دده م:
سلام خسته نباشید
آیا شما اطلاع دارید که شرکت شیر پگاه که شیر ویتامین دی دار تولید میکنه به نظرتان استفاده کنیم از نظر تراریخته و چیزهای دیگه
✅👇☝️
شیری که تو پاکت بره و
تاریخ انقضاش بیش تر از سه روز باشه و مواد افزودنی باشه
شیر نیست یه محصول جدیده
شیر می خواید مصرف کنید فقط محلی اونم شیر گاو
با عسل یا خرما
@GMO_NO
حلما خانوم:
سلام
سلام خسته نباشید وخداوقوت.من هرچی تو کانال گشتم طرز تهیه پفک خانگی رو پیدا نکردم لطفاً دوباره بذارین
✅☝️👇
چشم
@GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
تغذیه و طب ایرانی (اصلاح سبک زندگی ) اصلاح سبک زندگی .اشنایی با خواص داروهای گیاهی اشنایی با بیماری
این هم کانال دوم ماست لطفا اونجا هم ما رو حمایت کنید 🙏🙏🌹
ان شا الله اگر عمری بود و به شرط حیات
فردا اموزش. درست کردن قند رو تو کانال قرار می دیم
عذر خواهی می کنیم از دوستانی که سوالاتشون موند و نرسیدیم پاسخ بدیم
@GMO_NO
#روغن کره
مواد لازم:
کره محلی گاوی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مقداری کره را در یک قابلمه مسی که فضای بیشتری نسبت به حجم کره دارد ریخته، به گونه ای که حداقل چهار انگشت بالای قابلمه خالی باشد.
برای جلوگیری از سرریز شدن کره که در هنگام جوش اتفاق می افتد، می توانید دور تا دور قسمت بالا و داخلی قابلمه را (تا حدود چهار انگشت، پائین درب ظرف) با کره چرب کنید.
قابلمه را روی گاز قرار داده و زیر آن را روشن کرده و زمانی که جوش آمد، شعله را کم کنید و کره آب شده را مرتب هم بزنید تا آرام آرام بجوشد.
پس از چند دقیقه، کره، حالت سفیدی یافته و فضای قابلمه نیز حالت مه آلود پیدا می کند. به هم زدن ادامه دهید تا این سفیدی ها، کم کم جمع شود و روغن مثل آب دریا شفاف شود.
در این حالت شعله را خاموش کرده و کمی هم می زنید تا مقدار تفاله ای که روی روغن مشاهده می شود حالت طلایی رنگ پیدا کند.
سپس روغن را صاف کرده تا آن مقدار تفاله گرفته شود. (برای صاف کردن می توانید از الک و پارچه حریری که روی آن انداخته شده است استفاده کنید)
✅روغن کره را به اندازه مصرف کوتاه مدت خود آماده نمایید؛ چرا که نگهداری طولانی مدت آن باعث تغییر در طعم و بوی آن می گردد.
✅کره مورد استفاده باید کره محلی گاوی باشد و اگر کره دوغی باشد، بهتر است.
✅هنگام استفاده از این روغن به منظور تف دادن یا سرخ کردن می بایست شعله گاز کم و حرارت ملایم باشد.
✅روغن کره را در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری نمایید.
@GMO_NO
#خورش هویج طبیعی(زردک)
مواد لازم:
🔸گوشت گوسفند: ۷۵۰گرم یا (بوقلمون یا مرغ طبیعی در حدود ۱/۵كيلو)
🔸پیاز سرخ کرده: ۲تا۳ قاشق سوپخوری
🔸هويج طبیعی (زردک): يک كيلو
🔸آلوي خشک: ۲۵۰گرم
🔸زعفران ساييده: يک قاشق مرباخوری
🔸عسل: يک تا دو قاشق سوپ خوری
🔸روغن ارده كنجد: ۱۵۰ گرم
🔸نمك دریا : به مقدار كافی
طرز تهیه:
گوشت یا مرغ طبیعی را با پياز سرخ كرده و ۲ تا ۳ ليوان آب می گذاريم بپزد.بعد از اینکه مطمئن شدیم گوشت کاملا پخته شده است.
زردک را بصورت یکدست و منظم خلال مي كنيم و با روغن كمی سرخ مي كنيم و با آلوی شسته شده داخل گوشت می ريزيم می گذاريم بپزد.
نیم ساعت آخر زعفران را در آب جوش حل می كنيم با كمی نمک دریا و عسل داخل خورش می ريزيم و می گذاريم خورش كاملا به روغن بيفتد .
✅در صورتي كه بخواهيم خورش ترش بشود كمی آبليمو اضافه می كنيم.
@GMO_NO
#فالوده سیب
مواد لازم:
🔸سیب: ۲عدد
🔸گلاب: یک قاشق غذاخوری
🔸عسل: یک قاشق غذاخوری
🔸زعفران: به مقدار کافی
طرز تهیه:
سیب را پوست بگیرید و رنده کنید.
سپس عسل و گلاب و کمی زعفران(فقط به اندازه تغییر رنگ این مخلوط)به آن اضافه می کنیم.
✅بهتر است با سیب زرد یا سیب گلاب تهیه شود و ترجیحا از سیب قرمز و مخصوصا سیب سبز استفاده نشود.
✅در فصل به، میتوان نصف یک عدد به رسیده و شیرین را نیز به آن اضافه کرد
✅ پس از تهیه به زودی استفاده شود و برای وعده بعد نگه داری نشود.
✅ به بیمارانی که تپش قلب،افسردگی احساس ضعف یا خستگی و کسالت کم خونی و … دارند توصیه می شود هر روز از این فالوده استفاده کنند.
✅ در دوران #بارداری نیز میتوان از این فالوده برای تقویت و رفع کم خونی و تپش قلب استفاده کرد و به علت وجود سیب (اگر به اضافه شود)مقوی رحم و موجب حفظ جنین نیز می باشد.
@eslah_zendege
سلام ممنون از کانال خوبتون. یه سوالی داشتم میخواستم بدونم محصولات خانه احسان در مشهد که زیر نظر اقای دکتری است و با مارک معمولا حق یار هست معتبر هست محصولات شون؟ و طبیعی و ارگانیک هست؟
ودومین سوالم ذرت های بازار همه تراریخته هست؟ از کجا باید تهیه کنیم؟
✅☝️👇
سلام علیکم
اطلاعی درباره این محصول نداریم
بله ذرت ها الان اغلب تراریخته هستند
و تشخیص ذرت مرغوب از تراریخته کمی غیر ممکن شده متاسفانه
@GMO_NO
Azade Rahaee:
سلام ممنونم از پیج پربارتون.
متاسفانه امروز اینو برای بچم خریدم 👆 بعد متوجه شدم که تراریخته اس😔☝️☝️
سلام
وقتتان بخیر
بازم ممنون از اطلاع رسانی تون
سس سنتی هم که آموزش دادید بسیار خوب و خوشمزه بود.
فقط. ..
چون خودم معده حساسی دارم به نظرم ذکر این نکته درمورد این سس لازمه.
اگه 5 دقیقه پخت نخود ،سیر رو هم اضافه کنیم تا بپزه بهتره.
سیر خام، برای معده های حساس خوب نیست و موجب اذیت میشه.
منتظر دستورهای خوب بعدیتون هستیم
🌷🌷🌷
✅☝️👇
ممنون🌹
@GMO_NO
اگر دیشب مستندی که شبکه پنج درباره تراریخته پخش کرد رو دیده باشید
متوجه خواهید شد که متاسفانه خیلی از شرکت ها و تولید کننده ها هنوز حاضر به برچسپ گذاری روی محصول تراریخته نشدن
لطفا دقت کنید 🌹
@GMO_NO
سلام وقت بخیر.ادمین محترم شما که همه چی رو زیر سوال میبرین،به نظرم با این روحیه ای که به مردم میدین آدم بمیره بهتره،همه چی تراریخته ست و خراب،مگه آدم میتونه به این محصولات محلی هم اطمینان کنه به نظرتون اونا سالمن؟مصرف لبنیات محلی هم از نظر تب مالت و سل و انواع بیماریها خطرناکنه،هر چقد تو علم پیشرفت میکنیم،مردم ما پسرفت میکنن،طب سنتی،زندگی سنتی،غذای سنتی.با این تبلیغات شما،همه باید برگردیم زمان انسانهای اولیه تا سالم بمونیم.لطفا انقد روحیه مردمو تخریب نکنین،به اندازه کافی همه مشکلات دارن،استرس چی بخوریم و نخوریمم بهش اضافه نکنین.
✅☝️👇
سلام برشما
اینکه ما مشکلاتی که در تغذیه هست رو بیان میکنیم قصد و هدف ما تخریب تغذیه یا اذهان مردم نیست
ما هم جزوی از این مردم هستیم و سختی های موجود رو درک می کنیم
اما بحث تراریخته یک موضوع مهم در حد جنگ نفوذی است که بر مروم تحمیل شده و متاسفانه از ان بی خبر هستند
ما به هر اندازه که از اسیب های تراریخته گفتیم به همان اندازه اموزش های تهیه مواد سالم رو در کانال قرار دادیم
و خیلی ها ثابت کردند که بدون این مواد هم میشه خوب و راحت زندگی کرد
برگشت به زندگی سنتی چیزی جز سلامتی نداره تکنولوژی که همراه با بیماری باشه قطعا ارزشی نخواهد داشت
مواد طبیعی اگر درست تهیه بشود نه عارضه ای دارد نه مشکلی ایجاد خواهد کرد
@GMO_NO
سلام صبح بخیر یک سوال داشتم اگثر روغنهای مایع روی بدنه ظروف آنها درج نشده ثراریحته مثلا روغن بهار از کجا تشخیص بفهمم که تراریخته است یا نه
✅☝️👇
سوال خوبیست و جواب اون یک جمله است که
❌96%از روغن های بازاری تراریخته هستند
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
و هنوز خیای از برندها زیر بار برچسپ زدن روی محصولشون نرفتن
@GMO_NO