eitaa logo
قائمون
309 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📊نتایج پیمایش انگیزه شناسی بانوان بی حجاب در تهران 🔹اسداللهی مدیر مرکز مطالعات فرهنگی تیام وابسته به پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام در نشست ارائه نتایج پیمایش انگیزه‌شناسی بانوان بی‌حجاب شهر تهران عنوان کرد که این پیمایش به موضوعاتی همچون انگیزه‌‏های سیاسی-اجتماعی کشف حجاب، دلایل فرهنگی کشف حجاب، انگیزه‌‏های فردی و زمینه‌‏های خانوادگی کشف حجاب و همچنین نوع واکنش بانوان بی ‏حجاب به برخوردهای سلبی حاکمیت و زمینه‌‏های گفتگو با بانوان بی‌‏حجاب، پرداخته است.
هدایت شده از s زنجان
🎥 پخش زنده 🌐 🔅وبینار با موضوع :( حجاب حکم خدا ، صلاح انسانها ) 🌺 سخنران : دکتر علی بیگدلی ( دکترای علوم قرآنی و هادی سیاسی ویژه ی کشوری ) 🌷روز دوشنبه 2 مردادماه مصادف با ششم محرم ⏰ساعت 17 عصر ✳️کانال مرکز فرهنگی خانواده زنجان( شمیم خانواده ) ❇️آدرس کانال zeinabyavaran313@ ┄♦️کانال مرکز فرهنگی خانواده زنجان♦️┄ 🇮🇷|@zeinabyavaran313
🏴 ⁉️ چرا پول هیأت را خرج فقرا نمی‌کنید؟ 🔰 اگر روشنفکری از شما پرسید چرا این‌قدر برای اربعین و امام‌حسین (ع) هزینه می‌کنید؟ چرا این پول را هزینه فقرا نمی‌کنید؟ 🔹 این پاسخ‌ها را در آستین داشته باشید:              1⃣ سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینه‌ کنسرت‌هایی می‌شود که فقرا اجازه‌ ورود به ان را ندارند زیرا توان مالی که شرط ورود به کنسرت است را ندارند چرا این هزینه را به فقرا نمی‌دهید؟   2⃣ سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری می‌شود و ایران هفدمین کشور مصرف کننده‌ لوازم‌ آرایشی در جهان است چرا این پول را خرج فقرا نمی‌کنید؟ ۱۰ تریلیون پول کمی است؟ تمام فقرا را می‌توان با آن سر و سامان داد.                3⃣ ایرانیان در سال، ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار می‌کنند که علاوه بر آن، هزینه درمان بیماری‌های ناشی از مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان است. چرا این هزینه را صرف مخارج فقرا نمی‌کنید؟   4⃣ در سال دو میلیون ایرانی به ترکیه می‌روند که اکثر آنها شفر تفریحی دارند. بابت این سفر حداقل ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه می‌کنند. آیا بهتر نیست به جای چنین سفرهایی که ارز را هم از کشور خارج می‌کند، این هزینه را به فقرا بدهند؟            5⃣ بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات می‌روند و بیش از ۵۰۰ میلیارد هزینه‌ سفر ایرانیان به این کشور بسیار کوچک می‌شود. بهتر نیست به جای ریختن پولشان در جیب سرمایه‌داران اماراتی، این هزینه را به جیب فقرا بریزند؟                6⃣ بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند می‌روند و بیش از ۴۰۰ میلیارد هزینه‌ سفر ایرانی‌ها به تایلند است. بهتر نیست این هزینه را به جای گشت و گذار در مناطق ... این پول به فقرا داده شود؟ 7⃣ بیش از ۷۲ هزار ایرانی در سال به مالزی می‌روند و هزینه‌ سفر ایرانیان  حدود ۳۶۰ میلیارد تومان است بهتر نیست این هزینه را به فقرا بدهند؟ و جواب‌های نقضی دیگر. 8⃣ علاوه بر اینها باید گفت که بخش اصلی و مهم هزینه‌های هیآت مذهبی از طرف مردم و به ویژه همین افرادی است که بضاعت مالی اندکی دارند اما تلاش می‌کنند حتی به میزان اندکی هم که شده، برای مجالس اهل بیت هزینه می‌کنند. ⁉️ سؤال  چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عده‌ای دین‌ستیز مهم می‌شوند؟!
ایران سومین مالک بزرگ ذخایر نفت در جهان 🔹جدیدترین آمارهای اوپک نشان می‌دهد ذخایر نفت ایران در سال ۲۰۲۲ برابر با ۲۰۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون بشکه بوده و بدون تغییر همچنان سومین مالک بزرگ در جهان است. 🔹ونزوئلا با ۳۰۳ میلیارد و ۲۲۱ میلیون بشکه بزرگ‌‌ترین دارنده ذخایر نفتی در جهان و عربستان با ذخایر ۲۶۷ میلیارد و ۱۹۲ میلیون بشکه‌‌ای در رتبه دوم قرار دارد. 🔹کل ذخایر نفت جهان در پایان سال ۲۰۲۲ نیز ۱۵۶۴.۴۴۱ میلیارد بشکه اعلام شده. این رقم نسبت به سال قبل ۱.۱ درصد افزایش یافته است.
🔺فداکاری کارشناسی| چرا قالیباف علیرغم مخالفت کارشناسی با وزارت بازرگانی به آن رأی موافق داد؟ محسن مهدیان فعال رسانه ای در کانال خود نوشت: 🔹در خبرها آمده بود آقای قالیباف در دیدار با دانشجویان در پاسخ به انتقاد یکی از حاضران در مورد تشکیل وزارت بازرگانی گفته است با این تصمیم مخالف بوده ولی دولت اصرار به تشکیل وزارتخانه داشته است. اما نکته جالب اینست که رئیس مجلس علیرغم این نظر، در جلسه رای گیری به تفکیک این دو وزارتخانه رای مثبت داده است. با بررسی بیشتر مشخص شد آقای قالیباف به جهت اصرار دولت نه تنها به این اراده تمکین و بلکه در اجرا کمک کرده است نظر دولت پیش رود. این رفتار در سیاست ورزی و حکمرانی حتما قابل تقدیر است. 🔹واقعیت اینست که ما در مسائل مهم کشور نیازمند فداکاری کارشناسی هستیم. فداکاری کارشناسی چیست؟ پای رای و نظر کارشناسی مان بایستیم و از آن دفاع و تلاش کنیم به سرانجام برسد اما در نقطه ای که کار به تشتت و عدم تصمیم گیری میرسد روی یک نظر اجماع کنیم تا اجرا از بلاتکلیفی خارج شود. فداکاری اینست که مانع نشویم و فراتر از آن همراهی و دلسوزانه کمک کنیم تا اشکالات برطرف شود. اگر اجماع کارشناسی نیست اما اراده یک پارچه در اجرا وجود دارد و این اجماع تصمیم گیری است که وفاق ملی در پذیرش تصمیم می سازد.