5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛فوری #فوری
افشای اطلاعات سران منافقین
توسط گروهی ناشناس به نام اختاپوس
افشای اسامی و مشخصات دقیق اعضای گروه تروریستی مجاهدین
🔹گروه ناشناس در فضای مجازی اقدام به انتشار و افشای اسامی و مشخصات دقیقی از اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) کرده است.
این گروه در پیامی در حساب کاربری خود در شبکههای اجتماعی اعلام کرد به اطلاعات تمامی اعضای اردوگاه اشرف در تیرانا و سایر اعضای مجاهدین خلق در سایر کشورها دست یافته است و قصد دارد تمامی این تصاویر و اسامی را منتشر کند.
🔹اختاپوس تاکنون اسامی و تصاویر تعدادی از اعضا را منتشر کرده که شامل اطلاعات سازمانی، مسئولیت و اطلاعات خانوادگی آنهاست. این گروه تهدید کرد در روزهای آینده اطلاعات بیشتری از اعضا منتشر خواهد کرد./عصر ١۴٠٠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ارتباط حسن فریدون با رژیم صهیونیستی
ارتباطی که حسن عباسی فاش کرد
و در این کشمکش بین عباسی و فریدون، دادگاه حسن عباسی را تبرئه کرد.
فکر کنم الان وقت رسیدگی به این مسئله است، که چرا عباسی در این مورد(تهمت به فریدون) تبرئه شده، باید این اسناد کاملاً رسیدگی شود، باید حسن فریدون به علت این مذاکرات محاکمه شود.
18.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مافیای دارو و درمان چه کسی است؟
تجارت رمدسیویر
پخش شده از صداوسیما
گیلان انقلابی
مافیای دارو و درمان چه کسی است؟ تجارت رمدسیویر پخش شده از صداوسیما
البته ۱: اونهایی با تزریق رمدیسویر مردن درگیری ریه بالا و شدت بیماری بالایی داشتن واین یعنی بیمارانی که درگیری ریه خیلی بالایی ندارن با تزریق این دارو نمیمیرند ولی مطمئنا عوارض بد این دارو گریبان گیرشون خواهد شد
۲: رمدسیویر فعلی موجود در بازار تولید داخل هست بعنوان مثال رمدسیویر تولید شده در انکولوژی رشت (البته باز هم باعوارض)
گیلان انقلابی
البته ۱: اونهایی با تزریق رمدیسویر مردن درگیری ریه بالا و شدت بیماری بالایی داشتن واین یعنی بیمارانی
به موارد گزینه اول بیماریهای زمینهای رو هم اضافه کنید
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 چرا مخالفین #مقاومت دم از مقاومت میزنند؟
1⃣ روزیکه داعش ظهور و بروز کرد و رسماً بیانیه داد و ریختن خون شیعه و سنی و ... را مباح اعلام کرد و هدف بعد از اشغال عراق و سوریه را ایران برشمرد از جمله مخالفین حضور مستشاری و نظامی ایران، جناب #احمدی_نژاد بود.
🔹احمدینژاد هم در جلسات خصوصی با راهبرد نظام و حضور مستشاری و نظامی ایران در عراق و سوریه مخالف بود هم علناً مواضع این چنینی میگرفت. وی در دوسال آخر ریاستجمهوریاش از فضای استکبارستیزی فاصله گرفته و بارها در مصاحبههای خود هم علیه جبهه مقاومت موضع گرفت.
2⃣ جریان اصلاحات، دومین دسته مخالف جبهه مقاومت بود. آنان شهدای ایران را در نبرد با داعش کشته مینامیدند. سران و شخصیتهای احزاب کارگزاران و مشارکت ورسانههای آنها بارها ایران را به دخالت در امور سوریه و عراق متهم میکردند. فیلم اظهارات کرباسچی و تاجزاده و سایر لیدرهای این جریان علیه جبهه مقاومت را میتوانید در نت جستوجو کنید.
3⃣ جریان سوم مخالف مبارزه با داعش، دولت روحانی است که از هر کارشکنی دریغ نکرد.هم در جلسات خصوصی وهم مواضع عمومی آنها این مخالفت روشن بود. #ظریف رسماً معتقد بود که ایران به خاطر روسیه به جنگ سوریه وارد شد درحالیکه اعتراف میکند درخواست ملاقات با پوتین اول توسط فرمانده شهید مطرح شد!
4⃣ دسته دیگر مخالفانِ جبهه مقاومت، جریان ضدانقلاب خارج نشین است. بیبیسی، صدای آمریکا، سازمان منافقین، انگلیس، فرانسه و ملیجکهای رسانهای چون مسیح علینژاد و دیگران هزارها و میلیونها تولید محتوای مجازی علیه جبهه مقاومت داشتهاند. تروریستهای #داعش را در اسراییل مداوا میکردند!
🔹همه این مخالفتها در حالی بود که داعش علناً ایران را تهدید میکرد و میگفت بزودی به ایران میرسیم و خون شیعه و سنی و مسیحی را مباح اعلام میکردند. حتی چندین بار حملات تروریستی درایران انجام دادند.حمله به مجلس، به حرم امام و به #رژه_اهواز در ۳۱ شهریور بیش از صد شهید در پی داشت!
🔹حالاچه شده که همه این دستهها، ایران را به حضور در افغانستان دعوت کرده و جوانان ما را تحریک میکنند؟ بجز جریانات داخلی که انشاءالله اختلاف سلیقه با ما دارند آیا سایر دستهها دلشان به حال ایران و افغانستان سوخته؟ چرا در ۲۰ سال گذشته و در جریان حمله آمریکا به #افغانستان سکوت کردند؟
🔸 بله میتوان به ضعف و انفعال دستگاه دیپلماسیمان در عدم فراهم کردن گفتگوهای درون افغانستانی اشاره کرد. شاید هم اقداماتی کرده و در رسانهها منتشر نکردهاند. بالاخره این مطالبه را میتوانیم داشته باشیم ولی نمیتوانیم نظام را بخاطر عدم دخالت سرزنش کرده و به خودمان سرکوفت بزنیم.
🔻قبلاً درباره اینکه چرا ایران نمیتواند در افغانستان ورود نظامی کند، مطلب کوتاهی نوشتهام:
https://eitaa.com/modaresian/4026
✅ #داود_مدرسی_یان:
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از خطابه
وقایع روز اول ماه صفر سال 61 ق
سرانجام در روز اول ماه صفر سال 61 ق، اُسراى خاندان اهل بیت(علیهم السلام) را پس از گردش در شهرها و آبادى ها همراه با سرهاى شهدا، از کوفه به منطقه شام رساندند. وقتى که نزدیک دمشق رسیدند، ام کلثوم از شمرخواست که آنها را از دروازه اى که کمتر محلِّ اجتماع مردم است، وارد شهر کنند و همچنین سرهاى شهدا را از محمل ها دور نمایند، تا مردم متوجه آن سرها شوند و نوامیس خاندان پیامبر(صلى الله علیه وآله) را نظاره نکنند؛ ولى شمر برخلاف خواسته آن حضرت، دستور داد که سرها را دقیقاً در میان محمل ها حرکت دهند تا جلب نظر بیشترى کند!
نخست آنها را کنار دروازه ساعات، نگه داشتند و مردم با طبل و شیپور، شادى کنان و کف زنان به استقبال کاروان اسیران آمدند. در مقاتل آمده که چون اسرا را وارد شام کردند، یزید در قصر خود در مکانی مشرف بر «جیرون» (مکانى نزدیک مسجد اموى) نشسته بود، و کاروان اسیران و سرهاى شهدا را نظاره مى کرد.
اوضاع شام و جوّ آن براى اهل بیت (علیهم السلام) بسیار سخت و دشوار بود و آنقدر به امام سجاد و اهل بیت (علیهم السلام) در آنجا سخت گذشت که این بیت شعر از آن حضرت نقل شده است:
«فَیالَیْتَ لَمْ اَنْظُرْ دِمَشْقاً وَلَمْ اَکُنْ * یَرانی یَزیدُ فِى الْبِلادِ اَسِیرُهُ»
اى کاش چشمم به دمشق نیفتاده بود و یزید مرا با این وضع در اسارت نمى دید.
مقتل الحسين مقرّم، ص 348.