🥀✨🥀✨🥀✨🥀
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#روغن_شحم_گاو ( #پی_گاو).
#شحم_گاو به چربی اطراف #قلوه_گاه_گاو اطلاق میگردد.
🔹روش اول:
شحم گاو را چرخ کرده و در یک ظرف قرار داده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
به مرور زمان، هرچه روغن از آن خارج شد به ظرف دیگری منتقل کنید.
✅ #این_روغن_نباید_حرارت_زیاد ببیند؛ فلذا اگر منتظر بمانید تا تمام روغن آن خارج شود و پس از آن روغن را جدا کنید، میماسد و قابل خوردن نیست.
✅ #برای_گرفتن_بوی_بد_آن، میتوان به آن پیاز، هل، دارچین، ماست اضافه کرد.
✅ #کف_گیری_روغن:بعد از جدا شدن روغن و صاف کردن.مجددا روغن را با شعله سوزنی حرارت داده، روی روغن پرده نازکی قرار میگیرد آن را باید از روغن جدا کنید و بردارید. اگر عمل کف گیری انجام نشود روغن در دهان و یا روی غذا دچار ماسیدگی می شود
🔹روش دوم:
ائمه روش خاصی ذکر میکنند و آن رختن قلوه پی در ظرفی مانند زود پز است. بعد چهار پنج سنگ روی آتش قرار دهید تا کاملا داغ بشود و آنها را در ظرف قلوه پی بیندازید و آن را شدید تکان دهید تا پیها آب بشوند. سپس صبر کنید و درب ظرف برندارید تا بخار آن خارج نشود. این بهترین روش تهیه روغن گاو است .
درزمان ائمه آتش بود با اینحال نفرمودند تنها آب کنید بلکه روش مخصوص ذکر کردند بنابراین شاید برخی فوائد مانند درمان اسهال بودن آن مترتب بر این روش خاص باشد.
🔹روش سوم:
بعد از شستن به صورت تکه های کوچک بریده و داخل محلول آب و دو قاشق غذاخوری نمک دریا به مدت ۲۴ ساعت خوابانده سپس آن را از نمک پاک کنید و داخل قابلمه بریزید تا آب بشود همزمان به آن مقداری دو ليوان دوغ - چندعددچوب دارچين - ۱۴عددهل - و چند عدد میخک اضافه کنید و بگذاريد با شعله كم آب بشود و بعد از آب شدن از صافی رد کنید.
🔹روش چهارم:
اول با کنجد و پیاز و سرکه و زردچوبه کامل آبش میکنید.
بعد که کامل آب شد دوباره کل روغن را بریزید داخل ماهیتابه و نیم کیلو پیاز خرد شده داخلش سرخ وصاف کنید(از کانال طب اسلامی)
🍁 #خواص🍁
رشد و تقویت کننده عضلات بدن
تقویت کننده سیستم دفاعی بدن
افزایش رشد و تقویت استخوان
کاهنده فشار خون
بازگشایی عروق و رگ های بسته بدن
آب کننده چربی های زیر شکم و چربی های اضافی بدن
انرژی زا
#دفع_سموم_بدن
✅این روغن #دارو و #درمان عمومی بیماریها و نوعی #پیشگیری است (به اندازه ای که وارد بدن می شود به همان اندازه بیماری (چربی مضر) از بدن خارج می شود).
✅روغن شحم گاو را میتوانید در تمامی مصارف روزانه به کار ببرید و محدودیتی ندارد مانند: سرخ کردنی ها، انواع خورشت، انواع پلو و...
✅این روغن مانند روغن های صنعتی، در بدن حالت چسبندگی ندارد و در رگ ها و زیر پوست نمی بندد، بلکه روغن های قبلی را که در بدن شما انباشته شده اند را در خود حل کرده و به مرور زمان محو مکند.
✅بهتر است در یخچال نگهداری شود.
✅برای افراد مسن توصیه نمیشود.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
صحبت های بسیار زیبای یوسف تیموری درباره شهدای مدافع حرم
خواب عجیبی که از محمد رضا گلزار یکی از مدافعین حرم دید✅
ابراز ارادت لعیا زنگنه نسبت به مقام معظم رهبری👍👍
سوتی دوتا از بازیگران معروف روی لایو شبانه شون
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
اخبار داغ و انتقاد تند ما به هنرمندان 👆
#از_خبر_داغ امروز جا نمانید📣📣📣🔴
تا چند لحظه دیگه میزنم
ما تاکید فراوان داریم که بنرهایی که در کانال تهیه میشه رو حتما مطالعه بفرمائید
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
1⃣⚜ #کامبوجاچیست؟
✅ #نوشیدنی_کامبوچا با افزودن گونه خاصی از باکتری های پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود
در طول این فرآیند، #باکتری_و_مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن قارچ کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق #تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره #نوشیدنی_کامبوجا جدید تهیه کرد
به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “ #چای_قارچی” هم گفته میشود
✅ #قارچ_کامبوجا و #باکتری_های_پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام #تخمیر_مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است)
✅ #مصرف_کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد
✅. همچنین #استفاده_ازکامبوجا چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود
✅ #استفاده_ازنوشیدنی_کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید
✅ #نوشیدنی_کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند
#عوارض_جانبی👇
گرفتگی یا درد عضلات
اسهال
خستگی شدید
سر درد
گرفتگی سینوسی
تب
📜منابع.yjc
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌼🍃🍃🌼🍃🍃🌼🍃🍃🌼
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
3⃣⚜ #کامبوجاچیست؟
✅ #نوشیدنی_کامبوچا با افزودن گونه خاصی از #باکتری_های_پروبیوتیک ، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و طی مدت یک هفته یا بیشتر و تحت فرایندی تخمیری تهیه می شود
در طول این فرآیند، باکتری و مخمر یک لایه قارچ مانند روی سطح مایع ایجاد می کند که به آن #قارچ_کامبوجا (SCOBY) گفته میشود و از طریق تکثیر این قارچ می توان دوباره و چندباره نوشیدنی کامبوجا جدید تهیه کرد
به همین دلیل است که به نوشیدنی کامبوجا “ #چای_قارچی” هم گفته میشود
✅ #قارچ_کامبوجا و باکتری های پروبیوتیک برای فعال موندن و انجام #تخمیر مناسب احتیاج به مقدار قابل توجهی شکر سفید دارند (علاوه بر مضرات و سردی قارچ سردی و عوارض شکر سفید هم نکته مهم موضوع است)
✅ #مصرف_کامبوجا بدلیل خاصیت اسیدی و گازدار بودن آن میتواند باعث التهاب و معده درد و نفخ بشه و تاثیرات نامطلوبی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد
📜منابع.yjc
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌷🌷🌷✨✨🌷🌷🌷
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
2⃣⚜ #کامبوجاچیست؟
✅. استفاده از #کامبوجا چای سبز میتواند باعث ضعف بدن ، سرگیجه و دوبینی و کاهش دید چشم شود
✅استفاده از #نوشیدنی_کامبوجا بدلیل مقدار کافئینی که در آن وجود دارد میتواند باعث اختلال در خواب شود مخصوصا اگر از کامبوجا با طعم قهوه استفاده کنید
✅نوشیدنی کامبوجا مقدار کمی الکل دارد و در بعضی موارد و در اثر بی تجربگی بعضی افرادی که شخصا در منزل اقدام به تهیه نوشیدنی کامبوجا می کنند این مقدار الکل بیشتر از مقدار متعارف می شود و می تواند به سلامت افراد مخصوصا زنان باردار و کودکان آسیب برساند
#عوارض_جانبی👇
گرفتگی یا درد عضلات
اسهال
خستگی شدید
سر درد
گرفتگی سینوسی
تب
📜منابع.yjc
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
سلام دوستان خوب و همراهان عزیز کانال
لطفا در نظر سنجی مربوط به کانال شرکت کنید ممنونم 👇👇👇
https://EitaaBot.ir/poll/ljgb
زینب:
سلام شما که میگید شیر پاستوریزه ضرر داره نبایدخورد میشه بفرمایید به بچه ها وحتی خودمون باید به جاش چی بخوریم اگه پاستوریزه شیر بده پس شیر محلی که بدتر چون اصلا پاستوریزه نیست وفکرنکنم با جوشاندن تنها هم مشکلش رفع بشه خداییش یه جواب درست حسابی بدید اگه فکرمیکنید نباید مصرف بشه تا ازچرخه غذاییمون کلا حذفش کنیم
یه سوال دیگه پس فرآورده های شیر هم باید مضر باشه مثل خامه کره و... پس لطف کنید حالا که دارید آگاه میکنید بگید چی کارکنیم
⚫سید⚫:
سلام علیکم ببخشید حجم سوالات بسیار زیاده
در مورد شیر که از نظر طب فقط شیر محلی تاییده و قابلیت استفاده رو داره
چرا؟؟؟
چون ما در تغذیه اول مزاج مواد و در نظر می گیریم
شیر خواص بسیارررر زیادی داره چون مزاجش گرم و تره
هر چیزی که گرم و تره خونسازه
و خونسازی ماده مهم ترین نکته است
شیر محلی هیچ ماده مضری نداره بشرط اینکه از جای مطمئن تهیه بشه و با یک ربع بیست دقیقه
جوشیدن و به درجه حرارت خاص رسیدن قابلیت استفاده رو داره
در حالی که شیر پاستوریزه اولا معلوم نیست از چی تشکیل شده
مزاجش بسیار سرده چون تمام چربی ها و مواد مفیدش گرفته شده
مواد افزودنی داره که خودش باعث میشه سیستم گوارش بعد مدتی دچار مشکل بشه
و مهم تر از همه سردی شیر پاستوریزه استخوان رو نابود میکنه
چه بسا که حتی مصرف زیادش باعث ایجاد ام اس هم بشه
ما تاکید زیاد داریم به مصرف شیر محلی همراه با عسل یا خرما
البته از جای مطمئن تهیه بشه
در بحث خامه و پنیر هم اموزشش رو قرار دادیم تو کانال که بتونید راحت تهیه کنید و با خیال راحت استفاده کنید
و مطمئن باشید شیر محلی خوب یک غذای کامل که هم خاصیت غذائی داره هم خاصیت داروئی
بهترین ماده برای درمان یبویت و مشکلات گوارشی است
امحا و اعشا سیستم گوارش رو نرم میکنه
و یک خونساز حرفه ای است
بشرط اینکه از جای مطمئن تهیه بشه
چربی خوبی داشته باشه و همراه با عسل یا خرما میل بشه
مصرف شیر با عسل و سویق ها بسیار مفیده و خیلی از بیماری ها رو رفع میکنه
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونمایی از دو رقم #برنج_اصلاح_شده_آنام_وتیسا در رشت.
محققان مؤسسه تحقیقات برنج از دو رقم به نام های " آنام و تیسا " در رشت رونمایی کردند.
وقتی ما ارقام پر محصول و عالی برنج را داریم چه نیازی بود یکنفر ۲۵ سال پیش #برنج_طارم_مولایی را در فیلیپین آن هم با بودجه بنیاد صهیونیستی راکفلر تراریخته کند و به ایران بیاورد و پنهانی بکارد؟
این #نفوذی ها چه ماموریتی داشتند؟
که الان در جهاد کشاورزی، محیط زیست و وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و دولت نفوذ دارند ؟
چرا بجای حمایت از ارقام داخلی پر محصول و خوب برنج باید برنج ما را تراریخته کنند.
چرا قوه قضائیه با اینها برخورد نمی کند؟
چرا سازمان محیط زیست شده لانه اینها؟
ای دولت، ای مجلس، ای قضات به داد کشور برسید؟
نگذارید ایران را #تراریخته کنند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
💠✨💠✨💠✨💠✨💠✨💠
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#از_تراریخته_ها_چه_می_دانیم؟؟؟
#قسمت_1⃣
#تراریخته(دستکاری ژنتیکی شده) یعنیچه⁉️
🔻وقتی یک قطعه از «دی انای» یک جاندار یا یک ژن کامل از یک جاندار را جدا سازی نموده و به درون مجموعه ژن ها(ژنوم) یک موجود دیگر وارد کنیم، موجود جدید، موجود تراریخته ( #دستکاری_ژنتیکی_شده) نام میگیرد.
به طور خلاصه به تراریختهها #GMO هم گفته میشود.
آیا اطلاعات بشر از #ژنوم خود و موجودات زنده دیگر همچون گیاهان کامل است⁉️
🔻مطابق آخرین آمار در هرسلول انسان چیزی در حدود 19هزار تا 20 هزار ژن شناسایی شده است (تردید درباره 1000 ژن کم نیست) که فقط یک و نیم درصد کل DNA انسان را تشکیل میدهند
🔻همین طور ژنوم انسان از حدود 6 میلیاردجفت نوکلئوتید ساخته شده است که درباره عملکرد بیش از 98 درصد ژنوم انسان هنوز اطلاعاتی بدست نیامده است.
🔻تاکنون درباره عملکرد و وظایف بیش از 90 درصد ژنوم بسیاری از گیاهان و موجودات دیگر نیز با میلیونها نوکلئوتید ابهام وجود دارد و هیچ کس عملکرد آنها را هنوز نمیداند
❔حال آیا درست است در چیزی که شناخت کافی از آن نداریم و با مرگ و حیات و سلامتی موجودات در ارتباط است، آن هم در مقیاس وسیع دستکاری کنیم و یک ژن را در میان چندین جزء ناشناخته (به لحاظ عملکردی) وارد نماییم که نمیدانیم واکنش آنها نسبت به هم چه خواهد بود🤔🤔
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
💠✨💠✨💠✨💠✨💠.
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#از_ترایخته_ها_چه_می_دانیم؟؟؟
#قسمت2⃣
❓مهمترین #حامیان_محصولات_تراریخته(دستکاری ژنتیکی شده) کدام کشورها و مؤسسات هستند
✡دولت آمریکا مهمترین به وجود آورنده وحمایتکننده محصولات تراریخته ( #دستکاری_ژنتیکی_شده) است و کمپانیها و شرکتهای صهیونیستی آمریکایی حرف اول را درباره تولید تجاری و #صادرات_تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده)ها میزنند.
❌مونسانتو، داپونت، بایر، داو، سینجنتا و بی. ای.اس.اف شرکتهای بزرگ حامی محصولات تراریخته(دستکاری ژنتیکی شده) کشاورزی هستند که به استثنای دو تای آخر (سوییس و آلمان) همگی در آمریکا قرار دارندو به جز یکی از آنها همگی تولیدکننده مواد شیمیایی مضر و علفکشها و آفت کشها میباشند.
❔سایر شرکتهای بزرگ تولیدکننده و حامی محصولات تراریخته در جهان کدامند؟
سایر شرکتهای حامی تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده) نیز اغلب تولیدکننده #مواد_شیمیایی_سرطان_زا، مضر و علفکشها و آفت کشها و... بوده و در مقاطع مختلف کمپانیهای صهیونیستی داپونت، بایر (315 شعبه در سراسر جهان دارد) و داو و مونسانتو با یکدیگر همکاری داشته و به حمایت از یکدیگر در برابر قوانین پرداختهاند.
❌شرکت دیگر که اکنون تولیدکننده و حامی محصولات تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده) است شرکت «بایر» است، این شرکت نیز جنایاتی مانند تامین #سلاحهای_شیمیایی کشتار جمعی(گازهای کلرین و موستارد و ترکیبات ارگانو فسفات سمی و زیکلون B) در جنگ جهانی اول و دوم و در جنگ با کنگو و انجام آزمایشات غیر مجاز بر انسانها و... انجام داده است😱داو در تولید عامل نارنجی و حمایتهای قانونی بعدی با شرکت مونسانتو شراکت داشت🎃
❔پرسشی که به ذهن متبادر می شود این است که آیا میشود باور نمود که این کمپانیهای صهیونیستی تولید مواد کشنده و معلولکننده میلیونها انسان در سراسر دنیا اکنون در فکر تولید غذای مردم هستند تا مردم براثرگرسنگی نمیرند‼️
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
💠✨💠✨💠✨💠✨💠
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#ازتراریخته_ها_چه_می_دانیم؟؟؟
#قسمت3⃣
❓درباره شرکت آمریکایی مونسانتو به عنوان معروفترین و مهمترین شرکت سرمایهگذار در امر تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده) چه میدانید؟
🔻معروفترین و مهمترین شرکت سرمایه گذار در امر #تراریخته ( #دستکاری_ژنتیکی شده) که مادر بیوتکنولوژی کشاورزی محسوب میشود، شرکت مخوف مونسانتوی آمریکایی است که ید طولائی در زمینه تحقیقات و تولید سلاحهای کشتار جمعی داشته است.
🔻پیش از آن نیز بنیانگزاران مونسانتو به شغل انتقال سیاهپوستان از آفریقا به آمریکا و فروش بردگان اشتغال داشتهاند.
✡شرکت مونسانتو در سال 1901 توسط جان فرانسیس کوینی از اعضای گروه فراماسونری (اتاق فکر شیطان پرستی و ابزاری برای استفاده از نیروی فکری نخبگان در جهت کمک به صهیونیست ها) شوالیههای مالت پایه ریزی شد.
این شرکت در چارچوب پروژه مانهاتان که مسئول تولید اولین بمب اتم بود و در تشریک مساعی با دولت آمریکا که به بمباران هیروشیما و ناکازاکی انجامید (1945-1943) تحقیقات بر روی اورانیوم را انجام داد.
❌بعلاوه #شرکت_مونسانتو تولید ماده شیمیایی«عامل نارنجی» با همکاری شرکت داو(که آن شرکت نیز اکنون در زمینه تجارت تراریخته(دستکاری ژنتیکی شدههای کشاورزی فعال است) را انجام داد و با اطلاع از کشنده و خطرناک بودن این ماده آن را در اختیار دولت آمریکا نهاد تا در سطح وسیع برای ازبین بردن برگهای جنگلهای ویتنام به منظور مشخص شدن مخفیگاههای ویتنامیها به کار رود.
این ماده قویاً کشنده سبب مرگ نیم میلیون شهروند و ناقص الخلقه شدن نیم میلیون نوزاد ویتنامی و حتی شیمیایی شدن هزاران نظامی آمریکایی شد که اثر آن تاکنون بر آنها ادامه دارد.😱😱
❌تولید تجاری مواد خطرناک دیگری همچون ساخارین، PCBs ، آفت کش خطرناک DDT، آسپارتام(مسبب بیماریهایی مانند MS، مولد سرطان وحفرههای حجیم در مغز ، آلزایمر، پارکینسون و بیماریهای دیگر مطابق تحقیقات سازمان غذا و داروی آمریکا)، علفکش رانداپ یا گلایفوسیت (که بسیار قوی بوده و برای انسان عوارضی چون سرطان واختلالات رشد و نقص مادرزادی دارد) و مواد سمی دیگرکه هریک عوارضی داشته و مسبب مشکلاتی بودهاند نیز در پیشینه این شرکت میباشد.
بعلاوه مونسانتو ماده شیمیایی ممنوعه «فسفر سفید» را در جنگ غزه برای سوزاندن پوست، گوشت و استخوان فلسطینیان در دمای 2760 درجه و کشتن آنها در سال 2008 و 2009 در اختیار وزارت جنگ رژیم اسرائیل قرار داد.😱
در سال 1994 مونسانتو به تعدادی که ممکن بود شرکتهای تولید بذر در آمریکا را خرید و بذر آنها را به شیوهای تجدید ناپذیر تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده) نمود (تولید بذر ترمیناتور) تا هم رقبا را حذف نماید و هم مردم برای غذا به صورت دائم به مونسانتو وابسته شوند😳🤔
مونسانتو پس از توسعه یافتن در سال 2000 خود را بعنوان یک شرکت صرفا کشاورزی (بیوتکنولوژی کشاورزی) معرفی نمود‼️
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
از تراریخته ها چه می دانیم؟؟؟
قسمت4⃣
❓چرا بخشی از مهمترین کشورهای دنیا و دانشمندان آزاده مخالف تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده) هستند
واقعیت آن است که در بسیاری از کشورهای اروپایی تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده)ها ممنوع شدهاند زیرا که در کشورهای اروپایی عمدتا عقلانیت و علم گرایی بیشتر از آمریکای عریض و طویل و کاپیتالیست و سرمایه دار حاکم است، کشورهای مهمی چون فرانسه و آلمان و روسیه و 25 کشور دیگر قاره اروپا (بیشتر اعضای اتحادیه اروپا) و کشورهای دیگر از سراسر جهان از جمله ترکیه و عربستان کشت محصولات غذایی تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده) را در کشور خود ممنوع کردهاند
۱۳ علت مخالفت دانشمندان و محققان آزاده با تراریختهها
👇👇
1- دانش نا کافی بشر با وجود همه پیشرفتها، درباره عملکرد بیش از 98 درصد ژنوم انسان (و درصدهای بیشتر در اغلب موجودات زنده دیگر) و تعداد دقیق ژنهای بسیاری موجودات از جمله انسان‼️
2- دانش ناکافی بشر نسبت به شرایط خاص بیان ژنها (بیان ژن یعنی همان ساخت پروتئین از روی ژنها، ممکن است ژن وارد شده در گیاه یا دام، تحت شرایط خاص عملا به ژن دیگری مثلا ژن ایجاد پروتئین سرطانزا یا ژن ایجاد سم تبدیل شود و این مورد نیز هرگز در آزمایشگاهها بررسی نمیشود.)
3- دانش ناکافی بشر به تمامی صفات آدمی و حتی سایر موجودات (پروتئینها صفات موجودات زنده و ازجمله انسان را تعیین مینمایند و بشر هنوز تحقیقی اصلا درباره برخی صفات ژنتیکی انجام نداده است.)🤔🤔
@GMO_NO
💠✨💠✨💠✨💠✨💠
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#از_تراریخته_ها_چه_می_دانیم؟؟؟
#قسمت5⃣
۱۳ #علت_مخالفت_دانشمندان_ومحققان_آزاده_باتراریخته_ها
👇ادامه👇
4- #عدم_امکان_بررسیهای_کامل_وهمه_جانبه_اثرات_ژن_منتقل_شده بدلیل زیاد بودن و طولانی مدت بودن و روی هم رفته گران بودن، آزمایشات اثبات بیخطر بودن برای محیط زیست و جانوران و انسان عملا امکان ندارد.
5- #عدم_بررسی_کامل_همه_اثرات_ژن_منتقل_شده: حتی وقتی یک ژن، تولید چند پروتئین را موجب میشود: پس از انتقال ژن در آزمایشگاه فقط وجود تقریبی همان نوکلئوتیدها و نهایتا یک پروتئین تولیدی و یک یا دو صفت مورد نظر را بررسی مینماییم درحالیکه که هریک ژن ممکن است چند صفت را کنترل نماید و موجب شود
6- #عدم_بررسی_کامل_اثرات_ژن_منتقل_شده در طول نسلهای انسانی: در بررسیهایی که پس از انتقال دادن ژن به موجود دیگر در سطح جهان انجام میگیرد فقط اثر انتقال ژن در یک نسل انسانی ممکن است بررسی شود (و بعضا اصلا انجام نمیشود و به 90 روز بررسی موشهای آزمایشگاهی اکتفا میشود) و آزمایشات چند نسلی انجام نمیشوند.
7- #ایجادپروتئینهای_ناشناخته_بیماری_آوریاسرطان_زا بر اثر شکسته شدن ژن و قرار گرفتن در وسط ژن دیگر: با روشهای مرسوم انتقال ژن معمولا مکان ژن وارد شده به موجود زنده مشخص میباشد یعنی معلوم است که این ژن وارد چه اندام یا سلول از موجود میشود اما از آنجا که ما هزاران کپی و نسخه از ژن را وارد گیاه میسازیم مشخص نیست که همه آن نسخههای ژنی دقیقا درکجای ژنهای آن اندام یا آن سلول خواهند نشست و ممکن است ژن شکسته شده و وسط یک ژن دیگر بنشیند.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
دوستان خیلی اصرار کردن که ما برای نذر فرهنگی از دوستان کمک بگیریم
ولی تصمیم گرفتیم این بار به دوش خودمون باشه
خدا بزرگه و روزی میرسونه
ان شا الله خداوند کمک میکنه و تبلیغ رو به نحو احسن انجام میدیم از اینکه دوستان بفکر بودن ممنون🌺🙏🌺
💠✨💠✨💠✨💠✨💠
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#ازتراریخته_ها_چه_می_دانیم؟؟؟
#قسمت6⃣
۱۳ علت مخالفت دانشمندان و محققان آزاده با تراریخته ها
👇ادامه👇
8- #روشی_غیر_طبیعی_است: در مهندسی ژنتیک #انتقال_ژن بر دو نوع است: انتقال عمودی و انتقال افقی.
انتقال عمودی از راه تولید مثل صورت میگیرد اما انتقال افقی همان چیزیست که در #تراریختهها رخ میدهد و امری را که در طبیعت تقریبا محال است انجام میدهند یعنی انتقال ژن از موجودی به موجود دیگر که ممکن است هیچ شباهتی هم به هم نداشته باشند مانند انتقال ژن از ملخ به اسب یا #انتقال_ژن از ماهی به فیل و....
9- #فرصت_ندادن_به_طبیعت_برای_بازسازی_خود: اگر در طبیعت #جهش یا #انتقال_ژنی صورت میگیرد، آن جهش و یا تغییر ژنتیکی در طی قرنها توسط سیستم پیچیده طبیعت گزینش و انتخاب طبیعی میشود و چنانچه نامطلوب باشد به صورت طبیعی حذف میشود. هنگامی که مهندسین ژنتیک به دفعات گیاهان را دستکاری ژنتیکی میکنند و #گیاه_تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده) را وارد طبیعت مینمایند، کارخانه هستی و اکوسیستم دستخوش لطمات جبران ناپذیری خواهد شد. مانند کارخانهای که آنقدر کمیت تولید آن زیاد است که فرصتی برای کنترل کیفی و جداسازی محصولات معیوب وجود ندارد. 10-احتمال انتقال ناهنجاریهای ناشی از انتقال ژن، مانند آنچه در موارد فوق برشمردیم، به گیاهان هرز و گیاهان مزارع مجاور و پراکنده شدن آن در طبیعت (فرار ژن) و بوجود آوردن مخاطرات طبیعی وجود دارد. مثلا تولید هزاران گیاه مسموم و سرطان زا برای موجودات تغذیهکننده و برای انسان از نتایج آن خواهد بود. مقاومسازی به حشرات با انتقال ژن تولیدکننده سم حشره کش که ممکن است نوعی پروتئین باشد به گیاه همراه است و از آن پس مثلا در برگها یا سایر اندامهای گیاه #سم_حشره_کش نیز تولید میشود.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼🌱🌼
#معرفی_مواد_مضر_ومواد_سالم
#از_تراریخته_ها_چه_می_دانیم؟؟؟
قسمت7⃣
۱۳ علت مخالفت دانشمندان و محققان آزاده با #تراریخته ها
👇ادامه👇
10-احتمال #انتقال_ناهنجاریهای ناشی از انتقال ژن، مانند آنچه در موارد فوق برشمردیم، به گیاهان هرز و گیاهان مزارع مجاور و پراکنده شدن آن در طبیعت (فرار ژن) و بوجود آوردن مخاطرات طبیعی وجود دارد. مثلا تولید هزاران #گیاه_مسموم و #سرطان_زا برای #موجودات_تغذیهکننده و برای انسان از نتایج آن خواهد بود. #مقاومسازی_به_حشرات با #انتقال_ژن #تولیدکننده_سم #حشره_کش که ممکن است نوعی #پروتئین باشد به گیاه همراه است و از آن پس مثلا در برگها یا سایر اندامهای گیاه سم حشره کش نیز تولید میشود.
11- ۹ه وجود دارد و با تولید #گیاهان_تراریخته دوز ژن مقاوم به #آنتی_بیوتیک را در طبیعت بالا میبریم که سبب مقاومت به آنتی بیوتیکها و ... میشود.
12-برخی روشهای #انتقال_ژن_سرطان زا و خطرناک میباشند: استفاده از روشهای نادرست برای انتقال ژن از دلایل اثبات شده برخی سرطانهاست. مثلا انتقال ژن با استفاده از ویروس در انتقال آنزیم ADA که در کارایی سیستم ایمنی مؤثر است به ایجاد سرطان منتهی شده است.
13- #امکان_سوءاستفاده_شیادان_قاتل: بدلیل بسیار ریز بودن و فنی بودن و آزمایشگاهی بودن و گران بودن تکنیک انتقال ژن ممکن است شیادان و قاتلانی ژنهای نامناسب را ضمن آزمایشات خود وارد گیاهان یا موجودات دیگر سازند (مانند سازمانهایی که به منظور فروش دارو و واکسن اقدام به انتشار بیماریهای خطرناک و کشنده مینمایند) مانند ساخت و توزیع تجاری واکسن کشنده VIOXX در آمریکا با حمایت FDA که جان بیش از 60000 نفر را گرفت و 130000 نفر را دچار حمله قلبی نمود.
🚫👉 @GMO_NO 👈🚫
مرجع تخصصی طب سنتی
✅سلسله جلسات عوارض واکسن ♦️چرا در کشورهای پیشرفته تزریق واکسن امری کاملا اختیاری است؟ ❌در سال 2015
میانبر سلسله جلسات عوارض واکسن 🌺🙏🌺