eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.8هزار دنبال‌کننده
35هزار عکس
2.3هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
با سلام من در سایتی دیدم برنج ایرانی خوشپخت در توضیحات اومده بود که تغییر ژنتیک یافته یعنی برنج های ایرانی هم مشکل دارند؟ ✅☝️👇 هر جا روی محصولی علامت GMO یا تغییر ژنتیک یافته یا .اصلاح ژنتیک شده یا تراریخته رو دیدید بدونید اون محصول تراریخته است و حتما ازش عکس بگیرید و بفرستید برای ما و خواهش میکنم بهیچ عنوااان از اون محصول مصرف نکنید @GMO_NO
ShaMim Yas: سلام.ضمن تشکر از زحماتتون خواستم بدونم دمنوش های انادا ک تبلیغ میشه ،استفاده اش اشکال داره؟؟ و اینکه هنوز جواب علمی دقیقی برای این سوال پیدا نکردم، ک چرا نباید ب بچه زیر دوسال عسل داد؟؟ با سپاس فراوان ✅☝️👇 بهتره خودتون دمنوش رو تهیه کنید چون وقتی گیاه اسیاب میشه مدت زمان کوتاهی برای مصرف داره و خواصش لز ذست میره و طب سنتی اصرار زیادی داره که میشه عسل به بچه زیر دو سال داد و طب نوین متاسفانه میگه زیر دو سال نه در حالی که شما وقتی برای نوزاد مراجعه کنید به پزشک رایتیتیدین به نوزاد دو ماهه میدن ولی عسل که در قران به نام شفا ازش یاد شده میگن نه @GMO_NO
🍪 طرز تهیه نان خانگی 🍪 ♨️ روی ساج یا تنور ✅ مــــــــــواد لازم: 📍آرد سالم(سبوس گرفته نشده) ۲ لیوان 📍نمڪ دریا۱/۲ قاشق چایخورے 📍آب سالم به میزان لازم(تا وقتے آرد خمیرے بشه) 🔥 طــــــــــرز تهیه: 🔹🔸 آرد و نمڪ دریا رو مخلوط ڪنید و بهش آب ولرم اضافہ ڪنید و با دست مخلوط ڪنید تا خمیرے یڪدست و نرم بدست بیاد. 👈خمیر نباید چسبناڪ باشہ ولی خشڪ هم نباشہ. این نون بدون خمیر مایہ تہیہ میشہ. 🔹🔸خمیر رو ورز بدید و بعد روش رو بپوشونید و بزارید به مدت ۲۰ دقیقہ استراحت ڪنہ. 🔹🔸خمیر رو به ۸-۹ قسمت تقسیم ڪنید و روے میز ڪار ڪمے آرد بپاشید و با ڪمڪ وردنہ یا دست خمیر رو نازڪ پهن ڪنید و با دست از اطراف ڪمے بڪشید تا نازڪتر شود (البتہ این کار ڪمے مہارت و تجربہ نیاز داره که بعد از مدتی بدست میارید) حالا خمیر رو روے میز پہن ڪنید 🔹🔸حالا تابہ اے رو آماده ڪنید و بزارید رو حرارت تا داغ بشه(در صورت نبود ساج از تابہ استفاده میشه) 👈حرارت باید متوسط باشہ چون نون زود میسوزه و اگر هم ڪمتر باشہ نونتون خشڪ و سفت میشہ پس حواستون باشہ. 🔹🔸خمیر رو بندازید داخل تابہ یا روی ساج یا بکوبید به دیواره ی تنور 👈برای دفعات بعدی یک مشت از خمیر را بعنوان مایه نگه دارید تا نان های بعدی بیشتر قوام پیدا کند ولی دفعه اول ،نیازی به خمیر مایه نیست. اینم از اموزش پخت نان 🌹☝️ @GMO_NO
اینم محصولاتی که با کمک کانال خوبتون درست کردم
احسنت به شما بانو 🌹🌹🌹👏👏👏👏
سلام، خیلی ممنون به خاطر راهنمایهاتون؛ خدا سلامتی بهتون بده، من با وجود سه تا بچه کوچیک که دارم ، بازم آلو گرفتم و لواشک و رب آلو درست کردم! ولی واقعا دیگه نمیتونم نان خودم یپزم! چون وقتش رو ندارم! حالا با این چیزهایی که شما در مورد نان گفتید، ما باید چیکار کنیم؟؟؟ دیگه نان نخوریم که نمیشه! لطفا راهنمایی بفرمایید! نان سنگک خوبه؟؟
اینم عکس لواشکها..