هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید
این کلیپ رو با دقت ببینید
مرجع تخصصی طب سنتی
انچه از تراریخته نمی دانید این کلیپ رو با دقت ببینید
دوستان جدیدی که به جمع ما اضافه شدن لطفا این کلیپ رو تماشا کنند ☝️☝️
این هم پیام یکی از دوستان 👇👇👇
بنده ساکن تبریز هستم
گاهی فکر می کردم با خرید خانه باغی کوچک در نزدیکی تبریز می توان زندگی بسیار سالمتری را تجربه کرد.
خانه باغ کوچک را با قیمت بسیار مناسب سال گذشته خریدیم. حالا
نگهداری چند مرغ محلی .تخم مرغ ارگانیک خانواده را تامین می کند. وسرگرمی کودکان با جوجه های رنگارنگ آنها شرایط ترک اعتیاد الکترونیکی بچه ها را فراهم می آورد.
الحمد لله
این خانه روستایی مامن فامیل و دوستان شده.
صله ارحام خانواده بیشتر شده. حیاط خانه
زمینی پراز سنگلاخ بود با سعی و کوشش اعضای خانواده زمین اصلاح شد و به لطف خدا حالا انواع سبزیجات در همان زمین سنگلاخی به ثمر رسیده است.
چند تن از دوستان بعد از دیدن این شرایط. زمین های دیمی را که سالها بدون استفاده رها کرده بودند را احیا کردند.
در یکی از زمین ها ی دیمی با مشورت کشاورز نمونه استان. نهال پسته کاشتند .
و در دیگری انواع درختان میوه
کاش مسئولین تدبیری بیندیشند. مثلا
هر کس زمین بایری را آباد کند بتواند مالک آن شود . در اینصورت افراد کم بضاعت هم می توانند با انگیزه بیشتر . برای کسب روزی حلال و طیب تلاش نمایند
@GMO_NO
A:
سلام و عرض ادب
بعضی از شکرهای قهوه ای موجود در بازار همان شکر سفید هس ک رنگی شده
این رو ب دوستان توضیح دهید ک شکر باید شکر نیشکر باشد ک ب اسم شکر سرخ هم نامیده میشه
✅☝️👇
دوستان به این نکته توجه کنید
@GMO_NO
#آلبالو خشکه
طرز تهیـه:
ابتدا به نسبت آلبالوهایی که داریم مقداری آب و چند قاشق غذاخوری نمک دریا و دو الی سه قاشق غذاخوری روغن ارده کنجد را میزاریم تا جوش آید. وقتی آب جوش آمد آلبالوی شسته شده رو میریزیم تو آب در حال جوش،به محض اینکه پوست آلبالوها ترک برداشتن از تو آب خارجشون می کنیم و می ریزیم تو یه سینی و میذاریم جلو آفتاب.
خیلی آلبالوها رو نذارین جلو آفتاب بمونه چون خیلی خشک میشه. اگه هوا خیلی گرمه یه صبح تا شب کافیه ولی اگه هوا خیلی گرم نباشه ۲۴ساعت یا کمی بیشتر بمونه ولی باید زود زود چک کنین تا خیلی آبش کشیده نشه.
بعد از اینکه آلبالوها رو از جلو آفتاب جمع کردین یک قاشق غذاخوری نمک دریا لابه لای آلبالوها بپاشین و سه چهار روز تو یخچال نگه دارین. آلبالو خشکه شما آماده است.
🍁خواص🍁
آلبالو میوهای با مزاج سرد و خشک است و برای گرممزاجان بسیار مناسب است.
قابض، تقویتکننده معده و کبد گرم،
رفع کننده تشنگی و مفید در اسهال و استفراغ صفراوی است. مصلح آلبالو، عسل است.
@GMO_NO
#معجون خرما(معسله)
مواد لازم:
🔸خرما: ۵۰۰گرم
🔸شیره خرما: ۲۰۰ گرم
🔸ادویه مخصوص(فلفل سیاه،دارچین،زنجبیل): به مقدار لازم
🔸میخک،هل،جوز هندی (اختیاری)
🔸کنجد: ۱ پیمانه
طرز تهیه:(روش اول)
یک لایه خرما رو ته یک ظرف درب دار پلاستیکی بچینید و روش به مقدار دلخواه از ادویه مخصوص بریزید و بعد هم یک لایه کنجد . جوز هندی اگه به صورت پودر هست به مقدار کافی بپاشید و اگه به صورت درسته هست کمی رنده بزنید . " توجه داشته باشید که مقدار زیاد جوز هندی باعث تند شدن خرما میشه" . و در آخر مقداری شیره روی کل مواد بریزید . لایه دوم رو هم به ترتیب قبل انجام بدید تا خرما تمام بشه . این معسل رو بذارید حداقل ۲روز بمونه تا مزه ها به خورد هم برن و بعد مصرف کنید .
طرز تهیه:(روش دوم)
کنجد را کمی تفت دهید سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید.
شیره خرما رو اضافه کنید و فقط در حدیکه گرم و روان بشود حرارت را خاموش کنید.
این مواد رو روی خرماها ریخته و خوب مخلوط کنید.
معجون ما آماده ست در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری شود.
✅طبیعت این دسر بسیار گرم هست
✅میتوانید برای تهیه معسله فقط از ادویه دارچین و زنجبیل استفاده کنید.
@GMO_NO
#حلوای ضیابری(گیلان)
مواد لازم:
🔸آرد برنج: ۲۰۰ گرم
🔸عسل: ۲۵۰ گرم
🔸کره گاوی آب شده: ۴ قاشق غذا خوری
🔸گردو خرد شده: به مقدار لازم
🔸هل دارچین،زنجبیل: از هرکدام ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
آرد برنج رو در حد اینکه بوی خامیش گرفته بشه تفت می دیم
عسل رو حرارت ملایم گذاشته تا گرم و روان بشه
کره گاوی رو آب کرده و دوغش و بگیرید سپس عسل و کره رو به آرد برنج اضافه کرده تا خمیر نرم بدست بیاد
این خمیر نه به ورز دادن زیاد نیاز داره نه به استراحت،باید سریع کار کنید نباید مواد سرد بشن باید ولرم باشن همه شون
خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم کرده سپس سطح کار رو کمی آرد می پاشیم و خمیر رو پهن می کنیم (کناره های خمیر رو با چاقو مرتب کنید و به شکل مربع دربیارید)
روش گردو ، هل و دارچین و زنجبیل پاشیده و به صورت پاکتی می پیچیم.
✅باید موقع کار تمام مواد ولرم باشه تا راحت تر خمیر درست شود
✅اگه موادتون سرد شد در حین کار یک کاسه آب داغ که بخار داره کنار دستتون باشه و مواد رو داخل ظرف رو اون بزارید تا دوباره گرم بشه.
✅باید پنجاه تا صد گرم آرد اضافه تر کنار بگذارید که برای پهن کردن خمیر باید تفت داده باشید.
@GMO_NO
ابرقویی:
سلام .خسته نباشید ،بسیار سپاسگزارم از کانال خوبتون واطلاعات مفیدی که در اختیار مردم قرار میدید
سؤالی داشتم خدمتتون ،اینکه طب اسلامی تاکید بر مصرف مواد غذایی باطبع گرم داره میخواستم بدونم افرادی که مزاج گرم دارن و مصرف شیره ومواد غذایی گرم اذیتشون میکنه چطور میتونن از این مواد غذایی مصرف کنن
اجرتون با سیدالشهدا
✅☝️👇
سلام کلا برای سالم ماندن باید از قاعده سرد و گرم کنار هم استفاده کرد
اگر این کار را انجام دادید همیشه سالم خواهید ماند برای همین طب تاکید داره به مصرف سرد و گرم کنار هم .مگر در موارد درمانی
دربحث شیره انگور مزاج گرم و تر است
و برای غالب مزاج ها مناسب است
برای اینکه از مزاج خودتون مطلع بشید
به سایت طبایع مراجعه کنید و در ازمون شرکت کنید حتما یادتون باشه اگر سوالی رو مطمئن نبودید جواب ندید
@GMO_NO
سادات:
ببخشید،گوجه فرنگی که انقدرمضره ویکی ازطعم ورنگ دهنده های اصلی غذاهای ماست،چه جایگزینی براش وجود داره؟
🌿يا زهرا جاااانم 🌿:
سلام بهترین گزینه رب انار بعد .رب الو است
@GMO_NO
سمانه:
سلام خداقوت، یک ماهی میشه با کانال آشنا شدم،روغن بازاری رو کنارگذاشتم،روغن حیوانی،رب گوجه، رب آلو، آلوخشکه وپفک خانگی درست کردم، اما دختر3ساله ام رو همیشه نمیتونم متقاعد کنم از مغازه هر خوراکی رو برنداره😔😔😔 کره حیوانی رو اگر در یخچال نگه داری کنم کپک میزنه، از طرفی هم گفتین فریزکردن اصلاخوب نیست،،پس من چکار کنم؟ لطفا راهکار بدین. خیلی ممنون بابت تلاش و آگاهی دادن تون
لطفا دستور درست کردن شیره انگور رو میزارین؟ به ازای چقدر آب انگور خاک سفید اضافه شود؟
✅☝️👇
سلام .خدا قوت به شما کم کم براشون جا میفته و یاد می گیرن نگران نباشید
روغن حیوانی رو در شیشه نگه دارید
روش تهیه شیره انگور رو کاملا در کانال قرار دادیم
@GMO_NO
منتظر المهدی (عج):
سلام ببخشید مزاحم میشم غذاهای سرخ کردنی رو میشه با روغن محلی (زرد گاوی)سرخ کرد؟واین روغن و میشه بعد سرخ کردن ریخت تو ظرف و تو یخچال برای استفاده بعدی نگه داشت؟
✅☝️👇
بله میشه سرخ کرد
ولی فقط ذوغن ارده رو میشه بهد از استفاده دوباره استفاده کرد
@GMO_NO
منتظرالمهدی:
با سلام و عرض ادب خدمت ادمين محترم کانال
ضمن عرض تشکر و خسته نباشید به شما و تمامی زحمت کشان در زمینه ی آگاهی دادن به مردم برای سلامتی جامعه
یه سوال داشتم ؟ گوجه فرنگی که میگید ضرر داره اگه خودمون رب خونگی درس کنیم بازم ضرر داره ؟ در ضمن برای پخت رب گوجه از قدیم رسمه که گوجه رو بعد از خرد کردن ميزارن آفتاب تا به مرور له بشه که مسلما کپک میزنه ای خودش مضر نیست ؟
لطفا طرز تهیه روغن شحم گاوی رو توضیح بدید آیا همون روغن زرده ؟ روغن حیوانی چه فرقی با روغن دنبه داره ؟ اگه فرق داره کدومش بهتره ؟
ممنون میشم جواب بدید
شرمنده خیلی پرحرفی کردم 🙈🙈
✅☝️👇
سلام .در بحث رب گوجه ..بله اگر رب رو خودتون درست کنید بهتره اموزشش رو توی کانال قرار دادیم
در بحث روغن هم
روش تهیه روغن شحم رو در کانال قرار دادیم
روغن زرد گاوی با شحم فرق داره
@GMO_NO
A:
سلام و عرض ادب ببخشید
ممکنه شیره انگور،شیره توت و یا سه شیره خارج یخچال خراب بشه؟
سه شیره تازه خریدم بیشترش توته بیرون یخچال بوده یکم حس میکنم مزه تیز داره
شرمنده برای سرخ کردن سبزی ک میخایم فریز کنیم چ روغنی مناسبتره؟؟؟
شیره رو حتما تو یخچال نگه دارید
فریز کردن سبزی اصلا کار خوبی نیست
سودای خون و بالا میبره و تمام مواد مفیدش از بین میره سبزی رو خشک کنید
هم مواد مفیدش محفوظه هم ضرر نداره
@GMO_NO
یاحبیب من لا حبیب له:
سلام.وقتتون بخیر.
ببخشید چطور شکر رنگی را تشخیص بدیم؟
واینکه ممنون میشم دستور پخت نان تست خانگی رو هم بذارید.
خدا خودش زحماتتون رو به بهترین نحو براتون جبران کنه.
✅☝️👇
سلام .بابد اول از جای مطمئن تهیه کنید
راه دوم اینکه مقداری شکر بریزید تو اب اگر سریع رنگ پس داد و سفید شد تقلبیه
@GMO_NO
A.R:
سلام 🌸
اگه ممکنه طرز تهیه ی بستنی طبیعی رو بذارید.🌸
تشکر🌸
🌿يا زهرا جاااانم 🌿:
🌹
👇👇👇👇
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
سلام
روش ساخت بستنی خونگی .... جهت اطلاع اعضایی که نمیخوان بستنی از بیرون برای بچه ها تهیه کنند .
من خودم قصد دارم از این به بعد بستنی را خودم برای بچم درست کنم تااز سالم بودنش خیالم راحت باشه .
ارسالی یکی از اعضا ☝️☝️☝️
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف پیمانه شکر
شیر نصف پیمانه
نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر
شکر یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
گلاب سه قاشق غذاخوری
پسته خرد شده مقدار لازم حدود دو ق غ
.
.
اول نشاسته رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و ٭پودینگی٭ بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و کمی پودر پسته بپاشید تا به قالب بچسبه ، حالا خامه، نصف پیمانه شکر،گلاب ،پسته،زعفران و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه..
.
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه ،ونوش جان کنید ،این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید...
.
🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید
این هم اموزش یه بستنی دیگه
🌹🌹🌹☝️☝️☝️
@GMO_NO