😡 افشای سند بکلی سری از حقوق شاه سابق افغانستان و یونان، از جیب مردم فقیر ایران!!!
دستور شاه به هویدا جهت اختصاص:
۱_ حقوق ماهیانه ۱۰ هزار لیره و ۲۰ هزار دلار برای پادشاه سابق یونان
۲_ حقوق ماهیانه ۱۰ هزار دلار، خرید یک دستگاه اتومبیل ۸ هزار دلاری و خانهی یک و نیم میلیون تومانی برای پادشاه سابق افغانستان
🗞 سند بکلی سری دربار شاهنشاهی، ۱۳۵۳
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
🔴 خیلی از دوستان ازبنده میپرسن شما که به طب سنتی اعتقاد داری واکسن بچههات رو زدی یانه؟
باید درابتدا بگم بنده یکی از متعصبین طب سنتی بودم، الآن هم هستم با کمی تغییرات. تاجایی که مقید بودم و سه تا بچههام در نوزادی حجامت کردم و همیشه حجامت میکنیم. آموزش دیدیم و خودمون تو خونه حجامت میکنیم😎. هیچکدوم ازبچههام تا الان یکقطره آنتیبیوتیک نخوردن، تو خونهمون از ظروف مسی گرفته تا نمک دریا و روغن کنجد و زیتون و.... مصرف میکنیم و پایبندیم به این نکات. ولی کی گفته عمل به طب سنتی با طب جدید منافات داره؟ این دومکمل هم هستن، برخی جاها طب سنتی کارایی از دستش برمیاد که طب جدید شاید نتونه کاری بکنه. و برخی جاها طب جدید بخصوص در درمانهای اضطراری و جراحیها، کارهایی از دستش برمیاد که طب سنتی نمیتونه. ایندو مکمل هم هستن.
با تمام علاقه و تعصبی که به طب سنتی دارم واکسن بچههام رو میزنیم. کی گفته واکسن باعث عقیمی میشه؟ من تو بچگی همه واکسنامو زدم، الانم تندتند بچه دارم میارم😂 والا. ولی بهعینه دیدم کسی که واکسن فلجاطفالش رو نزد یا دیر زد، تو بزرگسالی نمیتونه راه بره. چرا بعضیا میگن فقط یا طب سنتی رو باید انتخاب کنی یا طب مدرن؟ اصلا درست نیست این حرف. هردوباهم در کنار عقلانیت.
درادامه بیشتر توضیح میدم |عضوشید👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0 ⬇️
رویjoin (پیوستن)درپایین صفحه بزنید👇
ولی خیلی باحاله، تو توئیتر میری همه مطالبه واکسن دارن، میگن چرا واردات واکسن ماههای قبل انجام نشد. همه عشاق سرسپرده فایزرن که در فراقش دارن میسوزن و رهبری رو محکوم میکنن که چرا نگذاشت فایزر از آمریکا وارد بشه، حتی نمیدونن که فایزر بهمون نمیدادن، حتی اگرم میخواستیم و چندبرابر پول میدادیم. واکسن برکت در توئیتر فقط برای مسخره کردن و خودتحقیری هستش😢. خلاصه فضای توئیتر در موضوع مطالبه واکسن سیاهه سیاهه
بعد میای ایتا میبینی دارن استدلال میارن که نباید واکسن زد. واکسن بزنی همون موقع عقیم میشی، اگه واکسن بزنی تو واکسن یه چیزایی گذاشتن که شبیه ربات میشی، یه ریموت هم دارن میتونن کنترلت کنن. الان وزارت بهداشت پر ریموته😂. یه سری صهیونیست کوچولو گذاشتن تو واکسن که میره توت😱اصلا یه چیزایی میشنوه آدم شاخ درمیاره. بدون سند و اثبات. باز واکسن چندماه میره تست و آزمایش میشه، حرفهای این دوستان که اصلا هیچجا تست نشده، همش روی هواس. خلاصه فضای ایتا هم در نفی واکسن سیاهه سیاهه. من که از توئیتر میام ایتا و از ایتا میرم توئیتر بدلیل تغییر خیلی شدید دمای محیط ترک میخورم 🤦♂🤣
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🔴 مقایسه سیاست واکسیناسیون و سیاست کنترل جمعیت در دهه ۷۰
میگن از رهبری مایه نگذارید و هی نگید رهبر واکسن زد و حمایت کرد. رهبری از سیاست کنترل جمعیت در دهه ۷۰ هم حمایت کرد بعدش گفت اشتباه کردیم، نکنه این مثل اون باشه؟ پس خیلی به واکسیناسیون نمیشه اعتماد کرد.
اینجا چندنکته رو باید توجه کرد:
❇️ ۱_ اولا که رهبری در زمینه سیاست کنترل جمعیت گفتن که این سیاست درآن زمان سیاست درستی بود و باید انجام میشد، اشتباهی که انجام شد این بود که باید در اواسط دهه هفتاد این سیاست متوقف میشد که توجه نشد. اتفافا امام خمینی هم قبلا گفته بودن به مسأله مدیریت جمعیت باید توجه داشت. یعنی اصل سیاست درست بود، چون جمعیت به یک بحران تبدیل شده بود. ولی باید متوقف میشد که نشد.
❇️ ۲_ دوما اصلا این سیاست توسط رهبری وضع نشده بود توسط مراجع فانونگذار وضع شد و آقاهم قبول کردن. درضمن شما نمیتونید سخنرانیای از رهبری پیدا کنید که مردم رو توصیه کرده باشه به توقف فرزندآوری کما اینکه خودشون هم از قبل اعتقاد به فرزند زیاد داشتن و شش تا فرزند به دنیا آوردن.
یعنی رهبری هیچ توصیهای به مردم نکردن که بچه نیارید و این سیاست رو اجرا کنید ولی درقضیه واکسن خودشون اومدن وسط میدون و واکسن زدن. این دوتا کجاش باهم قابل مقایسه س؟
❇️ ۳_ فرضا اصلا رهبری اشتباه کرده باشه. جالبه رهبری هزارتا تصمیم بسیار درست و دقیق داشتن طی این چند دهه که هم ایران و هم منطقه رو از سقوط نجات داده و کل دنیارو مبهوت این تصمیمات و سیاستها کرده، بعد ما فقط یک اشتباهی که بازهم اشتباه دیگران بوده رو میچسبیم و هرجا نظرمون مخالف رهبری بود اینو عَلَم میکنیم تا حرف خودمون رو به کرسی بنشونیم. بعد خودمونم ولایتمدار میدونیم.
❇️ ۴_ رهبری و ما مأمور به انجام وظیفه هستیم. یعنی تحقیق کنیم، از متخصصین و مشاورین پرس و جو کنیم، عقلمون رو به کار بندازیم و به نتیجهای که رسیدیم با حجت شرعی عمل کنیم. حتی اگر بعداََ هم فهمیدیم اشتباه تشخیص داده بودیم، همونجا باید اصلاح کنیم و گناهی مرتکب نشدیم.
حضرت آقا الان به این نتیجه رسیدن و وظیفهشرعی خودشون میدونن که روی واکسیناسیون تاکید کنن
#حسین_دارابی | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
روی join (پیوستن)بزنیدو باماهمراه باشید
معشوقه حافظ ، کرونا گرفته 😞
گفتم غم تو دارم
گفتا کرونا دارم
گفتم که ماه من شو
گفتا نفس ندارم
گفتم ز مهرورزان رسم وفا بیاموز
گفتا برو عقبتر احساس سرفه دارم
گفتم که برخیالت راه نظر ببندم
گفتا چقدد نفهمی من حوصله ندارم
گفتم که بوی زلفت گمراه عالممم کرد
گفتا اگر شوی گم آسودگی بیابم
گفتم خوشا هوایی کز باد صبح خیزد
گفتا که حس و حال شعر و سخن ندارم
گفتم که نوش لعلت مارا به آرزو کشت
گفتا به لب فراوان آلودگی بدارم
گفتم دل رحیمت کی عزم صلح دارد؟
گفتا چه گویی ازدل؟ من درد سینه دارم
گفتم زمان عشرت دیدی که چون سر آمد
گفتا مرا بغل کن تا جان تو در آید!!!
#شعر #طنز #کرونا
@GgaroGhati
@GgaroGhati
🔻توئیت حجت الاسلام سید صمصام الدین قوامی
🔹#تقابل_نامیمون
القاء تقابل بین طب رائج و طب اسلامی صحیح نیست، از ناحیه هر کس باشد. طب رائج هم اسلامی است یعنی مورد تأیید اسلام است. معصومین به طب رائج زمان خود احترام میگذاشتند و با آن علاج میشدند امید است به این تقابل نامیمون پایان داده شود که انعکاس خوبی نمیدهد.
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi
🔴 تشخیص بیماریها در طبسنتی و طبمدرن
وقتی میگیم طب سنتی و مدرن مکمل هم هستن و باید درکنارهم باشن و ازهم کمک بگیرن بهاین دلیل هستش که تو تشخیص بیماریها طب جدید خیلی دستش بازتره و خیلی جلوتره، با انواع و اقسام آزمایشها مثل آزمایش خون، ادرار، و... با انواع عکسبرداری ها، مثل سونوگرافی، سیتیاسکن، رادیولوژی و... و انواع روشهای دیگه بیماری رو تشخيص میده. این روشها در طب قدیم سنتی وجود نداره. چون به داخل بدن دسترسی کامل ندارن. مثلا دلدرد انواع و اقسام گوناگون داره، میتونه معده درد باشه، نفخ روده باشه، درد کلیه باشه، آپاندیس باشه، یا چیز دیگه، باید آزمایش یا عکسبرداری کنی تابفهمی چیه، اصلا شاید انگل باشه. نمیشه بدون بررسی بگیم مشکل کجاس.
برخی از اطباء طب سنتی بسیارعاقلانه و هوشمندانه به مراجعینشون ابتدا میگن برید فلان آزمایش رو بدید یا فلان عکس رو بگیرید تا در تشخیص بیماری دقیقتر عمل کنن، وقتی تشخیص دقیق بود درمان و تجویز نسخه هم اثربخش خواهد بود. حالا اگه متعصبانه بخوایم بگیم نه فقط طب سنتی ولاغیر، خب درصد اشتباه میره بالا
یعنی حتی اگه معتقد به طب سنتی هستیم باید ابتدا به طب مدرن مراجعه کنیم بیینیم دردمون چیه؟ حالا اگه درمان باید فوری باشه، همونجا در طب جدید درمان رو انجام بدیم ولی اگه حساس نبود و گذشت زمان مشکلی بوجود نمیاورد، بازهم باتحقیق میتونیم دستورات طب سنتی رو پیگیری کنیم. چون طب سنتی برای درمان فوری نیست. چون برخی بیماریها اگه زمانش طولانی بشه وضع خراب میشه و دیگه هیچکدوم نمیتونن درمان کنن.
( بحث طبسنتی و طبمدرن ادامه دارد)
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
دکتر حسین عصار یان
📛 *مازوخیسم جمعی ایرانیان و دو راهکار شخصی*
🖌مجتبی لشکر بلوکی
✅تجربه عجیبی در سخنرانیها و ارائه ها در جاهای مختلف پیدا کرده ام و آن *میل شدید جامعه به طرح نکات منفی و نا امیدکننده در مورد ایران* است. هر چقدر از مشکلات و وخیم بودن شرایط صحبت کنی مورد استقبال بیشتری قرار میگیری.
هر چقدر بذر نا امیدی بیشتری نسبت به آینده پراکنده کنی عالم تر قلمداد میشوی.
*اگر نقاط مثبت را هم بگویی یا چشم اندازهای پیشرفت را هم بیان کنی، چنان با دیده تردید در تو می نگرند که گویی از حکومت پول گرفته ای تا به مردم اطلاعات نادرست دهی.*
*شگفت است که ما از آزار خود لذت میبریم و به آن عادت کرده ایم.*
بله باید مشکلات را گفت ولی پیشرفت ها را هم دید. آدمی احساس می کند که مردم تلافی رفتار حکومت در دهه های گذشته را می خواهد درآورد.
در گذشته حکومت صرفا پیشرفت ها را گزارش میکرد و مشکلات را انکار مینمود حالا جامعه از این سمت به موضعگیری افتاده و صرفاً بر تاریکی ها چشم دوخته است.
واقعیت این است که در کنار تاریکی، روشنی ها هم هست و باید این روشنایی ها را هم دید. خدا نگذرد از کسانی که ما را به جایی رساندند که خوبی های ایران را کم نمایی و خوبی های غرب را بیش نمایی (overestimate ) می کنیم و به عکس بدی های خودمان را بیش نمایی و بدی های غرب را کم انگاری میکنیم.
✅ تحلیل و تجویز راهبردی:
آنچه در بالا خواندیم نوشته دکتر علی سرزعیم مشاور مرکز بررسی های استراتژیک بود.
من نیز تجربه ای به شدت مشابه با وی دارم.
نمی خواهم من هم دوباره از ایران و ایرانی انتقاد کنم. بس است! فقط این نکته را بگویم که آنقدر جو ناامیدی سنگین است که در جمع های مختلف حتی نمی شود از نشانه های قطعی پیشرفت نیز سخن گفت. به محض شنیدن یک بهبود رتبه یا افزایش یک شاخص شروع می کنند به زیر سوال بردن آمار و ارقام حتی شاخص های بین المللی را. انگار یک ولع خاصی دارند که شما از ناامیدی، فلاکت و بدبختی بگویید. وقتی صحبت از مشکلات می کنید همه به دیده تحسین در شما می نگرند و شما احساس روشنفکری می کنید اما وقتی در مورد پیشرفت ها می گویید همه به شما به دیده جیره خوار حکومت نگاه می کنند.
*امیل سیوران فیلسوف اهل رومانی* جمله ای گفته است که سخت باید به آن اندیشید:
*نا امیدی جمعی مهمترین عامل انهدام ملتها است. ملتی كه دچار آن شود هرگز نخواهد توانست دوباره روی پای خود بایستد.*
من دو راهکار/تکنیک را گاهی (و نه همیشه) برای خودم استفاده می کنم و از آن جواب گرفته ام که با شما نیز در میان می گذارم.
*راهکار اول:* هر گاه مشکلی را مطرح می کنم، برای آن راه حل ارایه می کنم. این گونه باعث می شود که ذهنم را ورزش دهم که راه حل محور (solution minded) باشد و همچنین از تلخی انتقاد بکاهم و دریچه ای رو به حل مساله و روشنایی در کنار نشان دادن یک تاریکی باز کنم.
*راهکار دوم:* اگر مشکلی را در جامعه می بینم قبل از آنکه از آن انتقاد کنم. خودم آن را ترک می کنم. مثلا به جای آن که در مورد آشغال ریختن در خیایان صحبت کنم خودم آن را ترک می کنم و سپس در مورد آن سخن می گویم. اگر نتوانستم آن را رعایت کنم، دیگر انتقاد نمی کنم. مثلا من چون خودم بد رانندگی می کنم هیچگاه در جمع از رانندگی بد دیگران یا رفتارهای زشت ترافیکی انتقاد نمی کنم چون خودم هنوز تبدیل به یک راننده منظم و قاعده مند نشده ام.
تاکید می کنم که در کنار همه مشکلات، وضعیت کشور با بیست سال پیش قابل مقایسه نیست.
*من تصمیم گرفته ام*
*به جای آن که یک روشنفکر منفی نگر محبوب باشم،*
*یک تحلیل گر مثبت اندیش و واقعیت گرا باشم.*
نظر شما چیست .🌹🌹
طالبان: هیچ رابطهای با اسرائیل نخواهیم داشت
«شاهین» سخنگوی طالبان:
🔹طالبان هیچ رابطهای با اسرائیل نخواهند داشت اما میخواهند با همه کشورهای همسایه گفتوگو کنند.
🔹البته، ما هیچ رابطهای با اسرائیل نخواهیم داشت؛ ما میخواهیم با کشورهای دیگر ارتباط داشته باشیم، اسرائیل در میان آنها نیست.
@TasnimNews
شرایط اربعین رو دارم خداروشکر...
#حسین_دارابی
طنزهای واکسنی| عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🔵بیل گیتس، کرونا، واکسن
یه کلیپ دیدم روحانیه روی منبر میگفت کرونارو بیلگیتس درست کرده تا بعدش با واکسنش جمعیت دنیارو کم کنه.
خب اگه اینطوری بود باید قبلش واکسناشو تولید میکرد اندازه کل دنیا تا بلافاصله بعد از شیوع کرونا، واکسناشو همه جا پخش کنه. درحالیکه تاهمین چندماه قبل آمریکا اصلا صادرات واکسن نداشت و تا الانم خیلی محدود اندازه حدود 100میلیون دز صادرات داشته درحالیکه چین 800میلیون دُز صادرات داشته البته حدود دومیلیارد دز مردم خودش رو واکسینه کرده، بقیش رو صادر کرده. [اعداد حدودی هستن، نمودارش رو یکی دوروز پیش دیدم، اگه پیداکردم میگذارم]
درسته باید دربرابر دشمن هوشیار بود، کما اینکه رهبری هم واکسن آمریکایی رو ممنوع کرد. ولی خب شواهد رو هم باید نگاه کنیم، نمیشه روهوا همه چیو ربط بدیم بهم و نگرانی ایجاد کنیم. وگرنه میشه برای همه چیز یه موضوع ساخت و مردمو نگران کرد، مثلا بگیم تو تصفیه خونه آب فلان جا مهندسان اروپایی یا آمریکایی دارن کار میکنن، پس کل آب فلان منطقه آلودهس و میخوان همه رو بکشن.
اینطوری که نمیشه انقدر بی دروپیکر باشه همه چی. با این حرفا داریم میگیم نیروهای اطلاعاتی امنیتی خودمون پشمک حاج عبدالله هم نیستن که انقدر راحت همه چی رو دشمن مدیریت میکنه. وقتی هی نگرانی رو زیاد کردی همش تو توهم گیر میکنی و عقلانیت میره کنار، اون موقع واکسن برکت ایرانی هم فکر میکنی بیلگیتس ساخته.
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
❇️ *فابینگ چیست و چگونه روابط اجتماعی و شخصی ما را تهدید میکند؟*
وقتی از سرکار خسته به منزل بر می گردید و سر میز یا سفره شام همسر یا فرزند شما سرش را در گوشی تلفن همراهش کرده و با کلمات مبهم به شما پاسخ می دهد گرفتار فابینگ هستید. وقتی در مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یا فامیلی بعد از سلام و احوالپرسی اولیه هر کس به گوشی همراهش مشغول می شود گرفتار فابینگ هستید. وقتی که در روابط عاطفی و زناشویی با شریک یا همسر خود به کافه ای رفته اید یا در منزل نشسته اید و یکی از شما مدام گوشی تلفنش را چک می کند گرفتار "فابینگ" شده اید.
یک مطالعه نشان داد که بیش از 17 درصد افراد حداقل چهار بار در روز در حضور دیگران و به هنگام صحبت با آنها دزدکی تلفنشان را چک میکنند. تقریباً 32 درصد افراد نیز دو تا سه بار در روز فابینگ میكنند.
اگرچه شاید این رفتار چیز مهمی به نظر نرسد، اما تحقیقات نشان میدهد که فابینگ میتواند به روابط و سلامت روان شما آسیب برساند.
🔺 فابینگ (Phubbing) چیست؟
عمل نادیده گرفتن کسی که با شما صحبت می کند با توجه و نگاه کردن به تلفن همراه خود
یا به عبارت ساده تر: بیاعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه.
🔺 *نیروی محرک این احساسات چیست؟*
فابینگ 4 نیاز اساسی انسان را تهدید می کند این نیازهای اصلی عبارتند از:
احساس تعلق داشتن
اعتماد به نفس
زندگی معنا دار
احساس کنترل داشتن
وقتی کسی پیش شما با تلفنش مشغول میشود، شما ممکن است احساس طردشدن و محروم شدن از مصاحبت او را بکنید. این میتواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان شما داشته باشد.
تحقیقات همچنین نشان می دهد افرادی که دچار فابینگ هستند تمایل زیادی دارند تا تلفنشان همیشه در دسترس باشد تا با شبکه رسانههای اجتماعی ارتباط برقرار کنند و به این وسیله خلاء ارتباط حضوری یا رودررو را پر کنند. این شروع یک چرخه معیوب است.
🔺 *سه نشانه دچار بودن به فابینگ به این شرح است:*
1⃣ همزمان دو مکالمه دارید، یکی از طریق تلفن و و یکی با شخص روبرویتان. شما به احتمال زیاد هیچکدام از این دو مکالمه را با موفقیت انجام نمی دهید و مطمئناً فیوب "Phub" (دچار فابینگ) هستید.
2⃣ سرمیز یا سفره غذا یا دیگر موقعیتهای اجتماعی با تلفن خود مشغول میشوید. قرار دادن تلفن کنار بشقاب غذا علامت هشداری است که نشان می دهد به زودی ارتباطات خانوادگی تان دچار اختلال خواهد شد.
3⃣ یادتان باشد، حتی لازم نیست تلفن خود را در حین مکالمه لمس کنید تا روی رابطه شما تأثیر منفی بگذارد. یک مطالعه نشان داده است که تنها وجود تلفن در دستان یا کنار شما باعث میشود همسر، فرزند، خانواده یا دوستان و همکارانتان کمتر با شما ارتباط برقرار کنند.
بدون چک کردن تلفن نمی توانید شام، نهار یا صبحانه تان را تمام کنید. این نشانهای از دلهره و ترسی واقعی در شماست. ترسِ از دست دادن تماس، پیام یا پست جدیدی در شبکه های اجتماعی.
🔺 *سه راه برای جلوگیری از فابینگ شدن:*
۱- غذایتان را بدون تلفن بخورید.
۲- تلفن را از دسترس خود دور کنید.
۳- خود را به چالش بکشید.
منبع :انجمن آسیب شناسی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اسناد و مصاحبههای کمتر دیده شده از شاهدان عینی، درباره جنایات رژیم پهلوی در روز ۱۷ شهریور
🔺 از شهدای این واقعه تلخ آمار دقیقی در دسترس نیست، اما خبرنگار روزنامه آمریکایی هافینگتون پست این جنایت را اینطور گزارش کرد: در ۸ سپتامبر ۱۹۷۸ نیروهای شاه به سمت ۲۰ هزار نفر از طرفداران آیتالله خمینی در میدان ژاله تیراندازی کردند و حدود ۴ هزار نفر را به خاک و خون کشیدند
🗓 به مناسبت سالروز قیام ۱۷ شهریور و جنایت رژیم پهلوی علیه مردم
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔥اگرنظامبهحرفاصلاحطلبانگوشکردهبود❗️
🔻سال ۶۹ همزمان با حمله آمریکا به عراق، بزرگان اصلاحطلب، به رهبرانقلاب فشار میآورند که ایران در حمایت از #صدام با آمریکا در خلیجفارس وارد جنگ شود!! البته رهبری اجازه ندادند کشور در این دام بیفتد.
🔻سال ۷۷ بعد از شهادت دیپلماتهای ایرانی در مزار شریف، شورای عالی امنیت ملی به ریاست #خاتمی، تصمیم به «حمله نظامی» به افغانستان و جنگ با طالبان گرفت. اما رهبر انقلاب این جنگ را دام آمریکایی دانسته و مانع ورود ایران در باتلاقی شدند که قبلاً شوروی و بعداً آمریکا در آن فرورفتند و با خفت گریختند.
۳- در سال ۸۰، پنج روز قبل از سقوط #طالبان، ناگهان اصلاحطلبان سازمان مجاهدین انقلاب که در آن زمان در مجلس هم قدرت بالایی داشتند، نظام را به مذاکره با طالبان فراخواند!! همان طالبانی که قبلاً حکم جنگ با آن را داده بودند!!
🔻در جریان حمله داعش به سوریه، از هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد گرفته تا سران جریان اصلاحات و ... حمایت ایران از دولت قانونی سوریه در برابر داعش را اشتباه می خواندند و کار اسد را در سوریه تمام شده دانسته و آینده سوریه را از آن داعش می دانستند؛ تا جاییکه در سال ۹۵ #تاجزاده، نظام را به مذاکره با داعش را فراخواند!!
🔸پ.ن۱: واقعا اگر نظام اسلامی زیر بار این پیشنهادات خطرناک و ابلهانه می رفت، چه بلایی بر سر ایران و منطقه آمده بود؟
🔸پ.ن۲: آیا نباید به فشار ناگهانی مخالفان داخلی و خارجی محور مقاومت در منطقه به نظام برای ورود نامعقول به باتلاق افغانستان با شعار دفاع از #پنجشیر مشکوک بود؟ چرا جریان اصلاح طلب همیشه به طرف منافع آمریکا یقهدرانی می کند؟ آیا اینها وطن ندارند؟
🔸پ.ن۳: سابقه عملکرد نظام اسلامی در منطقه از جمله عراق و سوریه و حتی افغانستان نشان می دهد که هیچ جا بدون درخواست رسمی و قانونی کمک از طرف مقابل وارد کمک نشده و هیچ جا شتابزده عمل نکرده و تقریبا بعد از مدتی سر رشته معادلات را به نفع همه مردم منطقه در دست گرفته است. حتی در شرایط زهرآگینی که آمریکا مردم و حرمهای آسمانی نجف و کربلا را مستقیما هدف گرفته بود، جمهوری اسلامی هرگز هیجانی عمل نکرد اما در مدت معینی با کمک به ملت عراق کمر آمریکا را شکست.
🔸پ.ن۴:در جریان پنجشیر و افغانستان هم همه خواهند دید که نظام اسلامی با تدبیر و دلسوزی، نقش موثری در تغییر صحنه به نفع مردم مظلوم افغانستان و دفع تجاوزگران ایفا خواهد کرد. هرچند ظاهراً مزدوران غرب از همین می ترسند و تلاش می کنند یا ایران را وارد باتلاق جنگ کنند و یا تنش و درگیریهای بینالافغانی را به داخل ایران بکشند! به همین دلیل تجمعات و تحرکات اخیر دوقطبی طالبان-احمدمسعود در ایران شدیدا محل تامل و هوشیاری است.
✍️حمیدرضا ابراهیمی
@andisheh_moghavemat
⚖️صدور حکم اعدام برای رمال دعانویس در یزد💥
🔹غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به تأیید حکم اعدام این رمال از سوی دیوان عالی کشور، اظهار کرد: پس از مراجعه چند نفر از شهروندان به مراجع ضابط و دادسرا مبنی بر سوء استفاده مالی و عاطفی از آنان توسط یک فرد موسوم به فالگیر، مراتب جهت بررسی دقیق در دستور کار قرار گرفت.
🔸وی در تشریح اعمال مجرمانه این فرد رمال با ظاهر فریبنده، افزود: این فرد ابتدا با قرائت احادیث و بعضاً آیاتی از قران، اعتماد سوژههای خود را جلب میکرده و سپس به انجام اقدامات مجرمانه خویش میپرداخته است.
🔹این مقام قضایی تصریح کرد: فریب مراجعه کنندگان به پرداخت هزینههای گزاف برای تخلیه انرژیهای منفی، گاهی انجام اعمال منافی عفت به بهانههای واهی تحت عنوان تخلیه انرژی منفی و … از جمله اقدامات مجرمانه این فرد شیاد بوده است.
🔸دهشیری با اشاره به این مسئله که جامعه نیازمند آگاهی بیشتر است، اظهار کرد: هر یک از این مجرمین هم که دستگیر شوند مادامی که جامعه به آن سطح از علم و آگاهی نرسد که به اینگونه افراد مراجعه نکنند، باز مجرم جدیدی پیدا میشود از عواطف و احساسات پاک شهروندان سوء استفاده؛ و آنها را به سخره بگیرد و به دنبال عملی نمودن نیات شوم خود باشد.
🔻رئیس کل دادگستری استان، با تأکید بر اینکه شهروندان باید بدانند در هیچ کراهتی، کرامت نیست، اظهار داشت: وقتی یک فرد نامحرم به هر بهانهای مبادرت به لمس یک زن میکند و یا به خود حق میدهد که با بهانههای واهی، نگاه مستقیم به بدن و یا برخی از جوارح زنان بکند باید مطمئن شد که حتماً ریگی به کفش دارد و یک جای کارش میلنگد.
〽️دهشیری خاطرنشان کرد: هیچ مرد مسلمان و معتقدی به خود اجازه نمیدهد که به طور مستقیم به صورت یک زن نامحرم خیره شود، حال چگونه برخی از افراد برخی از کارهای رذیلانه و خبث باطنی فردی را میدیدند اما بازهم اعتماد میکردند و اجازه میدادند که او به بهانههای مختلف، نیات پلید خود را پیاده کند.
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
چند سال پیش یه یارو اومد خواستگاری خواهرم
تو آگاهی کار میکرد
خواهرم رو نگرفت ولی منو دو تا از پسرعموهام رو گرفت😐😂😂
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/abou_heirane_darouni
◀️ یادداشت استاد محمد کاظم کاظمی شاعر و اندیشمند افغانستانی مقیم ایران در یک گروه تلگرامی در باره سیاست جمهوری اسلامی در باره طالبان
✍ایران در عمل در مورد افغانستان روش خوبی انتخاب کرده است. ولی در سخن و در عرصۀ رسانه میکوشد که آن روش را به جای این که درست توجیه و تفهیم کند، به بیراهه ببرد.
🔻فضای رسانهای و اظهارات مسئولان باید به نوعی باشد که همین تلاش ایران برای طی این مسیر برای مردم پذیرفتنی و قابل قبول شود. یعنی شفاف بیایند و همین را بگویند.
🔻نیایند بگویند که «چون طالب حالا تغییر کرده است، ما با او نمیجنگیم.» بگویند که میدان مبارزه فرق کرده است و ما در این میدان جدید که مبارزۀ مدنی و فرهنگی و سیاسی میتواند باشد، باز هم در کنار مردم افغانستان هستیم.
🔻نگویند که مردم افغانستان در کنار طالبان بودند و با امریکا جنگیدند. اینقدر «امریکا امریکا» نگویند و مردم را به این گمان نیندازند که لابد همه این سیاستها به خاطر امریکاستیزی است و ایران الان به خاطر این که شکست امریکا بهتر برجسته شود، حاضر است مردم افغانستان را فراموش کند.
🔻درست و راحت بگویند که ما نگران افغانستانیم؛ عملکرد طالبان را با نگرانی دنبال میکنیم؛ در کنار مردم هستیم ولی سعی میکنیم در هر حال از جنگ پرهیز کنیم و راههای دیگر را دنبال کنیم.
🔻در این صورت هم مردم افغانستان راضیترند و هم گروه وسیعی از مردم ایران که سکوت و توجیهکاری نسبت به طالبان آنها را آزرده و کلافه کرده است، میدانند که عقلای مملکت به فکر قضیه هستند و صلاح را در این دانستهاند. روشی که به نظر من هم معقول است.
کاش کسی این حرفها را به مسئولان برساند. زبان ما که مو درآورد.
#افغانستان #طالبان #سیاست_خارجی
@GgaroGhati
@nasiri42
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیرزنه قفل در منزلش خراب بوده، هر روز از دیوار میرفته بالا ودرب حیاط رو باز میکرده..! حالا که تعمیرکار آمده براش مجانی درست کنه؛ فقط ازش خواسته یکبار دیگر هم از دیوار برو بالا تا فیلم بگیرم بعد قفل را درست کنم!! 😜😁
#طنز #واقعیت
@GgaroGhati
@GgaroGhati
🔴 چرا اهل بیت علیهمالسلام به طبیب مراجعه میکردند؟
سوالی ساده از مدعیان طباسلامی
برخی از مدعیان طب اسلامی میگویند طب مدرن را کلا باید کنار گذاشت چون تمام درمانها در روایات اهل بیت وجود دارد و اصلا هیچ ارزشی برای تجربه بشری قائل نمیشوند. درحالیکه خود اهل بیت به تجربه پزشکان زمان خود اهمیت میدادند و به آنها مراجعه میکردند
🔻 مدعیان طب اسلامی میگویند هزاران حدیث طبی وجود دارد که اساسا ادعای نادرستی و بارها علمای دینی و مراجع اعلام کردهاند که بخش زیادی از این احادیث طبی سندیت ندارند، ضعیف السند و یا جعلی هستند، با فرض محال و بنا به ادعای این افراد، انبوه روایات صحیح السند طبی وجود دارد که میتوان دانش طب اسلامی را بر پایه آن بنیان نهاد، یعنی ائمه بزرگوار ما علیهم السلام اجمعین، خودشان بزرگترین اطباء بودهاند.
🔹 سوال :
با این حجم از روایات طبی که اینها ادعا میکنند، چرا پیامبر اسلام (ص) و همه ائمه معصومین (ع) هنگام بیماری به پزشک مراجعه میکردند؟
🔹 احتمالات:
🔻الف. احتمال اول: آن پزشکان براساس روایات پیامبر (ص) و ائمه (ع)، خود اهل بیت (ع) را درمان میکردند که دیگر مراجعه ائمه به پزشکان (الیعاذ بالله) کاری عبث و بیهوده بوده است چون خودشان نسخه درمان را داشتند و گفته بودند و ذات معصوم از این فعل عبث مبراست.
🔻ب. احتمال دوم: درمان پزشکان مبتنی بر روایات اهل بیت (ع) نبوده و درمان آنها، بر پایه طب سنتی و مطابق با تجربیات و دانش آن روز بشر بوده است که در این صورت رجوع ائمه به پزشکان امری کاملا عقلانی و شرعی و با اعتماد به دانش و تجربه پزشکان متخصص عصر خودشان بوده است.( طبق مستندات تاریخی این صحیح است)
👈 اگر وجود روایات طبی (که غالبا در اسنادشان اشکال جدی وجود دارد و صحیح نیستند و صرفاً روایات معدودی دارای سند معتبر هستند) برای درمان انسانها کافی بود، علت رجوع ائمه به پزشک متخصص عصرشان چه بود؟ آیا پزشکان آن عصر به ائمه نمیگفتند شما چرا به ما مراجعه میکنید در حالی که خودتان در دانش طب سرآمد همه هستید و حتی ما براساس روایات شما مردم را درمان میکنیم.
👈 دهها نمونه از مراجعه پیامبر (ص) و ائمه (ع) به پزشکان عصرشان میتوان نقل و بیان کرد که خود مقالهای مفصل خواهد شد که در ادامه خواهیم گفت. احتمالا عزیزان طب اسلامی ميگويند سند ارائه کنید که بسیار جالب است. خودشان برای مباحثی که میگویند سند صحیح ندارند ولی از دیگران سند میخواهند. معروفترین اتفاق که اکثر منابع تاریخی نقل کرده اند مراجعه به طبیب یهودی برای درمان امیرالمؤمنین علیه السلام بعد از ضربت خوردن است.
✳️ نتیجه:
🔻۱. سیره اهل بیت (ع) نشانگر بهره برداری کامل از عقل که موید تجربه و دانش بشر در عصر خودشان است، میباشد.
🔻۲. پزشکی در عصر معصومین (ع) ، پزشکی تجربی و ترکیبی از طب یونانی، ایرانی، شرقی و ... بوده است که خود معصومین هم از آن استفاده میکردهاند.
🔻۳. عقل حکم میکند در کنار بهرهبرداری از دانش روز پزشکی، تجربه گرانبهای بشر در حوزه طب سنتی نیز بهکار گرفته شود. هم احترام به دانش نوین است و هم استفاده از تجربه هزاران ساله بشر.
اگر اهل بیت هم اکنون بین ما زندگی میکردند قطعا این رویه مدعیان طب اسلامی که کلا طب مدرن را حرام و ممنوع میدانند را منکر میشدند و آنهارا توصیه به استفاده از این علوم میکردند.
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
روی join (پیوستن) پایین صفحه بزنید👇
پاسخی به مدیر پایگاه خبری جانبازان اصلاحطلب که به جناب رئیسی لعنت فرستاده بود
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🔴 آیا ماسک تاثیری دارد؟ یا مضراست؟
اندازه ویروس کرونا 120نانومتره و
اندازه مولکول اکسیژن 0.120 نانومتر
یعنی اندازه هر ویروس کرونا هزار برابر یک مولکول اکسیژن هستش
مولکول دیاکسید کربن هم از ویروس کرونا خیلی کوچیکتره، با اندازه 0.232 نانومتر
اندازه مولکولهای اکسیژن و دیاکسید خیلی خیلی ریزتر از منافذ ماسک هستش و براحتی عبور میکنه. از طرف دیگه ویروس کرونا به تنهایی منتقل نمیشه، به رطوبتی که در هوای بازدم وجود داره میچسبه و اندازهش تا ده هزار نانومتر میرسه، یعنی حدوداََ صدبرابر میشه. این مقاله نتیجه میگیره که ماسک بسیار موثر است در عدم شیوع کرونا و از اونطرف خیلی مانع انتقال اکسیژن و دیاکسید نمیشه. مقاله کامل را بخوانید👈 مقاله
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0