خیلی از ما میپرسند که ظروف گرانیتی خوبن یانه؟؟
عزیزان .چیزی به ظروف گرانیتی وجود نداره
ظروف گرانیتی همون تفلنه ..فقط چون روکشش شبیه سنگ گرانیته
بهش میگن ظروف گرانیتی
@GMO_NO
معایب استفاده از قابلمه آلومینیوم یا(روحی)
شاید با خودتان فکر کنید که ظاهر کلی آلومینیوم و روی مانند هم است پس حتما خصوصیت آنها هم شبیه به هم است. ولی متاسفانه به این شکل نیست. در واقع با این همه ضرر که برای ظروف آلومینیوم شناخته شده است، معلوم نیست که چرا همچنان در کارگاه ها این ظروف ساخته و تولید می شوند و همچنان متقاضی خرید برای آلومینیوم وجود دارد!
این مضرات برای سلامتی درباره آلومینیوم به حدی زیاد است که سازمان بهداشت کشور اعلام کرد که حتی رستوران ها و فست فودها نباید هیچ غذایی را حتی در ظروف آلومینیوم یا ورقههای آلومینیوم سرو کنند. ولی همچنان قابلمه های آلومینیوم را این طرف و آن طرف بازار میبینیم.
خواص ظروف برنجی
این ظروف در ازبین بردن بیماری های گوارشی و پوستی تاثیر زیادی دارد
دارای خاصیت ضد میکروبی میباشد
فرماندهی درست سلولهای مغز را سبب میشود
همچنین میدانید که کمبود روی و مس در بدن سبب مشکلات زیادی میشود با توجه به این نکته که برنج آلیاژی از مس و روی است استفاده از این آلیاژ سبب جلو گیری از بروز بسیاری از بیماری ها میشود
برخی از این بیماری ها:
- زخم های متعددی در پوست به وجود میاید
- زخم های ایجاد شده در پوست با تاخیر بهبود پیدا میکنند
- سبب کاهش اشتها میشود
- در حس چشایی و بویایی اختلال به وجود میاید
- در هنگام تاریکی و شب فرد دچار اختلال دید میشود
- سبب تورم قرنیه میشود
تمام بیماری ها در یک شخص ممکن است ظهور پیدا نکند و بستگی به میزان کمبود مس در بدن او دارد.با مصرف ظروف برنجی به راحتی میتوان از بروز این ها جلوگیری کرد.
قاشق برنجی
داری عمر طولانی تری نسبت به بقیه قاشق ها هستند
مقدار اکسید شدن فلز در قاشق هایی با این جنس بسیار کمتر است و به ندرت در این نوع قاشق زنگار ایجاد میشود.
کتری برنجی
جوشاندن و مصرف آب در کتری های برنجی سبب جبران کمبود مس و روی در بدن میشود زیرا برنج آلیاژی از این دو فلز است.
@GMO_NO
واقعیت این است که اجدادمان از منافع بیشمار نوشیدن آب از ظروف مسی گفته اند. وقتی که آب را در ظرف مسی میریزید، با یونهای مثبت شارژ میشود. آب باید حداقل به مدت ۸ ساعت قبل از مصرف در ظرف مسی نگهداری شود تا خواص مس را جذب کند.
با توجه به این که ظرف مسی سرشار از الکترولیتهاست، آب در ظرف مسی گندیده و متعفن نمیشود و این ویژگی باعث میشود که بتوان آب را برای چند ساعت استفاده کرد.
سایت دکتر روازاده
@GMO_NO
..خواص عسل
✅عسل 🍯 مایعی شیرین، گرانرو، محلول در آب و بسیار غلیظ است که زنبورعسل آن را از شهد گلها تولید میکند. عسل در واقع مادهای شامل ترشحات زنبور عسل است که بر اثر استفاده از شهد انواع گلها و تغییرات آن در بدن زنبور ایجاد میشود.
✅بهترین نوع عسل از دیدگاه طب سنتی، عسلی سرخ رنگ، شفاف، غلیظ، خوشبو و خوش طعم است که وقتی آن را با انگشت برمی دارید، تار ببندد.
✅در طب سنتی، اعتقاد بر این است که مصرف عسل می تواند رطوبت ها را از عمق بدن دفع کند. ضمن اینکه این خوراکی بسیار مغذی برای درمان و پیشگیری از انسداد عروق، سنگ های کلیه و کیسه صفرا و همچنین بیماری های مربوط به مجاری ادراری هم بسیار مفید است.
✅شست وشوی دهان با آب و عسل را راهی برای رفع زخم های دهانی عنوان کرده اند به خصوص برای کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند
📜منابع ..خبرگزاری تسنیم
✅ادامه دارد ..👈
ان شا الله بتونیم به هم وطنانمون خدمتی بکنیم
اگر از دوستان کسی دوست داره خیر باشه لطفا به ادمین پیام بده
مرضیه:
سلام ممنون برای این همه اطلاع رسانی
درمورد شوینده های قدیمی
مادر بزرگم از خاکستر چوب برای ظروف استفاده میکردند
من هم همین کارو میکنم از وایتکس خیلی بهتره😍
فکر کنم برای سرویس بهداشتی وسینک ظرفشویی هم استفاده بشه کلا یه جایگزین عالی برای وایتکسه👌
💚سید💚:
ممنون 🌹
@GMO_NO
💚سید💚:
🌹🌹🌹🌹
آریـAVAــن:
سلام صبح بخیر ،در مورد شستشو ظروف یادمه مرحوم پدر بزرگم اصلا اجازه نمی داد ما ظرف بشوییم چون مایع ظرفشویی استفاده میکردیم خودش ظرف ها را با خاکستر نرم میشست خیلی هم تمیز میشد مخصوصا ظروف روحی( ظروفشون قدیمی و اصل بودن)
@GMO_NO
دوستان از ما درخواست میکنند که زودتر بنر های اماده شده رو توی کانال قرار بدیم
راستش چون بنر های ما غالبا پرده برداری از مسائلی هست که در جامعه دیده نمیشه
مجبوریم با احتیاط و با فاصله وارد فضای مجازی کنیم
ان شا الله در اولین فرصت بنر #کامبوجا
#کینوا
#سونوگرافی
#ژلاتین_خوکی
وبحث بسیار جالب
غذای حیوانات مثل مرغ رو در کانال قرار میدیم