eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
26هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
2.3هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
یا ......: سلام، صبحتون بخیر ببخشید حبوباتی که تو بازار هست همشون تراریختست؟ آخه حبوبات ارگانیک خیلی گرونن، واقعا واسه ماها که قدرت خرید ندا ریم، تهیه کردن مواد سالم سخته، چیکار کنیم، باید بخوریم تا بمیریم نه؟ در بحث حبوبات ما چنین چیزی نگفتیم می تونید از همین ها که هست تهیه کنید @GMO_NO
پریسا .....: اجرتون باسقای دشت کربلا سلام. خسته نباشید ببخشیدچندروزیه که میشنویم آبغوره رونبایدبزاریم افتاب که رنگش عوض شه.چون دراثرتابش نورخورشیدخاصیتش میره وازاین جورحرفا.یه چندتاکلیپش روهم دیدم.میخواستم ببینم راسته؟ ✅☝️👇☝️ ما کلا توصیه می کنیم زیاد ابغوره نخورید که بشدددت بدن رو سرد میکنه تو افتاب هم نزارید @GMO_NO
1: سلام قبلا خانواده خرفه ها رو استفاده نمیکردن اما الان تحت تاثیر کانال خوبتون همراه ریحون هر روز سر سفره بجای سالاد وترشی استفاده میشه واینکه مادرم بازم تحت تاثیر کانالتون برامون ماست چکیده داخل پوست محلی درست میکنن جاتون خالی کلی انجیر از درختای باغچمون خشک کردن تو آفتاب کلی مربا انجیر درست کردن با شیره نبات برای زمستون خلاصه از کانالتون واقعا استفاده میکنن اجرتون باسیدالشهدا قبلا از راه دور زیاد تاثیر نداشتم الان که نزدیکم خیلی بهتره ✅✅☝️الحمدلله 🌹🌹🌹 @GMO_NO
ط الف: سلام وقتتون بخیر 👆این کاسنی های بهشتی من که در منزل در گلدان هفته پیش کاشتم و استادمون می گفتن هر شب قبل خواب ۵ عدد بخورید برای سلامتی فوق العاده است روایت هست که کاسنی را نَشُسته بخورید چون هر روز صبح یک قطره آب بهشتی روش می‌افته(قریب به مضمون)، این چون کود طبیعی هم داره و سم پاشی نشده راحت میشه نَشُسته خورد... خدا به وقتتون برکت بده انشالله @GMO_NO
الحمدلله بینهایت شکر خدای مهربان 🌹🌹🌹
باسلام وخسته نباشید به مدیر محترم کانال عالی تراریخته من سالها مریض بودم و خیلی اهمیتی به نوع مواد اولیه تشکیل دهنده این خوراکی ها نمی‌دادم از وقتی با این کانال آشنا شدم هرچیزی بخوام از فروشگاه بخرم ابتدا مواد تشکیل دهنده اونو نگاه میکنه وتراریخته نبودنش وسعی میکنم از مواد طبیعی استفاده کنم که سلامتیمو کامل وصد درصد بدست بیارم.😊 ✅با طبیعت آشتی کنید و همه چیز را طبیعی انتخاب کنید تاسلامت باشید👌 ✅☝️👇☝️ اینم پیام یکی دیگه از اعضا محترم کانال 😍😍 @GMO_NO
یا فاطمة الزهرا: سلام این نونا رو خودم پختم ببخشید دیر فرستادم آخه یه مدت اینترنت نداشتم از مباحث کانال دور موندم به ازای هر کیلو آرد یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ویک قاشق غذاخوری نمک میریزیم با آب گرم مخلوط می کنیم وآرد رو کم کم اضافه می کنیم وحسابی ورز میدیم تا جایی که به دست نچسبه و یه جای گرم استراحت میدیم تاحجم خمیر دو برابر بشه تقرییبا یک تا دوساعت نیاز به استراحت داره وبعد شروع به پخت می کنیم من تو تنور گازی پختم تواین تنورا برای این که نونتون نرم شه باید دوباره خمیر رو شل کنید هر چقدر خمیر شل وآبکی باشه نون نرمتر میشه احسنت 👏👏👏👏👏👏 @GMO_NO
😄: سلام خسته نباشین این شیرینی هارو خودم درست کردم با سویق گندم که اونم خودم درست کردم دو پیمانه سویق گندم ۲ عدد تخم مرغ یک پیمانه سر خالی شکر قهوه ای دارچین یک قاشق چای خوری کره محلی یا کره حیوانی ۵۰ گرم ابتدا تخم مرغ وشکررابا هم میزنیم بعد کره رو که به صورت بن ماری اب کردیم اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم بعد کم کم آردو دارچین رو اضافه میکنیم مخلوت میکنیم بعد ازش دایره هایه کوچولو ورمیداریم یکم صاف میکنیم داخل سینی فر میچینیم شکلشو بستگی به خودتون داره با دمایه ۱۵۰ درجه حدود یک ربع تا بیست دقیقه اگه تو توستر میزارین حدود یک ربع یکم که زیرش طلایی شد آماده میشه احسنت 👏👏👏👏 @GMO_NO
فرزانه غبیشاوی: سلام این شربت نعنا که خودم درست کردم البته رنگ سبز خوراکی بهش نزدم برگ نعنای تازه رو از ساقه ش جدا میکنید وشسته میزارید ابکش بشه بعد به اندازه پنج لیوان اب و یک کیلو شکر رو توی قابلمه میزارید تاجوش بیاد سپس نعنا رو توی قابلمه میریزید وشعله رو ملایم میزارید تا قوام بیاد تقریبا نیم ساعت زمان میبره بعدش شعله رو خاموش میکنید ویه دم کنی رو قابلمه میزارید وشش هفت ساعت کنار میزاریم عد از صافی رد میکنید وتوی شیشه میریزید وتو یخچال نگه میدارین البته دو دقیقه قبل از خاموش کردن سه قاشق ابلیموتازه هم اضافه میکنیم تا شکرک نزنه 👏👏👏👏👏👏احسنت @GMO_NO