⁉️آخرین جلسه دولت با رهبر معظم انقلاب چگونه گذشت؟
آخرین دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت دولت دوازدهم قدری متفاوت با آخرین دیدارها با دولتهای هشتساله پس از دفاع مقدس بود و نکتهی پررنگ در این دیدار، تأکید بر تجربهای است که میتواند چراغ راه دولت بعدی باشد، در حقیقت اگر در آخرین دیدارها با دولتهای قبل ستایش از تلاشها و مسئولیتها پررنگ بود اما در این دیدار ضمن قدردانی از تلاشها، تکیهی کلام بر تجربهای بود که میراث دولت روحانی است.
🔻دولت آقای روحانی در سال 92 با شعار مذاکره و نشان دادن مزیت نسبی در دیپلماسی توانست به پیروزی دست یابد و در عرض 100 روز در زمینه مذاکرات هستهای توافق ژنو را امضا کند. مجموع مذاکرات دولت آقای روحانی با 1+5 منجر به امضای قرارداد برجام شد اما با نقض این پیمان از سوی آمریکا و همچنین عدم انجام تعهدات توسط کشورهای اروپاییِ عضو برجام و همچنین ناکامی دولت در پیشبرد دیپلماسی فعال با سایر کشورها، موجب شد درحالی پاستور را ترک کنند که در شاخصهای اقتصادی بدترین دولت بعد از انقلاب هستند.
🔻علاوه بر اینها مشکلات ناشی از کمبود برق و همچنین بحران آب در خوزستان و دیگر نواحی کشور، موجب شده است دولت آیتالله رئیسی در سختترین شرایط عهدهدار کشور شود. این ناکامیها و ضعفها را میتوان ناشی از رویکرد غلط دولت روحانی در اعتماد به غرب و مذاکره برای حل مشکلات کشور دانست. دولت آقای روحانی در دو سال ابتدایی تمام پتانسیل خود را معطوف به مذاکره برای عقد قرارداد برجام کرد و بعد از امضای برجام نیز مجدداً بهدنبال نقد کردن چک برجام بود، چکی که از قضا از اساس بیمحل هم بود!
🔻با خروج آمریکا از برجام در سال 97، مجدداً تلاش این دولت معطوف به مذاکره با 1+4 برای انجام تعهدات از سوی سایر طرفهای برجام بود، در حقیقت مذاکره برای نیل به اهداف مذاکرهی قبلی انرژی بسیاری را از دستگاه دیپلماسی گرفت و سایر بخشهای کشور نیز چشم به این داشتند که شاید از رهاورد این مذاکرات شاهد گشایش اقتصادی باشیم. این تلاشهای بیثمر منجر به این شد که دولت فعلی با تورم بالای 44/2، نرخ بیکاریِ 8.8 و نرخ رشد اقتصادی نزدیک به صفر و حتی منفی دولت را تحویل دهد.
🔻این شرایط موجب شد آیتالله خامنهای برای جلوگیری از احتمال تکرار این تجربه ناخوشایند برای دولتهای بعدی این واقعیت را هشدار دهند که برای برونرفت از مشکلات توجه به ظرفیتهای داخلی و معطل نگهنداشتن کشور مهم است چراکه ماحصل 8 سال تکیه به غربیها نهتنها سودی برای کابینه یازدهم و دوازدهم نداشت بلکه خاطره تلخی از آنها در ذهن مردم نقش بست.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 در آمریکا ۲۷۰ قانون برای مدیریت فضای مجازی وجود دارد
🔹سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: در آمریکا ۲۷۰ قانون برای مدیریت فضای مجازی وجود دارد. در هیچ جای دنیا فضای مجازی رها نیست اما عده ای در ایران افتخار می کنند که فضای مجازی رها باشد.
#طرح_صیانت
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اگر رهبری صراحتا با برجام مخالفت می کرد برخی میگفتند ایران قرار بود بهشت بشه اما نگذاشتند!
همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند دراین دولت مشخص شد که اعتماد به غرب جواب نمیده و کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در داخل کشور هست نه در لوزان و ژنو و نیویورک.
امیرالمومنین(علیه السلام):
چه بسیارند عبرت ها و چه کم اند عبرت گیرنده ها...
باشد که مایه عبرت شود!
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
📍دعوا سر چیه؟
🔹همونطور که میدونید کلی آدم دارن غیرقانونی با داده مردم کاسبی میکنن، دستشون بسته میشه.
اینا از ناراضیای اتفاقا قدرتمندن...
از طرفی کلی شرکت رانتی مثل دیجی کالا و بازار و...که انحصار داشتن توی حوزه شون، الان با باز شدن و اومدن رقیب داخلی و خارجی احساس خطر میکنن.
یه چیز مهم دیگه اینه که کلی از روابط و حمایت ها و وام ها که تا دیروز تو عرصه نت رفاقتی داده می شد الان باید شفاف بشه و اعلام بشه...
[به نظرتون نباید مافیا با کمک شهروندا کارآگاه و شهردار و بزنه؟]
بله خب اگر فضای مجازی صاحب دار بشه دیگه هر دولتی هر کاری دلش میخواد توش نمیکنه
نکته مهم دیگه که هی میگن چرا الان چرا این دولت و...
در حالیکه این طرح از مرداد پارسال توی مجلس بوده، دی گفتن الان وقت بودجه اس، اردیبهشت گفتن انتخاباته الانم میگن تا اومدن دولت جدید صبر کنید...
علت این تاخیر چیه؟
یا میخوان گندکاری ها رو جمع کنن یا رانت ها رو تکمیل کنن یا...
درباره فیلتر شدن خارجی ها هم
اولا خیلی از این شرکت ها خواستن توی ایران دفتر بزنن، ما جلوشون رو گرفته بودیم...
حالا از فردا بیان تکذیب و تمسخرکنن آبروشون نره.
دوما برای بخشی هم که شامل تحریم آمریکا میشه و نمیان هم قانون شفاف گفته، تا نبود جایگزین مناسب محدود نخواهد شد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 تحلیل "نیویورک تایمز" از مواضع اخیر رهبری در مورد مذاکرات وین
🔹"نیویورک تایمز" در گزارشی به مواضع و صحبت های اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیات دولت، راجع به مذاکرات هسته ای با غرب و آمریکا، و به طور خاص تاکیدات ایشان مبنی بر غیرقابل اعتماد بودنِ آنها پرداخته و این موضع گیری ها را نشان از آن دانسته که روند آتی مذاکرات هسته ای ایران با کشورهای غربی، با چالش های اساسی رو به رو خواهد بود و اساسا ایران، مخصوصا در دولت جدیدِ این کشور که در روزهای آتی در قدرت مستقر می شود، بنا ندارد به هر قیمتی، به توافقی جدید با غرب در راستای احیای برجام دست یابد.
🔹نیویورک تایمز در این رابطه می نویسد: «رهبر انقلاب اسلامی ایران "آیت آلله خامنه ای" به تازگی در موضعگیری، ایالات متحده آمریکا را در روند مذاکرات هسته ای با ایران، به دورویی متهم کرده و به طور خاص از غیرقابل اعتماد بودنِ آمریکا سخن گفته است. امری که به زعم بسیاری از ناظران و تحلیلگران می تواند در ادامه راه، موجب پیچیده تر شدنِ بیش از پیش روند مذاکرات هسته ای وین که با هدف احیای برجام انجام می شود، گردد.
🔹مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، یک هفته قبل از خروج حسن روحانی و دولت وی از قدرت(پس از هشت سال حضور در قدرت)، انجام می شوند. توافق برجام میان ایران و قدرت های جهانی، در دوره حضور حسنروحانی در قدرت به امضا رسید.
🔹در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان "ابراهیم رئیسی" رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاه های نزدیکی با رهبری جمهوری اسلامی ایران در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده می شود.
🔹برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد می کرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرف های غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هسته ای با ایران، بایستی با چالش های زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هسته ای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
این بحثی که حامیان حسن روحانی با عنوان قطع شدن اینترنت و خداحافظی با اینترنت مطرح میکنن دقیقا شبیه اون بحثی است که روحانی 96 میگفت:
اگر اقای رئیسی بیاد تو پیاده رو ها دیوار میکشه
همینقدر چرت و پوچ و مسخره🤢
96 گول این قلم فروش های خودخواه هوچی گر را خوردید بس نبود؟
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🌎 طرح جدید منافقین برای ایران
🔻«امروز مهران ، فردا تهران» شعار منافقینی بود که 6 روز پس از پذیرش قطعنامه 598 از سوی ایران، عملیاتی تحت عنوان «فروغ جاویدان» را به پشتیبانی صدام طراحی کردند. آنها به خیال خام خودشان قصد داشتند 48 ساعته ایران اسلامی را فتح کنند.
🔻اما به طور خلاصه باید گفت: که رزمندگان خمینی به فرماندهی شهید صیاد شیرازی، مرصاد را تبدیل به مکانی برای دفن توهمات منافقین کردند. عملیاتی که قرار بود فروغشان را جاوید کند، سقوطشان را جاوید کرد.
🔰نقشه امروز منافقین:
شاید بتوان گفت اهم فعالیت های منافقین در دو موضوع خلاصه می شود:
1️⃣ تسخیر فضای مجازی با اکانت های فیک + زمینه سازی برای ایجاد آشوب
2️⃣ ایجاد هزار اشرف در ایران
🔻بی گمان اکثر مردم با پیرمردهای آلبانی نشین که هر کدام صاحب چندین اکانت فیک اند، آشنا هستند. اما پادگان هزار اشرف:
👈🏻 آن ها قصد دارند با ایجاد هزار کانون شورشی در جای جای ایران، هزار کانون نبرد علیه نظام اسلامی ایجاد کنند. آنها معتقدند اگر این هزار کانون هم زمان باهم قیام کنند، قطعا نظام اسلامی توانایی مقاومت در برابر همه اینها را نخواهد داشت و سقوط خواهد کرد.هزار کانون شورشی به منزله هزار پادگان اشرف.
✍🏻 اما همان طور که فروغ جاوید شان به سقوط جاوید تبدیل شد، هزار اشرف هم برایشان به هزار مقتل تبدیل خواهد شد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴گزینههای عیسی زارعپور، مینا مهرنوش و بیژن عباسی آرند برای وزارت ارتباطات جدی شدند
🔹در فاصله یک هفته مانده تا آغاز فعالیت دولت سیزدهم، بازار گمانهزنیها برای معرفی وزیر ارتباطات آینده پررونقتر از گذشته شده است.
🔹در میان افراد اعلام شده، نامهایی چون عیسی زارع پور، مینا مهرنوش و بیژن عباسی آرند بیشتر به چشم میخورد و این گزینهها محتملتر از بقیه هستند.
🔹عیسی زارع پور معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه دارای تحصیلات پسادکتری علوم و مهندسی کامپیوتر است. وی در دولت محمود احمدینژاد ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد را برعهده داشت.
🔹مینا مهرنوش کارآفرین است. مدیرکل برنامهریزی تجاری و اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت وزارت صنعت معدن و معاونت توسعه صادرات این سازمان از جمله فعالیتهای وی محسوب میشود.او دارای دکترای اقتصاد گرایش بینالمللی است. وی مدیر عامل سابق رایتل و متخصص اقتصاد دیجیتال است.
🔹بیژن عباسی آرند مدیرعامل فعلی ایرانسل است و مدیر عامل اسبق شرکت صاایران شیراز (صنایع الکترونیک شیراز) بود. وی فارغ التحصیل مهندسی الکترونیک دانشگاه شیراز، فوق لیسانس و دکترای مخابرات از دانشگاه تربیت مدرس است و در همین دانشگاه در نقش استادیار فعالیت کرده است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🌍خبر :طرح صیانت از حقوق فعالان در فضای مجازی کلید خورد !
🕪 تحلیل:«برخی ابعاد طرح صیانت از فضای مجازی»
💯در شرایطی که بسیاری از کشورهای دنیا قوانین متعددی را برای حفظ منافع کشور و کاربرانشان در فضای مجازی وضع نموده اند، و حتی برای رسیدگی به این امور در سطح بین الملل سفیر مجازی دارند، متاسفانه ایران بعد از ۳۰ سال هنوز هیچ قانون اجرایی برای حفاظت و صیانت از منافع ملی و کاربران اجرا ننموده است.
⭕️و چه بسا ضربه های متعددی را در این راستا از خارج و داخل کشور خورده ایم.
🍂و البته بجز معدود افراد انقلابی که مخالف اجرای طرح، قبل از تشریح ابعاد آن برای جامعه هستند، عده ای سود جو که بستر رهای مجازی را برای اهداف مغرضانه خود خـواسته اند، امروز از مخالفان جدی طرحندـ
بررسی مخالفین کاذب
🔻مخالفین خارجی این طرح کسانی هستند که فضای مجازی را محلی برای تزریق یاس و ناامیدی، ضربه به امنیت ملی، تحریک قومیتی ، رواج شایعات، کشاندن کشور به آشوب و بلوا.... تبدیل کرده اند .
🔻مخالفین کاذب داخلی هم همان کاسبان فیلترینگ اند که همیشه موج سواری اجتماعی را بر بستر رسانه های رهای خارجی انجام داده و خیانتهای خود به کشور را در فضای مجازی سامان و جهت داده اند.
🔻از دیگر مخالفان کاذب طرح صیانت، کسانی هستند که در این فضای بی قانـون به درآمدهای نجومی و بی حساب کتاب دست یافته و از تبلغ قمار و فروش مواد مخدر و روان گردانها و بی حیایی ها و تبلیغات کاذب... به نان ونوایی رسیده اند.
🔻به طبع این گروه ها به سم پاشی مجازی اقدام کرده و کاربرانی را که حیات اقتصادی خود را در گرو رسانه های اجتماعی میبینند، نگران و آشفته همراه نموده اند.
راهکار(چه باید کرد):
✅در این میان به نظر میرسد اولین اقدام شفاف سازی همه جانبه طرح صیانت؛ از جانب مجریان طرح است، باید تمام ظرفیتها، برای تمام سطوح اجتماعی شفاف شده و نگرانی مخاطبین رفع گردد.
✅تشریح منافع ملی وصیانت از حقوق کاربران که اتفاقا به اشتغال زایی امن منجر میشود نیز از اهمیت خاص برخوردار است.
✅برجسته سازی اهمیت لزوم اجرای بند های این قانون همچون ایجاد شعب نمایندگی پلتفرمهایی که مخاطبین زیادی از ایران در آن رسانه ها فعالند ( نه مثل تلگرام که با حدود ۴۰ میلیون مخاطب ایرانی و بِرند شدن این رسانه با حضور ما، هیچ یک از تعهدات قانونی را اجرا نکرد،بلکه اطلاعات شخص کاربران نیز افشا و مورد سوء استفاده قرار گرفت و بستری برای تهدید امنیت ملی گردید.)
⭕️به عنوان نمونه ترکیه که اخیرا به قانونمندی فضای مجازی اقدام کرده، هر #رسانه ای که بالای یک میلیون ترکیه ای را به عنوان مخاطب دارد؛ باید حتما در ترکیه شعبه داشته باشد و به قوانین ترکیه پایبند باشد، والا ۹۵٪ پهنای باند از آن رسانه گرفته میشود.
✅همچنین لازم است، صدا و سیمای ملی با تشریح ابعاد این طرح، با ابزارهای مختلف، بنا به سلایق و سطح اجتماعی مخاطبان، رفع ابهام کند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
📍بررسی مستند فضاسازی عملیات روانی علیه آرامش مردم توسط رسانه های نزدیک به حسن روحانی و آذری جهرمی
🔹️کلمه "مهاجرت" حتی رتبه بیستم سرچ های مردم ایران نیست. سایت انتخاب در یک دروغ آشکار و برای ایجاد هراس کاذب مدعی شده بود قرار است اینترنت در کشور محدود شود!! و به همین دلیل مردم به دنبال سرچ کلمه مهاجرت در گوگل هستند!!
🔹️این رسانه حسن روحانی همچنین در دروغی عجیب تر مدعی شده مردم به خاطر این طرح در ایران شروع به سرچ کلمه مهاجرت کرده اند!
🔹️ این در حالی است که طرح مجلس نه تنها اینترنت را محدود نمیکند بلکه احتمالا میتواند به رفع فیلتر برخی شبکهها مثل تلگرام و توییتر منجر شود. ازبین رفتن فیلترینگ هم عملا یکی کاسبی های رسانههای اصلاحطلب برای ترساندن مردم را تعطیل خواهد کرد.
🔹️این رسانهها در شدید ترین شرایط اقتصادی کشور از التهابات ارز و دلار و خودرو گرفته تا کمبود مرغ و تخممرغ با انتشار دروغهای مشابه تاثیر زیادی در تشدید فشار بر مردم داشتند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon