این لحظه در قاب دنیا، چگونه ثبت خواهد شد؟!
فرزند را بزن، مادر خودش جان می دهد!
لشکر یزید زمانه، الگوی پستی را به نهایت رسانده است!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#طوفان_غره
#اسرائیل_رفتنی_است
@Ghalamzani
«برساخت مردانگی و زنانگی»
الاسلام، نشریه مذهبی-سیاسی. تنها نشریهٔ مذهبی از زمان قاجاریه است که پس از دوره رضا شاه باقی ماند. شروع فعالیتش در سال ۱۳۰۲ ش بود و در شیراز چاپ میشد. مدیریت آن را محسن فقیه شیرازی مشهور به خادمالشریعه عهدهدار بود. این نشریه از اولین نشریاتی نامیده شده که در دایرهٔ ادبیات کلام جدید با روش دفاع از دین در عصر حاضر فعالیت داشت.
هدف از تأسیس آن، پاسخگویی به شبهات وارده به مسائل دینی و دفاع متکلمانه از اسلام در برابر اتهامات وارده به دین و تبلیغات مخالفان اسلام بودهاست.
موضوعات پرداخته شده توسط نویسندگان آن، غالباً در حیطه دفاع از فلسفه احکام اسلامی، استفاده از کشفیات علمی برای تبیین مسائل دینی، چاپ اعترافات برخی از اروپائیهای مسلمان شده و نشده نسبت به اسلام و قرآن و تحلیل فلسفه قیام حسین بن علی گنجانده میشود.
یکی از موارد مورد توجه در این نشریه، نقد مقاله حبل المتین است که به حجاب و حدود آن تاخته و نگارنده در طی هفت مقاله، به شبهات مقاله حبل المتین پاسخ داده است، نحوه مواجهه نوشتاری این نشریه، بازنما کننده ی بسیاری از افکار، باور داشت ها و اعتقادات مردم سنتی زمان قاجار، درباره زنانگی و حجاب زنان است؛ ازجمله در صفحه ۳ شماره سوم سال ۱۳۴۶ ق، که نگارنده آورده است؛ زنان جسمی نزدیک به اطفال دارند☺️ و از این رو نسبت به وقایع حساس اند (زود خوشحال می شوند و زود ناراحت) به این می اندیشم که گذر زمان نه تنها طبیعت هستی را تغییر داده است، بلکه گویا ساختار ژنتیکی انسان ها را نیز، تغییر می دهد، مردم عصر ما با مردان و زنان عصر قاجار خیلی متفاوتند و امروزه درست مثل همین تعابیر که درباره زنان به آن اعتقاد داشتند؛ و آن را نشانه های زنانگی می دانستند، در مردان عصر ما دیده می شود! شاید از این رو باشد که بسیاری از اندیشمندان جامعه شناس به برساختگی زنانگی و مردانگی معتقد هستند.
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#زنانگی
#قاجار
#مردانگی
@Ghalamzani
پروفسور مجید سمیعی، پزشک ایرانیالاصل و مشهورترین جراح مغز و اعصاب دنیا است. او رئیس مرکز علوم و اعصاب آلمان بوده و به عنوان پایهگذار و مبدع روش نوین جراحی قاعدهی جمجمه شناخته شده است.
در چند روز اخیر کلیپی از حضور ایشان در کنسرت یکی از خوانندگان خارجنشین پخش گردید که حاوی اهانت جماعتی مدّعی و بی نزاکت (طرفداران جنبش ززآ) بود.
این عمل قوم نابخرد، تنها به علت مخالف نبودن آقای سمیعی با حاکمیت ایران اسلامی صورت گرفت!
ایشان افتخار جراحی دست مقام معظم رهبری را پس از حادثه سوء قصد، در کارنامه وطن پرستی خویش دارد! همچنین انجام عمل های خیرانه برای جانبازان دفاع مقدس، در شمار این موارد است.
محکومیت توهین به چنین شخصیت بزرگ علمی،کوچک ترین وظیفه ی هر انسان علم پژوه هست!
منتظر هستیم که ببینیم آنان که عمری مدعی جدایی علم از سیاست هستند، آیا در دفاع از علم و مقام های علمی گامی بر می دارند؟ یا باورهای سیاسی ایشان، مانع از محکومیت حرمت شکنی وارستگان علمی، خواهد بود؟!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#جهاد_روایت
@Ghalamzani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی ادب محروم ماند از لطف رب
بی ادب تنها نه خود را داشت بد
بلكه آتش در همه آفاق زد….
کلیپ بالا ارزش چندبار دیدن را دارد..
صحبت هایی که جامعه ما بسیار به آن نیازمند است؛ همان تربیت فرهنگی مردم که متاسفانه در عصر فعلی بسیار مغفول مانده است…
#پیشنهاد_تماشا
@Ghalamzaniii
«شهر ممنوعه»
در مسیر هر روزم کوچه ای ورود ممنوع است، با وجود ایستادگی تابلوی ممنوعه، ماشین هایی بسیاری در آن تردد می کنند!
برای من این کوچه، تنها یک گذرگاه ممنوعی نیست که هر روز عدهای هنجارشکن از آن رد می شوند!
این مسیر برای من یک رویداد است، همان ضرب المثلی که مشت نمونه خروار می شود!
گاهی احساس می کنم حکایت این مسیر کوتاه، چقدر شبیه کشورمان شده! قوانین اعلام می شود، برای آن جرم انگاشته می شود، اما زیر پا گذاشتن آن، عادی است!
در این قانون شکنی، تنها آن راننده خلاف کار، مقصر نیست، آن راننده ای که در مسیر درست حرکت می کند و به هنگام مواجهه با آن هنجارشکن، به کنار می کشد تا او رد شود، هم مقصر است! قاصر بودن وی یا از عدم آگاهی یک طرفه بودنِ کوچه هست که به قول ملا احمد نراقی از جهل مرکب است؛ آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند…
یا از دانستنی است که نتیجه ای ندارد؛
زیرا؛ آن کس که بداند و نداند که بداند
با کوزه آب است ولی تشنه بماند…
اما سهم ضعف مجری قانون، در این رویداد هم قابل توجه هست!
او که همیشه باید حامی محکم قانون در همه جا باشد، همیشه ایستاده باشد، چرا نیست؟!
این کوچه عجیب است، چنان سرزمینم می ماند، از قاصر و مقصر دست در دست هم داده اند، تا قانون ها رعایت نشود، تا هنجارها شکسته شود!
و قطعا این ترسیم زندگی، به سبک انسان ها نخواهد بود، ملا احمد گفته است؛
آن کس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#جهاد_تبیین
#قانون
#زندگی_اجتماعی
@Ghalamzan
این تصویر جلد مجله فوکوس در آلمان است؛ فوکوس یک مجله هفتگی در آلمان بوده که در مونیخ منتشر و در سراسر آلمان پخش می شود. این مجله سومین نشریه بزرگ آلمانی به حساب می آید.
نگاهی به چینش سوژه های تصویر روی جلد فوکوس کنید حرف ها برای گفتن دارد؛ جایگاه رهبر ایران نسبت به نقش آفرینان روسیه و چین، برتر و برجسته تر است، نگاه حضرت آقا نسبت به سایرین دقیق تر، با اراده تر و تیز تر است!
این چینش در حالی است که نقش ایران در وقایع اخیر جهان، رسمی و آشکار نیست، اما پیامد حضور غیر رسمی و موثر و برتر ایران به غرب مخابره شده و اروپا آن را برتر و مهم تر از سایرین می داند!
در گوشه تصویر، پایین سمت راست، تسهیلات نظامی برای جنگیدن، به صورت مهرهای شطرنج طراحی شده؛ این مطلب می تواند یکی بر موثر بودن ایران در تسهیلات رسانی به کشورهای در حال جنگ مانند روسیه و یمن و غیره دلالت داشته باشد، دیگر آنکه گویای رفتار شکل گرفته جنگی در جهان باشد، یعنی استفاده ی شطرنج وار ادوات جنگی ما بین کشورهای درگیر در جنگ، در زد و خورد های نظامی!
تصویر سمت چپ پایین هم، به حضور موثر حزب الله در وقایع اخیر پرداخته است! این مطلب به وابستگی آنان به ایران نیز اشاره می کند و البته باتوجه به وجود مراکز مهم یهودی تبار در آلمان، از اهمیت نگرانی ورود حزب الله به جنگ با اسرائیل نیز پرده برداشته است!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#جهاد_تبیین
#ایران_قوی
@Ghalamzan
آمار جهانی بهزیستی روانی که توسط محققان اندیشکده Sapien Labs مستقر در ایالات متحده اعلام شد، نشان میدهد; بریتانیا در سال ۲۰۲۳ از نظر خلقوخو، نگرش به زندگی و عزت نفس، از میان ۷۱ کشور در جایگاه ۷۰ قرار گرفته است. این در حالی است که کشورهای فقیر آفریقایی و آمریکای لاتین بالاترین امتیاز را کسب کردهاند.
این ارقام برخلاف تصور رایج ماست که ثروت باعث افزایش رفاه و سلامتی روان میشود. به باور محققان، یکی از دلایل این امر, سنی است که کودک برای اولین بار صاحب یک گوشی هوشمند میشود.
برای نوجوانان ۱۸ تا ۲۴ ساله امروزی، که اولین نسلی هستند که در دنیای گوشیهای هوشمند و شبکههای اجتماعی متولد شدهاند، هر چه از سنین پایینتری به اولین گوشی هوشمند خود دست یافته باشند، پیامدهای سلامت روانی آنها در بزرگسالی بدتر است.
یکی دیگر از یافتههای کلیدی این تحقیق، تاثیر مواد غذایی فرآوریشده است. محققان دریافتند که مصرف مکرر مواد غذایی فوقفرآوریشده منجر به سلامت روانی ضعیفتر در تمام سنین میشود و تأثیر گستردهای بر علائم افسردگی و کنترل عاطفی و شناختی دارد.
به عنوان مثال،کشورهای کمترتوسعهیافته تمایل به مصرف غذاهای فرافرآوریشده کمتری دارند، در حالی که ۶۰ تا ۷۰ درصد از مصرف مواد غذایی در کشورهایی مانند ایالات متحده و بریتانیا فوقفرآوریشده است.
@Ghalamzaniii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نماز صبح و شبت سلام
و به نور در نسبت سلام
آقای غریبم بی هیچ بهونه ای سلام…
«اللهم لَـیِّنقَـلبیلِوَلِیِّاَمرِک»
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#هر_صبح_سلام_بر_امام_زمان
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
#پیشنهاد_تماشا
@Ghalamzaniii
3.5M
📢 بشنوید
🔶🔹 پیرامون تحریف چندین بارهی بیانات امام خامنهای توسط دفتر حفظ و نشر
💢 محورهای موضوعی
1⃣ از اهم حوزههای امنیت در تمدن اسلام، امام جامعه است!
🔴 تحریف امام، مصداق بزرگترین اقدام علیه امنیت ملی و تمدنی است!
2⃣ ذکر مصادیقی از تحریف امام توسط دفتر حفظ و نشر؛
3⃣ علت سکوت حوزه، دانشگاه، تشکلهای انقلابی، منبریان و تریبوندارها نسبت به تحریفهای متعدد چیست؟!
4⃣ اثبات تحریف اخیر بیانات امام خامنهای توسط دفتر حفظ و نشر:
⬅️ تبدیل «مجلس جدید» به «نمایندگان جدید»
📋 موردی که در صوت نسبت به سانسور یکی از جلسات بیان شد، مربوط به جلسهی دیدار اعضای شورای عالی فضای مجازی با امام، مورخ ۳ بهمن ۱۳۹۶ است.
#نشر_حدأکثری
✍ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
زن ها وقتی شاد هستند و می خندند، انگار دنیا شاد تر است.
زن ها وقتی حالِ خوب، در زندگی دارند، انگار دنیا حالش بهتر است!
زنان پیش از تجربه جایگاه زنانگی، با مهربانی های دخترانه، تمرین مشق دلربایی را نوشته اند!
تا با مادرانه های زنانه، دل خوش و امیدوارانه را بر جهانی محتاج عشق ارزانی کنند؛ و با آفرینش احساس خوب در فرزندان، انرژی حیات تمام عمر آنان را مهیا سازند!
همسرانه های زنان نیز، با ترواش محبت است که دامن جامعه را پاک می گرداند؛ با ایثار، صبر و مقاومت است که پر کننده ی قاب تنهایی مردان می شود!
زنان همیشه گرمابخش، لایه های حیات بشر هستند، زیرا که خداوند تجلی زیبایی خود را در زیبایی و ظرافت زنانه تجسم ساخت، تا آینه جلال و کمال او باشند!
جناب محی الدین فرمود: چون ذات اقدس خداوند منزه از آن است که بدون مجلا و مظهر مشاهده شود، هر مظهری که بیشتر جامع اسماء و اوصاف الهی باشد بهتر خدا را نشان می دهد و زن در مظهریت کاملتر از مرد است.
«۱۸ اسفند ۸ مارس، روز جهانی زن بر بانوان محترم مبارک باد».
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#روز_جهانی_زن
#زنانگی
@Ghalamzan
برخی نیامده اسم خود را بر زمین و زمان نوشته اند! برخی اماکن نیز هم!!!
این جا بلوار شهدایی ست که هنوز تابلوی نام آن را رسم نکرده اند!
اما نیک می دانیم، روزگاری نه چندان دور خواهد آمد که این بلوار ساخته می شود درحالی که بر آن نام «بلوار شهدای طوفان الاقصی» نقش بسته است!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#طوفان_الاقصی
#غزه
@Ghalamzaniii
«آخوند مردمی»
ملا محمد آخوند کاشانی معروف به آخوند کاشی (۱۳۳۳–۱۲۴۸ ق)، عارف، فیلسوف، حکیم، فقیه و عالم شیعی بوده که تدریس فلسفه را با عرفان میآمیخت و از مدرسان حکمت صدرایی نامیده شده است.
ایشان به مدت پنجاه سال مشغول تدریس و پرورش شاگردان برجسته در حوزههای علوم عقلی و نقلی بود.
در احوالات آخوند کاشی بیان شدت که نحوه عبادات، ریاضتها و مجاهدات های ایشان بینظیر بود؛ به نحوی که گاهی در حال نماز لرزه بر اندامش میافتاد و از حال می رفت و گاهی نیز در نماز آنقدر از خود بیخود میشد که نمازش چهار ساعت طول میکشید. همچنین در مورد ایشان نقل شده که متصف به عفت نفس، صبر و توکل کامل به حق بود. برخی نیز اعتقاد دارند که او چشم برزخی داشته و فوتش را خودش پیش بینی کرده بود!
پ.ن: در عکس شخص نشسته بر زمین آخوند کاشی است، به چهره، لباس های خاک آلود و دست های کارگر وار او و یارانش نگاه کنید؛ زندگی مردمی در تمامی ظاهر و باطنشان موج می زند! چیزی که میراث او و شاگردانش بود، اگر به طور فراگیر ادامه می یافت، شاید امروز ما شاهد بسیاری از دین گریزی های جوانان نبودیم!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#جهاد_روایت
#زندگی_مردمی
@Ghalamzaniii
کوله بار محبت شعبان را بسته ای و آغوش گرم رمضان را برایمان گشوده ای... به طعم نچشیده ی رمضانت قسم، که گر محول الحوال ما را خویشتن به عهده نستانی، باز توشه اندک ما، جز سَری افکنده، به بار خواهد نشاند!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#شعبان
#رمضان
@Ghalamzanii
«دفاع از س ل ی ط ه گ ر ی»
این روزها که تقابل و دوگانگی در جامعه، با سرعت تمام، در حال گسترش است، کسی به فکر چرایی آن هست؟!
چه شد که فرزندان این خاک، سلیطگی و هوچی گری را با افتخار به خود نسبت می دهند، هشتک می زنند و آن را تنها راه دفاع از خواست های خود می دانند!
داغ ماجرا آن جا تازه می شود که مدافعان از چنین افرادی، مدعی علم و ادب هم هستند!
راستی جایگاه زن و زنانگی در جامعه ما، چه زمان، چنین نزول کرد که اثرات این حمله ی فرهنگی، چنین تلخ و دردناک هویداست!
چه کسی جای مربیان دین و فرهنگ، تعلیم و تربیت را به عهده گرفت، که گفتار چاله میدانی و رکیک، امروزه بخشی از فرهنگ گفتمان جوانان ما شده است؟!
تصور زندگی در آینده ای نه چندان دور، با مردمی که نسبت به افراد دیندار، چنین گستاخانه رفتار می کنند، تصوری نازیباست! آن هم برای کشوری که در پیشینه تاریخی خود، فرهنگ و ادب نیاکان و فرهیختگان ملی را عامل تمدن تاریخ خود بیان می کند!
آیا قرار است، این بیماری فرهنگی ناگوار که جامعه ایرانی، در مسیر خود می بیند، بر همین منوال ادامه یابد؟!
آیا کسی متوجه فاجعه های فرهنگی پیش رو، برای ایران نیست؟!
فرهنگ نادرست گفتمان در فضای مجازی، چند وقتی است که به بطن جامعه پا نهاده! گیرم که تمام مسئولان فرهنگی کشور را خواب برده، آیا مردم و خانواده های ایرانی را نیز، آب برده است؟!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#فرهنگ_ایرانی
#دوگانگی
@Ghalamzanii