eitaa logo
مرجع تخصصی طب سنتی
25.7هزار دنبال‌کننده
35.2هزار عکس
2.4هزار ویدیو
108 فایل
بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ 🌿🍎مرجع تخصصی طب سنتی ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ به فرشگاهمون هم سر بزنید😍👇‌ https://eitaa.com/joinchat/1982595119Cdf2e555301 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ تبلیغات: eitaa.com/joinchat/4156162063Cb933bce735
مشاهده در ایتا
دانلود
ما تاکید فراوان داریم که بنرهایی که در کانال تهیه میشه رو حتما مطالعه بفرمائید 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 1⃣⚜ ؟ ✅ با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود در طول این فرآیند، یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق این قارچ می توان دوباره و چندباره جدید تهیه کرد به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “ ” هم گفته میشود ✅ و برای فعال موندن و انجام احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است) ✅ بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد ✅. همچنین چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود ✅ بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید ✅ مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند 👇 گرفتگی یا درد عضلات اسهال خستگی شدید سر درد گرفتگی سینوسی تب 📜منابع.yjc 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌼🍃🍃🌼🍃🍃🌼🍃🍃🌼 3⃣⚜ ؟ ✅ با افزودن گونه خاصی از ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “ ” هم گفته میشود ✅ و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است) ✅ بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد 📜منابع.yjc 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌷🌷🌷✨✨🌷🌷🌷 2⃣⚜ ؟ ✅. استفاده از چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود ✅استفاده از بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید ✅نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند 👇 گرفتگی یا درد عضلات اسهال خستگی شدید سر درد گرفتگی سینوسی تب 📜منابع.yjc 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
سلام دوستان خوب و همراهان عزیز کانال لطفا در نظر سنجی مربوط به کانال شرکت کنید ممنونم 👇👇👇 https://EitaaBot.ir/poll/ljgb
درود بر شما 🌺🙏🌺 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🙏🌺🙏 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🙏🌺🙏 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زینب: سلام شما که میگید شیر پاستوریزه ضرر داره نبایدخورد میشه بفرمایید به بچه ها وحتی خودمون باید به جاش چی بخوریم اگه پاستوریزه شیر بده پس شیر محلی که بدتر چون اصلا پاستوریزه نیست وفکرنکنم با جوشاندن تنها هم مشکلش رفع بشه خداییش یه جواب درست حسابی بدید اگه فکرمیکنید نباید مصرف بشه تا ازچرخه غذاییمون کلا حذفش کنیم یه سوال دیگه پس فرآورده های شیر هم باید مضر باشه مثل خامه کره و... پس لطف کنید حالا که دارید آگاه میکنید بگید چی کارکنیم ⚫سید⚫: سلام علیکم ببخشید حجم سوالات بسیار زیاده در مورد شیر که از نظر طب فقط شیر محلی تاییده و قابلیت استفاده رو داره چرا؟؟؟ چون ما در تغذیه اول مزاج مواد و در نظر می گیریم شیر خواص بسیارررر زیادی داره چون مزاجش گرم و تره هر چیزی که گرم و تره خونسازه و خونسازی ماده مهم ترین نکته است شیر محلی هیچ ماده مضری نداره بشرط اینکه از جای مطمئن تهیه بشه و با یک ربع بیست دقیقه جوشیدن و به درجه حرارت خاص رسیدن قابلیت استفاده رو داره در حالی که شیر پاستوریزه اولا معلوم نیست از چی تشکیل شده مزاجش بسیار سرده چون تمام چربی ها و مواد مفیدش گرفته شده مواد افزودنی داره که خودش باعث میشه سیستم گوارش بعد مدتی دچار مشکل بشه و مهم تر از همه سردی شیر پاستوریزه استخوان رو نابود میکنه چه بسا که حتی مصرف زیادش باعث ایجاد ام اس هم بشه ما تاکید زیاد داریم به مصرف شیر محلی همراه با عسل یا خرما البته از جای مطمئن تهیه بشه در بحث خامه و پنیر هم اموزشش رو قرار دادیم تو کانال که بتونید راحت تهیه کنید و با خیال راحت استفاده کنید و مطمئن باشید شیر محلی خوب یک غذای کامل که هم خاصیت غذائی داره هم خاصیت داروئی بهترین ماده برای درمان یبویت و مشکلات گوارشی است امحا و اعشا سیستم گوارش رو نرم میکنه و یک خونساز حرفه ای است بشرط اینکه از جای مطمئن تهیه بشه چربی خوبی داشته باشه و همراه با عسل یا خرما میل بشه مصرف شیر با عسل و سویق ها بسیار مفیده و خیلی از بیماری ها رو رفع میکنه 🚫👉 @GMO_NO 👈🚫