#تراریخته
🔴 گیاهان تراریخته به گیاهانی گفته میشود که ساختار ژنتیکی آنها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته باشد..
👈 این تغییر اغلب جهت بهبود مقاومت گیاه به برخی آفات یا بیماریهای گیاهی و برای بهبود عملکرد گیاه و بهره وری کشاورزی صورت میگیرد
💥با دستکاری روی:
👈 ژنتیک بذر گیاهان و پرمحصول کردن آنها
👈 ژنتیک کودها و پرمحصول کردن آنها
👈 ژنتیک سم ها و کشتار حشرات بسیار مفید برای گیاهان و بقای طبیعت..
⚫ در نتیجه چه میشود؟!
🍂 گیاهی که میخواهد پرمحصول باشد (به هرشکلی)، نیاز به املاح بیشتری از خاک و آب دارد..
🍂 امکان این زیاد است که موجب ایجاد پروتئین هایی در گیاه یا جانوران جدید شود که میتواند برای بدن انسان به عنوان عامل بیگانه شناسایی شده و منجر به ایجاد واکنش آلرژیک شود.
🍂 درواقع بیش از اندازه املاح وارد گیاه، و در پی آن وارد بدن انسان میشود..
🍂 درضمن به دلیل تغییر در ساختار این محصولات، عطر و طعم متفاوت و خاصیت دارویی کمتری خواهند داشت..
🍂 از طرفی این محصولات موجب ایجاد بیماریهای جدید در انسان میشوند و در بسیاری از گونه های حیوانات مانند موشها و پروانه ها موجب مرگ آنها شده اند..
🍁 تغییرات ژنتیکی موجب آسیب به برخی ارگانیسمها (مانند آفات و حشرات) در اکوسیستم میشود و از تنوع زیستی آنها میکاهد..
🍁 درنتیجه حشراتی که موجب تقویت خاصیت دارویی گیاهان میشوند، ازبین خواهند رفت..
🍁 همچنین بقایای این جانداران که به دلیل سمیت خوراکی ازبین رفته اند برای محیط زیست نامناسب بوده و تا مدتها به صورت مخفی در طبیعت باقی میمانند..
⚫ در ادامه چه میشود؟!
🌑 پس از چند سال کشت و برداشت، خاک غنی از املاح؛ تبدیل به یک خاک با اسیدیته بالا میگردد!!
🌑 کاهش گرم شدن زمین و سیستم گلخانه ای و در واقع افزایش سودا در خاک و گیاه های تازه کشت شده..
🌑 و با زیاد شدن حالت اسیدی خاک، در واقع املاح گرم از بین رفته اند و این موجب میشود برخی از گیاهان هرز، که اغلب دارویی هستند، کم رشد یا بی رشد شوند..
🌑 در نتیجه کود را تقویت میکنند..
⚫ چه اتفاقی می افتد؟!
👈 گیاهان(میوه و سبزی و سیفی و غلات و حبوبات و..) املاح و خوراکشان را از خاک نمیگیرند. از کود میگیرند..
⚫ چه میشود؟!
👈 همان حالت اسیدیته خاک به بدن ارجاع داده میشود و مزاج بدن سرد میشود..
⚫ جدا از آن..
👈 خاک اسیدیته شده، و با تابش آفتاب به خاک، این حالت اسیدی یک بخشی تخریب و بخشی تبخیر میشود..
👈 و در نهایت باران کم میشود..
👈 و آبهای معدنی کم میشوند. چون تراریخته ها پرمحصولند و آب را مکیده اند و خاک را پوک کرده اند..
⚫ در آخر چه میشود؟!
👈 به دلیل تغییرات ژنتیکی، این محصولات به ویروسها و باکتریها مقاوم میشوند؛ و خاصیت آنتی بیوتیکی خود را در بدن اعمال میکنند و از کارایی آنتی بیوتیکهای دارویی میکاهند و درواقع بدن را تضعیف میکنند..
👈 و مزاجها سرد میشوند..
👈 و بیماریهای سرد غالب به مردم میشوند..
👈 و خواب آلودگی و بیحالی زیاد میشود..
👈 و میانگین عمر بسیار پایین می آید..
در واقع ما هیچ گیاهی نداریم که ارگانیک باشد. مگر اینکه کود یا سم نخورده باشند و از بزرهای تراریخته استفاده نشده باشد..
👈 که این را هم میشود گفت دیگر وجود ندارد، مگر گیاهان خودرو در کوه ها و دشتها..
این انتخاب ماست که سالم زندگی کنیم یا بیماری در وجودمان ریشه کند..
بهترین راه دقت در خرید و استفاده از محصولات ارگانیکست
استفاده از بذر های بومی و قدیمی
و کاشت محصولات
و تلاش برای استفاده از محصولات ارگانیک
•|یاعلے|•:
سلام
میخواستم بگم درسته میگن الان اکثر میوه ها تراریخته هستند؟
اگه درسته باید چیکار کنیم؟
✅☝️👇
خیر درست نیست
ما خیلی از میوه هامون سالم هستند
بحث روی میوه های وارداتیست
اونم از کشورهایی که درشون تراریخته ازاده
باید ببینید از کجا وارد شدند
@GMO_NO
المهدی:
سلام خداقوت و متشکرم به خاطر کانال خوب وپربارتون.
ببخشید می خواستم ببینم گوشت بوقلمون را اگر با چربیهای گوشت گوسفندی چرخ کنیم مضره؟
اگر مضره میشه راهنمایی کنین گوشت چرخ کرده باید حتما گوسفندی باشه با این اوضاع گرونی یا راهکار دیگه ای هست؟چون سویا هم که مضره.
✅☝️👇
سلام خیر مانعی نداره
اتفاقا گوشت بوقلمون بسیار گوشت خوبیست
@GMO_NO
تسنیم:
سلام و وقت بخیر. من تخم بادمجان اصل رو از کجا گیر بیارم
و اینکه همش به ما گفتن و میگن جوش شیرین ضرر داره و حتی نونوایی ها رو جریمه میکنه بهداشت اونوقت شما میفرمایید ضرر نداره ؟؟
✅☝️👇
دوستانی که بذر اصل میخوان
میتونن از نمایشگاه های بین المللی گل و گیاه گیار بیارن
اونم بذر کشورهایی که ممنوعیت تولید و واردات تراریخته رو دارن مثل روسیه .ترکیه .المان .ایتالیا .پرو ...
و دوم اینکه
جوش شیرین از نظر طب .در دسته داروهای گیاهای قرار میگیره
ما خیلی مواد خوب داریم که وزارت بهداشت مصرفشون ممنوع کرده مثل همین جوش شیرین یا نمک دریا
ممنوعیت اونا فقط مبارزه با سلامتی مردمِ
@GMO_NO
با سلام من در سایتی دیدم برنج ایرانی خوشپخت در توضیحات اومده بود که تغییر ژنتیک یافته یعنی برنج های ایرانی هم مشکل دارند؟
✅☝️👇
هر جا روی محصولی علامت GMO
یا
تغییر ژنتیک یافته
یا .اصلاح ژنتیک شده
یا تراریخته رو دیدید
بدونید اون محصول تراریخته است
و حتما ازش عکس بگیرید و بفرستید برای ما و خواهش میکنم بهیچ عنوااان از اون محصول مصرف نکنید
@GMO_NO
ShaMim Yas:
سلام.ضمن تشکر از زحماتتون خواستم بدونم دمنوش های انادا ک تبلیغ میشه ،استفاده اش اشکال داره؟؟
و اینکه هنوز جواب علمی دقیقی برای این سوال پیدا نکردم، ک چرا نباید ب بچه زیر دوسال عسل داد؟؟
با سپاس فراوان
✅☝️👇
بهتره خودتون دمنوش رو تهیه کنید
چون وقتی گیاه اسیاب میشه مدت زمان کوتاهی برای مصرف داره و خواصش لز ذست میره
و طب سنتی اصرار زیادی داره که میشه عسل به بچه زیر دو سال داد
و طب نوین متاسفانه میگه زیر دو سال نه
در حالی که شما وقتی برای نوزاد مراجعه کنید به پزشک رایتیتیدین به نوزاد دو ماهه میدن ولی عسل که در قران به نام شفا ازش یاد شده میگن نه
@GMO_NO
🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪
♨️ روی ساج یا تنور
✅ مــــــــــواد لازم:
📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان
📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے
📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه)
🔥 طــــــــــرز تهیه:
🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد.
👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ.
🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ.
🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید
🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه)
👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ.
🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور
👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست.
اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️
@GMO_NO