📣 خیانتهای ناتمام سازشکاران به فلسطین
1⃣ خبرنگار نظامی شبکه ۱۲ عبری: یک مقام اسرائیلی در روزهای اخیر چندین پایتخت عربی را گشت و در اتاقهای دربسته یک کلمه شنید؛ شما باید جنبش حماس را از بین ببرید.
2⃣ از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارانوت فاش کرد که عربستان و اردن به اسرائیل کمک میکنند تا محاصره حوثیها را در دریای سرخ بشکند.
◽️ به گفته این روزنامه، شرکتهای کشتیرانی اسرائیلی به جای دور زدن آفریقا و رسیدن به اسرائیل از طریق یک مسیر طولانی و گرانقیمت، محمولههای خود را در بنادر سعودی تخلیه میکنند و از آنجا کالاها با کامیون از طریق عربستان و اردن به اسرائیل میرسند.
#قائمون
🔴🔴🔆 اعتصاب دانشجویان به خاطر گرسنگی مردم و هزینههای بیجا و گزاف یک جشن!!!
✍ متن گزارش ساواک: بجای اینکه بودجۀ مملکت صرف کارهای تولیدی و سیر کردن شکم مردم شود، صرف جشنهای شاهنشاهی میشود و فقط برای چراغانی مسیر فرودگاه مهرآباد تا میدان ۲۴ اسفند (میدان انقلاب) یک میلیون تومان (معادل حقوق ماهانه سههزار کارگر در سال ۱۳۵۰) خرج میکنند.
📃 سند خیلی محرمانۀ ساواک، ۲۴ تیر ۱۳۵۰
#پهلوی_بدون_روتوش❌
#قائمون
🆔@Ghaemon
💢دشمن دنبال نتیجه فتنههای گذشته در انتخابات امسال است
🗣«حجتالاسلام والمسلمین حاجیصادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه دو راهبرد درباره انتخابات پیش رو وجود دارد، اظهار داشت:
🔸«یکی راهبرد رهبر معظم انقلاب است. معظمله در رهنمودهایشان میفرمایند این انتخابات نمایش اقتدار و قدرت باشد، تحکیمکننده استحکام درونی باشد، دارای یک مشارکت قوی و یأسآور برای دشمنان باشد، تقویتکننده جبهه انقلاب باشد؛ و راهبرد دوم، راهبرد جبهه استکبار است، راهبرد دشمنان ملت ایران است و البته راهبرد عناصر معاندین داخلی که هنرپیشه دشمن هستند، براساس این راهبرد میخواهند انتخابات در کشور را حداقلی و بیرونق نشان دهند، حربه دشمن فاصله انداختن بین مردم و نظام است، تا نظام را یک حکومت اقلیت بر اکثریت معرفی نماید، اکثریتی که این اقلیت را قبول ندارند، لذا دشمنان با این راهبرد به دنبال نتیجهگیری از فتنههای گذشته هستند.»
#قائمون
🆔@Ghaemon
♦️اگر پوتین در اوکراین پیروز شود چه خواهد شد؟
🔹اندیشکده راهبردی تبیین: اخیراً نشست پرسش و پاسخ با موضوع اوکراین توسط نشریه پولیتیکو منتشر شده که در این نشست خانم فیونا هیل، از کارشناسان برجسته حوزه روسیه به سوالات زیادی در این زمینه پاسخ داده است که در اینجا به مهمترین نکات مطرح شده در نشست مذکور اشاره خواهد شد.
🔹یکی از مهمترین موضوعات مطرح شده آن است که مسائل داخلی و رقابت احزاب در ایالات متحده، مانع اصلی در برابر توانایی اوکراین برای پیروزی است و سطوح بالای حزبگرایی در ایالات متحده، اقتدارگرایی را هم در داخل و هم در سراسر جهان ترویج میکند. مشکل بزرگ این است که بسیاری از اعضای کنگره نمی خواهند شاهد پیروزی پرزیدنت بایدن در هیچ جبهه ای باشند.
🔹پوتین چنین تصور می کند که شرایط میدان جنگ در عرصه های نظامی، اقتصادی و سیاسی به نفع او است و اکنون برنده جنگ است. برای پوتین، اوکراین یک جنگ نیابتی علیه ایالات متحده است تا ایالات متحده را از صحنه جهانی حذف کند.
🔹اگر روسیه در میدان جنگ پیروز شود، مطمئن باشید که ایران و کره شمالی از این موضوع سود خواهند برد. ما هم اکنون می بینیم که روسیه در حال تغییر موضع خود درخصوص مسائل هسته ای به نفع ایران است.
🔹چین همچنان از پوتین حمایت های اقتصادی، سیاسی و اخلاقی زیادی می کند. چین این را فرصتی برای اعمال فشار بر آمریکا می داند. به نظر می رسد شکست اوکراین، کل توازن را در منطقه هند و اقیانوس آرام را تغییر دهد و به همین دلیل است که ژاپن و کره جنوبی به شدت در تلاش هستند تا به اوکراین کمک کنند زیرا آنها پیامدهای ژئوپلیتیکی بزرگتر این موضوع را می بینند.
🔹پوتین تلاش می کندکه بایدن در انتخابات پیش رو شکست بخورد. همچنین پوتین از اینکه ترامپ مجدداً به قدرت بازگردد خوشحال خواهد شد چرا که اعتقاد دارد در صورت روی کار آمدن او، سیاست خارجی ایالات متحده با مشکل مواجه و یکی از آثار آن احتمالاً خروج ایالات متحده از ناتو خواهد بود.
🔹چه بخواهیم و چه نخواهیم اوکراین اکنون به میدان جنگ برای آمریکا تبدیل شده است و این موضوع با آینده رهبری آمریکا گره خورده است.
🔹پیروزی مطلق مقابل روسیه بسیار سخت خواهد بود. باید تلاش کردکه اوکراین در موقعیتی قرار بگیرد تا بتواند یک مذاکره، یک راه حل دیپلماتیک، بر اساس شرایط خود داشته باشد، نه بر اساس شرایط روسیه.
🔹تسلیم شدن در برابر روسیه یعنی خدشه وارد شدن به امنیت آمریکا و اروپا در سطح جهان و تاثیرات منفی بر امور داخلی آمریکا خواهد گذاشت. بنابراین کناره گیری از جبهه اوکراین به معنای پیروزی روسیه خواهد بود.
منبع:
(https://www.politico.com/news/magazine/2023/12/12/fiona-hill-ukraine-putin-00131285)
#قائمون
🆔@Ghaemon
♦️موافقت FATF با حذف نام ایران از فهرست سیاه
🔹بهدنبال نامۀ اعتراضی وزیر اقتصاد، رئیس گروه ویژه اقدام مالی طی نامهای رسمی ضمن پذیرش درخواست ایران اعلام کرد که اصلاحات و تغییرات در استانداردهای خود مرتبط با قطعنامۀ ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمانملل را به شبکۀ جهانی مبارزه با پولشویی اعلام کرده است.
#قائمون
🆔@Ghaemon
🔴به سلطنت طلبها بگیم مادر شاهزاده آریایی شون عرب و از ساداته یا زوده؟⁉️⁉️
فرح السادات طباطبایی دیبا، معروف به فرح دیبا❗❗
🔹سید محمد رفیع طباطبایی ملقب به نظام العلماء تبریزی پدربزرگ پدری فرح دیبا از علمای شیخیه آذربایجان بود. همچنین حجتالاسلام سید عبدالعلی طباطبایی دیبا از روحانیون مشروطه خواه عموی پدر فرح بود. جدبزرگ فرح پهلوی نیز میرزا علیاصغر مستوفی از علمای تبریز بود.
🔹اینهائی که جنبش فواحش راه انداختن و میگن ما آریائی هستیم و با عرب ها کار نداریم و صبح تا شب به اسلام و آخوند توهین و فحاشی میکنند باید بدانند که مادر شاهزاده شون خودش آخوندزاده و از تبار اعرابه!
🔹جالب اینجاست فرح پهلوی از سادات حسنی هست و نسب آنان به امام حسن(ع) میرسد. سلطنت طلبها دم از خون آریایی زده و عرب ستیزی میکنند و فرح را شهبانو نامیده؛ در حد یک قدّیسه بالا میبرند. اما شهبانوی آنها، خودش یک عرب زاده است!
#قائمون
🆔@Ghaemon
👈روکه نیست همچو پدر زنش سنگ پای قزوینه!!!
🔺سال ۹۹ سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از کامبیز مهدیزاده داماد دستهگل حسن روحانی یادداشتی منتشر کرد و ازش به عنوان «مشاورعالی» نام برد!
اما خبر این انتصاب جایی کار نشده بود که یه وقت حاشیههاش دامن پدرزن رو نگیره!
🔹کامبیز مهدیزاده که از ماجرای ۳ بار مردودی تو آزمون خلبانی و دریافت گواهینامه خلبانی با دستکاری تو آزمون گرفته، تا ثبتنام تو انتخابات مجلس و ۲ بار ردصلاحیت شدنش کلی حاشیه درست کرده؛ حالا با توییتش درمورد قطع همکاری با معاونت علمی ریاست جمهوری خبرساز شده..
🔸مهدیزاده تو این توییت با هوچیگری اخراجش رو به نسبتش با روحانی ربط داده
اما طبق بررسی «فرهیختگان» مشخص شده که فقط از ۱ شهریور تا ۲۶ دی که حدود ۱۰۰ روز کاری داشته، یکسومش که ۲۹ روز بوده رو کلا سر کار نرفته!
و از ۷۱ روز باقیمونده هم ۲۷۲ ساعت کسری کار داشته!
➕یعنی گلپسرمون درمجموع ۶۵ درصد غیبت کاری داشته و با این حال شاکیه که چرا اخراجش کردن! :))
درضمن اون فیش حقوقی که منتشر کرده هم برای پارساله!
ما فکر میکردیم این خلبان دانشمند فقط دختر روحانی رو گرفته، نمیدونستیم هوچیگری رو هم ازش ارث برده!
💬 آدم
#قائمون
🆔@Ghaemon
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 آثار و پیامدهای حذف نام ایران از فهرست توصیه هفتم FATF
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: ایران با پایان سال هشتم اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ محدودیتی در تولید سلاحهای متعارف و موشکی ندارد.
🔹وقتی نام ایران از ذیل توصیه هفتم FATFحذف میشود یعنی همکاری اقتصادی با ایران ریسک اشاعه سلاحهای کشتارجمعی را ندارد.
🔸پیامد حذف نام ایران از ذیل توصیه هفتم آن است که ریسک شهرت ایران برای تراکنشهای مالی را کاهش میدهد.
🔺همچنین تعداد تکرار نام ایران از گزارشهای نوبهای FATF کاهش پیدا میکند.
#روشنگری | #ایران_قوی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توهین یک عضو مجلس خبرگان به یکی از کارگران پروژه انتقال بن-بروجن در حالی که در دمای منفی ۳۰ درجه مشغول کار بود.😳
همین تیتر برای این ویدئو کافی بود تاچند ماه خوراک رسانهها فراهم و این خبر به سرعت وایرال شود اما متأسفانه ماجرا چیز دیگری است و خبر بایکوت میشود.
آیت الله اسلامیان عضو مجلس خبرگان رهبری در جریان برف سهمگین دیماه سال گذشته برای سرکشی و خداقوت به کارگرانی که برای تأمین آب شرب نیمی از جمعیت استان در بدترین شرایط جوی مشغول کار بودند، عدهای از مدیران استان را همراه کرده و در معیت استاندار از یکی از مهمترین و حیاتیترین پروژههای استان بازدید کنند تا دلگرمی و خداقوتی حاصل شود و مطمئن شود که کار مردم بر زمین نمانده است. و در این اثنا دست یکی از کارگران زحمت کش پروژه را می بوسد.
اگر از زاویه رسانه به این اتفاق نگاه کنیم می بینیم که به این دست اتفاقات در هرکجای دنیا که بود، توسط رسانههای حاکمیتی و حتی مردمی ویژه پرداخته می شد و حتی ما در این سوی دنیا از آن با خبر می شدیم.
اما اینجا ایران است و من چنین صحنه زیبایی را اولین بار، بعد از یک سال و به بهانه سالگردش در یک کانال ۴۵ نفره می بینم و با خبر می شود.
اینجا افکار عمومی جایگاهی ندارد.
اگر جمهوری اسلامی مظلوم نبود مدیرانش به فکر رسانه بودند...
#قائمون
🆔@Ghaemon
👆این مردک خناس، ایلان ماسک به همراه بن شپیرو رفتهاند بازدید آشویتز (مشهورترین اردوگاه نگهداری یهودیان و سایر اقلیتها و نماد هولوکاست).
🔹روی سرش کیپای یهودی گذاشته و برگه ای در دست گرفته که پشتش نوشته شده Never Again یعنی نه هرگز دوباره!
🔸این مفلوک در اوایل هجوم وحشیانه صهیونیست ها دو سه تا توییت نصف و نیمه علیه صهیونیست ها زد و بعد یقه اش را گرفتند.
🔹اول که کشان کشان بردنش اسرائیل و با نتانیاهو دیدار کرد و ترمزش را کشیدند و حالا هم برای ابراز خاکسپاری بیشتر رسما نمایش اشک تمساح برای هولوکاست را اجرا می کند.
🔸در آمریکا یا صهیونیست می شوید یا کسب و کار و زندگی تان را نابود می کنند.
🔹آمريکا در یوغ صهیونیست هاست و مردم آمریکا اسیر دست اسرائیل اند. چه بدبخت مردمانی
#قائمون
🆔@Ghaemon
🔰 نقش و حق مردم
🔻اینجا یک اصل اسلامی را مایلم متذکّر بشوم، و آن عبارت است از نقشآفرینی مردمی در نظام اسلامی و اساساً در حیات اسلامی.
🔻مردم، در نگاه اسلام، در نگاه قرآن، با توجّه به مجموعهی احکام اسلامی، خیلی مورد توجّهند در تحرّک جامعهی اسلامی، مجتمع اسلامی و حیات مجتمع اسلامی؛ نقش برجستهای دارند.
🔻شما ملاحظه کنید در فرمایش امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) در آن جملهی معروف که «لَو لا حُضورُ الحاضِرِ وَ قِیامُ الحُجَّةِ بِوُجودِ النّاصِر ... لَاَلقَیتُ حَبلَها عَلىٰ غارِبِها»
🔻هم نقش مردم مورد تذکّر قرار گرفته است، هم حقّ مردم.
🔻«نقش مردم» یعنی اگر مردم نیایند سراغ آن کسی که خود را صاحب حق میداند و میخواهد مسئولیّتی قبول کند، بر او واجب نیست دنبال آن حق برود: لَاَلقَیتُ حَبلَها عَلىٰ غارِبِها؛ مردم نبودند، من وظیفهای نداشتم، تکلیفی نداشتم. نقش مردم اینقدر مهم است.
🔻حتّی کسی مثل امیرالمؤمنین، علیّبنابیطالب، اگر مردم با او نباشند، دُوروبَرش نباشند، میگوید من تکلیفی ندارم.
🔻اگر چنانچه مردم آمدند، آنوقت بر او واجب است که مسئولیّت را بپذیرد؛ لذا حضرت مسئولیّت را قبول کرد؛ مردم آمدند، فشار آوردند، اصرار کردند که شما بیایید خلافت را قبول کنید، ایشان هم قبول کرد. نقش مردم اینقدر مهم است...
🔻روشن است که رسیدن به هدفهای اسلامی ــ حالا اسمش را بگذارید «نظام اسلامی»، در نهایت «تمدّن اسلامی» ــ جز با حضور مردم، جز با توجّه و مبادرت مردم امکانپذیر نیست؛
🔻باید مردم بخواهند، مردم بیایند، مردم اقدام کنند.
🔻این برای ما یک اصل شد؛
🔻حالا یک نفری مسئولیّت دولتی دارد، برای جلب مردم، جذب مردم، آوردن مردم به صحنه یک جور باید عمل بکند، یک وقت یک نفری در منبر نماز جمعه فعّال است، او یک جور [دیگر]؛
🔻یعنی توجّه داشته باشیم که مسئلهی «مردم» یک اصل اسلامی است، بدون آن کاری نمیشود کرد، به هدفها نمیشود رسید، به حیات نمیشود رسید.
#حکیم_انقلاب 26 دی 1402
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#قائمون
🆔@Ghaemon
⭕️عارف به تقابل با روحانی برخاسته است؟
🔹«امیدنامه» رسانه نزدیک به «محمدرضا عارف» معاون اول دولت اصلاحات که در سال ۱۳۹۲ به نفع حسن روحانی از صحنه انتخابات کنار رفت، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس دولت اعتدال نوشت: «اینکه اقلیت حاکم و به گفته آقای روحانی ضدانقلاب میخواهند انتخابات پیش رو با حداقل شرکتکننده برگزار شود، حرفی درست و البته مسبوق به سابقه بوده است، ولی اینکه قهر مردم از صندوق رأی را با رویکرد ضدانقلاب همسو دانسته شود، نشاندهنده عمق دور بودن از مردم است. مردم در یک دهه گذشته بهواسطه عملکرد دولت وقت و دولت فعلی و البته برخوردهای بخشهایی از حاکمیت با مردم از صندوق رأی فاصله گرفتند که بهتر است در این خصوص آقای روحانی پاسخگو باشد، نه مدعی.»
🔸یکی از چهرههای نزدیک به عارف هم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آقای روحانی بهتر است سهم خود و همراهانتان در تبدیل آن جنبش عظیم مردمی و اصلاحطلب را به وضعیت ناامیدی تبیین کنید.
#قائمون
🆔@Ghaemon
#تحلیل #مهم
🔴 انتخابات فراتر از گزینش افراد
🖌 دکترعبدالله گنجی
🔻معنای انتخابات در فرهنگ سیاسی ایرانیان به انتخاب زید و عمرو یا اصلاحطلب- اصولگرا یا عضو فلان قوم و طایفه تقلیل یافته است. این فهم تقلیلگرایانه از رأی را زمانی بهتر متوجه میشویم که در جمع رأیدهندگان حاضر شویم یا با آنان پرسش و پاسخی داشته باشیم. عمده سؤالات این است که «فکر میکنید کی رأی بیاورد»، «اصلاحطلبان در مجلس آینده حاکماند یا اصولگرایان»، «به فلانی رأی دادیم کاری نکرد»، «باید کاری کنیم فلانی رأی بیاورد»، «من فقط به این دلیل شرکت میکنم که فلانی رأی نیاورد و برای این کار تلاش میکنم» و...
🔹این گزارهها نشان میدهد نازلترین معنای انتخابات در صدر معنادهی به انتخابات نشسته است. نه اینکه انتخاب نوع آدمها مهم نباشد، اما معنای رأی- خصوصاً در جمهوری اسلامی ایران- بسیار موسعتر از انتخاب افراد است و اگر مردم در این تراز به انتخابات معنادهی کنند قطعاً انگیزههای مشارکت متنوع خواهد شد. دقیقاً به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: کسانی که بنده را قبول ندارید یا جمهوری اسلامی را قبول ندارید شما هم مشارکت کنید.
🔹آیا منظور رهبری حضور مردم برای رأی آوردن فلان کس است؟ حتماً خیر! رهبری امنیت ایران را گوشزد میکند، پس انتخابات معنایی والا دارد که در ایران والاتر هم جلوه میکند.
1⃣ اولین معنای آن امنیتآوری است. ما دشمنان قسم خورده و قدرتمندی داریم که میزان مشارکت مردم محل دوری و نزدیکی یا محل استقرار آنان را تنظیم میکند. قطعاً مشارکت کم دشمن را به جلو خواهد آورد و مشارکت بالا او را به عقب برمیگرداند. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای منازعه را بسته و باز میکند. رهبر معظم انقلاب بعد از مشارکت ۲۹ میلیونی مردم در خرداد ۱۳۷۶ با صراحت اعلام کردند این رأی یک تهدید بزرگ را از کشور دور کرد و آن تهدید حد فاصل ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ اتفاق افتاده بود که مشارکت مردم حدود ۱۵ میلیون و رئیسجمهور منتخب (هاشمی) ده و نیم میلیون رأی آورد
2⃣ دومین معنای رأی اصرار بر استمرار نظام جمهوری اسلامی است. اینجا غرب نیست که مشارکت مردم صرفاً رأی به برنامههایی نظیر بیمه بیکاری، سن بازنشستگی، نحوه مواجهه با مهاجرین خارجی، قانون کار، تعرفه واردات و صادرات و درمان باشد. اینجا رأیدهندگان به کسانی رأی میدهند که مورد تأیید نظام سیاسی هم هستند و اینچنین معنای رأی و رفراندوم به نظام سیاسی هم هست. اگرچه عدم مشارکت بخشی از مردم (عدم استفاده از حق خویش) مانعی بر سر مشروعیت و قانونی بودن انتخابات نیست، اما معنایی که مشارکت بالا میدهد اصلاً در قانون انتخابات نیامده است و آن تولید سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی است
3⃣ سومین معنای انتخابات ایستادگی ملت ایران در مقابل ۱۸۰۰ تحریم دشمن است و نشان میدهند که بهرغم اینکه چکمه دشمن روی گلوی ملت ایران است، اما همچنان نفس میکشیم و شما قدرت خفه کردن این ملت را ندارید. رأی نشاندهنده شکست پروژه شکاف ملت-حاکمیت است. رأی نشان میدهد هدف تحریم محقق نشده است و دشمن باید راههای دیگری را بپیماید
4⃣چهارمین معنای آن وحدت ملی است. انتخابات نوعی سازمانیافتگی اکثریت ملت در یک سو است. با هم بودن، همجهت بودن و مثل هم اندیشیدن از معانی اصولی مشارکت ملی است. شعار «ما همه با هم هستیم» هیچ جا به اندازه انتخابات معنا نمیشود و کثرتی از ملت ایران را نشان میدهد که در عین وحدت است
5⃣معنای پنجم انتخابات ما «میثاقگرایی» است. آنان که امام میفرمود تا پایان راه با ما هستند مردان و زنان مشارکتجو هستند. انتخابات تجدید عهد با امام، حاج قاسم و همه شهدای گمنام و برجسته انقلاب اسلامی است که خون خود را به صندوق ریختند تا ما بر روی آن رأی بریزیم. عدول از مسیر پربهجت آنان یادآور تجربه تلخ اسلام و تشیع در قرن اول اسلام و همه تاریخ است. اصرار بر «راه ما راه امام است» در زیر فشار حداکثری دشمن، معنایی مقدس دارد که نباید با نظامهای عرفی که از رأی صرفاً فایدهگرایی و سودگرایی ماتریالیستی را مطالبه میکنند مقایسه شود. حاکمیت باید برای رفاه مردم هر آنچه میتواند بکند، اما عزت در فرهنگ سیاسی ایران در رتبهای بالاتر از امور دنیوی است که البته خود انقلاب اسلامی مؤید این مدعاست. ناامید کردن دشمن خود یکی از پلههای رفاه و توسعه کشور است. او باید بفهمد تحریم اهدافش را محقق نمیکند و این فهم با رأی مردم محقق و منتقل میشود.
#قائمون
🆔@Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 کلاشینکفسازی در روستا
🔹درۀ آدمخیل، روستایی در ناحیۀ کوهات پاکستان است که تمام ساکنان آن به ساخت سلاح مشغولند؛ از کلتهای آمریکایی گرفته تا کلاشنیک و ام۱۶. برخی کارگاههای سنتی با ابزارهای سادۀ آهنگری و برخی دیگر بسیار مجهز سلاحهای پیچیده میسازند.
🔹گردشگران خارجی محدودی که جرئت سفر به اینجا را دارند معمولاً با محافظان محلی به اینجا رفت و آمد میکنند.
#قائمون
@Ghaemon