🔴 با چهار نامزد ریاستجمهوری آشنا شوید
🔹️«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور فعلی ترکیه قرار است با «کمال قلیچدار اوغلو»، «محرم اینجه» و «سنان اوغان» برای پیروزی در انتخابات رقابت کند.
🔸️رجب طیب اردوغان
اردوغان، رئیس جمهور فعلی ترکیه با ۶۹ سال سن، ۲۰ سال پیش با خروج ترکیه از یک دوره تورم شدید، پس از متهم کردن ائتلاف حاکم در آن زمان به سوء مدیریت، به قدرت رسید. اردوغان از سال ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۸ مسئولیت شهرداری استانبول را بر عهده گرفت و پس از آن از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۴ سمت نخستوزیری را بر عهده داشت.
🔴کمال قلیچدار اوغلو
قلیچداراوغلو ۷۴ ساله، نامزد اپوزیسیون از مذهب علوی است که در آنکارا در رشته اقتصاد و امور مالی فارغ التحصیل شد و اولین شغلش در وزارت خزانهداری و دارایی ترکیه بود. فعالیت سیاسی قلیچدار اوغلو با گزارشی درباره فساد که برای حزب جمهوری خلق تهیه کرده بود آغاز شد؛ این گزارش با استقبال خوب «دنیز بایکال» رهبر وقت این حزب، مواجه شد.
🔹️محرم اینجه
سومین نامزد ریاست جمهوری ترکیه، محرم اینجه با ۵۸ سال سن، سیاستمدار و معلم سابق فیزیک و فرزند مهاجری از شهر تسالونیکی یونان است. اینجه مناصب پارلمانی و حزبی زیادی در حزب جمهوری خلق داشت و در انتخابات ریاست جمهوری قبلی در سال ۲۰۱۸ برای رسیدن به این منصب نامزد شد.
🔹سنان اوغان
«اوغان» چهارمین نامزد انتخابات ریاست جمهوری ترکیه است و ۵۵ سال سن دارد. او از چهرههای آکادمیک سابق ترکیه است و موسس مرکز تحقیقاتی «TURKSAM» است. او در سال ۲۰۱۱، زمانی که حزب جنبش ملیگرا هنوز در جایگاه اپوزیسیون دولت فعالیت میکرد، وارد پارلمان شد.
#قائمون
30.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همکاریهای اقتصادی در کانون رایزنیها
▪️رئیسی در دمشق با چه کسانی دیدار میکند؟
🔹در فاصله یک روز از سفر رئیسی، خبرگزاری تسنیم با چند تن از فعالین اتاق بازرگانی و رهبران فلسطینی که با رئیس جمهور ایران دیدار میکنند، گفتگو کرده است.
🔹«جورج داوود» عضو هیئتمدیره اتاق بازرگانی دمشق: «برادران و دوستان ما در ایران هیچگاه کشور دوم خود سوریه را تنها نگذاشتند و همواره در تمامی مسائل کمک و همیار ما بودند. کشوری چون ایران که در حیطه نظامی و سیاسی کمک حال سوریه بوده و فداکاریهای زیادی را انجام داده هیچگاه از نظر اقتصادی ما را تنها نخواهد گذاشت.»
🔹«ابومجاهد اسماعیل السنداوی» از رهبران جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین: «سفر رئیس جمهور ایران به سوریه و دیدار ایشان با مقاومت فلسطینی در واقع نشان دهنده از ایستادگی و حمایت ایران از ملت و مقاومت فلسطین است.»
🔹«خالد عبدالمجید الامین» دبیرکل «جبهه همبستگی ملی» فلسطین: «دمشق مرکز محور مقاومت است و ایران قدرت منطقه ای اساسی در محور مقاومت است؛ بنابراین این وحدت کلمه بین کشورهای مقاومت در این دیدارها تجسم می یابد و قویتر می شود.»
#قائمون
❌ چرا مسئولی بر نرخ اجارهبها نظارت نمیکند ؟!!!!
قیمت افسار گریخته ملک و املاک و از همه بدتر اجاره بهای منزل و مغازه در زنجان حسابی ترمز بریده است !!!!
مسئولین ارشد نشسته درچه فکری هستید ؟
البته که وقتی زمین شهری.فضای سبزش فروخته شود.اجرت یه کارشناس قطعه زمینی فراترازچندمیلیاردتومان باشد شهر تهاترشودو تملکهایی که نیاز نیست انجام شودباید هم منتظر چنین قیمتهای نجومی بود
وقتی دلالان در بنگاهها دورهم نشسته و نظارتی هم روی آنها نیست و زمین را با یک تماس خریده و با یک تماس افزایش و میفروشند
چوبش را باید مردم بدبخت و بینوا و کارگر و جوانهای شهر بخورند
اداره صمت ، دستگاهای نظارتی مربوطه
کمی به خود تکانی بدهید نظارت را بیشتر کنید
جلوی جولان دلالان را بگیرید
عرفی جهت بالا بردن اجاره بها مشخص کنید
مگر مستاجر چه گناهی کرده که باید بارش همیشه بر روی دوشش باشد ؟؟!!
فکرش را کردهاید که باید چندسال بگذرد تا جوان این شهر صاحب ملک و خانه شود ؟!
تا کی قرار است مردم بینوا بگویند و شماها عکس العمل جدی از خود نشان ندهید
دست دلالان را قطع کنید ❌
مردم که گناهی ندارند
همینطور قیمتها نجومی و سربه فلککشیده میباشد ، حواستان هست برخی به جای آب روی آتش ، اسپند روی آن میپاشند !!!
#قائمون
✍ در جریان شهادت #حمیدرضا_الداغی دو گروه سخن نگویند بهتر است:
اولی با ذرهبین دنبال بررسی حجابِ تصاویر همسر شهید الداغی است!
و دومی هم که تا دیروز با افتخار خودش را بیناموس میخواند و میگفت ناموس کسی نیست، حالا میخواهد شهید مدافع ناموس را مصادره کند.
خدا به اولی عقل و به دومی غیرت دهد.
#قائمون
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ اعتراف امریکایی!
اوکراینیها هر روز معادل یک گردان تلفات میدهند!
در طول یکسال بیش از ۲۰۰هزار نفر (تقریبا معادل ۸سال دفاع مقدس) از نظامیان اوکراینی کشته شدهاند.
همه اینها بخاطر تصمیمات غلط زلنسکی دلقک صهیونیست است.
فقط یک احمق به آمریکا، اروپا و مهرههایش اعتماد میکند.
#قائمون
♦️روایت قابل تامل طلبهای که در بلوار مرزداران زیر گرفته شد از علت حادثه
امیر قرقچی نام این طلبه است و درمورد روز حادثه به «فرهیختگان» گفت:
🔹«مثل هر روز به حوزه میرفتم و وقتی از ماشین خارج شدم، بنده خدایی با ماشین به سمت من آمد و من هم با لبخند گفتم چه کار میکنید. بیتوجه به من، چندبار ماشین را عقب و جلو کرد و روی ماشین افتادم و ۳۰-۲۰ متر آنطرفتر افتادم.»
🔹این طلبه درمورد حرفهایی که درخصوص انگیزههای جوان ضارب گفت : اولش که میگفت حاج آقا خودش وسط خیابان بود (با خنده) و بعد دادستان گفت اگر همکاری کنید، کمک میکنم و او هم گفت قصدی نداشته و شیطنتی بود که ناشی از فضای مسموم تبلیغی بوده است. از حرفهای او اینطور استنباط کردم که ذهن او نسبت به طلبهها و روحانیت بد شده است. ظاهرا جویای کار بوده اما کارش درست نشده است. خودش میگفت من را نخواستند و یک ریشو را برای کار قبول کردند. اینها را گفت و از تصمیمی که در یک لحظه گرفته بود هم پشیمان بود.»
🔷قرقچی با اشاره به دیدارش با پدر آن ضارب هم گفت: «پدر همین جوان به من گفت ما مسلمان هستیم و اتفاقا در خانواده خود طلبه داریم. اما سوالم این است که چه شد که این بنده خدا این کار را کرد.
🔹فکر میکنم این آدم هیچ ملجایی برای خودش در قرائتهای حال حاضر نمیبیند. هیچ جایی را برای خودش ندارد که صدایش شنیده شود. باید دست به عملی میزد که صدا، فکر و ایده او شنیده میشد. فکر او چیست؟
🔷میگوید وقتی خواستم استخدام شوم، کسی من را آدم حساب نکرد اما کسی که ریش داشت و یقهاش بسته بود را به کار گرفتند. میگفت من هم فنی بودم و مهارت داشتم اما من را ندیدند. وقتی فریاد سکوت او شنیده نمیشود، مجبور است پای خود را روی پدال گاز فشار دهد و من طلبه را زیر بگیرد تا صدای فریادش به گوش همه برسد. واضح است که دشمن به دنبال تفرقه است و میخواهد بین مردم فاصله بیندازد اما ما چه کردیم؟ باید تلاش کنیم این فاصلهها کم شود و صداها شنیده شود و مجال گفتوگو باز شود.»
#قائمون
دانشگاه تهران: زیباکلام ۴ سال است بازنشسته شده و اتاقش در دانشگاه را تحویل نمیدهد
واکنش دانشگاه تهران به خبر اخراج زیباکلام: او چهار سال پیش بازنشسته شده؛ اتاقش تخلیه نشده و با دانشجویان پایان نامه دارد
دکتر زیبا کلام چهار سال قبل یعنی درسن ۷۰ سالگی بازنشسته شده است.
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران: در حال حاضر ۲۸ استاد در دانشکده فعالیت دارند که حتی به اندازه کافی برای استادان درس وجود ندارد بنابراین وقتی فردی بازنشسته میشود نباید چنین توقعی داشت.
وی با بیان اینکه دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران حداکثر احترام را برای زیبا کلام قایل است گفت: در چهار سالی که از بازنشستگی ایشان میگذرد حتی اتاقشان از نظر قانونی تخلیه نشده است و ایشان رفت و آمد دارند بطوریکه حتی ایشان با دانشجویان نیز پایان نامه دارند.
آیا برای پنج استاد دیگر بازنشسته نیز درس گذاشتهایم که ایشان با مابقی متفاوت باشند؟
#قائمون
🔴موشکهای مقاومت ساختمانها را در اشکلون تخریب کردهاند
🔹 با اینکه گنبد آهنین در تلاش است راکتها و موشکهای شلیک شده توسط مقاومت از شمال نوار غزه را رهگیری کند اما خبرها حکایت از آن دارند که فقط تعداد اندکی از موشکهای مقاومت رهگیری شدهاند.
🔸 خبرها حکایت از اصابت موشکها به مناطق صهیونیست نشین و ساختمانهای شهری را دارند.
🔹 رژیم صهیونیستی از انتشار اخبار مرتبط به شدت جلوگیری میکند. شهروندان حق فیلمبرداری و پخش فیلم در فضای مجازی به خصوص توئیتر را ندارند.
🔸 منابع عبری: خودروی یک شهرک نشین بر اثر اصابت موشک در شهرک زیکیم، در آتش سوخت.
🔹 آژیرهای خطر در نتف هاسارا، زیکیم و کارما به صدا در آمدند.
🔸 منابع محلی: «در جریان درگیریهای مداوم بین مردان جوان و نیروهای نظامی اسرائیل در جریان یورش به اردوگاه عینالسلطان در غرب اریحا، دو نفر بر اثر اصابت گلوله مجروح شدند».
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بشار اسد: ایران با خون خود از ما حمایت کرد
🔹ایران از همان ۱۲ سال پیش با وجود تحریمها و تهدیدها پشت سوریه را خالی نکرد.
🔹ایران در حوزههای سیاسی و اقتصادی حامی سوریه بود و با خون ارزشمندش از ما حمایت کرد.
🔹تنشهای سیاسی و امنیتی حاکم در منطقه هرگز باعث تغییر نگاه مشترک ایران و سوریه نشد.
#قائمون
رئیسی در دمشق با چه کسانی دیدار میکند؟
در فاصله یک روز از سفر رئیسی، خبرگزاری تسنیم با چند تن از فعالین اتاق بازرگانی و رهبران فلسطینی که با رئیس جمهور ایران دیدار میکنند، گفتگو کرده است.
«جورج داوود» عضو هیئتمدیره اتاق بازرگانی دمشق: «برادران و دوستان ما در ایران هیچگاه کشور دوم خود سوریه را تنها نگذاشتند و همواره در تمامی مسائل کمک و همیار ما بودند. کشوری چون ایران که در حیطه نظامی و سیاسی کمک حال سوریه بوده و فداکاریهای زیادی را انجام داده هیچگاه از نظر اقتصادی ما را تنها نخواهد گذاشت.»
«ابومجاهد اسماعیل السنداوی» از رهبران جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین: «سفر رئیس جمهور ایران به سوریه و دیدار ایشان با مقاومت فلسطینی در واقع نشان دهنده از ایستادگی و حمایت ایران از ملت و مقاومت فلسطین است.»
«خالد عبدالمجید الامین» دبیرکل «جبهه همبستگی ملی» فلسطین: «دمشق مرکز محور مقاومت است و ایران قدرت منطقه ای اساسی در محور مقاومت است؛ بنابراین این وحدت کلمه بین کشورهای مقاومت در این دیدارها تجسم می یابد و قویتر می شود.
#قائمون
💢حساسیتهای انتخاباتی در ترکیه
🔹حساسیت و تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری و پارلمانی ترکیه در حالی این روزها به اوج خود رسیده است که نزدیک ۲۳ استان این کشور درگیر زلزله خانمانسوز چند ماه اخیر هستند.
🔸دو موضوع متفاوت که باعث شده است خدماترسانی به زلزلهزدگان تحت تأثیر فضای انتخابات ترکیه قرار گیرد.
🔰گزاره خبری:
🔹سیزدهمین انتخابات ریاستجمهوری و بیستوهشتمین انتخابات پارلمانی ترکیه قرار است ۲۴ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در این کشور برگزار شود.
🔸چهار نامزد ریاستجمهوری در انتخابات حضور دارند، اما دو نامزد اصلی وجود دارد: رجب طیباردوغان، رئیسجمهور فعلی و کمال قلیچداراوغلو، رهبر اصلی اپوزیسیون.
دو نامزد «سینان اوغان» از «ائتلاف آتا» و «محرم اینجه» از «حزب مملکت» دو نامزد دیگر انتخابات ریاستجمهوری در ترکیه هستند.
🔹روند تبلغات انتخابات تا به امروز به نحوی بوده است که احتمال رأیآوری برای همه نامزدها وجود دارد. براساس نظرسنجیها صورت گرفته توسط مرکز تحقیقات تأثیر اجتماعی مستقر در استانبول، به نظر میرسد عدم به نتیجه رسیدن برخی از شرکتکنندگان در نوع انتخابشان باعث شده است که این انتخابات از انتخابات قبلی در دهه گذشته متفاوت باشد و پیشبینی نتیجه آن سخت باشد.
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸واکاوی دقیق انتخابات پیشرو در ترکیه نشان میدهد که اهمیت آن به اندازی است که برخی از آن به عنوان «انتخابات قرن جمهوری ترکیه» یاد میدهند.
🔹دلایلی که در اهمیت این موضوع مطرح میشود، نشان میدهد که این انتخابات با توجه به حضور حزب عدالت و توسعه به مدت دو دهه در عرصه قدرت به نوعی یک همهپرسی درخصوص موافقت یا عدم موافقت مردم ترکیه با سیاستهای حزب عدالت و توسعه قلمداد میشود.
🔸بروز برخی عوارض جسمی اردوغان، درست در حساسترین مقطع انتخابات ریاستجمهوری ترکیه، جایی که در نظرسنجیها محبوبیت رئیسجمهور ترکیه و رقیب اصلی او «کمال قلیچداراوغلو» تقریبا با یکدیگر برابر است، باعث شده شرایط برای حزب عدالت و توسعه سخت باشد. به طوری که مطابق نظرسنجیها، حدود 15 درصد از شهروندان ترکیه تصمیم نهایی خود برای حمایت از جریان اردوغان یا مخالف او را نگرفته و در انتظار مناظره نامزدهای انتخاباتی به ویژه در حوزه سیاست خارجی و اقتصاد هستند. در چنین شرایطی، بیماری اردوغان میتواند بخشی از معادله را به ضرر او تغییر دهد. البته ممکن است با اعلام رسمی پایان بیماری رجب طیباردوغان و حضور پرقدرت وی در روزهای آتی، شرایط را به نفع حزب عدالت و توسعه تغییر دهد که مخالفان وی را در تنگنا قرار دهد.
🔹اینکه تا به امروز حزب عدالت و توسعه نتوانسته است در نظرسنجیها طبق انتخاباتهای قبلی از رقیب خود پیش بگیرد، نشان میدهد که اردوغان در سیاست خارجی بخصوص در سیاست منطقهای خود مسیر درستی را انتخاب نکرد. بروز اختلافات بین ترکیه و سوریه و حمایت آنکارا از برخی تروریستهای مستقر در سوریه امروز پاشنه آشیل وی در انتخابات شده است.
#قائمون