فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انیمیشن
#کاخ_سیاه
#برادرخوانده
@Gharargah_mehshekan
#برنامه_های_تابستانی_پایگاه
#نظم_فردی #کار_جمعی
👈رسانه باشید و از دوستان خود دعوت کنید...
@Gharargah_mehshekan
قرارگاه فرهنگی مه شکن
📝 #مشق_فردا 2️⃣1️⃣ #شرح_بیانیه_گام_دوم 🔻 #چیستی_گفتمان2 ✅ گفتیم که چنانچه گفتمان غالب و حاکم بر
📝 #مشق_فردا 3️⃣1️⃣
شرح #بیانیه_گام_دوم
🔻چیستی گفتمان3 (قسمت اول)
💢عرض شد که تامل درمتن زیارت عاشورا به ما این نکته مهم را متذکر می شود که از طریق #گفتمان_سازی می توان آنچه را که به ذهن محال می نُماید، ممکن و واقع کرد.
💢تصور قتل نوه ی رسول الله صلّ الله علیه و آله و سلّم تصوری محال می نمود، در حالیکه به دست امت همین پیامبر با فجیع ترین صورت واقع و تبدیل شد به " مُصیبهّ ما اعظَمَها و اعظمَ رَزِیَّتَها فی الاِسلام و فی جمیعِ السّمواتِ و الارض"
🔰 و گفتیم که این تحول بنیادین در بینشها و گرایشهای جامعه با دست به دست دادن سه جریان در درون امت پیامبر، عملی شد:
🔴 نخست جریان امت مؤسس: یعنی اصحاب فکر و اندیشه که اساس و پایه ی این تحول را بنانهادند. زیارت عاشورا درباره نقش این حلقه فکری و استراتژیست می گوید که آنها با بررسی دقیق و مطالعه عمیق اسلام ( از طریق آموزه های وحی و نبوی) فهمیدند که بعد از رسول الله هیچ مانعی بر سر راه اهداف شومشان غیر از اهل بیت علیهم السلام نخواهند داشت. آنگاه جایگاه اهل بیت را بررسی کرده و دیدند که خداوند سبحان، دو مقام ممتاز را به اهل بیت علیهم السلام اختصاص داده است:
🔹 ۱. مقام ولایت و خلافت که مقام رهبری و قیادت اجتماعی امت اسلام است و در آیاتی نظیر " اِنّما وَلیُّکم اللهُ و رَسولُه و الذین آمنوا الذین یُقیمونَ الصّلوهّ و یوتونَ الزّکوهّ و هم راکِعون" (مائده/ ۵۵) به آن تصریح شده است.
🔹 ۲. مقام مودّت که مقام قلبی_عملی و تکلیف امت نسبت به اهل بیت است و در آیه ی " قُل لااَسئَلُکم علیه اَجراً الّا المَوَدّهّ فی القُربی" (شوری/ ۲۳) ذکر شده است.
🔻امت موسس به خوبی درک می کرد که اگر بعد از پیامبر و تا روز قیامت، افرادی جایگزین او در مقام رهبری و ولایت شوند که از هر لحاظ مانند او عمل می کنند و از طرفی امت هم موظف شده است نسبت به آنها مودت داشته باشد، آنها هرگز به مطامع شوم خود نخواهند رسید؛ لذا با طراحی و پیاده سازی دو استراتژی، هر دو مقام را مورد هجوم قرار دادند:
1️⃣ استراتژی دفع اهل بیت از مقام خلافت که با عبارت "دفَعَتکُم عن مَقامِکم" در زیارت عاشورا مورد توجه قرار گرفته است. این راهبرد متاسفانه بلافاصله بعد از رحلت رسول خدا در قالب توطئه ی سقیفه به بار نشست و علی بن ابیطالب از حق مسلّم خود در حالی محروم شد که فقط هفتاد روز قبل، قریب ۱۲۰ هزار نفر در غدیر با او بیعت کرده بودند! معلوم می شود جریان سازی برای منع اهل بیت از رسیدن به خلافت از مدتها پیش از رحلت رسول الله آغاز شده بود.
2️⃣ استراتژی اِزاله ی مودت اهل بیت که با عبارت " و اَزالَتکُم عن مَراتِبِکُم الّتی رَتَّبَکم اللهُ فیها" به آن پرداخته شده است. دشمنان اسلام خوب می دانستند که در فرهنگ بشری هر تفکر و مکتب و گروهی که حکومت را به دست بگیرد، قطعا مرام و مکتب و اندیشه خود را در جامعه پیاده و اجرا خواهد کرد؛ بنابراین با به دست گرفتن حکومت و با استفاده از امکانات برآمده از قدرت، جنگ نرم تمام عیاری را علیه امیرالمومنین و خانواده مطَهَّرش به راه انداختند تا در میان مدت، توانستند مودت ایشان در قلوب را به نفرت و بغض تبدیل نمایند...
🖊حمیدرضا #مهدویارفع
↩️ادامه دارد...
@Gharargah_mehshekan
📚 #داستان_کوتاه
پيرى در روستايى هر روز براى نماز صبح از منزل خارج و به مسجد مى رفت.
در يک روز بارانى، پير صبح براى نماز از خانه بيرون آمد، چند قدمى كه رفت در چاله ای افتاد، خيس و گلى شد. به خانه بازگشت لباس را عوض كرد و دوباره برگشت، پس از مسافتى براى بار دوم خيس و گلى شد برگشت لباس راعوض كرد ازخانه براى نماز خارج شد. ديد در جلوى در، جوانى چراغ به دست ايستاده است سلام كرد و راهي مسجد شدند، هنگام ورود به مسجد ديد جوان وارد مسجد نشد پرسيد اى جوان براى نماز وارد مسجد نمى شوى؟
جوان گفت نه، اى پير، من شيطان هستم.
براى بار اول كه بازگشتى خدابه فرشتگان گفت تمام گناهان او را بخشيدم.
براى بار دوم كه بازگشتى خدا به فرشتگان گفت تمام گناهان اهل خانه او را بخشيدم.
ترسيدم اگر براى بار سوم در چاله بيفتى خداوند به فرشتگان بگويد تمام گناهان اهل روستا را بخشيدم كه من اين همه تلاش براى گمراهى آنان داشتم.
براى همين آمدم چراغ گرفتم تا به سلامت به مسجد برسى!
@Gharargah_mehshekan