داره
تجویز ژلاتین میکنه که اگر قرار باشه 6 ماه زنده بمونه میشه دوماه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥
🎬 #مستند تکان دهنده "استخوان خوک"
اثبات علمی وجود ژلاتین خوک در بستنی، خامه، ماست، شیرینی، شکلات در ایران
⛔️وزارت بهداشت باید پاسخ گو باشد
🚫👉 @GMO_NO👈🚫