🔴 فایزر ؛ مخالفت رهبری؛ پرواز کرکس ها‼️
🔻 متاسفانه این روزها در بستر فضای مجازی عده ای با سوء استفاده از نگرانی و زخم های کرونایی به دنبال القای استراتژی شان در قالب یک جنگ روانی هستند تا حساب همه مرحومین را به پای دستور ممنوعیت واردات واکسن فایزر بنویسند!
🔻چند نکته در این خصوص:
1⃣ دستور رهبرانقلاب ربطی به اصل واردات واکسن نداشت و فقط محدود به واکسنهای تولید شده در آمریکا و انگلیس بود.
2⃣ مخالفت رهبری مخالفت با برندینگ و نوع واکسن نبود. رهبرمعظم انقلاب نه تنها با ورود واکسن فایزر، مدرنا و آسترازنکا از کشورهای دیگر مخالفت نکرده بلکه مکتوب دستور وارد کردن آن به وزارت بهداشت داده اند.
🔹چنانچه مبتنی بر همین دستور در همان اوایل واکسن آسترازنکا از خط تولیدی کره جنوبی ، ژاپن و ایتالیا وارد ایران شد و اکنون در حال مذاکره برای واردات فایزر از اروپا هستند.
🔹ایشان در سخنرانی ۱۹ دی ماه۹۹، بلافاصله پس از اعلام ممنوعیت ورود فایزر گفتند: «البتّه از جاهای دیگر اگر بخواهند واکسن تهیّه کنند -که جای مطمئنّی باشد- هیچ اشکالی ندارد»
3⃣ مخالفت رهبری بسیار عیان و مبتنی بر یک شناخت واقع بینانه و تجربه تلخ میباشد که میتوان در یک کلمه خلاصه کرد: " #بی_اعتمادی " و سوابق تیره آنان در فعالیتهای غیرانسانی!
🔹سوالی که هر وجدان منصف و ایرانی غیور و آگاه بایست پاسخگو باشد این است که آیا واقعاً آمریکایی که برای آزادسازی دارایی های بلوکه شده ایران در کره جنوبی و خرید ماسک و داروهای اولیه سنگ اندازی میکرد میتوان اعتماد کرد؟!
🔹بر اساس پیش بینی های حکیمانه مشخص بود که آمریکا به دنبال یک بازی سیاسی و مهندسی ادراکات با اهرم واکسن بودند و لاغیر!! ؛ پیش بینی که زود محقق شد و آمریکا تا اواخر اردیبهشت ۱۴۰۰ حتی واکسن فایزر به کانادا به عنوان یکی از متحد و حیات خلوت سیاسی اش نداد!
🔻اما دشمن در جنگ رسانه ای خود به خوبی میداند برای مهندسی افکارعمومی مردم ایران چه بگوید و چه نگوید؟
🔹واقعا چرا به من و شما نمیگویند آمریکا تا اردیبهشت به کانادا واکسن نداد و از ما می از ۳۳۰ میلیون دُز واکسن تولیدی اش فقط حدود ۱ درصد (دقت شود) به کشورهای دیگر صادر کرده است. پس از آن هم صادرات واکسن انگلیسی و آمریکایی صفر بوده است!!
🔹 چرانمیگویند که کواکس بر خلاف رسالت ذاتی اش علیرغم پیش خرید ۱۶ میلیونی واکسن با هزینه چندبرابری (۵۶ دلار) به تعهد خود عمل نکرد؟! علت سنگ اندازی چه بود؟!
🔹 چرا نمیگویند چین هم تا زمانی که کشور چین یک میلیارد و ۳۰۰ هزار دُز واکسن تزریق نمیکرد به سایر کشورها واکسن نمیداد. حتی مقامات هندی با توجه به وضعیت کشورشان واکسن خریداری شده ایران از فرودگاه هند برگشت دادند!!
🔹 واکسن فایزر تنها توسط آمریکا تولید نمیشود، بلکه ۵ کشور دیگر نیز آن را تولید میکنند. چرا منتقدان نمیگویند که علیرغم دستور رهبری و پیگیری های فراوان وزارت بهداشت هنوز به صورت رسمی یک دوز واکسن فایزر از اروپا (آلمان، ایرلند، بلژیک و فرانسه) وارد ایران نشده؟!؛ علت چیست؟ آیا فقط فایزر تولید آمریکا بهانه ی افزایش مرگ است و لاغیر؟! ؛ اندکی تامل..
4⃣ برخی مطرح میکنند پس چرا آمریکا یا ... به فلان کشور همسایه واکسن داد؟ برای این بود که آنها در کارآزمایی بالینی واکسن شرکت کردند و استراتژی ایران از ابتدا این نبود
5⃣ در نهایت احترام و ارادت به طالبان حقیقت؛ عده ای قلیل از خودباختگان داخلی سعی دارند با ندیدن ۲۷ میلیون وارداتی و کارشکنی های آمریکا به گونه ای برای سهل اندیشان زودباور صحنه آرایی کنند که کاَنَّه آمریکای دلسوز منتظر درخواست ایران برای ارسال چند ده میلیون دوز بوده است که با اعلام مخالفت رهبری آمریکا بی خیال این دلسوزی ها و واکسن ها شده است!؛ سخنگوی ستاد کرونا(دکتر رئیسی) این حقیقت را اینگونه با تاکید، تصریح میکند که: "من شهادت میدهم این شبهه و دروغ که آمریکا به ما واکسن فایزر و مدرنا میداد اصلاً درست نیست"
6⃣در باب مدیریت کرونا:
🔹نافی کم کاری ها در دولت قبل و سوء تدبیرها نیستیم
🔹تردید نداریم مطالبه برای مدیریت بهتر کرونا یک مطالبه به حق است
👈 اما دوستان عزیز؛ در کنار این نگرانی ها بایست نگران کرونای #تحریف و ویروس های مسموم در فضای مجازی هم باشیم و نگذاریم مگس صفتان خناس با نشستن روی زخم های داخلی و دروغ های بزرگ، موج سازی و موج سواری کنند!
✅از لاشخورهای رسانه ای غرب به اقتضای ذات و ماموریت شان بعید نیست که با پرواز بر روی اجساد مرحومین کرونا به دنبال طعمه های سیاسی شان باشند؛ ولی کاش دوستانی که در فضای مجازی میخواهند «همه کشتهها را به پای دستور ممنوعیت واردات واکسن فایزر بنویسند!» اندکی به درک و شعور ملت فهیم ایران احترام میگذاشتند. کاش؛ کاش !
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده
26.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقشه آمریکا برای افغانستان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔴انفجار در نزدیکی فرودگاه کابل
🔹«جان کربی» سخنگوی پنتاگون وقوع انفجار در خارج از فرودگاه کابل را تأیید و اعلام کرد تعداد قربانیان در حال حاضر مشخص نیست.
🔹رسانهها علاوه بر وقوع انفجار، از شنیدهشدن صدای تیراندازی در محل حادثه خبر دادهاند.
♦️داعش مسئولیت انفجار کابل را برعهده گرفت
🔹اسپوتینک روسیه: گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به فرودگاه کابل را برعهده گرفته است.
🔹پولیتیکو به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داده انفجار در بیرون فرودگاه کابل توسط یک عامل داعش انجام شده است.
☑️اقدام معنادار وزیر امور خارجه ایران...
🔸در آغاز مراسم کنفرانس بغداد هنگامی که نوبت به عکس حضار مراسم رسید، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در صف اول و در کنار سران کشورهای شرکتکننده قرار گرفت...
🔸این اقدام احتمالا در پاسخ به شیطنت تیم تشریفات مراسم جهت کنار قرار گرفتن وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی و سعودی انجام شد که دقت نظر وزیر امورخارجه ایران را نشان می دهد.
🔸همچنین حضور وزیر امور خارجه ایران در کنار سران رده اول کشورها پیغامی به کشورهای منطقه ای و بین المللی ارزیابی می شود.
🔸این اقدام بازتاب زیادی در رسانه های عربی داشته است...
تعیین اولویت های کاری دولت از سوی رهبر انقلاب :
رهبر معظم انقلاب در اولین دیدارش با هیات دولت سیزدهم فرمودند :
مهمترین اولویت کشور ابتدا #اقتصاد و بعد از آن، #فرهنگ ، #رسانه و #علم است. البته یک موضوع فوری هم وجود دارد که عبارت است از #کرونا و سلامت مردم.(۶:شهریور ۱۴۰۰)
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
2/ موضع ما در قبال افغانستان
«ما طرفدار ملت افغانستان هستیم »
رهبر معظم انقلاب اسلامی: افغانستان، برادر همزبان همدین و هم فرهنگ ماست. مصیبت های افغانستان انسان را به شدت متأثر می کند. اینها کار آمریکاست. این سختیهایی هم که می کشند، این حوادثی که دارد پیش میآید پیدرپی، این حادثهی روز پنجشنبه، این کشتارها، همهاش کار آمریکاست.
ما طرفدار ملت افغانستان هستیم. دولتها می آیند و میروند. آنکه باقی میماند، ملت افغانستان هستند. و نوع رابطه ما با دولت ها بستگی دارد به نوع رابطه آنها با ما.(۶ شهریور ۱۴۰۰)
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
نسبت عقلانیت با انقلابیگری در دولتها
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت
«بخش اول »
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
همه ساله به مناسبت سالروز شهادت شهید رجایی(رئیس جمهور) و شهید با هنر(نخست وزیر) نویسندگان و سخنرانان به معرفی ویژگی های شخصیتی و مولفه های مدیریتی شهید رجایی می پردازند . امسال قصد دارم این شهید بزرگوار را از منظر دیگر معرفی کنم . 👇
1️⃣اوایل انقلاب، گفتمان انقلاب اسلامی و شخصیت های شاخص جریان انقلابی به شدت مورد تاخت و تاز ملی گرا ها و غرب زده ها بودند. با انتخاب #شهید_رجایی به عنوان نخست وزیر ، حملات و توهین ها به ایشان عمق و گستره بیشتری یافت . امام خمینی (ره)در آن شرایط سخت، به دفاع از شهید رجایی پرداختند. اما نکته جالب این است که از بین همه ویژگی های مثبت شهید رجایی در قامت یک مسئول «انقلابی»، امام خمینی(ره) بُعد «عقلانیت» به عنوان مهم ترین شاخص فکری و رفتاری شهید رجایی را برجسته می کنند و در جواب کسانی که شهید رجایی را مورد هجمه قرار داده و با بزرگ نمایی افراد غرب زده ای مثل بنی صدر، می گفتند رجایی علم ندارد، فرمود:
« هی نروید دنبال اینکه رجایی علم ندارد، این «#عقلش» بیشتر از علمش است ولی بعضی از شما،علمتان بیشتر از عقلتان است.»
2️⃣در دولت نهم(#احمدی_نژاد) که با رویکرد گفتمان انقلابی و شعار «عدالت» توانست اعتماد مردم را به خود جلب کند، رهبر انقلاب برای جلوگیری از انحراف دولت بر شاخص عقلانیت و معنویت تاکید ورزیده، و از وجود انحراف در فهم عدالت بدون عقلانیت پرده برداشته، می فرمایند :
در باب عدالت، ...... یکی هم اینکه در عدالت، هم «عقلانیت» بایستی مورد توجه باشد، هم «معنویت». این را ما قبلًا هم عرض کردهایم. اگر معنویت با عدالت همراه نباشد، عدالت میشود یک شعار توخالی. خیلیها حرف عدالت را میزنند، اما چون معنویت و آن نگاه معنوی نیست، بیشتر جنبهی سیاسی و شکلی پیدا میکند.
دوم، «#عقلانیت». اگر عقلانیت در عدالت نباشد، گاهی اوقات عدالت به ضد خودش تبدیل میشود؛ اگر درست در باب عدالت محاسبه نباشد. خیلی از کارها را گاهی بعضی از این گروههای تند و افراطی توی این کشور به عنوان عدالت کردهاند، که ضد عدالت شده. اتفاقاً حالا همان تندیهای آن حضرات موجب شده که خود آنها صد و هشتاد درجه گرایشهایشان عوض بشود! جور دیگری حرف بزنند، جور دیگری فکر کنند، جور دیگری عمل بکنند. بنابراین در عدالت، عقلانیت شرط اول است(16 شهریور 88)
این بحث ادامه دارد ⏬
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🌹 *بر اساس خاطره واقعی*
چندین روز بود که به نهاد ریاستجمهوری میرفت، اما موفق نمیشد که بره داخل، میگفتن معاونت مردمی گفته باید معرفینامه بیاری تا به درخواستت رسیدگی شود. حاجی هم میگفت آخه از کی معرفی بیارم؟ کی میاد به من معرفی نامه بده...
ده دوازده روزی میشد که آقای رجایی رئیسجمهور شده بود. حاجی ناامیدانه وقتی رسید جلوی درب ورودی نهاد، ماشین رئیسجمهور هم داشت وارد میشد، حاجی به نشونه احترام دستی برایش تکان داد و نگاهی به آسمون کرد، صلواتی فرستاد.
چند دقیقهای ایستاد تا ورودی خلوت بشه. ناامیدانه رفت جلوی گیت پذیرش، تا اومد چیزی بگه مسئول پذیرش از پشت میزش بلند شد و گفت: «حاج آقا احمدی خوش آمدید، برگه نیاز نیست، بفرمایید داخل» و بلافاصله برادری از نیروی حفاظت را صدا کرد و گفت حاج آقا را ببر دفتر ریاست.
حاجی احمدی متعجب، کارت شناساییش تو دستش خشک شد و آرام آرام گذاشت تو جیبش.. اصلا وسایل و لباساشو هم نگشتن... فقط دنبال مأمور راه افتاد، یکباره با تعجب دید توی دفتر ریاست جمهوره ...
آقایی با لبخند جلو آمد و با حاجی دست داد و گفت: خوش آمدید، آقای رئیسجمهور منتظر شماست.
حاج احمدی هنوز گیچ بود، لباسشو صاف کردو وارد اتاق شد، باور نمیکرد، آره خود آقای رجائی بود که از پشت میزش بلند شد به استقبالش آمد. بعد از تعارفات اولیه هم گفت «حاج آقا احمدی درخواستت چیه؟ برای چی جلو درب ایستاده بودی؟»
حاجی هم همانطور که درخواستشو از جیبش بیرون آورد گفت میخام اگر خدا قبول کنه خیریه درست کنم، یک جایی درست کنم بشه چار تا بچه یتیم را زیر پوشش بگیریم. رجائی هم همانطور که روی درخواست حاجی چیزهایی مینوشت گفت خدا خیرت بده، بفرمایید، دستورشو دادم هم محیطی مناسب در اختیارت بگذارند، هم کمک مالی برات نوشتم که از صندوق دولت بهت بدهند، فقط زحمت بکش مرحله به مرحله به من خبر بده، میخام همچین کاری که میکنی رو در هر استان اجرا کنیم، اما شما فعلا تهران را کلید بزن.
حاج احمدی با تعجب گفت: آقای رجایی، نمیپرسید من کی هستم، آیا دارم درست میگم؟ این درخواستم واقعیه یا نه؟
که یکباره رجایی با لبخندی گفت: بگیر برو حاجی جون، میشناسمت، بررسی کردم، میدونم دقیقا کی هستی، برو وقتمو نگیر کار دارم.
رجائی تا دم درب آمد بدرقه و همانطور که دستگیره درب خروج را میگرفت گفت: حاج احمدی جان، میدونم که سالهاست غذا درست میکنی میبری برای حلبی آبادها، میدونم دم عید لباس نو میبری برای بچههاشون، میوه میبری، دارو میبری و... خیلی کارهای دیگه میکنی، من نشناخته درخواستتو موافقت نکردم.
رجایی دستی به صورتش کشید و نگاهی به زمین انداخت و ادامه داد که حاجی احمدی، یادت هست اونوقتا که با یک وانت وسپای سه چرخ، دیگ غذارو برمیداشتی و میبردی تو زاغه نشینها گاهی یه جوانکی میپرید پشت وانت وسپات و پا به پات میومد کمکت میکرد؟
حاجی گفت آره آره یادمه، خدا خیرش بده، چه جوونک خوبی بود، کاش میدونستم کجاست و چه میکنه؟ هرجا هست خدا نگهدارش باشه.
رجایی همانطور که دستگیره درو باز میکرد گفت: «احمدی عزیز، اون جوانک من هستم، من میشناسمت.»
حاجی احمدی مات و مبهوت مانده بود، نمیدونست چی بگه، اشک تو چشاش جمع شده بود، تنها کاری که کرد دست و صورت رجایی را بوسید، رجایی هم گفت برو حاجی، برو خجالتم نده، فقط منو بیخبر نگذار.
حدود دو هفته از آن ملاقات گذشته بود، کارهای ثبت و تأسیس خیریه تقریبا آماده شده بود و ساختمان اهدایی رئیسجمهور تحویل حاجی گردید و مقداری لوازم و تجهیزات نیز خریداری شده بود و آماده انتقال برای شروع رسمی کار.. حاجی احمدی تصمیم گرفت طبق قرار نزد آقای رجایی رفته و گزارش کارو به اطلاع ایشون برسونه، اما ...
📔 زندگی به سبک شهدا
🖊 ناصر کاوه
نسبت عقلانیت با انقلابیگری در دولتها
«بخش دوم »
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
در بخش اول به مناسبت هفته دولت، به بازخوانی نسبت #عقلانیت و #انقلابیگری از نگاه امام و رهبری در دولت شهید رجایی و احمدی نژاد پرداختیم 👇
https://eitaa.com/Gera_97/2438
در ادامه، این بحث را در دولت روحانی پی می گیریم :
♦️رهبر انقلاب در دولت یازدهم و دوازدهم(#روحانی) به ابهام زدایی از مفهوم عقلانیت می پردازند و می فرمایند:
«ما عرض کردیم که عقلانیّت به معنای محاسبهی درست است؛ محاسبهی صحیح و درست و دستگاه محاسباتی سالم؛ عقلانیّت به این معنا است. بعضیها اسم عقل و #عقلانیّت را که میآورند، منظورشان از عقلانیّت #ترسیدن است؛ وقتی می گویند عاقل باشید، یعنی بترسید، یعنی منفعل باشید، یعنی از مقابل دشمن فرار کنید! نه، [این درست نیست]؛ ترسوها حق ندارند اسم عقلانیّت را بیاورند. ترسیدن و فرار کردن و میدان را خالی کردن، اسمش عقلانیّت نیست، اسمش همان ترس و فرار و مانند اینها است» ( 21 مهر 99)
🔹و در جای دیگر می فرمایند:
«عقلانیت و محاسبه که میگوییم، فوراً به ذهن نیاید که #عقلانیت و محاسبه به معنای #محافظهکاری است ، بلکه محاسبهی عقلانی گاهی اوقات خودش منشأ تحولات عظیمی میشود. انقلاب عظیم اسلامی ما ناشی از یک عقلانیت بود. اینطور نبود که مردم همینطور بیحساب و کتاب به خیابان بیایند و بتوانند یک رژیمِ آنچنانی را ساقط کنند؛ محاسبات عقلانی و کار عقلانی و کار فکری شده بود. عقلانیت گاهی منشأ چنین تحولات عظیمی است. الآن هم همینطور است. بنابراین عقلانیت با محافظهکاری فرق دارد. محاسبهی عقلانی را با محاسبهی محافظهکارانه بههیچوجه مخلوط نکنید؛ اینها دو چیز است(8 شهریور 1384)
🔸در همین دوران رهبر انقلاب ضمن دفاع از نیروهای انقلابی، به ویژگی های انقلابی گری اشاره می فرمایند:
« جماعت مومن را، جوان های انقلابی را که هم انقلابی اند...خیلی اوقات عقلشان و فهمشان و تعقلشان هم از بعضی از بزرگترها خیلی بیشتر است، خوب می فهمند، خوب تحلیل می کنند، خوب مسائل را تشخیص می دهند و سینه چاک انقلابند، سینه چاک اسلامند.»
✅امام خامنه ای بارها به تبیین مفهوم انقلابی گری پرداخته اند. طبق نظر ایشان انقلابیگری یک صراط مستقیم است که در آن افراط و تفریط معنا ندارد؛ هرکس در این صراط قدم بگذارد، انقلابی محسوب میگردد.انقلابیگری حرکت در چهارچوب «منطق و عقلانیت» برآمده از انقلاب اسلامی و هیجانِ عقلانی است، ولی افراطیگری مبتنی بر شور و هیجان غیرعقلانی است؛ انقلابیگری مبتنی بر #آگاهی و #بصیرت است ولی افراطیگری جاهلانه صورت میگیردو...
این بحث ادامه دارد ⏬
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
📛 مازوخیسم جمعی ایرانیان و دو راهکار شخصی
✅تجربه عجیبی در سخنرانیها و ارائه ها در جاهای مختلف پیدا کرده ام و آن میل شدید جامعه به طرح نکات منفی و ناامیدکننده در مورد ایران است. هرچقدر از مشکلات و وخیم بودن شرایط صحبت کنی مورد استقبال بیشتری قرار میگیری. هرچقدر بذر ناامیدی بیشتری نسبت به آینده پراکنده کنی عالم تر قلمداد میشوی. اگر نقاط مثبت را هم بگویی یا چشم اندازهای پیشرفت را هم بیان کنی، چنان با دیده تردید در تو مینگرند که گویی از حکومت پول گرفته ای تا به مردم اطلاعات نادرست دهی. شگفت است که ما از آزار خود لذت میبریم و به آن عادت کرده ایم.
بله باید مشکلات را گفت ولی پیشرفت ها را هم دید. آدمی احساس می کند که مردم تلافی رفتار حکومت در دهه های گذشته را می خواهد درآورد. در گذشته حکومت صرفا پیشرفت ها را گزارش میکرد و مشکلات را انکار مینمود حالا جامعه از این سمت به موضعگیری افتاده و صرفاً بر تاریکی ها چشم دوخته است.
واقعیت این است که در کنار تاریکی، روشنی ها هم هست و باید این روشنایی ها را هم دید. خدا نگذرد از کسانی که ما را به جایی رساندند که خوبی های ایران را کم نمایی و خوبی های غرب را بیش نمایی (overestimate ) می کنیم و به عکس بدی های خودمان را بیش نمایی و بدی های غرب را کم انگاری میکنیم.
✅ تحلیل و تجویز راهبردی:
آنچه در بالا خواندیم نوشته دکتر علی سرزعیم مشاور مرکز بررسی های استراتژیک بود. من نیز تجربه ای به شدت مشابه با وی دارم.
نمی خواهم من هم دوباره از ایران و ایرانی انتقاد کنم. بس است! فقط این نکته را بگویم که آنقدر جو ناامیدی سنگین است که در جمع های مختلف حتی نمی شود از نشانه های قطعی پیشرفت نیز سخن گفت. به محض شنیدن یک بهبود رتبه یا افزایش یک شاخص شروع می کنند به زیر سوال بردن آمار و ارقام حتی شاخص های بین المللی را. انگار یک ولع خاصی دارند که شما از ناامیدی، فلاکت و بدبختی بگویید. وقتی صحبت از مشکلات می کنید همه به دیده تحسین در شما می نگرند و شما احساس روشنفکری می کنید اما وقتی در مورد پیشرفت ها می گویید همه به شما به دیده جیره خوار حکومت نگاه می کنند.
امیل سیوران فیلسوف اهل رومانی جمله ای گفته است که سخت باید به آن اندیشید: ناامیدی جمعی مهمترین عامل انهدام ملتها است. ملتی كه دچار آن شود هرگز نخواهد توانست دوباره روی پای خود بایستد.
من دو راهکار/تکنیک را گاهی (و نه همیشه) برای خودم استفاده می کنم و از آن جواب گرفته ام که با شما نیز در میان می گذارم.
راهکار اول: هر گاه مشکلی را مطرح می کنم، برای آن راه حل ارایه می کنم. این گونه باعث می شود که ذهنم را ورزش دهم که راه حل محور (solution minded) باشد و همچنین از تلخی انتقاد بکاهم و دریچه ای رو به حل مساله و روشنایی در کنار نشان دادن یک تاریکی باز کنم.
راهکار دوم: اگر مشکلی را در جامعه می بینم قبل از آنکه از آن انتقاد کنم. خودم آن را ترک می کنم. مثلا به جای آن که در مورد آشغال ریختن در خیایان صحبت کنم خودم آن را ترک می کنم و سپس در مورد آن سخن می گویم. اگر نتوانستم آن را رعایت کنم، دیگر انتقاد نمی کنم. مثلا من چون خودم بد رانندگی می کنم هیچگاه در جمع از رانندگی بد دیگران یا رفتارهای زشت ترافیکی انتقاد نمی کنم چون خودم هنوز تبدیل به یک راننده منظم و قاعده مند نشده ام.
تاکید می کنم که در کنار همه مشکلات، وضعیت کشور با بیست سال پیش قابل مقایسه نیست. من تصمیم گرفته ام به جای آن که یک روشنفکر منفی نگر محبوب باشم یک تحلیل گر مثبت اندیش و واقعیت گرا باشم. شما را نیز به مثبت اندیشی و مبارزه با مازوخسیم جمعی دعوت می کنم.🌹🌹
🖌مجتبی لشکر بلوکی
☑️کناره گیری آملی لاریجانی از عضویت در شورای نگهبان
🔸صادق آملی لاریجانی از عضویت در شورای نگهبان کنارهگیری کرد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)