فاطمه گلی گلی:
سلام میشه خشک کردن هلو رو بگید چطور انجام بدم
ممنون میشم
✅☝️👇
سلام .بستگی به نوع برش زدن شما داره
یک نوع رو در نظر بگیرید
و برش بزنید و دونه دونه توی سینی بچینید و بزارید توی افتاب
اگر همراه با پوست باشه بهتره
برش خلالی هم خوبه
اینطور به جهتی که پوست دار6 می زارید تو افتاب هر دو طرفش کاملا خشک میشه و بعد اینکه کاملا خشک شد می ریزید توی کیسه فریزر و می زارید تو فریزر بمونه بعد از یکی دو ساعت خارج می کنید و هیچ وقت دیگه خراب نمیشه و می زارید تو طبقه پایین یخچال
@GMO_NO
هدیه:
سلام
وقت بخیر
ببخشید لیست کانال که چیزهای تراریخته هست ویفر جام شرین شهد یزد روش زده تراریخته ولی چند روز پیش یه نفر برای ما هدیه اوره همین ویفر رو هرچی میگردم اصلا کلمه تراریخته یا ... پیدا نمیکنم یعنی میشه کارخانه یه بار بنویسه یه بار ننویسد🙄🤔
✅👇☝️
سلام بله ممکنه یه سری تولیدش برچسپ خورده و یسری نه
هنوز خیلی از تولید کننده ها زیر بار
برچسپ زدن نرفتن
@GMO_NO
...:
سلام خوبین خسته نباشید ...
چکار کنم بچه ام که سه سال و نیمشه رشدش خوب بشه واینقدر لاغر نباشه ...ممنون میشم راهنمای کنید..
مکمل های غذای وشربت های خارجی خوب هستن بدم تا وزنش خوب بشه
اجرتون با امام حسین
✅☝️👇
سلام فقط و فقط تغذیه مناسب
مصرف مخلوط سه شیره (انگور.خرما.توت)
مصرف سیب یا اب سیب
مصرف شیر محلی با عسل هرروز
این سه رو حتما در تغذیشون قرار بدید
یک روز در میان کل بدنشون و با روغن بادام شیرین بمالید و روز بعد حمام ببرید بزارید تو افتاب بره و این روغن کاملا به بدنش بشینه
@GMO_NO
Z S:
سلام خدا قوت وخسته نباشید به خاطر زحماتتون
من یک سوال داشتم درمورد قند وشکر قهوه ای ایا موادی به قند قهوهای میزنن که قهوهای میشه ومراحل درست شدن شکر وقند ونبات قهوه ای رو تو کانالتون بگذارید وقتی ما به دیگران توصیه مصرف رو میدیم میگن اینها هم مواد بهش میزنن که قهوه ای شده وجوابی ندا ریم
ممنون اجرکم عندالله
✅👇☝️
سلام خیر قند و شکر قهوه ای از نیشکر تهیه میشن و مزاجشون گرمه
بعد طی فرایندی .یک سری مواد بهش میزنن تا سفید بشه و تبدیل بشه به شکر سفید که سرد هست و به لحاظ سلامتی توصیه نمیشه
@GMO_NO
Kian:
سلام خسته نباشید بابت پاسخویی سوالات ممنونم ازتون من وقتی واردکانال شماشدم کلا روغن ازسبد غذایی مون حذف کرد به جاش روغن حیوانی یاشحم گاوی ..رب خونگی درست میکنم..سویاکلاحذف کردم
فقط یه سوال آیا دونه روغنی که خشکبارفروشی دارن اونم تراریخته ؟؟
✅☝️👇
سلام خوش امدید .بله مصرف نکنید چون سویای سالم در ایران نداریم
@GMO_NO
موادلازم برای تهیه ی مربای انجیر:
انجیر1کیلو
شکرقهوه ای نیم کیلو
گلاب دوقاشق غذاخوری.
هل پودرشده یک قاشق چایخوری.
ابتدا انجیرها راتمییزشسته وبا یک لیوان آب میپزیم.درب قابلمه روگذاشتم که زودپخته بشه.بعدشکر رو اضافه کردم ودرآخرگلاب وهل رو اضافه کردم وگذاشتم جا بیفته.
هرچقدر دوست داریدآب داشته باشه ویاغلیظ باشه اجازه بدیدکه انجیرباشکربپزه.
@GMO_NO
#آش دوغ
موارد لازم:
🔸نخود:۲ونیم پیمانه
🔸سبزی (تره جعفری،شوید): ۷۰۰ گرم
🔸برنج: یک پیمانه
🔸دوغ ترش: ۲ لیتر
🔸نمک دریا، فلفل، سیر خرد شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود ها را از شب قبل خیس کرده، و آب آن را عوض کنید.
برنج را نیز از شب قبل با آب و نمک خیس کنید.
نخودها را با شش لیوان آب رو شعله گذاشته تا بپزد.
بعد از پختن نخود برنج را نیز به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مغز پخت شود.
دقت کنید آب آش زیاد نباشد ،
اینک سبزی خرد شده را اضافه میکنیم ،
و یک ربع قبل از آماده شدن، دوغ را می افزاییم و مرتب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
در ظرف کاملا باز باشد تا (اصطلاحا نبُرد).
در آخر نمک و فلفل غذا را زده و موقع سرو کردن ، سیر تازه خرد شده را اضافه میکنیم.
@GMO_NO
م.ی.ش M.y.s:
سلام وقتون به خیر.
درباره ی اون ی مشت خمیر ک برای پخت بعدی نان ازش استفاده کنیم سؤال داشتم؟؟؟
اینکه چطوری نگهداریش کنیم ک کپک نزنه و خشک نشه!!!!؟
دفعه ی بعد چجوری ازش استفاده کنیم توی خمیر؟؟! ممنون میشم توضیحات ریزتری بدید.
✅☝️👇
بزارید تو مشما و ببندید جوری که هوا درش نفوذ نداشته باشه و دفعه بعد ارد و مواد و که اماده کردید این رو هم اضافه کنید .و ورز بدید خمیر رو که با مواد جدید یکی بشه
@GMO_NO
ایزدی ایزدی:
سلام علیکم
ضمن تشکر و خدا قوت، خواستم بپرسم روغن شحم گاو همان روغن زرد هست.؟در غیر اینصورت میشه شکل شحم رو بگذارید
سلام خیر..به این تصویر دقت کنید 👇👇👇
البته اگر به روغن شحم زعفران یا زرد چوبه افزوده بشه رنگش زرد میشه
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید
این کلیپ رو با دقت ببینید
مرجع تخصصی طب سنتی
انچه از تراریخته نمی دانید این کلیپ رو با دقت ببینید
دوستان جدیدی که به جمع ما اضافه شدن لطفا این کلیپ رو تماشا کنند ☝️☝️
این هم پیام یکی از دوستان 👇👇👇
بنده ساکن تبریز هستم
گاهی فکر می کردم با خرید خانه باغی کوچک در نزدیکی تبریز می توان زندگی بسیار سالمتری را تجربه کرد.
خانه باغ کوچک را با قیمت بسیار مناسب سال گذشته خریدیم. حالا
نگهداری چند مرغ محلی .تخم مرغ ارگانیک خانواده را تامین می کند. وسرگرمی کودکان با جوجه های رنگارنگ آنها شرایط ترک اعتیاد الکترونیکی بچه ها را فراهم می آورد.
الحمد لله
این خانه روستایی مامن فامیل و دوستان شده.
صله ارحام خانواده بیشتر شده. حیاط خانه
زمینی پراز سنگلاخ بود با سعی و کوشش اعضای خانواده زمین اصلاح شد و به لطف خدا حالا انواع سبزیجات در همان زمین سنگلاخی به ثمر رسیده است.
چند تن از دوستان بعد از دیدن این شرایط. زمین های دیمی را که سالها بدون استفاده رها کرده بودند را احیا کردند.
در یکی از زمین ها ی دیمی با مشورت کشاورز نمونه استان. نهال پسته کاشتند .
و در دیگری انواع درختان میوه
کاش مسئولین تدبیری بیندیشند. مثلا
هر کس زمین بایری را آباد کند بتواند مالک آن شود . در اینصورت افراد کم بضاعت هم می توانند با انگیزه بیشتر . برای کسب روزی حلال و طیب تلاش نمایند
@GMO_NO
A:
سلام و عرض ادب
بعضی از شکرهای قهوه ای موجود در بازار همان شکر سفید هس ک رنگی شده
این رو ب دوستان توضیح دهید ک شکر باید شکر نیشکر باشد ک ب اسم شکر سرخ هم نامیده میشه
✅☝️👇
دوستان به این نکته توجه کنید
@GMO_NO
#آلبالو خشکه
طرز تهیـه:
ابتدا به نسبت آلبالوهایی که داریم مقداری آب و چند قاشق غذاخوری نمک دریا و دو الی سه قاشق غذاخوری روغن ارده کنجد را میزاریم تا جوش آید. وقتی آب جوش آمد آلبالوی شسته شده رو میریزیم تو آب در حال جوش،به محض اینکه پوست آلبالوها ترک برداشتن از تو آب خارجشون می کنیم و می ریزیم تو یه سینی و میذاریم جلو آفتاب.
خیلی آلبالوها رو نذارین جلو آفتاب بمونه چون خیلی خشک میشه. اگه هوا خیلی گرمه یه صبح تا شب کافیه ولی اگه هوا خیلی گرم نباشه ۲۴ساعت یا کمی بیشتر بمونه ولی باید زود زود چک کنین تا خیلی آبش کشیده نشه.
بعد از اینکه آلبالوها رو از جلو آفتاب جمع کردین یک قاشق غذاخوری نمک دریا لابه لای آلبالوها بپاشین و سه چهار روز تو یخچال نگه دارین. آلبالو خشکه شما آماده است.
🍁خواص🍁
آلبالو میوهای با مزاج سرد و خشک است و برای گرممزاجان بسیار مناسب است.
قابض، تقویتکننده معده و کبد گرم،
رفع کننده تشنگی و مفید در اسهال و استفراغ صفراوی است. مصلح آلبالو، عسل است.
@GMO_NO
#معجون خرما(معسله)
مواد لازم:
🔸خرما: ۵۰۰گرم
🔸شیره خرما: ۲۰۰ گرم
🔸ادویه مخصوص(فلفل سیاه،دارچین،زنجبیل): به مقدار لازم
🔸میخک،هل،جوز هندی (اختیاری)
🔸کنجد: ۱ پیمانه
طرز تهیه:(روش اول)
یک لایه خرما رو ته یک ظرف درب دار پلاستیکی بچینید و روش به مقدار دلخواه از ادویه مخصوص بریزید و بعد هم یک لایه کنجد . جوز هندی اگه به صورت پودر هست به مقدار کافی بپاشید و اگه به صورت درسته هست کمی رنده بزنید . " توجه داشته باشید که مقدار زیاد جوز هندی باعث تند شدن خرما میشه" . و در آخر مقداری شیره روی کل مواد بریزید . لایه دوم رو هم به ترتیب قبل انجام بدید تا خرما تمام بشه . این معسل رو بذارید حداقل ۲روز بمونه تا مزه ها به خورد هم برن و بعد مصرف کنید .
طرز تهیه:(روش دوم)
کنجد را کمی تفت دهید سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید.
شیره خرما رو اضافه کنید و فقط در حدیکه گرم و روان بشود حرارت را خاموش کنید.
این مواد رو روی خرماها ریخته و خوب مخلوط کنید.
معجون ما آماده ست در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری شود.
✅طبیعت این دسر بسیار گرم هست
✅میتوانید برای تهیه معسله فقط از ادویه دارچین و زنجبیل استفاده کنید.
@GMO_NO
#حلوای ضیابری(گیلان)
مواد لازم:
🔸آرد برنج: ۲۰۰ گرم
🔸عسل: ۲۵۰ گرم
🔸کره گاوی آب شده: ۴ قاشق غذا خوری
🔸گردو خرد شده: به مقدار لازم
🔸هل دارچین،زنجبیل: از هرکدام ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
آرد برنج رو در حد اینکه بوی خامیش گرفته بشه تفت می دیم
عسل رو حرارت ملایم گذاشته تا گرم و روان بشه
کره گاوی رو آب کرده و دوغش و بگیرید سپس عسل و کره رو به آرد برنج اضافه کرده تا خمیر نرم بدست بیاد
این خمیر نه به ورز دادن زیاد نیاز داره نه به استراحت،باید سریع کار کنید نباید مواد سرد بشن باید ولرم باشن همه شون
خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم کرده سپس سطح کار رو کمی آرد می پاشیم و خمیر رو پهن می کنیم (کناره های خمیر رو با چاقو مرتب کنید و به شکل مربع دربیارید)
روش گردو ، هل و دارچین و زنجبیل پاشیده و به صورت پاکتی می پیچیم.
✅باید موقع کار تمام مواد ولرم باشه تا راحت تر خمیر درست شود
✅اگه موادتون سرد شد در حین کار یک کاسه آب داغ که بخار داره کنار دستتون باشه و مواد رو داخل ظرف رو اون بزارید تا دوباره گرم بشه.
✅باید پنجاه تا صد گرم آرد اضافه تر کنار بگذارید که برای پهن کردن خمیر باید تفت داده باشید.
@GMO_NO
ابرقویی:
سلام .خسته نباشید ،بسیار سپاسگزارم از کانال خوبتون واطلاعات مفیدی که در اختیار مردم قرار میدید
سؤالی داشتم خدمتتون ،اینکه طب اسلامی تاکید بر مصرف مواد غذایی باطبع گرم داره میخواستم بدونم افرادی که مزاج گرم دارن و مصرف شیره ومواد غذایی گرم اذیتشون میکنه چطور میتونن از این مواد غذایی مصرف کنن
اجرتون با سیدالشهدا
✅☝️👇
سلام کلا برای سالم ماندن باید از قاعده سرد و گرم کنار هم استفاده کرد
اگر این کار را انجام دادید همیشه سالم خواهید ماند برای همین طب تاکید داره به مصرف سرد و گرم کنار هم .مگر در موارد درمانی
دربحث شیره انگور مزاج گرم و تر است
و برای غالب مزاج ها مناسب است
برای اینکه از مزاج خودتون مطلع بشید
به سایت طبایع مراجعه کنید و در ازمون شرکت کنید حتما یادتون باشه اگر سوالی رو مطمئن نبودید جواب ندید
@GMO_NO
سادات:
ببخشید،گوجه فرنگی که انقدرمضره ویکی ازطعم ورنگ دهنده های اصلی غذاهای ماست،چه جایگزینی براش وجود داره؟
🌿يا زهرا جاااانم 🌿:
سلام بهترین گزینه رب انار بعد .رب الو است
@GMO_NO
سمانه:
سلام خداقوت، یک ماهی میشه با کانال آشنا شدم،روغن بازاری رو کنارگذاشتم،روغن حیوانی،رب گوجه، رب آلو، آلوخشکه وپفک خانگی درست کردم، اما دختر3ساله ام رو همیشه نمیتونم متقاعد کنم از مغازه هر خوراکی رو برنداره😔😔😔 کره حیوانی رو اگر در یخچال نگه داری کنم کپک میزنه، از طرفی هم گفتین فریزکردن اصلاخوب نیست،،پس من چکار کنم؟ لطفا راهکار بدین. خیلی ممنون بابت تلاش و آگاهی دادن تون
لطفا دستور درست کردن شیره انگور رو میزارین؟ به ازای چقدر آب انگور خاک سفید اضافه شود؟
✅☝️👇
سلام .خدا قوت به شما کم کم براشون جا میفته و یاد می گیرن نگران نباشید
روغن حیوانی رو در شیشه نگه دارید
روش تهیه شیره انگور رو کاملا در کانال قرار دادیم
@GMO_NO
منتظر المهدی (عج):
سلام ببخشید مزاحم میشم غذاهای سرخ کردنی رو میشه با روغن محلی (زرد گاوی)سرخ کرد؟واین روغن و میشه بعد سرخ کردن ریخت تو ظرف و تو یخچال برای استفاده بعدی نگه داشت؟
✅☝️👇
بله میشه سرخ کرد
ولی فقط ذوغن ارده رو میشه بهد از استفاده دوباره استفاده کرد
@GMO_NO