حجت الاسلام قنبریان - عاشورا و فلسطین و اهل سنت و حجاب1_12506648971.mp3
22.71M
سخنرانی شنیدنی استاد محسن قنبریان با عنوان «جبهه حسین(ع)»
حاوی تبیین جالب درباره ارتباط بین عاشورا و ولایت، مسأله فلسطین و اهل سنت و دو قطبی شدن جامعه در انتخابات بر سر مسأله حجاب
#عاشورا #حجاب #فلسطین
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
آخرین آمار تورم دولت سیزدهم ۳۱.۶ درصد شد
مرکز آمار ایران:
🔹در مردادماه ۱۴۰۳ امسال نرخ تورم نقطهبهنقطه خانوارهای کشور ۳۱.۶ درصد و تورم ماهانه خانوارهای کشور برابر ۲ درصد بوده است.
🔹در مردادماه ۱۴۰۳، نرخ تورم سالانه برای خانوارهای کشور به ۳۴.۸ درصد رسیده است.
#اقتصاد #تورم #رئیسی
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
عراقچی وزیر امور خارجه:
- اولویت اول ما همسایگان و کشورهای منطقه هستند
- حرکتی که در دولت شهید رئیسی شروع شد، با قدرت ادامه پیدا میکند
- اولویت دوم ما گسترش حوزه آفریقا، آمریکای لاتین هستند
- اولویت سوم کشورهایی هستند که در دوران سخت کنار ما بودند مثل چین و روسیه
- اولویت چهارم ما در سیاست خارجی، قدرت های نوظهور مثل هند و ترکیه و برزیل هستند
- اروپایی ها فعلا در اولویت های تعامل سیاست خارجی ما نیستند و تعامل ما با این حوزه عزتمندانه است.
منبع: ایرنا
#عراقچی #سیاست_خارجی
@GgaroGhati
@GgaroGhati
نطق تاریخی
کوتاه ترین نطق تاریخی که تاکنون شنیده بودیم پریروز در مجلس :
با بالا و پایین هماهنگ کرده ام پس رأی بدید بریم.
#خنده_حلال #پزشکیان
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
20.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل سخنان دکتر امیرحسین ثابتی در صحن علنی مجلس در مخالفت با عباس عراقچی (گزینه پیشنهادی وزارت خارجه)
#قالیباف #عراقچی #پزشکیان
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
❌میگن چرا قالیباف به عنوان رییس مجلس، اجازه صحبت کردن را به ثابتی نداد؟
✅ واقعیت اینست که آقای دکتر ثابتی نزدیک ۱۰ دقیقه نطق داشتند و به تفصیل بر ضد آقای عراقچی روشنگری کردند. در مرحله دوم پس از آنکه عراقچی به برخی نکات مطرح شده توسط ثابتی پاسخ داد، دوباره آقای ثابتی قصد داشت یکبار دیگر پاسخ عراقچی را بدهد که چون در زمان رسیدگی به صلاحیت وزیر دیگری بود، رییس مجلس اجازه صحبت مجدد را نداد.
واقعیت اینست که رأی آوردن عراقچی، تقصیر شخص قالیباف نیست بلکه تصمیم اکثریت قاطع مجلس است که با دلایلی، استدلالهای ثابتی را کافی ندانستند.
#انصاف #اخلاق_سیاسی #قالیباف
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
وبسایت پارلمان اسراییل هک شد
پس از هک شدن وبسایت کِنِسِت(پارلمان رژیم صهیونیستی) پیام هایی از این وبسایت به شهرک نشینان ارسال شده است:
پاسخ می آید و تصمیم گرفته میشود شاید امشب شاید فردا.
#خونخواهی_مهمان #اسماعیل_هنیه #پاسخ_سخت
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
عراقچی: با نیروهای مسلح هماهنگیم
▪️فقط به منافع ملی میاندیشم
وزیر خارجه:
🔹همه ظرفیت خود را در حمایت از محور مقاومت و مردم فلسطین و به ویژه غزه به کار خواهیم بست. پیوند ما با محور مقاومت، یک پیوند بنیادین است.
🔹در هماهنگی کامل با نیروهای مسلح هستیم چرا که دیپلماسی، مکمل میدان و میدان، مکمل دیپلماسی است. در انتقام از صهیونیستها پیوند میان دیپلماسی و میدان به طور خیلی روشن خود را نشان میدهد.
🔹در زمینه برجام، مذاکرات مربوط به رفع تحریمها را دنبال خواهیم کرد تا از مسیرهای عزتمندانه و شرفمندانه اجرا شود. در خصوص مذاکرات برجام نه عجلهای داریم و نه تاخیر بیجهتی صورت خواهد گرفت و مشورت با طرفهای مختلف انجام خواهد شد.
#عراقچی #فلسطین #خونخواهی_مهمان
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ️ حضور عراقچی بر سر مزار شهید امیرعبداللهیان
✅ وزیر خارجه: بر خود واجب میدانستم قبل از آنکه وارد دفترم در وزارت خارجه شوم با شهید امیرعبداللهیان تجدید عهد بکنم.
#عراقچی #شهدا #شهید_امیرعبداللهیان
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
🔻وزیر اطلاعات: بر اساس گزارشها و اطلاعیه سپاه، نقشی برای نفوذیها در ترور شهید هنیه کشف نشده است.
#خونخواهی_مهمان #اسماعیل_هنیه
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
راه دشوار عراقچی
عباس عراقچی با رای بالای 247 نماینده وزیر خارجه ایران شد. بر خلاف آنچه درباره برخی وزرا گفته میشد که انتخابشان با وعدههای انتخاباتی پزشکیان همخوانی ندارد، اما انتخاب مذاکره کننده ارشد سابق در این مقام با توجه به شخصیت عملگرا و نقشش در انعقاد برجام و مذاکرات احیای آن نه فقط همسو با وعدههای رئیس جمهور در سیاست خارجی به نظر میرسد، بلکه با توجه به سخنان پزشکیان در مجلس و همچنین رای بالای نمایندگان معطوف به اجماعی میان ارکان حاکمیت است.
چنین اجماعی برای واگذاری سکان دستگاه دیپلماسی ایران به دیپلماتی پراگمات و اهل مذاکره میتواند امارهای بر ادراک حاکمیت مبنی بر ضرورت گشودن مسیرهای جدید در سیاست خارجی ایران به ویژه در تعامل با غرب باشد.
این امر هم از آن جهت بیشتر از قبل واجد اهمیتی مضاعف است که سیاست داخلی کشور به ویژه در امر اقتصاد و مواجهه با بحرانهای متعدد مرتبط با آن و ناترازیها در حوزههای مختلف بیش از هر زمانی با سیاست خارجی پیوند خورده و باز شدن قفل اقتصاد به جهتگیری احتمالی این سیاست و رفع تحریمها به عنوان مهمترین اولویت و پرونده چالشی خارجی بستگی دارد.
اما واقعیت این است که رفع تحریمها امروز بیش از هر زمانی دشوار شده و به مسائلی فرابرجامی و فراهستهای پیوند خورده است. زمانی رفع تحریمها برای ایران در مقابل اولویت محدودسازی برنامه هستهای برای غرب و آمریکا با قید فوریت قرار داشت؛ اما امروز پرونده هستهای چون قبل در اولویت سیاست خاورمیانهای آمریکا نیست، بلکه کلیت سیاست منطقهای تهران متعاقب «طوفان الاقصی» و جنگ غزه اولویت نخست واشنگتن به نظر میرسد و میتوان گفت نوعی جابجایی اولویتها در تعامل با ایران رخ داده است.
البته این بدان معنا نیست که پرونده هستهای اهمیت خود را برای آمریکا و اروپا از دست داده باشد؛ بلکه ناظر به این است که طرف مقابل با توجه به پدیدار شدن اولویت منطقهای بعید است که همان امتیازاتی را که قبلا در قالب رفع تحریمها در مقابل محدودسازی برنامه هستهای ایران میداد، دوباره در مذاکرات هستهای برای رسیدن به برجامی دیگر یا احیای همان برجام به شکلی متفاوت بدهد. به این علت که اتفاقا دریافت آمریکا از اعطای مجدد همان امتیازات تضعیف سیاست این کشور در مواجهه با همان اولویت اضطراری منطقهای (آینده و امنیت اسرائیل) است.
در مورد مساله هستهای، دیگر شاید غرب خود را چون قبل ناچار به رفع تحریمهای مهم صرفا برای حل این مساله نبیند؛ چون آنچه از نظر غرب در حوزه هستهای نمیبایست اتفاق میافتاد و برای اتفاق نیفتادن آن حاضر به دادن امتیاز بود، تقریبا رخ داده است. دغدغه آمریکا و اروپا قبلا این بود که توانمندیهای هستهای ایران تا رسیدن به نقطه گریز و تولید سلاح اتمی فاصله زیادی داشته باشد و برجام هم تلاشی برای افزایش این فاصله زمانی بود. اما اکنون که ایران این دانش را کسب کرده و بنا به منابع غربی، تا ساخت بمب اتم تنها چند هفته فاصله دارد، دیگر این دانش برگشت ناپذیر است و ایجاد محدودیت در سانتریفیوژها و غنی سازی اورانیوم نیز دیگر کارایی گذشته را ندارد. قبلا این محدودیتها به این علت برای غرب واجد اهمیت زیاد بود و به خاطر اعمال آنها حاضر به دادن امتیازاتی بود، چون مانع دستیابی به دانش لازم برای رسیدن به مرز نقطه گریز هستهای میشد، اما حالا که این دانش به دست آمده است و از بینرفتنی نیست، دیگر آن محدودیتهای پیشین فاقد جذابیت و کارایی لازم برای آمریکا میباشد.
شاید گفته شود که ایران میتواند از اهرم ساخت بمب اتم برای امتیازگیری و رفع تحریمها استفاده کند؛ اما به نظر میرسد که علاوه بر دشواری طرح این مساله، خود آمریکا تلاش میکند با اهرم تهدید ابزار پیشگفته را از حیز انتفاع بیندازد و مانع اتخاذ تصمیمی در این باره شود و گویا این قرائت در کانونهای تصمیمگیری غربی و آمریکایی وجود دارد که پیامدهای چنین تصمیمی نقشی بازدارنده برای جلوگیری از حرکت تهران در این مسیر دارد.
در این میان، اکتبر 2025 نظر به پایان اعتبار قطعنامه 2231 و احتمال فعال شدن قطعنامههای پیشین شورای امنیت علیه ایران احتمالا مهمترین چالش اضطراری پیشروی ایران را شکل دهد. قبل از این تاریخ نیز ادامه جنگ غزه و پیامدهای منطقهای آن گشایشی در مذاکرات هستهای را دور از دسترس کرده است. از این رو، فعلا سرنوشت این جنگ و شکل پایان آن نقشی مهم و تعیین کننده دارد.
در هر صورت، راهبرد مدیریت تنش و نه حل آن از جانب آمریکا و ایران همچنان تداوم خواهد یافت و این استراتژی نیز برای جلوگیری از خروج منازعه از کنترل میطلبد که احیانا در برخی پروندهها مانند پرونده هستهای امتیازاتی داده شود؛ اما نظر به تعدد پروندههای حائز اهمیت بعید است که حداکثری باشد و احتمالا بر اساس رویکردی حداقلی و محدود باشد.
✍️صابر گل عنبری
@GgaroGhati
@GgaroGhati
کربلا طریق الاقصی
🔹دیوارنگاره میدان انقلاب با شعار «کربلا طریق الاقصی» رونمایی شد.
جمله «لشگر قدس انتقام میگیرد» نیز در این دیوارنگاره جلب توجه میکند.
#اربعین #خونخواهی_مهمان
@GgaroGhati
@GgaroGhati