أَصْبَحْتُ فِی أَمَانِ اللَّهِ وَ أَمْسَیْتُ فِی جِوَارِ اللَّهِ
شکر خدای منان که صبح روزگارمان، در امان الطاف الهی دمیدن گرفته و سایه رحمت واسعه پروردگاری اش، همیشه بر احوال ما مستدام است.
آن که تو او را به عمق جان، توان سپاس گذارده ای، چه محنتی نبوده که بر او نبخشایی! و آنکه او را از نعمت سپاس خویشتن، محروم ساخته ای، چه نقمتی سخت او را فراگرفته، که چنین احوالش از لطف تو تهی و بی عنایت گشته است.
هر که را بخواهی بر سجدگاه شکر خویش، بنشانی و هر که ز درگه ربوبی ات برانی، از نعمت مصاحبت با خویش محروم سازی…
ما را برای خود برگزین که بنده را جز منت صاحب، شایسته هیچ ذره پروریی نباشد…
✍🏻 فاطمه شکیبرخ
#پاییز
#ایران_زیبا
#الحمدالله
@Ghalamzaniii
اینجا جلسه اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور است؛ جلسه ای را با حضور آقایان و یک بانو تشکیل داده اند تا برای امر به معروف در کشور، قدمی بردارند!
اشکال کار آنجایی بزرگ می شود که بانویی که اعتقاد به حجاب برتر ندارد، دبیر کارگروه اقتصادی این ستاد شده تا در راستای امربه معروف در وازتخانه ها، موثر باشد!!!
جناب رییس این ستاد نیمه تعطیل، لطفا بفرمایید نکند در کشور علاوه بر مسئله قحط الرجال بودن، قحط النساء، هم شیوع پیدا کرده است؟!!
ایکاش که درب این ستاد را تخته کنند، کار مهمی که در جهت امر به معروف در سطح کشور انجام نمی دهند؛ لااقل جلوی هدر رفت بیت المال گرفته می شود!!!
✍️فاطمه شکیبرخ
#ستاد_امر_به_معروف
@Ghalamzaniii
«برای مادرم»
می شوم مهتاب، تا بتابم؛ بر نگاهِ آسمانی ات
می شوم باران تا بشورم؛ خاطراتِ کوچِ غمگین ات
برگ ریزان هستم از دنیا، از رحیلِ جای خالی ات
آتش و بادم، کودکی تنها از فراقِ جسمِ خاکی ات
باز می پیچد، عطر روی تو، پر ز احساسِ مهربانی ات
می شوم رویا، تا به جان گیرم، مهر از آغوشِ آسمانی ات
✍🏻 فاطمه شکیبرخ
#برای_مادرم
@Ghalamzaniii
✍️قلم زنی✒️
«برای مادرم» می شوم مهتاب، تا بتابم؛ بر نگاهِ آسمانی ات می شوم باران تا بشورم؛ خاطراتِ کوچِ غمگین ا
در این عالمِ خاکیِ فانی، هیچ کس جای مادر رو نمی تونه پُر کنه…
هر اشارتی که به نام مادر میشه، می تونه داغ نبودنش را شعله ور کنه، مثل این عکس که امروز من رو ساخت...
«متولد جنگ»
از همان سال هایی که تاریخ خود را شناخته است، همیشه گردانندگانی بوده اند، که بشر را با رنگ پوست، زبان و فرهنگی برساخته، از هم جدا نموده؛ تا حس وطن پرستی و نژاد پرستی را به انسان ها القا کنند!
مرزهای جغرافیایی را برایمان، تعریف کردند؛ تا وقتی خانه و کاشانه همسایه دور تر از ما به تله ای از خاک مبدل شد، درد هم خاک بودن، اعماق ما را به هم نریزد!
برای آنکه، وقتی به جنونِ کشتنِ انسان های بی گناه حریص گشتند، غصه ی این مصیبت بی رحم، رنگ هم خونی، به خود نگیرد و داعیه وطن دوستی، غیرت انسان ها را به خروش نکشاند!
برای آنکه، وقتی نوازد متولد جنگ در همان جنگ جاری، دنیای ما را ترک نمود؛ قلبمان از رفتنش ترک بر ندارد!
ما را ببخش اگر دنیای نوزادی تو اینگونه به کامات پایان یافت، نارس به صحنه ی هستی پا نهادی تا نچشیده از رنج های این دنیا به رهایی دست یابی…
در بهشت کودکی ات را سپری کن و با فرشتگان مجالست نما که زمین را قساوت سختِ ناکسان فراگرفته است…
اللّٰهُمَّ بَلِّغْ مَوْلايَ صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِ
✍🏻فاطمه شکیبرخ
#غزه
#اسرائیل_رفتنی_است
@Ghalamzaniii
«قانون ضد نفوذ را عوض نکنید!»
شنیده شد که اخیرا آقای پزشکیان، نامه ای در خصوص درخواست اصلاح لایحه قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرده است.
ظاهرا هدف جناب رئیس جمهور، اعطای پست «حساس» به آقای ظریف بوده که بر طبق قانون فعلی، ممنوع است.
بر اساس ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری، انتخاب یا انتصاب اشخاص به سمتهای مدیریتی از سطح رییس اداره به بالا یا همترازان آنها در کلیه دستگاههایی که به نحوی از بودجه عمومی کل کشور استفاده میکنند نباید؛ خود افراد معرفی شده یا یکی از خویشاوندان درجه اول آنها شامل پدر، مادر، همسر و فرزندان، دارای تابعیت مضاعف و یا مجوز اقامت دائمی یا بلندمدت بیش از یک سال از کشورهای خارجی، باشند!
لازمبذکر است که این قانون پس از اعطای مسئولیت به مدیران دو تابعیتی در دولت های پیشین و وقایع ناشی از آن تصویب شد، ازجمله فساد مالی آقای خاوری، مدیرعامل اسبق بانک ملی و نقشی که وی در فساد ۳هزارمیلیاردی داشت و بخاطر تابعیت مضاعف او در کشور کانادا، امکان بر گردادن وی به ایران میسر نگردید.
اما مطلب آنجایی قابل مناقشه می شود که ادعا می شود؛ اگرچه کاندیدای مدیریت کلان باید از تابعیت مضاعف محروم باشد؛ اما اقوام درجه یک وی چرا باید شامل این محرومیت قرار گیرند؟!
این مسئله محرز است که افراد دارای تابعیت مضاعف، علاوه بر موطن فعلی، باید به منافع کشور متبوع دوم نیز پایبند باشند، بنابراین این احتمال وجود دارد که اقوام درجه اول این مسئولان، مانند حفره ای امنیتی در خانواده مسئول، نگریسته شوند و خواسته یا ناخواسته بخشی از پروژه نفوذ، توسط کشور ثانی قرار گیرند!
از طرف دیگر، باید در نظر داشت که حذف چنین قوانین امنیتی در کشور، صرفا منتهی به حضور جناب ظریف در رده مسئولیت حساس نمی شود؛ بلکه دست دولت های آتی نیز در بکارگیری مسئولان دو تابعیتی، باز می شود!
به نظر می رسد که سینهی سپر شدهی جناب پزشکیان در برابر قانون، قرار است سینه چاکی آقای ظریف و همت بلند ایشان را در سنگینی سبد رای انتخابات اخیر، جبران کند!
امید می رود که مجلس شورای اسلامی، با استواری تمام و نه به واسطه اخبار ناموثقی که سبب تجمیع رای وزرای فعلی شد، این بار با تصمیمی صحیح، مانع ایجاد نفوذهای امنیتی در ساختار مدیریتی کشور شوند!
✍🏻فاطمه شکیبرخ
#ظریف
#تابعیت_مسئولان
@Ghalamzaniii
دنیا را باید خوب دید…
با تمام آنچه به نظر، خوب نمی آید…
طبیعتی که ما در آن پرورش یافته ایم، با عبرت های بیشمار، امتزاج یافته است…
برای آنکه بذر، تبدیل به گیاه شود، مشقتِ شکافتن خاک را می بایست تحمل کند…
گاه برای تولد یک درخت، بریدن شاخه از تنه واجب می شود، تا بلکه شاخه جدید، درخت تنومند دیگری را به طبیعت ارزانی دارد…
گاه بادهای شدید بر طبیعت عارض می شوند، تا با یاری درختان پر از آفت و ریزش برگ های ضعیف، امکان رویش، برای برگ های جوان، مهیا گردد…
گاه خورشید، در پشت ابرها پنهان می شود؛ تا درختان و گیاهان از داغی تابش پیوسته در امان باشند…
طبیعت مانند زندگی ما آدمیان پر از مشقت ها، طوفان ها و بریدن هایی ست که با وجودِ تمام تلخی هایش، در نهایت مسیر رشد را برای ما خواهند گشود؛ اگر که ما باور داشته باشیم، زندگی مانند طبیعت بر مدار جریان است و مدیری مدبر دارد…
✍🏻فاطمه شکیبرخ
#پندانه
@Ghalamzaniii
رهبر معظم انقلاب در کتاب همرزمان حسین ع اشاره ای به نامه امام حسن عسکری به شیعیان آن زمان دارند که بسیار جالب است؛
ایشان آورده اند که «عدهای از شیعیان فکر می کردند که امام عسکری (علیهالسّلام) از راه پدرانشان منصرف شده اند. امام عسکری (علیهالسّلام) در نامهای به آنها می فرمایند:
«نیّت و عزم ما همچنان مستحکم است. ما دلمان به خوشنیّتی و خوشفکری شما آرام است.»؛
مقام معظم رهبری اضافه می کنند: ببینید چقدر این نیروبخش است برای شیعیان… این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی میان امام و پیروان ایشان است.
🌹ولادت امام حسن عسگری علیه السلام، محضر امام زمان اروحناه له الفدا و شیعیان حضرت تبریک وتهنیت باد🌹
#امام_حسن_عسکری
@Ghalamzaniii
🔹گفتگوی سرکار خانم فاطمه شکیبرخ
باعنوان: «تاثیرات امام حسن عسکری (ع) بر روی شرورترین افراد» در خبرگزاری حوزه منتشر شد.
-----------❀❀✿❀❀---------
پژوهشگر تاریخ تشیع و اسلام گفت: تلاشهای خلفا، برای حذف جسمانی امام حسن (ع) از آنرو بود که زندان نیز محلی برای ظهور تشعشع امام (ع) قرار میگرفت و زمانی که حضرت در زندان صالح بن وصیف بسر میبرد، بهرغم گماشتن افرادی برای آزار و اذیت ایشان، مأموران در اثر مشاهده رفتار امام، به عبادت و ترک محرمات روی آورده بودند.
متن کامل خبر را از اینجا بخوانید👇
https://hawzahnews.com/xd8y7
#امام_حسن_عسکری
@Ghalamzaniii
«مسئولیت غیر رسمی آسیب زاست»
وقتی خبر پرواز رییس مجلس ایران آقای قالیباف به کشور لبنان در رسانه ها پیچید، این رفتار سیاسی مورد تقدیر و تحسین رسانه های داخل و خارج قرار گرفت؛ همان موقع شیرینی این اقدام شجاعانه، توسط برخی خبرگزاری ها با حضور غیر ضرور پسران ایشان در این سفر، کمی کمرنگ شد!
در برابر این شیطنت رسانه ای، عده ای دیگر یادشان افتاد، آقای پزشکیان نیز خانواده را به سفر کربلاء (عراق) برده بود و نتیجه گرفتند که آن اقدام به این اقدام دَر می شود!
گذشته از شیوع سنت خانواده حاکمیتی که در سال های اخیر در ارکان نظام اسلامی رسوخ عمیقی داشته و جایگاه هایی تحت عناوین همسر رئیس جمهور، دختر و داماد رئیس جمهور، پسران رئیس مجلس، کم کم در حال عادی انگاری توسط دولتمردان است؛ باید در نظر داشت که معرفی ساختار جدید در نظام اسلامی، آسیب هایی از جمله بنیان گذاری حاکمیتی نزدیک به آنچه در ساختار سلطنتی حکومت های پیشین وجود داشت؛ خواهد شد و کمترین اثر رسمیت یافتن چنین ساختاری، در نهایت به افت میزان عدالت اجتماعی منجر خواهد گشت.
شایسته است که موضوع روابط و نقش غیر رسمی خانواده های مسئولان و مدیران ارشد کشور، توسط نهاد و ارگانی فارغی از دولت و مجلس نظارت شود تا در آینده شاهد گسترش چنین رفتارهایی در ارکان حاکمیت نباشیم.
✍🏻فاطمه شکیبرخ
#پندانه
#حاکمیت_خانوادگی
@Ghalamzaniii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا فاطمة اشفعی لنا فی الجنة
نقل مرحوم آیت الله مصباح یزدی درباره مقام حضرت معصومه سلام الله علیها
🔹السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّهَ وَلِیِّ اللهِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَرَحْمَهُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ؛
🏴 یادبود وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها را خدمت حضرت بقیة الله الاعظم (عج الله تعالی فرجه الشریف) و عموم شیعیان تسلیت عرض می کنیم.
@Ghalamzaniii
🔻وقتی زنان باورمند شدند
💢همنشینی در پای گفتارهای زن نواندیش قاجار و پهلوی پنجرهای گشاینده به سوی ناگفتههای بسیار حیات زنان تاریخ معاصر است. گفتمان حسرت آمیز و شرح آرمان های زن نواندیش یک قرن پیش، بانوی آرزومندی را در تصویر دارد که فریادش از حقوق نابرابر اجتماع بلند است؛ نه حق تحصیل و انتخاب همسر دارد، نه در جامعه حضور امن و مستمر و نه سهمی از کرسی سیاست کشورش می تواند بیابد (1).
💢او در باور سیاه بدبختی خویش به روزگار رنگین زنان غرب و حقوق زنانگیشان حسد می ورزد و با چنین اندیشه ای دست به دامان زنان بیگانه می شود؛ تا بلکه صدایی ماورای حصار حال دوران خود را بشنود. اما پاسخی که از رویای ذهنی خویش با روزگار زنان غرب نشین میشنود، متفاوت است؛ «ما هم سهمی در آرزوهایمان نداریم و چگونه در حالی که از حقوق خویش بهرهمند نیستیم، می توانیم شما را یاری رسانیم» (2)!
💢این جمله تنها پاسخی بود که به ندای مدد جویانه زنان ایران از جانب زنان اروپا داده شد!
برخلاف تصور و پیگیری مطالبات زنان نواندیش، در نهایت آن شکل از آموزش همگانی و رشد باورمندی زنان ایرانی که امید تحقق آن را داشتند به وقوع نیانجامید! و جالب تر آنکه، به رغم تلاش های آنان برای ارتقای حقوق زنان، به ویژه آزادی و عدالت جنسیتی، گزارش های اسناد مطالعات زنان، مبیّن رشد فاحشگی و روند ابتذال زنان در دوران رضا پهلوی می باشد(3).
🔴تصویر زن وامانده ی صد سال پیش با روزگار امروز زن ایرانی، مقایسهای عبرت برانگیز است؛ امروزه بانوان مسلمان ایرانی در سایه خدمات نظام اسلامی توانستهاند؛ تا قله های علم بال گشایند، نقش مادری و همسری دگرگونی را با اجداد خویش بیابند و جایگاه اجتماعی قابل قبولی را تجربه کنند، درحالی که هنوز در نتیجه ی تلاش ها و القائات بی وقفه غربپرستان، گاهی شنیده می شود که زن ایرانی با وجود محدویت جنسیتی فعلی، پیشرفت نخواهد نکرد.
🔴با نگاهی سطحی به جایگاه اجتماعی زنان در ایران بعد از انقلاب اسلامی، عوامل بسیاری را در زمینه رشد اجتماعی و سیاسی زنان، میتوان دخیل دانست که در شمار مهمترین این عوامل، اندیشه های حکمرانان و تئوری پردازان نخستین انقلاب اسلامی است؛ زیرا همت بلند آنان و اندیشه های مستخرج ایشان از زنانگی زن مسلمان در ترسیم شایسته این جایگاه، امکان رشد فزاینده را برای بانوان ایرانی فراهم آورد؛ تا زن ایرانی، با رهایی از پوستهی بانوی سر تا پا غربی که پیش از این، توسط نسخه پردازان غرب گرا، تعریف و ترسیم شده بود، به بستر زن باورمند مسلمان سوق یابد، همان بستری که در ایام فعلی به شدت به میدان تاخت و تاز اجانب و بدخواهان کشور اسلامی ما تبدیل شده است و جدایی زن مومن از هویت دینی و نمادهای اسلامی در اجرای ناگوار این روزها، بخشی از تراژدی چیده شده، تصور می رود.
📌به بیانی یکی از نسخه های نوین و برساخته ی براندازی اسلام در ایران اسلامی به واسطه دستمایه قرار دادن مطالبات آزادی خواهان زنان در قالب آزادی جنسیتی پیگیری می شود، چراکه زن مومن فرهیخته، برای امپریالیسم جهان، کاربردی معکوس دارد و عکس آن یعنی ابتذال زن، ابزار کاربردی است که اهداف امپریالیسم را از جمله، ترویج سیاست سکولار در عرصه های اقتصاد، اجتماع، سیاست و غیره، قابل دست یابی می کند.
✍🏻#فاطمهشکیبرخ| دکتری تاریخ تشیع
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
منابع
(1) نامه یکی از مجللات قزوین،“ حبلالمتین، سال 14، شمارۀ 17 (16 شوال 1324ق).
(2) کوماری جایواردنه، (1377). مبارزات زنان در ایران، ترجمه مه لقا کاشفی، ص 100.
(3) یک پیشنهاد مهم به هیئت محترم دولت،“ نامۀ بانوان، سال 1، شمارۀ 11 (22 فروردینماه 1300ش).
با #هم_قلم باشید👇
🗒️@HamQalam