eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
این در مرحله ای است که از ظرف خارج می کنید و توی سینی می ریزید تا خشک بشه ☝️☝️ @GMO_NO
مهربان زهرا: سلام وقت بخیر ... ممنون که مارو خودکفا و بی نیاز از محصولات بازاری میکنید خداروشکر که با کانال خوب شما آشنا شدم .... یه سوال داشتم از شما آیا شیشه هم مثل پلاستیک برای نگهداری مواد غذایی مضر هست ؟! ✅☝️👇 سلام علیکم خیر .ظرف شیشه نه مضره نه مفید @GMO_NO
آلبالو مواد لازم: 🔸آلبالو : 1 كيلو 🔸عسل یا پودرنبات یا شکر قهوه ای : نیم كيلو طرز تهیه: آلبالوها را تميز كرده هسته هاي آن را در آورده داخل قابلمه اي مناسب ريخته و عسل را روي آن مي ريزيم سپس چند ساعتي كنار مي گذاريم بماند تا آلبالو آب بيندازد سپس ظرف را روي آتش تند و يك نواختي مي گذاريم تا جوش بيايد. شربت كه قوام آمد مربا را از روي گاز بر مي داريم معمولاً نيم ساعت بعد از جوشيدن شربت قوام آمده است. مرباي البالو نبايد زياد بجوشد رنگ آن تيره مي‌شود پس از صافي رد كرده در شيشه مي ريزيد و از آن نيز استفاده مي‌كنيد. @GMO_NO
مهربان زهرا: سلام مجدد ، اینم پفک هندی خونگی ، با دستور پخت داخل کانال از زعفران و گوجه برای رنگش استفاده شده احسنت به شما بانو 👏👏👏🌹☝️ @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کوکوی تره مواد لازم: 🔸تره: 1کیلوگرم 🔸تخم مرغ محلی: 5عدد 🔸گردو :50 گرم(در صورت تمایل) 🔸سویق گندم:2 قاشق غذاخوری 🔸نمک دریا و فلفل: به مقدار لازم 🔸روغن زیتون: به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا تره را پاک کرده و خوب بشویید و در آبکش قرار دهید و بعد از اینکه کاملا خشک شد آن را ریز خورد کنید. بعد تره، گردو، سویق گندم، تخم مرغ و نمک دریا و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مقداری روغن زیتون را در تابه داغ کنید و مواد را داخل تابه بریزد و دو طرف کوکو را سرخ کنید. بعد از اینکه کوکو کاملا سرخ شد آن را به شکل دلخواه برش دهید. @GMO_NO
سوگل: سلام خدا قوت ببخشید در حال حاضر چه روغنی در بازارتراریخته نیست که بتونیم استفاده کنیم. در ضمن شیر خشک هم تراریخته ست پس بچه هایی که مجبودن شیر ۷شک بخورن تکلیفشون چیه بچه من هم شیر خشک میخوره😔😔 ببخشید مگه نگفتید پفک هندی تراریخته چرا پس همگی پفک هندی درست میکنن. ؟ ✅☝️👇☝️ سلام متاسفانه اطلاع دقیقی نداریم و اینکه چون پایه اصلی روغن نفت هست تاکید ما این هست که اصلا روغن کارخانه ای استفاده نکنید جایگزین هم زیاد معرفی کردیم دوم اینکه شیر خشک اینکه اطلاق بشه کاملا تراریخته است نیست .چند مارک هستند که پرفسور کرمی گفتن چون این شرکت ها حامی تراریخته هستند و مخالف برچسپ گذاری احتمالا اینکه شیر خشک این مارک ها تراریخته باشه زیاده و سوم اینکه پفک هندی تراریخته است اما شما چیزی که در منزل به نام پفک هندی تهیه میکند با مواد سالمه و ذیگه تراریخته نیست 🌹 @GMO_NO
صادق وبچه ها: سلام شکر قهوه ای بهتره یاشکر سرخ??ممنون منظورتون از پودر نبات چیه??بازم ممنون ✅☝️👇 نبات پودر شده شکر سرخ خواص درمانی داره ولی برای مصرف خانگی شکر قهوه ای بهتره @GMO_NO
#همبرگر مواد لازم: 🔸بلغور گندم: ۱لیوان 🔸گوشت گوسفند: ۲لیوان 🔸سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم 🔸پیاز: ۱عدد متوسط 🔸روغن ارده کنجد یا زیتون: به میزان لازم 🔸نمک دریا و فلفل:به میزان لازم 🔸ادویه کاری: به میزان لازم طرز تهیه: بلغور گندم را ۸ ساعت خیس کرده و ۳ بار آب آن را عوض کنید. گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید. روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید و یا بمدت ۱۰ دقیقه در فر کباب نمایید. 🍁خواص🍁 استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است. ✅جایگزین مناسبی بجای همبرگرهای صنعتی است. @GMO_NO
سیر #ترشی مواد لازم : 🔸سیر: یک كیلوگرم 🔸سركه طبیعی: حدود یک لیتر 🔸نمک دریا: ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه : بوته‌های سیر، در بهار تازه است و برای تهیه این ترشی مناسب می باشد. چندین لایه از پوست روی آن‌ها جدا كنید تا حبه ها مشخص شوند اما بوته‌ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت دیگر، بوته‌های سیر فقط باید یك لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود. در فصل های دیگر كه سیر خشك در دسترس می‌باشد به مدت یك روز آن را بخیسانید. سپس ریشه و پوسته‌های اضافی را بگیرید و آن را در صافی بریزید تا خشك شود. اگر بوته‌ها ناصاف و فرورفته باشند، بهتر است آن‌ها را حبه حبه كنید تا ناهمواری ها و دورریز آن‌ها گرفته شود، بدون آنكه پوستشان را كاملاً جدا كنید. سپس سیرها را به‌طور مرتب درون شیشه بچینید، نمك دریا به آن بیفزائید و سركه رویش بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. پس از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می‌رود و سر آن‌ها خالی می‌شود. مجدداً سركه اضافه كنید تا ظرف پر شود. ✅با گذشت زمان، رنگ سیر تغییر می‌كند و به سمت قهوه‌ای می‌گراید و پس از چندین سال، كاملاً سیاه و شیرین خواهد شد. @GMO_NO
لطفا اگر از دوستان کسی مسلط به زبان انگلیسی هست به پیوی بنده مراجعه کنید
مهدیه خدادوست: سلام و خسته نباشید سوالم اینه که موم های مصنوعی که برای عسل استفاده میکنن زنبور داران آیا خوردنشون برای سلامتی مضر هست؟؟ ✅☝️👇 چه موم مصنوعی باشه یا طبیعی خوردن موم خوب نیست چون هضمش بسیار سخته @GMO_NO
‍ طرز تهیه ✍روش تهیه سرکه: ♦️ ابتدا انگور را شسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود. ♦️سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید. نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید. ♦️در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید. ♦️ پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد. نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد). ♦️ روش دیگر این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه در روایات توصیه ‌شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است. ✨نکات تهیه سرکه خرما - برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید 💫نکات : 🔸1. سرکه خمر به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد. 🔸2. در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت). 🔸3. شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید. 🔸4. بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ... 🔸5. ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است. 🔸6. برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد! 🔸7. ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود. 🔸8. هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود. 🔸9. در طب سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد. ❌ سرکه شیمیایی و صنعتی موجود در بازار که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده به شدت خطرناک است و پرهیز شود. @GMO_NO
بهنام: سلام خسته نباشید.از یه جایی با سند ودلیل به شوهرم گفته بودن،تمام کارخانه های ژلاتین از یه سال پیش تو کشورمون بسته یاورشکست شدن وژلاتینا تماما وارداتی واز استخوان خوکه،ازطرفی دخترم خیلی پاستیل وژله دوست داره، و چون کوچیکه بادیدن تبلیغات تلویزیونی مدام ژله میخاد،ازاونجاییکه خیلی دوست دارم به حلال حرام خوراکیامون دقت کنم،ازتون میخام لطفا راهنمایی کنین.خیلی ممنون. 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: سلام بروی چشم 🌹 @GMO_NO
یه دسر خوشمزه شمالی های عزیز دارن به اسم مشکوفی👇👇👇👇 . قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود. حالا دسر شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید. می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، تزیین کنید‌. برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. http://eitaa.com/joinchat/3197698067Ccb7129e913
این یکی از بهترین جایگزین های ژله ☝️☝️☝️
یه خوراکی دیگه هم هست اونم با انجیر خشک درست میشه انجیر خشک رو بخرید و تا جایی که می تونید بکوبید تا بسیار خورد بشه هر چه ریز تر بهتر شب توش گلاب بریزید و درش رو ببندید تا صبح بمونه صبح که باز کنید یه ژله خوشمزه از انجیر درست شده که هم مقوی استخوان و مفاصله هم مقوی سیستم گوارشه هم رفع یبوست میکنه بچه ها هم قطعا دوست دارن خواهش میکنم 🙏🙏دسر هایی مثل یا رواز خونه زندگیتون حذف کنید @GMO_NO
اینم عکس آلو وخشکه و کشمش که اون هفته بعد از آموزشتون تو کانال درست کردم ممنون از کانال خوبتون
احسنت به شما بانوی عزیز 🌹☝️👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا