eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
27هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
2.1هزار ویدیو
105 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
سادات: ببخشید،گوجه فرنگی که انقدرمضره ویکی ازطعم ورنگ دهنده های اصلی غذاهای ماست،چه جایگزینی براش وجود داره؟ 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: سلام بهترین گزینه رب انار بعد .رب الو است @GMO_NO
سمانه: سلام خداقوت، یک ماهی میشه با کانال آشنا شدم،روغن بازاری رو کنارگذاشتم،روغن حیوانی،رب گوجه، رب آلو، آلوخشکه وپفک خانگی درست کردم، اما دختر3ساله ام رو همیشه نمیتونم متقاعد کنم از مغازه هر خوراکی رو برنداره😔😔😔 کره حیوانی رو اگر در یخچال نگه داری کنم کپک میزنه، از طرفی هم گفتین فریزکردن اصلاخوب نیست،،پس من چکار کنم؟ لطفا راهکار بدین. خیلی ممنون بابت تلاش و آگاهی دادن تون لطفا دستور درست کردن شیره انگور رو میزارین؟ به ازای چقدر آب انگور خاک سفید اضافه شود؟ ✅☝️👇 سلام .خدا قوت به شما کم کم براشون جا میفته و یاد می گیرن نگران نباشید روغن حیوانی رو در شیشه نگه دارید روش تهیه شیره انگور رو کاملا در کانال قرار دادیم @GMO_NO
منتظر المهدی (عج): سلام ببخشید مزاحم میشم غذاهای سرخ کردنی رو میشه با روغن محلی (زرد گاوی)سرخ کرد؟واین روغن و میشه بعد سرخ کردن ریخت تو ظرف و تو یخچال برای استفاده بعدی نگه داشت؟ ✅☝️👇 بله میشه سرخ کرد ولی فقط ذوغن ارده رو میشه بهد از استفاده دوباره استفاده کرد @GMO_NO
منتظرالمهدی: با سلام و عرض ادب خدمت ادمين محترم کانال ضمن عرض تشکر و خسته نباشید به شما و تمامی زحمت کشان در زمینه ی آگاهی دادن به مردم برای سلامتی جامعه یه سوال داشتم ؟ گوجه فرنگی که میگید ضرر داره اگه خودمون رب خونگی درس کنیم بازم ضرر داره ؟ در ضمن برای پخت رب گوجه از قدیم رسمه که گوجه رو بعد از خرد کردن ميزارن آفتاب تا به مرور له بشه که مسلما کپک میزنه ای خودش مضر نیست ؟ لطفا طرز تهیه روغن شحم گاوی رو توضیح بدید آیا همون روغن زرده ؟ روغن حیوانی چه فرقی با روغن دنبه داره ؟ اگه فرق داره کدومش بهتره ؟ ممنون میشم جواب بدید شرمنده خیلی پرحرفی کردم 🙈🙈 ✅☝️👇 سلام .در بحث رب گوجه ..بله اگر رب رو خودتون درست کنید بهتره اموزشش رو توی کانال قرار دادیم در بحث روغن هم روش تهیه روغن شحم رو در کانال قرار دادیم روغن زرد گاوی با شحم فرق داره @GMO_NO
A: سلام و عرض ادب ببخشید ممکنه شیره انگور،شیره توت و یا سه شیره خارج یخچال خراب بشه؟ سه شیره تازه خریدم بیشترش توته بیرون یخچال بوده یکم حس میکنم مزه تیز داره شرمنده برای سرخ کردن سبزی ک میخایم فریز کنیم چ روغنی مناسبتره؟؟؟ شیره رو حتما تو یخچال نگه دارید فریز کردن سبزی اصلا کار خوبی نیست سودای خون و بالا میبره و تمام مواد مفیدش از بین میره سبزی رو خشک کنید هم مواد مفیدش محفوظه هم ضرر نداره @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یاحبیب من لا حبیب له: سلام.وقتتون بخیر. ببخشید چطور شکر رنگی را تشخیص بدیم؟ واینکه ممنون میشم دستور پخت نان تست خانگی رو هم بذارید. خدا خودش زحماتتون رو به بهترین نحو براتون جبران کنه. ✅☝️👇 سلام .بابد اول از جای مطمئن تهیه کنید راه دوم اینکه مقداری شکر بریزید تو اب اگر سریع رنگ پس داد و سفید شد تقلبیه @GMO_NO
A.R: سلام 🌸 اگه ممکنه طرز تهیه ی بستنی طبیعی رو بذارید.🌸 تشکر🌸 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: 🌹 👇👇👇👇 @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
سلام روش ساخت بستنی خونگی .... جهت اطلاع اعضایی که نمیخوان بستنی از بیرون برای بچه ها تهیه کنند . من خودم قصد دارم از این به بعد بستنی را خودم برای بچم درست کنم تااز سالم بودنش خیالم راحت باشه . ارسالی یکی از اعضا ☝️☝️☝️ @GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف پیمانه شکر شیر نصف پیمانه  نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم گلاب سه قاشق غذاخوری پسته خرد شده مقدار لازم حدود دو ق غ . . اول نشاسته رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و ٭پودینگی٭ بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و کمی پودر پسته بپاشید تا به قالب بچسبه ، حالا خامه، نصف پیمانه شکر،گلاب ،پسته،زعفران و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه.. . حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه ،ونوش جان کنید ،این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید... . 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید این هم اموزش یه بستنی دیگه 🌹🌹🌹☝️☝️☝️ @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرخنده محمدیان: باسلام وعرض ادب ایام شهادت امام حسین (ع) ویارانش خدمت شما استاد عزیز ودوستان عضو کانال، تسلیت عرض میکنم، درجواب خانمی که گفته بودن کره حیوانی دریخچال کپک میزنه وماندگاریش کمه عرض کنم؛ اگر کره را داخل دوغ محلی دریخچال نگهداری کنید خیلی ماندگاریش زیاد میشه وفاسد نمیشه، دوغش باید بالای کره رابپوشاند. 🌿يا زهرا جاااانم 🌿: ممنون @GMO_NO
صادق وبچه ها: سلام ثعلبی که توبستنی میریزیم اشکال داره یانه??ممنون ⚫لبیک یا حسین ⚫: سلام خیر مانعی نداره از عطاری های معتبر تهیه کنید @GMO_NO
اامانت معصومه: ببخشید بیکربنات سدیم هم ضرر داره تو بعضی محصولات استفاده میشه ⚫لبیک یا حسین ⚫: سلام بله نگهدارنده ها همه مضر هستند و اثارشدن در دراز مدت مشخص میشه @GMO_NO
محمد: با سلام حدود یک سال میشه پنیر رو خودم درست میکنم وبرای درست کردنش از سرکه بازاری استفاده می کنم آیا ضرر داره ؟واینکه تخم مرغ هایی که ا بیرون تهیه میکنیم خیلی ضرر داره آخه اونایی که مرغ خونگی دارن به مرغاشون دونه مرغی بازاری میدن پس دیگه هیچ فرقی با تخم مرغ های بیرون ندارن ⚫☝️👇 خیلی خوبه که خودتون پنیر رو درست می کنید ولی حتما باید از سرکه طبیعی انگور باشه و در صورتی که از سرکه بازاری استفاده کنید مفید نخواهد بود تخم مرغ محلی به مراتب از تخم مرغ ماشینی بهتر است حتما حتما اگر تخم مرغ میل می کنید محلی باشه چون مرغ مادرمحلی گرمه به عکس ماشینی که سرد هست تخم مرغ هم به طبع اون کیفیت خواهد داشت به خلاف تخم مرغ ماشینی @GMO_NO
Zeynab Sabbaghi: سلام خسته نباشید سوالی داشتم ایا قره قوروت خوردنش مضره یا نه فوایدی داره ....چحوری می تونیم خودمون درست کنیم ✅☝️👇 قره قورت بشدت سرده و در مصرفش باید احتیاط کرد چون برای دسته سرد مزاجان اصلا مناسب نیست مضر هم هست @GMO_NO
فطرس: سلام خدا قوت .عزاداری هاتون قبول تو کانالتون اعضا مواد غذایی تهیه میکنن که تو فر وماکروفر یاروی فلز طبخ میشه اینا که مورد تایید طب اسلامی نیست درسته؟ ⚫لبیک یا حسین ⚫: سلام توی فر موردی نداره ولی تو ماکروفر بله فطرس: اخه میگن پخت غذا باحرارت خیلی بالا سراطانزاست ⚫لبیک یا حسین ⚫: بحث شیرینی است نه غذا ما توصیه می کنیم که غذا روی اجاق گاز و با شعله ملایم در ظرف مناسب پخت بشه و از اون طرف هم اشاره می کنیم مصرف شیرینی زیاد نباشه چون کبد رو کثیف و درکیر میکنه اما وقتی مردم رو از خیلی موارد منع می کنیم باید جایگزین بدیم ب ای شروع این جایگزین ها مناسب هستند @GMO_NO
Basira: سلام مجدد اینکه تو کانال فرمودین ماکارونی خون رو به شدت کثیف می‌کنه دلیلش چی هست ؟؟؟ ⚫لبیک یا حسین ⚫: چون هضمش سنگینه و سخته یه امتحان ساده شما اگر غذاهای دیگه رو بخورید و بعد بخواید استفراغ کنید مثلا بعد یک ساعت خیلی راحت استفراغ نی کنید ِولی بر عکس ماکارونی اگر شما میل کردید و خواستید استفراغ کنید امکان نداره موفق بشید چون بشدت سنگینه و هضم رو برای مدت طولانی مختل میکنه پس تولید خون کثیف میکنه و عوارض. زیادی داره @GMO_NO
فرزانه غبیشاوی: باسلام خدمت شما وتشکر از کانال خوبتون،اینم رب گوجه ورب الو وپودر سیر ولیمو عمانی وکشمش و الو خشک ولواشک الو وهلو که با استفاده از دستورات تو کانال تهیه کردم یه هفته بیشتر وقتم رو نگرفت ولی حسابی سرگرم بودم بازم ازتون ممنونم ⚫لبیک یا حسین ⚫: 🌹احسنت به شما @GMO_NO
آموزش بــه ازاے هر یــڪ پــیــمــانــه بــرنــج هفــت تــا هشــت پــیــمــانــه آب و دو پـیـمــانــه شڪر میـریزیم برنج رو با آب گرم خیس میکنیم بادام رو هم با آب داغ خیس میدیم بادام رو خلال میکنیم و زعفرونتو دم میکنیم برنج رو تو قابلمه می ریزیم آبکش شده هفت برابر برنجمون آب می ریزیم تا وقتی که جوش بیاد زیرشو کم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا سرنیاد و تا وقتی که دون های برنج باز شه هم نمیزنیم اصلا شکرقهو6 ای و بهش اضافه میکنیم البته خود شکر باعث میشه شله زردتون یکم آب بندازه که باز باید بزاری کمی بجوشه و غلیظ،تر شه بعد یه ذره کره بهش میزنیم روی طعمش تاثیر داره بــه ازاے هر یــڪ پــیــمــانــه بــرنــج هفــت تــا هشــت پــیــمــانــه آب و دو پـیـمــانــه شڪر قهوه ای میـریزیم برنج رو با آب گرم خیس میکنیم بادام رو هم با آب داغ خیس میدیم بادام رو خلال میکنیم و زعفرونتو دم میکنیم برنج رو تو قابلمه می ریزیم آبکش شده هفت برابر برنجمون آب می ریزیم تا وقتی که جوش بیاد زیرشو کم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا سرنیاد و تا وقتی که دون های برنج باز شه هم نمیزنیم اصلا شکرقهوه ای و بهش اضافه میکنیم البته خود شکر باعث میشه شله زردتون یکم آب بندازه که باز باید بزاری کمی بجوشه و غلیظ،تر شه بعد یه ذره کره بهش میزنیم روی طعمش تاثیر داره کمی هم گلاب اضافه میکنیم نوبت به اضافه کردن زعفران رسیده در آخر هم خلال بادام میریزی تو ظرف مورد نظرت تا سرد شه و با دارچین یا هر چیزی دوست داشتی تزیین کنی کمی هم گلاب( من یه قاشق غذا خوری سر خالی زدم) اضافه میکنیم نوبت به اضافه کردن زعفران رسیده در آخر هم خلال بادام میریزی تو ظرف مورد نظرت تا سرد شه و با دارچین یا هر چیزی دوست داشتی تزیین کنی.. این روزا نذری درست کردین بنده حقیرم دعا بفرمایید @GMO_NO
به مواد لازم: 🔸گوشت گوسفندي: نيم كيلو 🔸به: يك كيلو 🔸پياز سرخ كرده: ۴ قاشق سوپ خوري 🔸روغن زیتون یا ارده كنجد: ۱۰۰ گرم 🔸آبليمو طبیعی: نصف استكان 🔸 شکرسرخ: ۱تا۲ قاشق سوپ خوري 🔸زعفران ساييده: به مقدار كم 🔸نمك دریا و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت را تكه تكه مي كنيم و مي شوييم و با پياز سرخ كرده كمي سرخ مي كنيم و ۲تا۳ ليوان آب داخل آن مي ريزيم و مي گذاريم گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزد . پوست به را مي كنيم و چهار قاچ مي نماييم و تخم آن را مي گيريم و خرد مي نماييم و با روغن كمي سرخ مي‌كنيم و داخل گوشت مي ريزيم سپس شکر سرخ و آبليمو و نمك دریا و زعفران را اضافه مي كنيم و مي گذاريم خورش آهسته بجوشد و گوشت و به كاملاً بپزد ولي نبايد زياد له شود. @GMO_NO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا