🌼🍃🍃🌼🍃🍃🌼🍃🍃🌼
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
3⃣⚜ #کامبوجاچیست؟
✅ #نوشیدنی_کامبوچا با افزودن گونه خاصی از #باکتری_های_پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود
در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن #قارچ_کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد
به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “ #چای_قارچی” هم گفته میشود
✅ #قارچ_کامبوجا و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام #تخمیر مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است)
✅ #مصرف_کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد
📜منابع.yjc
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌷🌷🌷✨✨🌷🌷🌷
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
2⃣⚜ #کامبوجاچیست؟
✅. استفاده از #کامبوجا چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود
✅استفاده از #نوشیدنی_کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید
✅نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند
#عوارض_جانبی👇
گرفتگی یا درد عضلات
اسهال
خستگی شدید
سر درد
گرفتگی سینوسی
تب
📜منابع.yjc
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
سلام دوستان خوب و همراهان عزیز کانال
لطفا در نظر سنجی مربوط به کانال شرکت کنید ممنونم 👇👇👇
https://EitaaBot.ir/poll/ljgb
زینب:
سلام شما که میگید شیر پاستوریزه ضرر داره نبایدخورد میشه بفرمایید به بچه ها وحتی خودمون باید به جاش چی بخوریم اگه پاستوریزه شیر بده پس شیر محلی که بدتر چون اصلا پاستوریزه نیست وفکرنکنم با جوشاندن تنها هم مشکلش رفع بشه خداییش یه جواب درست حسابی بدید اگه فکرمیکنید نباید مصرف بشه تا ازچرخه غذاییمون کلا حذفش کنیم
یه سوال دیگه پس فرآورده های شیر هم باید مضر باشه مثل خامه کره و... پس لطف کنید حالا که دارید آگاه میکنید بگید چی کارکنیم
⚫سید⚫:
سلام علیکم ببخشید حجم سوالات بسیار زیاده
در مورد شیر که از نظر طب فقط شیر محلی تاییده و قابلیت استفاده رو داره
چرا؟؟؟
چون ما در تغذیه اول مزاج مواد و در نظر می گیریم
شیر خواص بسیارررر زیادی داره چون مزاجش گرم و تره
هر چیزی که گرم و تره خونسازه
و خونسازی ماده مهم ترین نکته است
شیر محلی هیچ ماده مضری نداره بشرط اینکه از جای مطمئن تهیه بشه و با یک ربع بیست دقیقه
جوشیدن و به درجه حرارت خاص رسیدن قابلیت استفاده رو داره
در حالی که شیر پاستوریزه اولا معلوم نیست از چی تشکیل شده
مزاجش بسیار سرده چون تمام چربی ها و مواد مفیدش گرفته شده
مواد افزودنی داره که خودش باعث میشه سیستم گوارش بعد مدتی دچار مشکل بشه
و مهم تر از همه سردی شیر پاستوریزه استخوان رو نابود میکنه
چه بسا که حتی مصرف زیادش باعث ایجاد ام اس هم بشه
ما تاکید زیاد داریم به مصرف شیر محلی همراه با عسل یا خرما
البته از جای مطمئن تهیه بشه
در بحث خامه و پنیر هم اموزشش رو قرار دادیم تو کانال که بتونید راحت تهیه کنید و با خیال راحت استفاده کنید
و مطمئن باشید شیر محلی خوب یک غذای کامل که هم خاصیت غذائی داره هم خاصیت داروئی
بهترین ماده برای درمان یبویت و مشکلات گوارشی است
امحا و اعشا سیستم گوارش رو نرم میکنه
و یک خونساز حرفه ای است
بشرط اینکه از جای مطمئن تهیه بشه
چربی خوبی داشته باشه و همراه با عسل یا خرما میل بشه
مصرف شیر با عسل و سویق ها بسیار مفیده و خیلی از بیماری ها رو رفع میکنه
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
22.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رونمایی از دو رقم #برنج_اصلاح_شده_آنام_وتیسا در رشت.
محققان مؤسسه تحقیقات برنج از دو رقم به نام های " آنام و تیسا " در رشت رونمایی کردند.
وقتی ما ارقام پر محصول و عالی برنج را داریم چه نیازی بود یکنفر ۲۵ سال پیش #برنج_طارم_مولایی را در فیلیپین آن هم با بودجه بنیاد صهیونیستی راکفلر تراریخته کند و به ایران بیاورد و پنهانی بکارد؟
این #نفوذی ها چه ماموریتی داشتند؟
که الان در جهاد کشاورزی، محیط زیست و وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و دولت نفوذ دارند ؟
چرا بجای حمایت از ارقام داخلی پر محصول و خوب برنج باید برنج ما را تراریخته کنند.
چرا قوه قضائیه با اینها برخورد نمی کند؟
چرا سازمان محیط زیست شده لانه اینها؟
ای دولت، ای مجلس، ای قضات به داد کشور برسید؟
نگذارید ایران را #تراریخته کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#از_تراریخته_ها_چه_می_دانیم؟؟؟
#قسمت_1⃣
#تراریخته(دستکاری ژنتیکی شده) یعنیچه⁉️
🔻وقتی یک قطعه از «دی انای» یک جاندار یا یک ژن کامل از یک جاندار را جدا سازی نموده و به درون مجموعه ژن ها(ژنوم) یک موجود دیگر وارد کنیم، موجود جدید، موجود تراریخته ( #دستکاری_ژنتیکی_شده) نام میگیرد.
به طور خلاصه به تراریختهها #GMO هم گفته میشود.
آیا اطلاعات بشر از #ژنوم خود و موجودات زنده دیگر همچون گیاهان کامل است⁉️
🔻مطابق آخرین آمار در هرسلول انسان چیزی در حدود 19هزار تا 20 هزار ژن شناسایی شده است (تردید درباره 1000 ژن کم نیست) که فقط یک و نیم درصد کل DNA انسان را تشکیل میدهند
🔻همین طور ژنوم انسان از حدود 6 میلیاردجفت نوکلئوتید ساخته شده است که درباره عملکرد بیش از 98 درصد ژنوم انسان هنوز اطلاعاتی بدست نیامده است.
🔻تاکنون درباره عملکرد و وظایف بیش از 90 درصد ژنوم بسیاری از گیاهان و موجودات دیگر نیز با میلیونها نوکلئوتید ابهام وجود دارد و هیچ کس عملکرد آنها را هنوز نمیداند
❔حال آیا درست است در چیزی که شناخت کافی از آن نداریم و با مرگ و حیات و سلامتی موجودات در ارتباط است، آن هم در مقیاس وسیع دستکاری کنیم و یک ژن را در میان چندین جزء ناشناخته (به لحاظ عملکردی) وارد نماییم که نمیدانیم واکنش آنها نسبت به هم چه خواهد بود🤔🤔
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫