eitaa logo
قائمون
297 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
467 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 بازیگوشی جلوی رئیس‌جمهور عکس‌هایی از مراسم بزرگداشت هفتهٔ بهزیستی
❌❌آیا برای حجاج استان زنجان هم در بدو ورود این مراقبت های پزشکی انجام شد ؟! دانشگاه علوم پزشکی استان ما در این زمینه چه اقداماتی انجام داد؟؟ و مردم را با کدام پیام‌های هشدار دهنده آگاه کرد ؟! آیا حجاجی که با بیماری همراه بودند ، قرنطینه یا مراقبت خاصی تعیین شد ؟! منتظر پاسخ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان هستیم!!!!
❌❌خبرگزاری فارس از قول یک کارشناس رسانه: تقلب حدود هزار نفر در کنکور سال گذشته محرز شده، اما به دلیل اینکه احراز تقلب این افراد زمانبر شد آن‌ها اکنون دانشجو هستند ❌این افراد بیشتر در رشته‌های پزشکی و مهندسی مشغول تحصیل هستند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اعلام کرده قانون کنکور برای داوطلبان است نه دانشجویان و این افراد اجازه دارند ادامه تحصیل دهند ✍️هزارنفر تبهکار و متقلب درحال حاضر دررشته های پزشکی و مهندسی تحصیل میکنند وهمین تبهکاران فردا واردجامعه میشوند جامعه‌ای که در مقابل تبهکاری سکوت کند!جامعه ای که برای تبهکاری زمینه فراهم کند.یعنی به آن رسمیت میدهد. تکلیف آن جوانانی که همین تبهکاران جایشان را گرفتند باکیست?
سه دروغ علیه سیاست خارجی انقلابی مواضع این روزهای مسئولین جمهوری اسلامی نسبت به بیانیه مشترک روس‌ها با شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه گانه را دیده‌اید. فرق این نگاه با کلیشه‌ای که غرب‌گرایان درباره سیاست خارجی جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند بسازند در سه چیز است: 1. آن‌ها به دروغ ادعا می‌کنند نگاه انقلابی در سیاست خارجی انزواطلب است. در حالی‌که تمام تلاش اینست که وارد تعامل با جهان شود. به همین دلیل تلاش می‌کند تا «راه شرق» را برای خود باز کند. نگران «دخالت ناتو» به شمال شرق و غرب خود و آسیای میانه است. از «افریقا به عنوان معدن ثروت» دست‌نخورده بهره ببرد. «اتحادهای منطقه‌ای» با همسایگان و شرکای راهبردی‌اش درست کند و با کشورهای اروپای اول و اروپای دوم تعامل و همکاری کند. اما برعکس، غربگراها کل دیپلماسی سیاسی و اقتصادی ایران را سال‌ها بر مدار ارتباط با ۴کشور «محدود» کردند. 2. آن‌ها به دروغ می‌گویند نگاه انقلابی خود را وابسته به شرق می‌داند. در حالی‌که راهبرد سیاست خارجی ایران ایجاد یا شرکت در اتحاد و ائتلاف‌های منطقه‌ای برای توسعه سیاسی و گشایش اقتصادی است. خط قرمز نگاه انقلابی برهم خوردن استقلال سیاسی در سیاست خارجی و تحدید منافع ملی است. به همین خاطر وقتی حتی یکی از متحدین ولو متحد استراتژیک هم که باشد خط قرمز را عبور می‌کند با واکنش جمهوری اسلامی روبرو می‌شود. در حالی‌که این خود غربگرایان هستند که هم خود و هم ایران را وابسته به غرب می‌خواهند. این همه در مجامع رسمی و در عمل امریکایی‌ها به‌صورت علنی اقداماتی را علیه منافع ملی و حاکمیت ارضی انجام دادند. مثلا در همین آشوب‌های ۱۴۰۱ش در مقابل امریکایی‌ها آن‌ها کی و کجا موضع گرفتند؟ 3. به دروغ می‌گویند سیاست خارجی جمهوری اسلامی تنش آفرین است. بله البته اگر منظور اینست که هر که از باغ کشور گذشت سهم خود را بردارد احتمالا تا دوره‌ای باج‌ها مانع از چکمه و اسلحه می‌شود. مثل دوره پهلوی که سیاست خارجی موازنه مثبت را دنبال می‌کرد. یعنی به هردو طرف باج می‌داد. اگر به انگلیس نفت جنوب را می‌داد به روسیه هم نفت شمال را می‌داد و... وقتی هم مردم علیه این سیاست خارجی، انقلاب صنعت ملی نفت را در ۱۳۲۹ش راه انداختند با کودتای سخت و خشن امریکایی روبرو شدند. اما حالا اگر اسرائیل در کردستان عراق طرح تجزیه عراق را دنبال می‌کند این ایران است که به او کمک می‌کند تا عراق تجزیه نشود یا سوریه و عراق به دست داعش نیفتند. امریکا از منطقه خارج شود. مشخص است که این نگاه موجب ثبات و آرامش در منطقه می‌شود نه نگاهی که منطقه را دستخوش میل و اراده غربی‌ها می خواهد.
🔔 نظام اسلامی باشیم، تا نشویم‼️ 🚫طبق آیه 54 سوره مائده، اگر کسانی، قدر اسلام را ندانند و از آن روی‌گردان باشند؛ خداوند خورشید اسلام را به قوم دیگری می‌تاباند که محبت متقابل با خالق هستی دارند: فَسَوْفَ يَأْتىِ اللَّهُ بِقَوْمٍ يحُِبهُّمْ وَ يحُِبُّونَه... همچنین در آیه 39 توبه تاکید می کند که اگر از دین الهی با جهاد و غیره دفاع نکنید؛نخست دچار عذاب الهی شده سپس جایگزین خواهید شد(خدای متعال،برای یاری دینش، افرادِ دیگری انتخاب می کند) :إِلَّا تَنفِرُواْ يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا وَ يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيرَْكُمْ. 🔐ازاین‌جهت، امام باقر (ع) از پروردگار می‌خواهد که جزو دینش باشیم تا نشویمِ اللَّهُم‏... اجْعَلْنِي مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِينِكَ وَ لَا تَسْتَبْدِلْ بِي غَيْرِي (الكافي، ج‏4، ص: 162). ✅در اسلامی ایران، همین بس که جهان خوران و مستکبران عالم،44 سال است که برای شکست دادن این نظام اسلامی با صرف هزینه‌های کلان، تلاش مذبوحانه کرده ناکام مانده‌اند. 🌺.🌺 ✍🏻علی‌اکبر صیدی
برسه بدست کسانی که برای پل ورسک ساخته شده توسط خارجیا در دوران رضاخان، غش و ضعف می کنند مجموع راه های اصلی و فرعی درجه دو و سه قبل از انقلاب، ۴۷هزار کیلومتر بوده بعد از انقلاب افزایش ۵۵۱ برابری داشتیم!
اعضای هیئت‌رئیسۀ کمیته‌های جبهۀ اصلاحات مشخص شدند 🔹در مجمع جبهۀ اصلاحات ابراهیم اصغرزاده رئیس کمیتۀ سیاسی، علی باقری رئیس کمیتۀ برنامه‌ریزی، علی شکوری‌راد رئیس کمیتۀ استان‌ها، محمود صادقی رئیس کمیتۀ ارزیابی و رضا سالیانی رئیس کمیتۀ رسانه شدند. 🔹سید حسن رسولی، افشین حبیب‌زاده، شهیندخت مولاوردی، عماد بهاور، صفر اسلامی، احمد شریف، فاطمه سعیدی،  اسدالله عابدی، جواد امام و  بدرالسادات مفیدی دیگر اعضای هیئت‌رئیسۀ این کمیته‌ها هستند.
🔺️آیا تهاتر محصولات پتروشیمی نفت در برابر غذا است؟! 🔹رئیس جمهور از تهاتر محصولات پتروشیمی با کالای اساسی در جریان سفرش به آفریقا خبر داده است؛ رسانه ها و اکانتهای اصلاح طلب همنوا با VOA ، BBC و اینترنشنال موضوع را دست گرفته و با تمسخر، آن را نفت در برابر غذا مینامند! 🔹اولا تهاتر یکی از راه های ارزشمند رها کردن کشور از فشارهای دشمن و دلار زدایی از مبادلات در دوران تحریم است که اجرای آن بدون دغدغه صورت میگیرد، ضمن اینکه کشور نیازمند تراکنش های بانکیِ مشمول تحریم و زیر نظر آمریکا هم نمیشود. ثانیا چه کسی گفته تهاتر محصولات پتروشیمی نفت در برابر غذا است؟ 🔹مثلا اگر ما کود شیمیایی به آفریقا بفرستیم و غلات دریافت کنیم، این نفت در برابر غذا است؟ ‎ از تهاتر محصولات پتروشیمی در برابر کالای اساسی سخن به میان آورده و کشور ما سالانه بیش از ۱۵ میلیارد دلار کالای اساسی وارد میکند؛ یعنی باید ۱۵ میلیارد دلار پول نقد بدهیم و کالای اساسی وارد کنیم؛ خب مگر مثل این غربگرایان بیماریم پول نقد تحریمی که امکان تبادلش با دشواری های زیادی همراه است را برای کالای اساسی بدهیم وقتی میشود با محصولات صادراتی مان تهاترشان کنیم؟! 🔹با این روش نه صادرات ما در پیچ و خم تراکنش های بانکی بلوکه میشود، و نه وارداتمان مشمول مصیبت های تحریمی خواهد شد! اگر تهاتر حداقل بتواند میزان واردات کالای اساسی ما را پوشش دهد، به این معنی است که در وانفسای کمبود ارز و مصیبت جابجایی پول، ۱۵ میلیارد دلاری که قرار بود خرج واردات کالا کنیم [و احتمالا بسیاری از آن در تراکنش ها گیر میکرد] در جیب خودمان باقی میماند! 🔹رسانه های معاند آن سوی آبی که تکلیفشان مشخص است، اما واقعا نمیدانم مشکل اصلاح طلبان با تهاتر چیست؟! آیا از دلار زدایی و گریز کشور از دام تحریم ها ناراحتند؟ چرا باید یک ایرانی از تضعیف قدرت دلار عصبانی شود؟! 🔹حالا که به اینجا رسید بگذارید باز هم توضیح دهم! آن ۱۵ میلیارد دلاری که مربوط به واردات کالای اساسی بود و گفتیم با تهاتر در جیب دولت میماند که یادتان هست! آن را بگذارید کنارِ درآمد نزدیک به ۴۰ میلیارد دلاری دولت ‎ در طول یک سال که عمدتا با فروش نقدی نفت و دور زدن تحریم به دست آمده است! این شد حدود ۵۵ میلیارد دلار! 🔹حالا من از شما میپرسم؛ کل درآمد روحانی در سال آخر دولتش چقدر بوده است که اکنون اصلاح طلبان اینگونه بلبل زبانی میکنند؟! شاید باورتان نشود: فقط ۵ میلیارد دلار! آدم این درد را کجا ببرد؟ اینهایی که تهاتر را مسخره میکنند از کجا آمده اند؟ خدایشان کیست؟ به کدام عملکردشان مینازند؟! 🔹در پایان یک بار دیگر تاکید میکنم بیش از ۹۰ درصد نفتمان را نقدی فروخته ایم و پولش را وارد کشور کرده، خرج بدهی های روحانی، پروژه های سنگینِ رها شده، و صدها آوار دیگرِ بر زمین مانده کرده ایم! مصیبت یکی دوتا نیست، اما رییسی واقعا در حال جهاد و نبرد اقتصادی است.
📍آماده این خبرها تا ۲۵ ‌شهریور باشید
📎🔹استاد دانشگاه شیکاگو: هزینه مقاومت کمتر از تسلیم شدن است استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه ویسکانسین شیکاگو، مقاومت اسلامی لبنان به رهبری حزب‌الله را «سرمایه‌ای عظیم و عامل مهم»خواند و گفت هزینه مقاومت کمتر از تسلیم است. «سیف دعنا»، استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه ویسکانسین شیکاگو، در مصاحبه با شبکه خبری المیادین درباره نقش مقاومت اسلامی در لبنان اظهار کرد: «شعار مقاومت بیشتر، فقر کمتر را در جریان تظاهرات ۱۷ اکتبر ۲۰۱۹ (۲۵ مهر ۱۳۹۸) در لبنان بر اساس یک اصل مطرح کردم که بیانگر یک قاعده اساسی در‌ اندیشیدن به اقتصاد سیاسی است و از آن‌جایی که نظام بین‌الملل یک نظام یکپارچه است یعنی تمام جهان به هم پیوسته و متأثر از یکدیگر هستند و هیچ کشور جزیره‌ای و منزوی وجود ندارد که بتواند جدا از تأثیرات منطقه و جهان خود برنامه‌ریزی و اجرا کند. حتی نمی‌توان به توسعه فکر کرد و راه‌حل‌هایی برای فقر و سایر مشکلات اقتصادی ارائه کرد که جدا از تأثیر توازن قوای منطقه‌ای و بین‌المللی باشد.» وی افزود که توانایی هر کشوری در انجام هر پروژه توسعه‌ای و مقابله با بحران‌ها و مشکلات اقتصادی به توانایی مذاکره آن با خارج بستگی دارد، یعنی هر چه قوی‌تر باشید، توانایی شما برای مذاکره و کاهش نفوذ خارجی بیشتر است و اگر ضعیف باشید، فقط می‌توانید شرایط تحمیل شده توسط موازنه قوا را اجرا کنید. به طور ویژه درباره لبنان باید بگوییم، تنها نیرویی که با نفوذ مقابله می‌کند و باید آن را به عنوان یک سرمایه عظیم و عامل مهم در مذاکره دانست، «مقاومت» است و هر چه مقاومت قوی‌تر باشد، قدرت چانه‌زنی لبنان یا هر کشور دیگری و در نهایت ‌شانس موفقیت بیشتر خواهد بود. هزینه مقاومت کمتر از تسلیم دعنا تصریح کرد: «درست است که هرکس مقاومت کند تحت محاصره و فشار قرار می‌گیرد؛ اما هر که مقاومت نکند در معرض غارت و فقر بیشتری قرار می‌گیرد. علی‌رغم محاصره و تحریم‌های لبنان، اگر توانایی مذاکره‌اش با خارج به دلیل وجود مقاومت نبود، شرایط این کشور امروز بدتر از مصر، اردن و سودان بود. سؤال این‌جاست، آیا آن دسته از کشورهای جهان جنوب (توسعه نیافته) و کشورهای عربی که در مقابل شرایط غرب و موسسات مالی بین‌المللی مانند بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول مقاومت نمی‌کنند و خواسته‌های آنها را اجرا می‌کنند مانند مصر، در شرایط بهتری هستند؟ مهم‌ترین چیز این است که مقاومت یک فرآیند بلندمدت است، به این معنا که مقاومت سرمایه‌ای برای آینده است و ثمره آن را کسانی درو خواهند کرد که مقاومت می‌کنند و به دست کسانی که زانو زده و تسلیم می‌شوند نخواهد رسید. دقیقاً به همین دلیل است که گفته می‌شود بهای مقاومت همیشه کمتر از بهای تسلیم شدن است، چراکه محاصره و تحریم‌ها برای همیشه دوام نمی‌آورند، به خصوص اگر مقاومت قدرتمندتر باشد.»...
دم شهرداری کرمانشاه گرم.... دهان مدعیان و رو بست. حالا معلوم شد ایرانی واقعی چه شکلیه.!
🇮🇷 📝 پیروزی حقوقی ایران بر آمریکا | عالی‌ترین مرجع قضایی فرانسه درخواست آمریکا برای تصاحب ۲۴۷ میلیون دلار اموال ایران را رد کرد 🍃🌹🍃 🔻معاون حقوقی رئیس‌جمهور: 🔸عالی‌ترین مرجع قضایی فرانسه درخواست آمریکا برای تصاحب ۲۴۷ میلیون دلار از اموال ایران به ادعای پرداخت غرامت را رد کرد. 🔹به این ترتیب غیر از کانادا، احکامی که آمریکا در محاکم داخلی علیه جمهوری اسلامی ایران صادر کرده در هیچ کشوری شناسایی و اجرا نشده است. 🔺با توجه به جایگاه حقوقی فرانسه و موقعیت دیوان عالی این کشور، علی القاعده رأی آن دیوان، اثر مهمی در رویه قضایی کشورهای اروپایی در رد تقاضای خواهان‌های آمریکایی برای شناسایی و اجرای سایر احکام سست و بی‌پایه دادگاه‌های آمریکایی خواهد داشت./ ایرنا
🔴 دوراهی مسئولان قوه قضاییه : شک ماموران در رابطه با اینکه محمد صادقی را به زندان زنان ببرند یا مردان 🔹چه دوراهی سختی ، البته بعید میدونم تو زندان مردان راهش بدن 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استمداد از روح حضرت مهسا! آدم بخواد سقوط کنه مثل مهدی نصیری سقوط میکنه !
🔴 پدیده ای عجیب قبل از انتخابات دیدم برخی نمایندگان مجددا خواستار پیگیری عزل معاون سیاسی وزیر کشور شده‌اند‌. عجیب است؛ «رییس ستاد انتخابات کشور» را می‌خواهید با تهدید چند ماه مانده به عزل کنید؟ سلامت انتخابات مگر بازیچه است که برخی کاندیداها(نمایندگان) این بازی را تمام نمی‌کنند؟ شأن را حفظ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت اژه‌ای از رئیس‌جمهوری که به قانون گفت مزخرف 🔹رئیس دستگاه قضا: زمانی که در دادگاه تجدید‌نظر بودم یکی از پرونده‌های مقامات سیاسی زیر دستم آمد. حکم دادگاه بدوی را تایید کردم و حکم و مستندات را برای رئیس‌جمهور وقت بردم. او هم در واکنش به توضیحات من در رابطه با مادهٔ ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری، گفت: عجب قانون مزخرفی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران: 🔴این جزایر ایرانی ست ، اگر این حرفها را زدند ما به تاریخ برمیگردیم و برایشان خیلی بد خواهد شد، آنوقت بحرین هم یکی از استان های ما محسوب میشود 🔴ما در مقابل هیچکسی بجز خدا و ملت ایران دست به سینه نمی‌ایستیم، وقتی خودتان درگیر هستید چرا این حرف را زدید؟ 🔴ما به دنبال خاک هیچ کشوری نیستیم، ولی (قبل از این اظهارات از خودتان بپرسید) چه کسی کانال سوئز را ساخت؟ داریوش که ایرانی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از حضور سردار شهید سلیمانی در فاصله کمی از داعش به تازگی منتشر شده است. به تازگی تصاویری از حضور سردار شهید سلیمانی در فاصله چند ده‌ متری داعش در نبردهای نزدیک حرم حضرت زینب سلام الله علیها به تصویر کشیده شده است.
🔴امیرعبداللهیان[به بهانه مواضع اخیر درخصوص جزایر سه‌گانه و حواشی آن]، یکبار دیگر موضع ایران درباره جنگ اوکراین را یادآوری کرد: بر تمامیت ارضی کشورها از جمله اوکراین تأکید داریم 🔹وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه عمان:در خصوص اوکراین کماکان بر سیاست اصولی خود مبنی بر توقف جنگ و تمرکز بر راه حل سیاسی تاکید داریم. 🔹از طرفین درگیری می‌خواهیم که بر مسیر مذاکرات سیاسی بازگردند. ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حقوق بگیرا بیش از دو برابر، نسبت به صاحبان مشاغل در تامین بودجه دولت نقش دارند 🔻 سخنگوی سازمان امور مالیاتی: ۱۲ درصد کل مالیات را حقوق بگیران می پردازند، در حالیکه صاحبان مشاغل که تعدادشان حدودا ۶ میلیون است، فقط ۵ درصد کل مالیات را شامل می‌شوند.
تجربه حذف ارز ۴۲۰۰ هر جاهلی را آگاه و هر غافلی را هشیار کرده است. کسی که با وجود این تجربه تلخ، همچنان دم از ضرورت رهاسازی نرخ ارز می‌زند، با سیاست تثبیت مخالفت می‌کند، مطالبه حذف ارز ۲۸۵۰۰ را دارد، دیگر جاهل و غافل نیست؛ منافع ذینفعان گرانی معیشت ملت را نمایندگی می‌کند‌. ✍سید یاسر جبرائیلی
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی: راه‌حلِ اختلاف روسیه و ژاپن بر سر ۴ جزیره مذاکره است 🔹روسیه پس از جنگ جهانی دوم، جزایر کوریل را به سرزمین خود ملحق کرده ولی ژاپن این جزایر را سرزمین شمالی می‌نامد و آن‌ها را «اشغال‌شده توسط روسیه» می‌داند. امروز سفیر ژاپن در دیدار با رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفته: با شروع جنگ اوکراین، روسیه مذاکرات دوجانبه با ژاپن در خصوص جزایر اشغالی کوریل را متوقف کرده است. 🔸خرازی در پاسخ به سفیر ژاپن گفته: ایران با مداخلۀ نظامی و نقض حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها مخالف است. بهترین راه برای حل‌وفصل اختلافات ارضی بین ژاپن و روسیه بر سر جزایر چهارگانه، مذاکره مستقیم است.