💥💥💥💥💥💥💥💥
از علائم ضعف #کبد؛ بدبویی دهان، احساس سنگینی در ناحیه #کبد(سمت راست زیر دنده ها) بعد از خوردن بعضی غذاها بخصوص تخم مرغ، و یبوست مزمن، نفخ، و سرگیجه. عدم تحمل غذاهای چرب و ادویه دار، افزایش وزن، سردرد تکرار شونده، سوهاضمه، ضایعات پوستی: اگزما، پسوریازیس، و جوش دانهها، طعم فلزی در دهان، تورم و یا درد شدید شکم، اختلالات روده ای، سینوزیت، آلرژیک، ضعف سیستم ایمنی بدن، پیری زود رس، خستگی مزمن، خونریزی و یا کبود شدن سریع پوست، آدم (تجمع مایعات در پاها)، مدفوع آغشته به خون و یا قیر مانند و مدفوع کم رنگ، ادرار خیلی تیره، خارش طولانی مدت پوست، بی اشتهایی، تهوع و استفراغ.
همه این #علائم در یک فرد لازم نیست وجود داشته باشد بلکه چند علامت کفایت میکند که باید توسط پزشک طب سنتی تشخیص دقیق داده شود.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
شاید باور تون نشه ولی این مطالب و دیشب ساعت 3 شب تدوین کردیم
بخاطر سلامتی شما و بجهت فراوان شدن #کبد_چرب
در جامعه .......🙏🌺🙏
💥💥💥💥💥💥💥💥
در طب جدید به رسوب ذرات ریز و درشت چربیهای خنثی مثل «تری گلسیرید» در سلولهای #کبدی، «کبد چرب» گفته میشود که موجب تجمع چربی و التهاب #کبد میگردد.
وجود چربی در #کبد طبیعی میباشد؛ اما اگر این میزان از چربی بیش از 5 تا 10 درصد وزن کل کبد باشد فرد به بیماری کبد چرب مبتلا خواهد شد.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
#کبد چرب بر دو قسم است:
1- #کبد چرب الکلی که عامل اصلی به وجود آورنده این بیماری مصرف الکل میباشد که به آن بیماری کبد چرب الکلی می گویند.
2- #کبد چرب غیر الکلی که عوامل مختلفی در آن دخیل هستند که مهمترین آنها :
عادات بد غذایی (مصرف غذاهای دارای مواد نگهدارنده و عدم رعایت موازین بهداشتی در خوردن غذا)
استرس (اضطراب یا افسردگی)
عدم تحرک کافی (عدم فعالیت بدنی در طول روز).
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥
#کبد چرب در چه کسانی بیشتر دارد؟
در افراد کم تحرک و کسانی که بیشتر از غذاهای آماده و فست فودها استفاده میکنند.
در افرادی که چاق هستند چون به شدت با چاقی ارتباط دارد.
در کسانی که بعضی داروها را به مدت طولانی مصرف میکنند (مثل قرصهای ضدججبارداری، تتراسیکلین، اسید والپروئیک، آمیودارون، و کورتیک استروئیدها).
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥
سوء تغذیه و در مسمویت های دارویی.
در بیماریهای متفرقه کبدی مثل هپاتیت و...
در کسانی که الکل مصرف میکنند.
در بعضی زنان باردار و در بیماری التهاب روده و ایدز
چربی خون بالا و دیابت از عوامل زمینه ساز کبد چرب میباشند.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥
9- خود درمانی و گرفتن رژیمهای غلط جهت کاهش وزن (مثلاً در هفته بیش از دو کیلو کاهش وزن داشتن).
10- مصرف زیاد داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک ها و چرک خشک کنها، کورتون و داروهای هورمونی، آرامبخش ها، داروهای تقویت کننده قوای جنسی، بدون تجویز پزشک.
11- مصرف طولانی مواد نگه دارنده همچون فست فودها، نوشابههای گاز دار.
12- مصرف بی رویه و بی قاعده ویتامین A نیز میتواند از جمله عوامل محرک برای ابتلاء به بیماری کبد چرب باشدکه در نهایت فرد را با خطر رسوب چربی در بافتهای کبد و اختلال در عملکرد این عضو روبرو خواهد کرد.
13- کاهش وزن ناگهانی، چربی خون بالا و تغذیه وریدی طولانی مدت،
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥
کبد چرب با افزایش سن، سیر صعودی پیدا میکند و در آقایان دو برابر خانمها میباشد؛ اما با افزایش سن میزان آن در خانمها به آقایان نزدیک میشود به ویژه در سن یائسگی، بیماری کبد چرب در خانمها سیر فزاینده ای دارد.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥
کبد اندام فوق العاده حساسی است که اگر از آن مراقبت نشود، سریع دچار کم کاری و بیماری میشود. سعی کنید در محافظت از این اندام نهایت سعی و کوشش را انجام دهید. زیرا کبد عضو فوق العاده مفیدی است که حتی با کمترین غم و اندوه آزرده شده و آنزیمهای SGPT و SGOT آن به سرعت ترشح شده و زیاد میشوند. همچنین است آنزیم LDH خون که ازدیاد آن بسیار خطرناک است. خوردن ماست به علت داشتن اسید لاکتیک فراوان این آنزیم را افزایش میدهد.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
💥💥💥💥💥💥💥💥💥
مصرف زیاد ترشیها (سرکه، آبغوره، ترشیهای خانگی) و خوراکیهای سرد (مثل ماست، دوغ ترش، خیار، کدو) از جمله عوامل سرد شدن کبد میباشند.
زیاد نوشیدن مایعات سرد به تدریج موجب سرد شدن کبد میشوند، کسانی که دارای طبع سرد میباشند باید در مصرف این خوراکیها احتیاط بیشتری کنند؛ زیرا سردی بیش از حد کبد موجب کم شدن و کاهش مقدار تولید صفرا و غلیظ شدن آن و موجب کندی حرکت صفرا در مجاری صفراوی میشود که بدنبال آن انسداد نسبی در این مجاری رخ میدهد که در نهایت منجر به ایجاد سنگهای صفراوی میشود؛ و انسداد در مسیر ریزش صفرا به روده از جمله عواملی است که موجب هضم ناقص چربیها وج سرانجام منجر به کبد چرب میشود.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
دوستان این مطالب بسیار مهم هستند
لطفا مطالعه کنید
چون ما فردا رو هم اختصاص دادیم به موضوع کبد
🙏🙏🙏
امیدوارم مطالب مفید بوده باشه
🙏🌺🙏
سلام دوستان عزیز ...امروز با اساتید طب سنتی بابت شیوع ویروس کرونا جلسه داریم
حقیر کمتر میتونم در خدمت باشم
لطفا عذر بنده رو بپذیرید
ان شا الله نتیجه جلسه رو بخاطر اورژانسی بودن موضوع حتما خدمت شما ارائه خواهیم کرد 🙏🌺🙏
💥💥💥💥💥💥
کاهش مصرف گوشت و چربیها و قندهای مصنوعی و مصرف بیشتر میوه و سبزیحات.
خوردن غذا بلافاصله بعد از غذای هضم نشده قبلی زیانبارترین چیزها برای کبد میباشد و همچنین خوردن آب بلافاصله بعد از غذا مخصوصاً بعد از نهار آن هم بطور یکدفعه سرکشیدن آزار دهنده کبد میباشد.
پرهیز از خوردن روغنهای نباتی و مایع و استفاده از روغن کنجد و زیتون در غذا و برای سرخ کردن.
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
#پاکسازی_کبد
همواره در طب ایرانی اسلامی پاکسازی معده و کبد مورد توجه جدی قرار گرفته است.
پرخوری (خوردن و نوشیدن بیش از حد نیاز طبیعی بدن)، بدخوری (خوب نجویدن و تند خوردن غذا، نظم نداشتن در زمان غذا خوردن، خوردن چند نوع غذای متفاوت با هم، خوردن غذاهای زود هضم با غذاهای دیر هضم، خوردن ماست با غذاهای گوشتی، خوردن آب قبل و بعد و وسط غذا، خوردن آب سرد بعد از غذای چرب، و...).
🚫👉 @GMO_NO👈🚫
سلام مجدد 🙏🙏🙏
خبر های مفید و تکمیلی تا اخر شب در کانال قرار خواهیم داد ان شا الله