🔴 #قلم_شرارت_آفرین ‼️ | به نام روزنامه نگار و به کام سیا
🔻 «خبرچینها» از کدام پروژه آمریکایی سخن میگوید؟!
🔹جوئل ویتنی، بنیانگذار و دبیر مجله گرنیکا، درباره بخشی کوچک اما کلیدی از سابقه یک راهزنی فرهنگی نوشته است. ادعای نویسنده در کتاب خبرچینها این است که مجله ادبی پاریسریویو و دیگر مجلهها از دهه 1950 میلادی به بعد، توسط سازمان سیا (CIA) حمایت مالی و پشتیبانی میشدند.
🔹آثار این نویسندگان، درست مثل روزنامهنگارانی که امروز به جریان خبررسانی کاخ سفید متصل هستند، به مشروعیتبخشی سیاستهای متوهمانه آمریکا کمک کرد.
🔻نویسنده در پایان کتاب تمام مشکلاتی را که در خاورمیانه با تحرک آمریکا به وجود میآید، نتیجه تلاشهای ناپخته سیا برای رویارویی با ترسها و دلهرههای دنیای جنگ سرد میداند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #ترامپ| آیا استیضاح ترامپ به نتیجه خواهد رسید؟!
🔻 سنا با استیضاح دونالد ترامپ، رئیسجمهوری این کشور به اتهام تحریک اغتشاشگران برای حمله به کپیتولهیل موافقت کرد. اما در نشست روز سهشنبه سنا صرفا ۵ عضو حزب جمهوریخواه با دموکراتها برای محاکمه ترامپ همصدا شدند و سایر جمهوریخواهان استیضاح رئیسجمهوری آمریکا را غیرقانونی قلمداد کردند.
🔹 به این ترتیب در جریان رایگیری روز سهشنبه در سنا ۵۵ سناتور به قانونی بودن و ۴۵ تن دیگر به غیرقانونی بودن استیضاح رای دادند. ترکیب مجموع آرا نشان میدهد استیضاح ترامپ که قرار است ماه فوریه برگزار شود موفقیتآمیز نخواهد بود و حکم برائتش صادر خواهد شد؛ چراکه برای محکوم کردن رئیسجمهوری پیشین این تصمیم باید توسط دو سوم مجلس سنا تایید شود که در چنین شرایطی حداقل ۱۷ سناتور جمهوریخواه باید با تمامی نمایندگان دموکرات همصدا شوند.
🔻 #اهمیت_استیضاح | استیضاح در صورت به نتیجه رسیدن، ترامپ را از تصدی مقامات دولتی و حضور مجدد وی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ممانعت مینماید. به همین علت، این استیضاح چیزی فراتر از یک عمل نمادین است.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 رهاسازی تدریجی
اگر گمان میکنید کاسبانی چون یاشار سلطانی، مهناز افشار و وریا غفوری، خودجوش شیطنت دوقطبیسازی واکسن را آغاز کردهاند، سخت در اشتباهید.
پدرخواندههای عملیات روانی در تطمیع با پول و پاسپورت، کلکسیونی از سلبریتیها را برای رهاسازی و خطشکنی آماده دارند تا نوبت حملات گستردهتر هم برسد.
✍احمد قدیری
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴تاج زاده: در داستان سوریه هم مثل برجام رفتار کنیم!
خاتمی: در مقابل داعش راه و روش دیپلماسی جواب میدهد نه حضور نظامی!
کرباسچی: مسائل سوریه را توان بزرگان دیپلماسی باید حل کند!
اصلاحطلبان که تا دیروز معتقد بودند با داعش هم باید مذاکره کرد الان و در زمانی که حتی آمریکا هم پس از بیست سال جنگ، واقعیت طالبان را در افغانستان پذیرفته نسبت به مذاکره با طالبان دلواپس شدهاند
حالا مقایسه کنید یک جنبش ریشهدار بومی و ضدامپریالیستی مثل طالبان را که حاکمیت بیش از نیمی از کشور هم مرز ما را برعهده دارد با تروریست های تکفیری و چندملیتی داعش که قصد ایجاد خلافت جهانی دارند...
راستی اگر در جنگ بین طالبان با داعشیهای منتقل شده به افغانستان توسط آمریکاییها، از طالبان حمایت نکنیم و ناچار شویم مثل سوریه و عراق خودمان نیروی نظامی به این کشور بفرستیم واکنش این جماعت چه خواهد بود؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از روشنا استان زنجان
بیانیه مدیریت و اساتید حوزه زنجان خطاب به مجلس.pdf
298.7K
#قائمون
📍روحبرجام: تفسير سخنان وزير خارجه آلمان درباره "برجام پلاس"
🔻"ايران به روح توافق اتمي پايبند نيست". اين تنها جمله اي است که ترامپ، تقريبا با هر اعمال تحريم جديدي عليه ايران بيان کرده است. شايد با پيروزي بايدن اين انتظار از سمت خيلي ها مي رفت که او به برجام بر مي گردد و حاميان اروپايي برجام که تاکنون "برجام را زنده نگه داشته اند" نيز از اين بازگشت آمريکا استقبال خواهند کرد.
اما ناگهان اظهار نظر هايکو ماس، وزير امور خارجه آلمان تعجب برانگيز شد. هايکو ماس در مصاحبه با يک نشريه محلي به نام "اشپيگل" گفت که "توافق اتمي با ايران به هيچ عنوان کافي نيست، و به نوعي بايد يک برجام پلاس وجود داشته باشد". علاوه بر آلمان، فرانسه و انگلستان هم از ايده ي "توافقي جديد" پشتيباني کرده و از "يک راه ديپلماتيک براي حل نگراني هاي بيشتر در مورد ايران" استقبال کردند. پس از آن، مدير کل سازمان انرژي "اتمي" ، رافائل گروسي نيز از رويکرد سه کشور اروپايي پشتيباني کرده و گفت "من نمي توانم تصور کنم که آن ها بگويند ما به خانه ي اول بر مي گرديم، چرا که خانه ي اول ديگر وجود ندارد". بهترين گزارش در اين مورد را، نشريه آلماني دويچه وله نوشته. اين نشريه در گزارشي با عنوان "بايدن و ايران؛ بازگشت به توافق قديمي يا مذاکره بر سر توافقي جديد؟"، ابتدا از اظهار نظر بايدن در مورد برجام و سپس از قول حسن روحاني مي نويسد: "به محض اينکه آمريکا به توافق موسوم به برجام برگردد، ايران نيز به طور کامل به آن پايبند خواهد بود" و در ادامه اضافه مي کند: "اما اين کافي نيست".
"اين يک شانس است که ايالات متحده و قدرت هاي اروپايي، بيشتر طلب کنند. ممکن است آن ها از ايران انتظار مذاکره بر سر برنامه ي مناقشه برانگيز موشکي، و حمايت هاي منطقه اي اش از گروه هاي غير دولتي را داشته باشند...اگر اين درگيري ها ادامه داشته باشد، احياي توافق به شکست مي انجامد".
"دسترسي به چنين چيزي البته سخت به نظر مي رسد، چرا که ايران حتي در بازه زماني "فشار حداکثري" ترامپ، حاضر به مذاکره اي جديد نشد". در ادامه به نقل از يک متخصص شوراي روابط خارجي اتحاديه اروپا در حوزه برجام اضافه مي کند: "عبور و گذشتن از توافق اتمي و پيشنهاد توافقي با موضوعات گسترده تر و بزرگ تر که ايراني ها هم مايل به آن نيستند، حتي با وجود ترامپ، اصلا شدني نيست".
با اين که کمپين "فشار حداکثري" ترامپ در مورد ايران شکست خورد، بعضي از مقامت دولت ترامپ، از جمله اليوت آبرامز، نماينده ي ويژه ي آمريکا در مورد ايران و ونزوئلا پيشنهاد مي دهند که اين سياست، فشار دردناک بزرگي بر ايران تحميل کرده که بايدن مي تواند از آن براي چانه زني بهره بگيرد. "ما اهرم و ابزار عالي اي داريم... oپس بياييد از آن استفاده کنيم". در عين حال از قول کلسي داونپورت، رييس بخش سياسي عدم اشاعه ي "انجمن کنترل سلاح" مي نويسد:
"وضعيتي که امروز بايدن با آن روبرو است، شبيه به دوران قبل از امضاي برجام است:
آمريکا بايد قبل از هرچيز، خطر فزاينده نقض توافق اتمي توسط ايران را خنثي کند، اعتماد را بازسازي کند و دوباره، گفت و گو براي حل ديگر مسائل بحراني را خارج از اين توافق دنبال کند".
در ادامه اما به يک بخش جالب از اين گزارش بر مي خوريم. اين گزارش، ديگر مسايل مورد مناقشه با ايران و سياست "فقط با همسايگان مذاکره مي کنيم" از سمت ايران را به بحث مي گذارد:
"ايران تاکنون اضافه کردن ديگر مسائل به توافق را رد کرده است. اين کشور برنامه موشک هاي بالستيک را اصلي ترين عامل دفاعي بازدارنده اش مي داند. ايراني ها معمولا در برابر اين، هزينه هاي نظامي خود را با هزينه هاي سنگين همسايگانشان، و در برابر صنعت دفاعي و هوانوردي تحريم شده خود مقايسه مي کنند. مادامي که ديگر همسايگان، به همان محدوديت ها رضايت ندهند، تهران مايل به دادن اين امتيازات نيست.
تهران براي پايان دادن به اين بن بست، پيشنهاد گفت و گو هاي منطقه اي—بدون حضور قدرت هاي جهاني-- را داده است: "تلاش براي صلح هرمز Endeavor Peace Hormuz "يا "اميد HOPE ."اين طرح از سمت جواد ظريف، به جاي مشارکت قدرت هاي جهاني، سازمان هاي بين المللي ديگري، مثل شوراي امنيت سازمان ملل متحد را براي پشتيباني از نتايج گفت و گو ها فرا مي خواند". (در واقع به اين توييت ظريف در اين رابطه با نپذيرفتن ميانجي گري سه کشور اروپايي اشاره مي کند با اين عبارت مهم که "ابتکار صلح هرمز هنوز روي ميز است".)
گزارش در ادامه مي نويسد: "اميد HOPE" ايران خيلي عملي نيست.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #محاکمه_روحانی!
🔹حسن روحانی که حسابی از احضار #آذری_جهرمی به دادگاه خوشحال است و خوب توانسته از دوقطبی #آزادی_فیلترینگ بهره تبلیغاتی ببرد و ناکارآمدیها و فسادها و سیاستهای ورشکسته دولتش را بپوشاند، برای موجسواری گفته: که آذری جهرمی بدستور من این کار را کرده. بجای وزیر ارتباطات #من_را_محاکمه_کنید!
🔸اولاً حرف روحانی کاملاً درست است و عامل اصلی اتهامات آذری جهرمی -هر اتهاماتی که هستند- شخص رئیس جمهور است. پس قوه قضائیه باید اول رئیس جمهور را احضار کند!
🔹ثانیاً اگر جای قوه قضائیه بودم روحانی را نه بخاطر اقدام دادستانی تنها برای تخلف از اجرای قوانین ابلاغی در حوزه فضای مجازی و cdnهای تلگرام و این حرفها که اولویت زندگی مردم نیست، بلکه بعلت ترک فعلهای گوناگون، وضعیت فعلی اقتصاد و معیشت مردم، مفاسد دولتی و اداری، #بورس، ماجرای بنزین، پروندههای فساد #خصوصی_سازی و #دلار_4200_تومنی و دهها مورد دیگر همین فردا محاکمه میکردم!
🔸پ.ن: محاکمه زمانی برای مردم شیرین و دلچسب است که فرد در راس قدرت باشد وگرنه بعد از قدرت، تلخ و چرکین است! براستی آیا امید داشته باشیم بالاخره روحانی و وزرایش محاکمه میشوند؟ از #مجلس_لاریجانی و #مجلس_قالیباف که #استیضاح_روحانی بیرون نیامد کاش دستگاه قضایی مملکت سنت شکنی کرده و برای یکبار اقدام به محاکمه رئیس جمهور و معاون وی و وزرای دولت یازدهم و دوازدهم کند تا مردم شیرینی عدالت را بچشند!
🆔:@sgm_Ghaemon
حجاریان گفته: لازمه مسئولیتپذیری سیاسی، لغو نظارت استصوابی و پایان سیاستورزی نیابتی است.
دروغ که کنتر نداره.
وقتی نامزد غیرنیابتی شما(موسوی) باخت، غیرمسئولانه فتنه به پا کردید.
مسئولیت نامزد نیابتی(روحانی) رو هم که به عهده نمیگیرید.
یعنی نیابتی و غیرنیابتی فقط گند میزنید!
🆔:@sgm_Ghaemon
کاخسفید: نخستین گام برای ایران پایبندی به محدودیتهای برجام است
این یعنی تحت فشار قرار گرفتن آمریکا و دولت های اروپایی از تهدیدات ایران و باید ادامه پیدا کنه
به قول معروف همینه که هست! دیر اومدی نخواه زود بری!😁
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴ساشا سبحانی دستگیر شد
🔹روزنامه «ال موندو» چاپ اسپانیا از دستگیری «ساشا سبحانی» از چهرههای فعال در اینستاگرام به جرم قاچاق انسان و پولشویی توسط اینترپل خبر داد.
🔹به گفته این روزنامه، احتمال استرداد ساشا سبحانی به ایران وجود دارد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 دست پیش را گرفتهاند تا .....‼️
🔹 #زمانـــه| وزیر خارجه جدید آمریکا در نخستین نشست خبری خود مدعی شد که ایران ابتدا باید به تعهدات برجامی خود عمل کند و سپس واشنگتن درباره بازگشت به برجام تصمیم میگیرد.
🔻در این خصوص بخوانید:
1⃣اظهارات آنتونی بلینکن را وقتی در کنار اظهارات لیندا توماس گرینفیلد گزینه بایدن برای تصدی نماینده آمریکا در سازمان ملل میگذاریم که گفته است ما بدنبال پیدا کردن مسیر مشترکی با چین و روسیه هستیم تا فشارها بر ایران را تشدید کرده و این کشور را وادار به رعایت کامل تعهدات برجامی کنیم، آشکارا آنچه بایدن و تیم امنیتی وی در مواجهه با جمهوری اسلامی تدارک دیدهاند را نمایان میسازد.
2⃣ به راحتی میتوان حدس زد برنامه چیست. طرح بایدن چیزی نیست جز گزینه فشار سیاسی منهای جنگ. به عبارتی بایدن بدنبال ایجاد اجماع بینالمللی علیه ایران است، تا به اتفاق همکاران اروپائی خود ایران را به شورای امنیت کشانیده و در مسیر کانالیزه شده مد نظر خود قرار دهند. بایدن به خوبی میداند که در این مسیر دورنمای بدون همراهی چین و روسیه چیزی جز انسداد نیست.
3⃣ در کنار آن بایدن این را هم به خوبی میداند که منطقه پر تنش نابود کننده اجماع و برنامه آنان بوده و به همین خاطر است که ادامه رقابت تسلیحاتی را بیفایده و قراردادهای ترامپ با کشورهای عربی را مطلوب نمیداند. بعبارتی اکنون این بایدن است که میخواهد برای اجماع مد نظر خود اعتمادسازی کند.
4⃣ تقریبا برنامه بایدن و تیم امنیتی او روشن است، میخواهند به برجام بازگردند، درست زمانی که ایران به تمامی تعهدات درون برجامی خود عمل کرده باشد و امیدوار است که بتواند از طریق همکاری با چین و روسیه، ایران را متقاعد به بازگشت به نقطه اول نمایند. به زبان ساده چین و روسیه بخشی از طراحی آنان میباشد. البته برای آمریکا این تازه مقدمه کار است. بخش اصلی طرح زمانی آغاز میشود که مسیری برای سرایت و توسعه برجام به حوزههای امنیت ملی ایران بیابند.
🔻 اکنون گردانندگان کاخ سفید دست پیش را گرفتهاند تا برداشتن تحریمها بعنوان پیششرط ایران برای بازگشت آمریکا به برجام، مسئله اصلی فیمابین نگردد. تردیدی نیست که به راحتی میشود این طراحی را خنثی نمود، اگر بر این خواسته معقول خود مُصّر باشیم و همزمان نگذاریم روسیه و چین بخشی از معماری آنان گردند.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #مهم| چرا تهران هیئت سیاسی طالبان را به حضور پذیرفت؟‼️
🔻 #زمانـــه| سفر طالبان به تهران در حالی با واکنشهای رسانهای مواجه شد که بدلیل نزدیکی ملاحظات تهران با کابل درباره گفتگوهای صلح طالبان و آمریکا، ایران میتواند به رفع بنبست مذاکرات کمک کند
🔹کابل از ابتدا منتقد مذاکرات دوحه بود و تمدید ماموریت خلیلزاد بعنوان نماینده آمریکا در امور افغانستان نشان میدهد که بایدن مسیر ترامپ را در افغانستان ادامه میدهد
🔹ایران نقش کاملا متفاوتی از دیگران بویژه آمریکا در تحولات افغانستان دارد لذا جنگ با اشغالگر بیگانه را متفاوت از مبارزه با دولت قانونی میداند
🔹برقراری گفتگوهای صلح و استقرار آتشبس میتواند توقف خونریزی و ایجاد زمینه مشارکت واقعی مردم افغانستان را در تعیین سرنوشتشان بدنبال داشته باشد
🔹چنانچه دریابان شمخانی در ملاقات با هیئت طالبان تاکید کرد؛ «ایران هیچگاه جریانی را که بخواهد با جنگ در افغانستان به حاکمیت برسد به رسمیت نخواهد شناخت»
🖌 #سرخط_تحلیلے| میانجیگری ایران تلاشی مسئولانه برای مجاب کردن طالبان به زمینگذاردن سلاح و مشارکت در حکومت آینده افغانستان از طریق گفتگو با دولت و نمایندگان طوایف است
🆔:@sgm_Ghaemon