eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.4هزار دنبال‌کننده
36.3هزار عکس
2.4هزار ویدیو
110 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
م.ی.ش M.y.s: سلام وقتون به خیر. درباره ی اون ی مشت خمیر ک برای پخت بعدی نان ازش استفاده کنیم سؤال داشتم؟؟؟ اینکه چطوری نگهداریش کنیم ک کپک نزنه و خشک نشه!!!!؟ دفعه ی بعد چجوری ازش استفاده کنیم توی خمیر؟؟! ممنون میشم توضیحات ریزتری بدید. ✅☝️👇 بزارید تو مشما و ببندید جوری که هوا درش نفوذ نداشته باشه و دفعه بعد ارد و مواد و که اماده کردید این رو هم اضافه کنید .و ورز بدید خمیر رو که با مواد جدید یکی بشه @GMO_NO
ایزدی ایزدی: سلام علیکم ضمن تشکر و خدا قوت، خواستم بپرسم روغن شحم گاو همان روغن زرد هست.؟در غیر اینصورت میشه شکل شحم رو بگذارید سلام خیر..به این تصویر دقت کنید 👇👇👇 البته اگر به روغن شحم زعفران یا زرد چوبه افزوده بشه رنگش زرد میشه @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید این کلیپ رو با دقت ببینید
مرجع تخصصی طب سنتی
انچه از تراریخته نمی دانید این کلیپ رو با دقت ببینید
دوستان جدیدی که به جمع ما اضافه شدن لطفا این کلیپ رو تماشا کنند ☝️☝️
این هم پیام یکی از دوستان 👇👇👇 بنده ساکن تبریز هستم گاهی فکر می کردم با خرید خانه باغی کوچک در نزدیکی تبریز می توان زندگی بسیار سالمتری را تجربه کرد. خانه باغ کوچک را با قیمت بسیار مناسب سال گذشته خریدیم. حالا نگهداری چند مرغ محلی .تخم مرغ ارگانیک خانواده را تامین می کند. وسرگرمی کودکان با جوجه های رنگارنگ آنها شرایط ترک اعتیاد الکترونیکی بچه ها را فراهم می آورد. الحمد لله این خانه روستایی مامن فامیل و دوستان شده. صله ارحام خانواده بیشتر شده. حیاط خانه زمینی پراز سنگلاخ بود با سعی و کوشش اعضای خانواده زمین اصلاح شد و به لطف خدا حالا انواع سبزیجات در همان زمین سنگلاخی به ثمر رسیده است. چند تن از دوستان بعد از دیدن این شرایط. زمین های دیمی را که سالها بدون استفاده رها کرده بودند را احیا کردند. در یکی از زمین ها ی دیمی با مشورت کشاورز نمونه استان. نهال پسته کاشتند . و در دیگری انواع درختان میوه کاش مسئولین تدبیری بیندیشند. مثلا هر کس زمین بایری را آباد کند بتواند مالک آن شود . در اینصورت افراد کم بضاعت هم می توانند با انگیزه بیشتر . برای کسب روزی حلال و طیب تلاش نمایند @GMO_NO
A: سلام و عرض ادب بعضی از شکرهای قهوه ای موجود در بازار همان شکر سفید هس ک رنگی شده این رو ب دوستان توضیح دهید ک شکر باید شکر نیشکر باشد ک ب اسم شکر سرخ هم نامیده میشه ✅☝️👇 دوستان به این نکته توجه کنید @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آلبالو خشکه طرز تهیـه: ابتدا به نسبت آلبالوهایی که داریم مقداری آب و چند قاشق غذاخوری نمک دریا و دو الی سه قاشق غذاخوری روغن ارده کنجد را میزاریم تا جوش آید. وقتی آب جوش آمد آلبالوی شسته شده رو میریزیم تو آب در حال جوش،به محض اینکه پوست آلبالوها ترک برداشتن از تو آب خارجشون می کنیم و می ریزیم تو یه سینی و میذاریم جلو آفتاب. خیلی آلبالوها رو نذارین جلو آفتاب بمونه چون خیلی خشک میشه. اگه هوا خیلی گرمه یه صبح تا شب کافیه ولی اگه هوا خیلی گرم نباشه ۲۴ساعت یا کمی بیشتر بمونه ولی باید زود زود چک کنین تا خیلی آبش کشیده نشه. بعد از اینکه آلبالوها رو از جلو آفتاب جمع کردین یک قاشق غذاخوری نمک دریا لابه لای آلبالوها بپاشین و سه چهار روز تو یخچال نگه دارین. آلبالو خشکه شما آماده است. 🍁خواص🍁 آلبالو میوه‌ای با مزاج سرد و خشک است و برای گرم‌مزاجان بسیار مناسب است. قابض، تقویت‌کننده معده و کبد گرم، رفع کننده تشنگی و مفید در اسهال و استفراغ صفراوی است. مصلح آلبالو، عسل است. @GMO_NO
خرما(معسله) مواد لازم: 🔸خرما: ۵۰۰گرم 🔸شیره خرما: ۲۰۰ گرم 🔸ادویه مخصوص(فلفل سیاه،دارچین،زنجبیل): به مقدار لازم 🔸میخک،هل،جوز هندی (اختیاری) 🔸کنجد: ۱ پیمانه طرز تهیه:(روش اول) یک لایه خرما رو ته یک ظرف درب دار پلاستیکی بچینید و روش به مقدار دلخواه از ادویه مخصوص بریزید و بعد هم یک لایه کنجد . جوز هندی اگه به صورت پودر هست به مقدار کافی بپاشید و اگه به صورت درسته هست کمی رنده بزنید . " توجه داشته باشید که مقدار زیاد جوز هندی باعث تند شدن خرما میشه" . و در آخر مقداری شیره روی کل مواد بریزید . لایه دوم رو هم به ترتیب قبل انجام بدید تا خرما تمام بشه . این معسل رو بذارید حداقل ۲روز بمونه تا مزه ها به خورد هم برن و بعد مصرف کنید . طرز تهیه:(روش دوم) کنجد را کمی تفت دهید سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید. شیره خرما رو اضافه کنید و فقط در حدیکه گرم و روان بشود حرارت را خاموش کنید. این مواد رو روی خرماها ریخته و خوب مخلوط کنید. معجون ما آماده ست در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری شود. ✅طبیعت این دسر بسیار گرم هست ✅میتوانید برای تهیه معسله فقط از ادویه دارچین و زنجبیل استفاده کنید. @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا