درباره برنج ایرانی توضیح بفرمایید ایا طارم مولایی در بازار فروش می رود؟
با توجه به اینکه در اخبار نشان داد بازرسان چندین تن برنج قاطی خارجی و شمالی در بازار کشف کردند
پرفسور کرمی در جواب گفتن که برنج تراریخته نداریم الحمدلله
سال 94 کشت یک نوع برنج به نام مولایی که تراریخته بود متوقف شد
و فعلا تو کشور ما برنج تراریخته کشت نداریم
اما درباره برنج خارجی نمیشه گفت که تراریخته هستند یانه
@GMO_NO
آیا برنج هندی دانه بلند و دانه کوتاه تراریخته ست ؟
🎙 پروفسور کرمی 👇👇👇
گفتند که صد درصد نمیشه گفت چون ازمایش گردن این برنج ها هزینه برِ و دولت همکاری نمیکنه و هزینه نمیده
پس باید احتیاط کرد
@GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
حکیم خیراندیش : امروزه اکثر افراد در زندگی خود ، بدبین و تندخو و افسرده شده و یا درنهایت
دوستان ببخشید طولانی هست ولی ارزش خوندن داره🌸🍃🌸
🔰مهدي حسن قمي از كوچك ترين #دوستان ابراهيم مي گفت:
🌷يادم هست ابراهيم به #ساندويچ_الويه علاقه داشت. اما هر جايي براي ساندويچ نمي رفت.
🌷يك ساندويچ فروشي در١٧ شهريور بود كه به فروشنده اش آقاشيخ مي گفتند. يعني آدم #موجه و مسجدي بود.
ابراهيم هميشه پيش او مي رفت. حساب دفتري پيش او داشت.
🌷مي دانست توي الويه؛ كالباس نمي ريزد وفقط از #مرغ استفاده مي كند. ابراهيم سوسيس و همبرگر و ...هرگز استفاده نمي كرد.
اينگونه به ما درس #تربيتي مي داد كه هرچيزي نخوريم و هرجايي براي غذا نرويم.
🌷مي دانست كه اين فروشنده به حلال و حرام خيلي دقت دارد، براي همين آنجا مي رفت. چرا كه #قرآن دستور مي دهد:
انسان به غذايي كه ميخورد توجه داشته باشد.
كتاب سلام بر ابراهيم ٢
#شهید_ابراهیم_هادی🌷
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
خیلی از دوستان راجع به نشاسته اصلاح شده که روی برچسپ مواد زده شده سوال کردند و خواستند بدونن که ایا این تراریخته است یا نه
جواب اینه که نه خیر نشاسته اصلاح شده تراریخته نیست
در صورتی محصولی تراریخته است که روش زده باشه👇
اصلاح ژنتیک شده
تغییر ژنتیک یافته
تراریخته
علامت اختصاذیGMO
و البته اگر محصولی روش از سویا .ذرت .کلزا و کانولا نوشته شده بود اجتیاط بهتره
نه اینکه حتما تراریخته است
@GMO_NO
طرز تهیه ماست محلی 😋👇
این هم برای خانم های عزیزی که دیگه نمی خوان ماست کارخانه ای بی خاصیت بخرن
اول اینکه باید شیر محلی تهیه کنید و کمی هم ماست محلی داشته باشید
برای هر کیلو شیر محلی یک قاشق غذاخوری ماست لازم داریم
چاشنی ها هم نمک و پودر سیر
شیر محلی رو بزارید تا بجوشه و از زمان جوشیدن حدود یه ربع بگزره
و بعد خاموش کنید و اجازه بدید ولرم بشه
ولرم شدن به حدی که انگشت و نسوزه
بعد ماست و اضافه می کنید و نمک هم به مقدار لازم .اگه دوست داشتید ماستتون طعم دار بشه پودر سیر یا موسیر بزنید و چند بار با فاصله دو قابلمه رو بزارید و شیر محتوی این مواد و از این قابلمه به اون یکی قابلمه بریزید تا خوب ماست به خورد شیر بره
و بعد در ظرف رو ببندید و اون و بزارید لای یه پتوی مسافرتی و اجازه بدید سه تا چهار ساعت بمونه
بعد چهار ساعت ظرف و بردارید و توی یخچال بزارید
ماست درجه یک شما اماده است
نوش جان 🌸🍃🌸
@GMO_NO
طرح شکایت یا ارسال گزارشات مردمی در باره تخلفات کارخانه ها تقلب عدمنصب برچسب گران فروشی و هر نوع دیگر در سامانه تعزیرات حکومتی قوه قضائیه در این سایت http://tazirat135.ir/
یا تماس با شماره ۱۳۵
@GMO_NO
لطفا به این سایت مراجعه کنید و درباره تراریخته از کارخانه ها شگایت کنید 🌸
چند تا از تصاویر کانال و که تراریخته هستند دانلود کنید که در قسمت فایل ها
قرار بدید
ان شا الله اگر عمری بود امشب طرز تهیه
پنیر محلی خوشمزه رو هم تو کانال قرار خواهیم داد 🌸🍃🌸
@GMO_NO
اگر با ما بمونید و ان شا الله کانال و به دوستان معرفی کنید
اموزش های سنتی زیادی خواهیم داشت
که هم بصرفه خواهد بود و هم
شما رو از این مواد مضر بینیاز خواهد کرد
و سلامتی شما تضمین خواهد شد ان شا الله
@GMO_NO
مرجع تخصصی طب سنتی
باعث خوشحالی ماست 🍃🌸🍃
^ لیست غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
بدن هر کسی وبا دریافت یکسری غذاها واکنش مخصوصی را از خود نشان میدهد. مثلا شنیدهاید که میگویند فلان کس با خوردن یک خیار سردیاش میکند و دیگری با مصرف یک مویز گرمیاش میکند. این همان ارتباط میان نوع غذاها با ماهیت مزاج ماست که اگر رعایت نشود اثرات ناگوار گرمی و سردی در غالب علائم بیماری بروز میکند.ما در این بخش لیستی از غذاهای سردمزاج و گرم مزاج را برای شما قرار داده ایم.
1- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معندل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلا پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : گرم
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدال
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- رامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس کالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریانی : گرم
۶۳- همبر گر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادنجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد(اگر ارگانیک نباشه ایجاد یبدست میکنه)
۷۳- لازانیا : سرد(باعث سردی معده میشه پرهیز بشه)
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادنجان : گرم
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی : سرد
۸۲- جغوربغور : معتدل
۸۳- بافلا قاتق : سرد
۸۴- حلوا : گرم
۸۵- خرمالو : گرما
۸۶- لبو : گرم
۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم
۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد
۹۰- فالوده : سرد
۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد
۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد
۹۳- نوشابه های گازدار : سرد
۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد
۹۵- سوهان : گرم
۹۶- ارده باشیره انگور : گرم
۹۷- ارده با عسل : گرم
۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم
۹۹- فسنجان بادام : گرم
۱۰۰- خورش به : گرم
۱۰۱- قلیه ماهی : گرم
۱۰۲- خوراک قارچ : سرد
۱۰۳- رنگیینک : گرم
۱۰۴- زیره پلو : معتدل
۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد
۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک
۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک
۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم
۱۰۹- ژله : سرد(و سردیش خیلی زیاده و معده رو نابود میکنه)
۱۱۰- نسکافه : سرد
۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم.
۱۱۲- باقلوا : گرم
۱۱۳- گز : گرم
۱۱۴- قطاب : گرم
۱۱۵- نان شیرمال : معتدل
@GMO_NO